Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 ώρα πριν, king2009 said:

Εφοσον εισαι ακομα σε FROG τοτε δεν φταιει η vodafone ειναι απο την ΕΒΔΑΦ που ειναι ο παροχος φορητοτητας. Στελνουν την αιτηση εκει στην cosmote απο εκει ΕΒΔΑΦ μεχρι να ολοκληρωθει και να γυρισει το νουμερο στις κυψελες της αλλης εταιριας. Πιο πολυ αργουν στον ελεγχο των δικαιολογητικων δηλαδη. 

Εφοσον δεν εισαι ακομα voda δεν μπορει να κανει κατι το chat. Νομιζα οτι ειχες παει voda απλα δεν ειχε ενεργοποιηθει η προσφορα με τα 300gb και τα λεπτα για αυτο προτεινα το chat για να δωσουν λεπτα και δεδομενα μεχρι να μπει η προσφορα. Αναμονη οποτε εισαι πανω στη μεταβαση ακριβως. 

Εγώ νομίζω ότι καθυστερεί η Vodafone (λόγω ζήτησης της ετήσιας προσφοράς) να στείλει το αίτημα φορητότητας.

@GMF80 σε πήραν από Cosmote για αντιπροσφορά; Αν όχι, πιθανότατα ναην έχει κατατεθεί το αίτημα φορητότητας ακόμα.

• Απαντήσεις 50,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1696

• Vasileios

1559

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1968

45 minutes ago, cu2goup said:

Εγώ νομίζω ότι καθυστερεί η Vodafone (λόγω ζήτησης της ετήσιας προσφοράς) να στείλει το αίτημα φορητότητας.

@GMF80 σε πήραν από Cosmote για αντιπροσφορά; Αν όχι, πιθανότατα ναην έχει κατατεθεί το αίτημα φορητότητας ακόμα.

Δεν γνωριζω οπως ειπα σε 3 νουμερα εκαναν ακριβως 8 μερες και στο 4ο εκανε μολις 3 μερες. Οποτε πιστευω οτι η ΕΒΔΑΦ μαζευει αρκετα νουμερα και καποια στιγμη κανει την φορητοτητα. Προσωπικα δεν ελαβα κληση απο cosmote για αντιπροσφορα σε κανενα νουμερο παρολο που εχω και cosmote tv μαζι και γενικα απο τα 6 νουμερα τα 4 πηγαν vodafone δεν ελαβα καμια κληση σε κανενα. 

11 minutes ago, king2009 said:

Δεν γνωριζω οπως ειπα σε 3 νουμερα εκαναν ακριβως 8 μερες και στο 4ο εκανε μολις 3 μερες. Οποτε πιστευω οτι η ΕΒΔΑΦ μαζευει αρκετα νουμερα και καποια στιγμη κανει την φορητοτητα. Προσωπικα δεν ελαβα κληση απο cosmote για αντιπροσφορα σε κανενα νουμερο παρολο που εχω και cosmote tv μαζι και γενικα απο τα 6 νουμερα τα 4 πηγαν vodafone δεν ελαβα καμια κληση σε κανενα. 

Τα ίδια ακριβώς και εγώ!!
Μία ζωή νούμερο της πράσσινης (κάμπιας!! Ξέρουν εδώ μέσα... 😉😂) τίποτα!!
Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι βαριούνται και να ασχοληθούν όχι να μπουν στην διαδιακασία της αντιπροσφοράς!! 😉

1 minute ago, konstantinos77 said:

Εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι βαριούνται και να ασχοληθούν όχι να μπουν στην διαδιακασία της αντιπροσφοράς!! 😉

Ε ναι αλλα λιγο περιεργο δεν τους νοιαζει που θα χασουν χρηματα δηλαδη? Σου λεει αυτα τα νουμερα βαζουν καρτα η 13 η 18 καθε μηνα οποτε δεν ασχολουμαι. Ενω με αυτους που σκανε τα 40αρια ανα νουμερο τρεχουν. Δεν βγαζεις ακρη. Στο cosmote tv κανουν ταματα για να μας κρατησουν παρολο τα 12 ευρω το μηνα και αλλου βαριουνται. Οχι οτι μας νοιαζει αλλα περιεργα πραγματα. Σιγουρα θα εφυγαν χιλιαδες με αυτη την προσφορα απο voda οπως και απο Q με την προσφορα με τα 99 ευρω. 

23 minutes ago, king2009 said:

Θέμα της vodafone είναι. Από vodafone σε cosmote η αλλαγή έγινε σε 7 ώρες. Ο παλιός πάροχος έχει 6 εργάσιμες ώρες να δώσει το νούμερο. Μετά είναι θέμα του νέου παρόχου να ολοκληρώσει τη φορητότητα. 

To νουμερο ενεργοποιηθηκε πριν 4 ωρες αλλα χωρις τις παροχες ακομα. 

Μες την ατυχια μου οταν πηγα να βαλω την sim κοπηκε το sim trey στο S22 Ultra...

Θα βαλω esim αυριο καθως δεν νομιζω να βρω εδω ανταλλακτικο και δεν λεει να περιμενω 2-3 μερες να παραλαβω

Με το τσατ που προσπαθησα μηπως μου βαλουν λιγα mb μεχρι να ερθουν οι παροχες δεν εβγαλα ακρη...

Edited by GMF80

2 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Εγώ έχω αντιπροσφορά σε what's up που είχα με την προσφορά με τα απεριόριστα και με τα 10€ που μου δίνουν το μήνα έχω απεριόριστα και μου μένουν και ρέστα. Παίζει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα με δώρο απεριόριστα και ρέστα στο υπόλοιπο.. 😉

1 hour ago, cu2goup said:

Εγώ έχω αντιπροσφορά σε what's up που είχα με την προσφορά με τα απεριόριστα και με τα 10€ που μου δίνουν το μήνα έχω απεριόριστα και μου μένουν και ρέστα. Παίζει να είμαι ο μόνος εδώ μέσα με δώρο απεριόριστα και ρέστα στο υπόλοιπο.. 😉

Από ότι βλέπεις... Γελάμε!!! 😉😉😂😂😂

12 ώρες πριν, dasnowy said:

Θέμα της vodafone είναι. Από vodafone σε cosmote η αλλαγή έγινε σε 7 ώρες. Ο παλιός πάροχος έχει 6 εργάσιμες ώρες να δώσει το νούμερο. Μετά είναι θέμα του νέου παρόχου να ολοκληρώσει τη φορητότητα. 

Ισχύει. Η μια εταιρεία θέλει λίγες ώρες και η άλλη πολλές μέρες. 

Τουλαχιστον το πακετο με τις παροχες θα μπορουσε η Voda να το ενεργοποιησει απο χθες το μεσημερι που ενεργοποιηθηκε το νουμερο. Ακομα περιμενω....

2 minutes ago, GMF80 said:

Τουλαχιστον το πακετο με τις παροχες θα μπορουσε η Voda να το ενεργοποιησει απο χθες το μεσημερι που ενεργοποιηθηκε το νουμερο. Ακομα περιμενω....

Πρηξε τους στο τσατ για να γίνει το συντομότερο. 

Προσπαθησα με το τσατ αλλα δεν εβγαλα καμια ακρη. Μετα απο ωρα που μιλησα με.καποιον και αφου ειχα δωσει ολα τα στοιχεια αναλυτικα με ρωτησε αν αφοραει σταθερη τηλεφωνια το αιτημα μου!

Edit: Πηγα σε καταστημα και ενεργοποιησα esim. Ουτε και εκει μπορεσαν να κανουν κατι με τις παροχες... Για να δουμε ποσο θα παρει ακομα! 

Edited by GMF80

Καταφερα παλι να μιλησω με chat. Με το που ειπα το θεμα ο εκπροσωπος μου ειπε ενα "εντος της ημερας θα ενεργοποιηθουν" και εγινε καπνος....

Αν το ξερα οτι θα ειχε τοση ταλαιπωρια δεν θα το επαιρνα το πακετο.

Edited by GMF80

το ετησιο πακετο για τις φορητοτητες δεν υπαρχει πια.....😞

οποιος προλαβε

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

8 minutes ago, HEO said:

το ετησιο πακετο για τις φορητοτητες δεν υπαρχει πια.....😞

οποιος προλαβε

Δεν πειράζει.. ας πάρει κόσμο η Nova..

4 minutes ago, VIPdriver said:

Να κάνει τωρα ένα ντου η κοσμοτε να πέσουν τα μπετά...

Βρε μακάρι.. έτσι λειτουργεί ο ανταγωνισμός!

Όσες φορές μίλησα με το chat πάντως έβαλαν μέσα σε 2 λεπτά την ομιλία και τα δεδομένα. Σε 4 νούμερα το ίδιο άμεσοι και εξυπηρετικοί. 

Edited by king2009

13 minutes ago, king2009 said:

Όσες φορές μίλησα με το chat πάντως έβαλαν μέσα σε 2 λεπτά την ομιλία και τα δεδομένα. Σε 4 νούμερα το ίδιο άμεσοι και εξυπηρετικοί. 

Έτσι και οι νοβάκηδες.. μόλις μιλήσει κάποιος για κάποιο πρόβλημα που αφορά τη Nova, βγαίνουν και λένε.. "εγώ πάντως.. όλα τέλεια"

49 minutes ago, king2009 said:

Παλιοτερα και εγω δεν ειχα θεμα. Αυτη τη φορα εχω. Και πλεον κλεινω 24 ωρο χωρις δεδομενα και ομιλια...