Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για δείτε γιατί έχω μία υποψία πως θα δοθούν πάλι απεριόριστα δεδομένα σήμερα. Κάπου διάβασα σε διαφήμιση πως θα απολαύσουμε το ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με το υπερσύγχρονο δίκτυο και δωρεάν απεριόριστα δεδομένα

• Απαντήσεις 50χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1677

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1888

On 5/9/2025 at 10:18 ΜΜ, cu2goup said:

https://content.vodafone.gr/Data/NFTpromo/

Προλάβετε!!!

Τζάμπα ίντερνετ (ισχύει για ενεργοποίηση μέχρι 23:59)

Και σήμερα δουλεύει. Λήξη 9/9 15:56 μου ήρθε. 

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Για δείτε γιατί έχω μία υποψία πως θα δοθούν πάλι απεριόριστα δεδομένα σήμερα. Κάπου διάβασα σε διαφήμιση πως θα απολαύσουμε το ματς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης με το υπερσύγχρονο δίκτυο και δωρεάν απεριόριστα δεδομένα

Θεσσαλονίκη πεθαμενη η βόνταφον εδώ κ 30 λεπτά

19 minutes ago, VIPdriver said:

Θεσσαλονίκη πεθαμενη η βόνταφον εδώ κ 30 λεπτά

Χαλάει και τη google που στηρίζεται στη Vodafone και δεν μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας!! 😂😂😂😂

Edited by cu2goup

44 minutes ago, WilliamD said:

είναι όντως τόσο βολική στην καθημερινή χρήση;

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αργεί να ανοίξει αν είμαι με δεδομένα άλλης σύνδεσης, μάλλον τσεκάρει πρώτα για login μεσω SIM. Μετά πάει σφαίρα. Το κακό με τα ψηφιακά κανάλια τους είναι ότι συχνά βγαίνουν off για συντήρηση, ιδίως ΣΚ, βέβαια αυτό έχει μειωθεί τον τελευταίο καιρό.

On 29/8/2025 at 3:48 ΜΜ, king2009 said:

Τα δεδομενα μεταφερονται οπως διαβασα στη σελιδα τους στο facebook οποτε αν 1 μηνα χαλασουμε 100gb τον αλλο θα εχουμε 400. 1 χρονος δηλαδη 3600GB + απεριοριστη ομιλια και 1200sms.

Απλώς μετά τη χρήση των 300GB το μήνα, θα έρχεται κόφτης ταχύτητας στα 4Mbps.. άσχετα με το πόσα GB έχεις μαζέψει με rollover.

1 ώρα πριν, paanos said:

Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι αργεί να ανοίξει αν είμαι με δεδομένα άλλης σύνδεσης, μάλλον τσεκάρει πρώτα για login μεσω SIM. Μετά πάει σφαίρα. Το κακό με τα ψηφιακά κανάλια τους είναι ότι συχνά βγαίνουν off για συντήρηση, ιδίως ΣΚ, βέβαια αυτό έχει μειωθεί τον τελευταίο καιρό.

Όντως. Η εφαρμογή είναι πολύ καλά σχεδιασμένη

16 minutes ago, aektzhs 1 said:

Όντως. Η εφαρμογή είναι πολύ καλά σχεδιασμένη

Εμένα με χαλάει που καθε φορά πρέπει να δώσω pin.

Edited by VIPdriver

51 minutes ago, VIPdriver said:

Εσένα όλο κάτι σε χαλάει στην Vodafone... 🤔😂
Δεν χρειάζεται PIN βάζεις βιομετρικό!! 😉😉
Δεν  θέλει κόπο θέλει τρόπο!! 😁😁

3 ώρες πριν, WilliamD said:

Μια χαρά ακούγεται η εφαρμογή του CU, αλλά είναι όντως τόσο βολική στην καθημερινή χρήση; Στο WhatsUp προσωπικά έχω δει αρκετά κολλήματα και καθυστερήσεις, ειδικά όταν θες να κάνεις κάτι γρήγορα, οπότε με ενδιαφέρει αν εδώ είναι πιο «στρωτή» η εμπειρία.

Φίλε μου η εφαρμογή του CU είναι εφαρμογή του 21ου αιώνα!! 😊😁
Αν θες εγκαθιστάς και την εφαρμογή της Vodafone, επίσης του ίδιου αιώνα, που θα σου δώσει την δυνατότητα να κάνεις άμεσα αναφορές αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα δικτύου! 😉 (Χωρίς να μιλάς χωρίς να περιμένεις! 😉)
Της COTας είναι ακόμα στον μεσαίωνα... 😁😁😂😂

Edited by konstantinos77

58 minutes ago, VIPdriver said:

Βαλε δαχτυλικο ετσι μπαίνω οπως και στα ebanking. 

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Απλώς μετά τη χρήση των 300GB το μήνα, θα έρχεται κόφτης ταχύτητας στα 4Mbps.. άσχετα με το πόσα GB έχεις μαζέψει με rollover.

Δηλαδή αν έχεις στους 3 μήνες 700gb τα 400 από τους προηγούμενους 2 θα είσαι με φουλ ταχύτητα στα 300 και τα 400 από το rollover θα είναι με 4mb? Πρέπει να δίνουν φουλ ταχύτητα εφόσον είναι δεδομένα που αγόρασες ας είναι rollover. 

15 minutes ago, konstantinos77 said:

Εσένα όλο κάτι σε χαλάει στην Vodafone... 🤔😂
Δεν χρειάζεται PIN βάζεις βιομετρικό!! 😉😉
Δεν  θέλει κόπο θέλει τρόπο!! 😁😁

Just now, king2009 said:

Δεν ξέρετε σε ποιον μιλάτε μάλλον..

Ούτε χρεωστική δεν βάζει στο app, θα βάλει βιομετρικά; Να τα μάθουν όλοι μετά στη google;;

3 ώρες πριν, WilliamD said:

Μια χαρά ακούγεται η εφαρμογή του CU, αλλά είναι όντως τόσο βολική στην καθημερινή χρήση; Στο WhatsUp προσωπικά έχω δει αρκετά κολλήματα και καθυστερήσεις, ειδικά όταν θες να κάνεις κάτι γρήγορα, οπότε με ενδιαφέρει αν εδώ είναι πιο «στρωτή» η εμπειρία.

Είναι πολύ βολική και απίστευτα γρήγορη. What's up και cosmote κάνω περισσότερη ώρα να μπω 4 5 φορές ειδικά στην cosmote. 

2 minutes ago, king2009 said:

Δηλαδή αν έχεις στους 3 μήνες 700gb τα 400 από τους προηγούμενους 2 θα είσαι με φουλ ταχύτητα στα 300 και τα 400 από το rollover θα είναι με 4mb? Πρέπει να δίνουν φουλ ταχύτητα εφόσον είναι δεδομένα που αγόρασες ας είναι rollover. 

Ναι.

1 minute ago, cu2goup said:

Δεν ξέρετε σε ποιον μιλάτε μάλλον..

Ούτε χρεωστική δεν βάζει στο app, θα βάλει βιομετρικά; Να τα μάθουν όλοι μετά στη google;;

Μάλλον δεν ξέρουμε. Έχω 10 χρόνια να πιάσω μετρητά όλα στο gpay και ebanking πληρωμές πάγιες εντολές. 

Gov έχω ταυτότητα δίπλωμα ασφάλειες αυτοκινήτων 

AADEapp τιμολογια όλα ψηφιακά 

2025 έχουμε την ευκολία μας θέλουμε παιδιά. Nfc πληρωμές παντού μόνο κινητό κουβαλάω και όλα είναι με δαχτυλικο. Ούτε πορτοφόλια ούτε μετρητά ούτε κάρτες ταυτότητες τίποτα. Σε τράπεζα έχω 10 και χρόνια να πάω παράνοια που κάποιοι ακόμα περιμένουν σε ΑΤΜ να βγάλουν λεφτά και δεν έχουν κάρτα μην πω για gpay. Κολλημένα μυαλά θα πω. Και συνήθως αυτοί την πατάνε με απατεώνες. 

Και μην πάμε σε αγορές skroutz alixpress παντού αποθηκευμένη καρτα συν paypal δεν έχω χάσει ποτέ ούτε 1 ευρώ στα 35 μου χρόνια. 

2 minutes ago, cu2goup said:

Ναι.

Αυτο θέλει αναφορά στο chat να το φτιάξουν γιατί είναι παράλογο όπως και να το δούμε. 

1 minute ago, king2009 said:

Μάλλον δεν ξέρουμε. Έχω 10 χρόνια να πιάσω μετρητά όλα στο gpay και ebanking πληρωμές πάγιες εντολές. 

2025 έχουμε την ευκολία μας θέλουμε παιδιά. Nfc πληρωμές παντού μόνο κινητό κουβαλάω και όλα είναι με δαχτυλικο. Ούτε πορτοφόλια ούτε μετρητά ούτε κάρτες ταυτότητες τίποτα. Σε τράπεζα έχω 10 και χρόνια να πάω παράνοια που κάποιοι ακόμα περιμένουν σε ΑΤΜ να βγάλουν λεφτά και δεν έχουν κάρτα μην πω για gpay. Κολλημένα μυαλά θα πω. Και συνήθως αυτοί την πατάνε με απατεώνες. 

Και μην πάμε σε αγορές skroutz alixpress παντού αποθηκευμένη καρτα συν paypal δεν έχω χάσει ποτέ ούτε 1 ευρώ στα 35 μου χρόνια. 

Έτσι είναι.. κι εγώ μόνο για να γλιτώσω κάναν φπα από ελεύθερους επαγγελματίες βγάζω μετρητά..

8 minutes ago, king2009 said:

Προσωπικά θα σου έλεγα να μιλήσεις με την Vodafone γι' αυτό, γιατί έχουν βάλει εδώ και καιρό στο Big Bang ένα πακέτο των 600 GBs, οπότε ίσως κάτι να έχει αλλάξει και να μην το γνωρίζουμε... 😉

1 minute ago, konstantinos77 said:

Προσωπικά θα σου έλεγα να μιλήσεις με την Vodafone γι' αυτό, γιατί έχουν βάλει εδώ και καιρό στο Big Bang ένα πακέτο των 600 GBs, οπότε ίσως κάτι να έχει αλλάξει και να μην το γνωρίζουμε... 😉

Το έχω ρωτήσει εγώ.. τα 300 είναι μόνο full speed.

3 minutes ago, king2009 said:

Εγώ το έχω πει από την αρχή... Δικό μου παιδί!! 😁😁😂😂😉
Χρόνια μπροστά... 😉😉
Σε έχω ξανά πετύχει King, αν θυμάμαι καλά στο thread του Poco F3 ήταν; Καλά θυμάμαι; 🤔

5 minutes ago, king2009 said:

Αυτο θέλει αναφορά στο chat να το φτιάξουν γιατί είναι παράλογο όπως και να το δούμε. 

Εδώ στα συμβόλαια που πληρώνεις και παραπάνω, δεν μεταφέρονται καν.. και πάλι καλά να λέμε..

2 minutes ago, cu2goup said:

Το έχω ρωτήσει εγώ.. τα 300 είναι μόνο full speed.

Εγώ θέλω να το ρωτήσει ο King... 😉

Just now, cu2goup said:

Ό,τι είσαι εσύ χρόνια μπροστά ας πούμε και είναι κ αυτός..

Πάω να κάνω μία βουτιά!! 😉
Βαρέθηκα... 😋😋😂😂