Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 50,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1702

• Vasileios

1559

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1978

Με 8 το μηνα για 1 χρονο. 

Πολυ ανωτερη και η εφαρμογη CU που εχουν συγκριτικα με το whats up μου φανηκε πολυ πιο αμεση και εκσυγχρονισμενη

Τα δεδομενα μεταφερονται οπως διαβασα στη σελιδα τους στο facebook οποτε αν 1 μηνα χαλασουμε 100gb τον αλλο θα εχουμε 400. 1 χρονος δηλαδη 3600GB + απεριοριστη ομιλια και 1200sms.

Αν χαλασουμε τα δεδομενα μετα απλα πεφτει η ταχυτητα στα 4mb δεν κοβονται δηλαδη απλα δεν εχουμε την max ταχυτητα.

Screenshot-1.png

14 minutes ago, king2009 said:

Πολυ ανωτερη και η εφαρμογη CU που εχουν συγκριτικα με το whats up μου φανηκε πολυ πιο αμεση και εκσυγχρονισμενη.

Τι συγκρίνεις... Το ένα είναι Σουίτα!!!
Και το άλλο είναι μπακαλόχαρτο... Εποχές 2010 στην καλύτερη...

Να ήξερες πόσο καιρό σε περίμενα... Το σύμπαν σε έστειλε!! 😁😁😂😂
Είχα βαρεθεί να τα λέω όσα έχεις πει μέχρι τώρα... 😉😉😂😂

59 minutes ago, king2009 said:

Αν χαλασουμε τα δεδομενα μετα απλα πεφτει η ταχυτητα στα 4mb δεν κοβονται δηλαδη απλα δεν εχουμε την max ταχυτητα.

Αν χαλάσεις τα 300GB τελειώνει το ίντερνετ. Δεν πέφτει ταχύτητα.

Εκτός κι αν θεωρείς πως θα έχεις μαζέψει από προηγούμενους μήνες τα υπόλοιπα οπότε ναι, απλώς θα πέσει η ταχύτητα.

44 minutes ago, konstantinos77 said:

Μην αρχίσετε σαν τους νοβάκηδες please!!!

Καλά ησυχάσαμε τελευταία..

46 minutes ago, cu2goup said:

Ναι ναι, οι Νοβάκηδες δεν μπορούν να κρυφτούν, ενώ οι άλλοι ειναι κρυφοVodafonαδες! :classic_laugh:

Just now, opmgls said:

Ναι ναι, οι Νοβάκηδες δεν μπορούν να κρυφτούν, ενώ οι άλλοι ειναι κρυφοVodafonαδες! :classic_laugh:

Θέλει ο vodafonάκιας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει.. 😂😂

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Με τον ίδιο αριθμό κάρτας;

ναι

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

3 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Χαίρομαι που ήρθα. Τωρα βλέπω σε τι κεραία συνδέομαι με net monster. Στα 2.8χλμ είμαι σε voda και στα 7 με 10χλμ ήμουν σε cosmote. Άρα κενό σημείο πρακτικά για cosmote στα μέρη που κυκλοφορώ. Ταχύτητες πιάνω 80 90mb εδώ με cosmote ήμουν στα 5 με 10. Και είπαμε σε λακους κτλ με cosmote ούτε κλήση είχα x μονιμα με voda παιζω 4 5 γραμμές και 5g μόνιμα με HD κλήση. Τρομερά ευχαριστημένος. 

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Αν χαλάσεις τα 300GB τελειώνει το ίντερνετ. Δεν πέφτει ταχύτητα.

Εκτός κι αν θεωρείς πως θα έχεις μαζέψει από προηγούμενους μήνες τα υπόλοιπα οπότε ναι, απλώς θα πέσει η ταχύτητα.

Έτσι κατάλαβα ότι ανέφεραν. Αν έχεις δεδομένα από άλλους μήνες η ταχύτητα παραμένει φουλ όχι 4mb. 4mb είναι όταν τελειώσουν όλα τα δεδομένα όσα έχεις μαζέψει απο όλους τους μήνες. Εγώ χαλάω από 50 μέχρι 100gb το μήνα οπότε είναι πρακτικά απεριόριστα στο σπίτι έχω frog απεριόριστο με τα 109 ευρώ το χρόνο που χαλάω 5 με 20tb το μήνα. 

3 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Έβαλα δαχτυλικο στην εφαρμογή σε 2 δευτερόλεπτα μπαίνω. Σε what's up ηθελα μισό λεπτό και στο my cosmote 1 λεπτό. 

Πολυ καλύτερο latency επίσης. Αυτό που αναφέρουν ότι έχει θέμα η cosmote με GeForce now ολα τα χρονια. 

Απορώ για πιο λόγο έκραζα voda εκτός αν είμαι τυχερός στο μέρος που είμαι. 

11 ώρες πριν, king2009 said:

Έτσι κατάλαβα ότι ανέφεραν. Αν έχεις δεδομένα από άλλους μήνες η ταχύτητα παραμένει φουλ όχι 4mb.

Όχι το όριο των 300GB είναι γενικό. Ακόμα και αν έχεις απεριόριστα ισχύει.

Αλλά εσένα αφού δεν σε πιάνουν αυτά τα νούμερα όλα καλά!! 🙂

Στις πληροφοριες του πακετου δεν λεει κατι για περιορισμο ταχυτητας.

Αυτο που μου κάνει εντύπωση ειναι οτι εαν πατησετε πιο κατω ( Τι αλλο πακετο παιζει μετα το offer) δεν δειχνει το πακετο των 11,80€ παρα.μονο το wave (13,60€), το scroll month (13,50€) και το swell (15€)...

43 minutes ago, cu2goup said:

Όχι το όριο των 300GB είναι γενικό. Ακόμα και αν έχεις απεριόριστα ισχύει.

Αλλά εσένα αφού δεν σε πιάνουν αυτά τα νούμερα όλα καλά!! 🙂

Έτσι αναφέρει στο Facebook επίσημα η Vodafone σε ερώτηση κάποιου στο θεμα της προσφοράς. Τώρα αν λένε ψέματα πάσο. Λίγο με ενδιαφέρει μιας και το πολύ 100gb το μήνα χρειάζομαι. Ταχύτητες από 150mb μέχρι 300mb είδα σε download και 50 μέχρι 100 σε upload. Κεραία στα 2χλμ μαζί με wind. Cosmote κοντινότερη κεραία 7χλμ και η επόμενη στα 10.

21 minutes ago, VIPdriver said:

Στις πληροφοριες του πακετου δεν λεει κατι για περιορισμο ταχυτητας.

Αυτο που μου κάνει εντύπωση ειναι οτι εαν πατησετε πιο κατω ( Τι αλλο πακετο παιζει μετα το offer) δεν δειχνει το πακετο των 11,80€ παρα.μονο το wave (13,60€), το scroll month (13,50€) και το swell (15€)...

Screenshot_2025-08-30-08-00-22-371_gr.mobile.vodafone.jpg

13 ώρες πριν, king2009 said:

Χαίρομαι που ήρθα. Τωρα βλέπω σε τι κεραία συνδέομαι με net monster. Στα 2.8χλμ είμαι σε voda και στα 7 με 10χλμ ήμουν σε cosmote. Άρα κενό σημείο πρακτικά για cosmote στα μέρη που κυκλοφορώ. Ταχύτητες πιάνω 80 90mb εδώ με cosmote ήμουν στα 5 με 10. Και είπαμε σε λακους κτλ με cosmote ούτε κλήση είχα x μονιμα με voda παιζω 4 5 γραμμές και 5g μόνιμα με HD κλήση. Τρομερά ευχαριστημένος. 

Έτσι κατάλαβα ότι ανέφεραν. Αν έχεις δεδομένα από άλλους μήνες η ταχύτητα παραμένει φουλ όχι 4mb. 4mb είναι όταν τελειώσουν όλα τα δεδομένα όσα έχεις μαζέψει απο όλους τους μήνες. Εγώ χαλάω από 50 μέχρι 100gb το μήνα οπότε είναι πρακτικά απεριόριστα στο σπίτι έχω frog απεριόριστο με τα 109 ευρώ το χρόνο που χαλάω 5 με 20tb το μήνα. 

Έβαλα δαχτυλικο στην εφαρμογή σε 2 δευτερόλεπτα μπαίνω. Σε what's up ηθελα μισό λεπτό και στο my cosmote 1 λεπτό. 

Πολυ καλύτερο latency επίσης. Αυτό που αναφέρουν ότι έχει θέμα η cosmote με GeForce now ολα τα χρονια. 

Απορώ για πιο λόγο έκραζα voda εκτός αν είμαι τυχερός στο μέρος που είμαι. 

Όπως λες και εσύ, έτυχε να έχεις κοντά κεραία vodafone. Εδώ έχω και vodafone (όλα απεριόριστα) και cosmote (κάρτα). Πίστεψε με, στο κέντρο της Αθήνα η vodafone πιάνει μπροστά στο σπίτι και στο πίσω μέρος έχω Ε. Στην Εύβοια που κινουμε η cosmote έχει παντού 5g και σωστές ταχύτητες και η vodafone σε πολλά χωριά έχει Ε, σε άλλα ψεύτικο LTE γιατί δε κατεβάζει τίποτα και αλλού δε πιάνει. 

Με λίγα λόγια, πάντα επιλέγουμε δίκτυο ανάλογα με το τι μας προσφέρει, πόσο μας το προσφέρει και αν εκεί που είμαστε εξυπηρετεί. 

Αντικειμενικά σε ταχύτητα και κάλυψη πρώτη είναι η cote, και μετά οι άλλες δύο. Και τις βάζω μαζί γιατί στην περιφέρεια έχουν αρκετές κεραίες κοινές. 

Στο μεταξύ χθες δεν θα τελείωνε η προσφορά με τα 95€;

Ακόμα τα social είναι full στη διαφήμιση με χθεσινή ημερομηνία λήξης!! 😂😂

23 minutes ago, cu2goup said:

Στο μεταξύ χθες δεν θα τελείωνε η προσφορά με τα 95€;

Ακόμα τα social είναι full στη διαφήμιση με χθεσινή ημερομηνία λήξης!! 😂😂

Για να βλεπουν οσοι δεν το τσιμπησαν τι εχασαν...

Πάντως είναι ανευθυνότητα από μέρους της εταιρείας να αφήνει την προσφορά να τρέχει "ληγμένη" και να μην ξέρει ο κόσμος αν πρέπει να την επιλέξει ή όχι..

Πείραζε να ανανεώσουν την ημερομηνία ή να αφαιρέσουν την επιλογή της συγκεκριμένης προσφοράς;

Ευτυχώς έχει σήμα στο χωράφι και μετριάζεται το κακό.. @konstantinos77

13 minutes ago, cu2goup said:

Πάντως είναι ανευθυνότητα από μέρους της εταιρείας να αφήνει την προσφορά να τρέχει "ληγμένη" και να μην ξέρει ο κόσμος αν πρέπει να την επιλέξει ή όχι..

Πείραζε να ανανεώσουν την ημερομηνία ή να αφαιρέσουν την επιλογή της συγκεκριμένης προσφοράς;

Ευτυχώς έχει σήμα στο χωράφι και μετριάζεται το κακό.. @konstantinos77

Να μην τρώτε ληγμένα... Πειράζουν!!! 😉😉😂😂😂

On 30/8/2025 at 9:04 ΠΜ, _NikitaS_ said:

Όπως λες και εσύ, έτυχε να έχεις κοντά κεραία vodafone. Εδώ έχω και vodafone (όλα απεριόριστα) και cosmote (κάρτα). Πίστεψε με, στο κέντρο της Αθήνα η vodafone πιάνει μπροστά στο σπίτι και στο πίσω μέρος έχω Ε. Στην Εύβοια που κινουμε η cosmote έχει παντού 5g και σωστές ταχύτητες και η vodafone σε πολλά χωριά έχει Ε, σε άλλα ψεύτικο LTE γιατί δε κατεβάζει τίποτα και αλλού δε πιάνει. 

Με λίγα λόγια, πάντα επιλέγουμε δίκτυο ανάλογα με το τι μας προσφέρει, πόσο μας το προσφέρει και αν εκεί που είμαστε εξυπηρετεί. 

Αντικειμενικά σε ταχύτητα και κάλυψη πρώτη είναι η cote, και μετά οι άλλες δύο. Και τις βάζω μαζί γιατί στην περιφέρεια έχουν αρκετές κεραίες κοινές. 

Ετυχε η οχι το θεμα ειναι οτι η cosmote εχει κεραια στα 6 με 10χλμ και με voda ειμαι στο 1.5 με 2χλμ και πιανω παντου 5G απο 150 μεχρι 300mb ταχυτητες. Για αυτο ο καθεενας πρεπει να επιλεγεια αναλογα την περιοχη του οπως σωστα λες. Βρηκα την υγεια μου εγω. Εδινα στην cosmote πανω απο 600 ευρω το χρονο με τα 4 κινητα που μετεφερα στην vodafone η 4x13 καθε μηνα και τωρα με 380 ευρω για 1 χρονο εχω πολλα παραπανω απο τα 13 που εδινα καθε μηνα. Θα μου πεις προσφορα για να κανεις φορητοτητα το αποτελεσμα μετραει ομως και τι πηρες για αυτα που εδωσες. 

6 minutes ago, king2009 said:

Θα μου πεις προσφορα για να κανεις φορητοτητα το αποτελεσμα μετραει ομως και τι πηρες για αυτα που εδωσες. 

Ακριβώς.. και στον χρόνο πάνω να πας στη Nova ή στην Cosmote ανάλογα με το ποιος θα σου κάνει καλύτερη προσφορά..

47 minutes ago, cu2goup said:

Ακριβώς.. και στον χρόνο πάνω να πας στη Nova ή στην Cosmote ανάλογα με το ποιος θα σου κάνει καλύτερη προσφορά..

Wind λογικα cosmote δεν ξανα κοιταω αν δεν μπει κεραια μιας και voda/wind ειναι μαζι στην ιδια κεραια παντου Ελλαδα επαρχια. Ιδανικο παντως αυτο ενα χρονο 95 ευρω στον εναν 1 χρονο στον αλλο και τουμπαλιν. Μονο ετσι κερδιζεις. Εχω θειο χωνει 40αρια καθε μηνα cosmote για gigamax unlimited με χρηση καπου 150gb καθε μηνα αλλα οποιος δεν ακουει καποιον που ξερει ας καθετε να πληρωνει πεταμενα λεφτα ενω θα μπορουσε με πολυ λιγοτερα να κανει τη δουλεια του. Καθε εταιρια οταν σε εχει δεδομενο βαραει στο ψαχνο. Οταν παει να σε χασει η απειλησεις για να φυγεις τοτε κανουν ταματα για να μη φυγεις.