Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

3 minutes ago, konstantinos77 said:

Πάω να κάνω μία βουτιά!! 😉
Βαρέθηκα... 😋😋😂😂

Πολύ χαίρομαι που συμβάλλω στον υγιεινό τρόπο ζωής σου.. 😉😉😉

• Απαντήσεις 49,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1645

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1845

11 minutes ago, konstantinos77 said:

Εγώ το έχω πει από την αρχή... Δικό μου παιδί!! 😁😁😂😂😉
Χρόνια μπροστά... 😉😉
Σε έχω ξανά πετύχει King, αν θυμάμαι καλά στο thread του Poco F3 ήταν; Καλά θυμάμαι; 🤔

Poco F3 σωστός και παλιότερα με Samsung note 3 εκείνο το είχα αλλάξει τα φώτα με custom rom ακόμα το δουλεύω για δεύτερο ανιωθο κινητό με android 14. Το f3 κλείνει 3.5 χρόνια σκοτώνει και παίζουμε μπάλα και με 3 tablet oneplus pad 2 με 8 Gen 3 pad 6 με 870 και ένα αργό αλλά τίμιο multimedia machine s5e με amoled. Προσπαθώ χρόνια να ανοίξω τα μάτια σε πολύ κόσμο και εδώ και insomnia όσοι θέλουν να μάθουν ακούνε. 

11 minutes ago, cu2goup said:

Εδώ στα συμβόλαια που πληρώνεις και παραπάνω, δεν μεταφέρονται καν.. και πάλι καλά να λέμε..

Ναι 300gb για κινητό είναι πολύ καλά. Είμαι στις 10 μέρες και έχω 250gb δεν τρώγονται και πριν μέρες κατέβασα και σειρά με torrent από το κινητό ενώ σπίτι παίζουμε μπάλα με 10 15tb το μήνα στο κινητό δεν θες πολλά. Οι περισσότεροι βολεύονται με 20gb τα 300 είναι σαν απεριόριστα. 

Edited by king2009

27 minutes ago, cu2goup said:

Δεν ξέρετε σε ποιον μιλάτε μάλλον..

Ούτε χρεωστική δεν βάζει στο app, θα βάλει βιομετρικά; Να τα μάθουν όλοι μετά στη google;;

Σιγά μη δώσω και δείγμα DNA ...

13 minutes ago, konstantinos77 said:

Πάω να κάνω μία βουτιά!! 😉
Βαρέθηκα... 😋😋😂😂

40 Αυγούστου εσύ!

10 minutes ago, cu2goup said:

Πολύ χαίρομαι που συμβάλλω στον υγιεινό τρόπο ζωής σου.. 😉😉😉

Με τον δικό σου μοναδικό τρόπο... 😁😁😂😂😂

2 minutes ago, VIPdriver said:

Σιγά μη δώσω και δείγμα DNA ...

40 Αυγούστου εσύ!

Καλά δεν σου ζήτησαν και σπέρμ@... Coolαρεεε... 😂😂😂

11 minutes ago, king2009 said:

Poco F3 σωστός και παλιότερα με Samsung note 3 εκείνο το είχα αλλάξει τα φώτα με custom rom ακόμα το δουλεύω για δεύτερο ανιωθο κινητό με android 14. Το f3 κλείνει 3.5 χρόνια σκοτώνει και παίζουμε μπάλα και με 3 tablet oneplus pad 2 με 8 Gen 3 pad 6 με 870 και ένα αργό αλλά τίμιο multimedia machine s5e με amoled. Προσπαθώ χρόνια να ανοίξω τα μάτια σε πολύ κόσμο και εδώ και insomnia όσοι θέλουν να μάθουν ακούνε. 

Ααα να γεια σου... Και θυμόμουν και από κάπου αλλού αλλά δεν θυμόμουν αν ήταν από το Xiaomi A1 ή το Samsung Note 3... 😉
Εντωμεταξύ όσα έχεις γράψει μέχρι τώρα, τα ίδια ακριβώς έχουμε κάνει για τα ίδια χρονικά διαστήματα... 😳😳😂😂
Και δεν έχει ένα μήνα ρε'συ που πέταξα 3 θήκες άθικτες και τούμπανο στην συσκευασία τους να φανταστείς για το Note 3 και screen potector της Nilkin πάλι άθικτο το είχα για backup, και σκέφτηκα να το γράψω στο ανάλογο thread αλλά λέω ποιος θα το έχει ακόμα... 😒
Κρίμα και θα στα χάριζα... Άργησες King... Άργησες... Είδες πάντως μόλις έρχεσαι στην Vodafone όλο δωράκια έχει!!! 😁😁😂😂

Κορίτσια βλέπετε... 😉😉
Είμαι παλιός και γνωστός... 😉😉
ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ!!! 😋😋😂😂😂

Άσχετο αλλά θα το πω. Αν κάποιος δεν θέλει να αποθηκεύει την κύρια κάρτα του μπορεί πολύ απλά να βγάλει μια Revolut ή μία προπληρωμένη κάρτα όπως εγώ. Έχω την χρεωστική για αγορές σε POS,Έχω την πιστωτική για πληρωμές πάλι σε POS και σε μαγαζιά και Έχω και την προπληρωμένη η οποία μέχρι 100 ευρώ φορτίζεται δωρεάν την οποία την Έχω στο google wallet και την οποία χρησιμοποιώ και σε ηλεκτρονικές αγορές. Και όταν πάω στο εξωτερικό παίρνω μαζί μου την προπληρωμένη μόνο την οποία φορτίζω με ebanking όποτε θέλω. Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει και αυτό σε οποία τράπεζα θέλει. Για παράδειγμα εγώ έχω την Εθνική Τράπεζα

1 minute ago, aektzhs 1 said:

Άσχετο αλλά θα το πω. Αν κάποιος δεν θέλει να αποθηκεύει την κύρια κάρτα του μπορεί πολύ απλά να βγάλει μια Revolut ή μία προπληρωμένη κάρτα όπως εγώ. Έχω την χρεωστική για αγορές σε POS,Έχω την πιστωτική για πληρωμές πάλι σε POS και σε μαγαζιά και Έχω και την προπληρωμένη η οποία μέχρι 100 ευρώ φορτίζεται δωρεάν την οποία την Έχω στο google wallet και την οποία χρησιμοποιώ και σε ηλεκτρονικές αγορές. Και όταν πάω στο εξωτερικό παίρνω μαζί μου την προπληρωμένη μόνο την οποία φορτίζω με ebanking όποτε θέλω. Όποιος θέλει μπορεί να δοκιμάσει και αυτό σε οποία τράπεζα θέλει. Για παράδειγμα εγώ έχω την Εθνική Τράπεζα

Revolut λογαριασμό δημιούργησα το 2015 με τα capital controls!
Τότε που οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να κάνουν αγορές από το εξωτερικό και εγώ αγόραζα από όλο τον πλανήτη... 😁😁😂😂
Άμα είσαι χρόνια μπροστά... Είσαι!!! 😋😋😂😂😂

1 hour ago, king2009 said:

Θα το προωθήσει. Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά εφόσον τα πληρώσαμε γιατί οχι

Screenshot_2025-09-09-14-46-04-110_gr.mobile.vodafone.jpg

Screenshot_2025-09-09-14-46-14-267_gr.mobile.vodafone.jpg

Επρεπε να του πεις "αφού όπως λετε, σπάνια καποιος θα φτασει τα 300/μηνα, θα επρεπε να μην υπαρχει ο περιορισμός ταχυτητας"

1 hour ago, konstantinos77 said:

Καλά δεν σου ζήτησαν και σπέρμ@... Coolαρεεε... 😂😂😂

Θα τους πω ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!

12 minutes ago, VIPdriver said:

Επρεπε να του πεις "αφού όπως λετε, σπάνια καποιος θα φτασει τα 300/μηνα, θα επρεπε να μην υπαρχει ο περιορισμός ταχυτητας"

Σωστός ο VIP, μεταξύ άλλων 

27 minutes ago, sou_d said:

Σωστός ο VIP, μεταξύ άλλων 

Ναι... Από τις λίγες φορές... 😋😋😂😂😂

Just now, VIPdriver said:

Εσυ για βουτιές δεν θα πήγαινες;

Μπαίνω - βγαίνω!! 😂😂
Άντε θα κάνω και μία για εσένα.. Για να μην λες!! 😋😘😂😂

12 minutes ago, aektzhs 1 said:

Για να έχεις τα δώρα σε συνδυασμό με το σταθερό πρέπει και τα δύο να είναι στο ίδιο ΑΦΜ,σωστά;;;;

Ναι.

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Ναι.

Σκεφτόμουν μήπως μεταφέρω το σταθερό και έβαζα τις παροχές στο κινητό μου,αλλά δεν είναι στο ίδιο ΑΦΜ

18 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Σκεφτόμουν μήπως μεταφέρω το σταθερό και έβαζα τις παροχές στο κινητό μου,αλλά δεν είναι στο ίδιο ΑΦΜ

Μίλησε με την Vodafone θα σου πρότεινα.
Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σε εξυπηρετήσουν με διαφορετικό τρόπο. 😉

18 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Γιατί δεν κάνεις μία μεταβίβαση τον έναν από τους δύο αριθμούς ώστε να έρθουν μαζί στο ίδιο αφμ;

2 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Μίλησε με την Vodafone θα σου πρότεινα.
Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σε εξυπηρετήσουν με διαφορετικό τρόπο. 😉

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Γιατί δεν κάνεις μία μεταβίβαση τον έναν από τους δύο αριθμούς ώστε να έρθουν μαζί στο ίδιο αφμ;

Θα μιλήσω πρώτα και μετά αν δεν γίνει κάτι και θέλω ακόμα να μεταφέρω το σταθερό θα κάνω την μεταβίβαση

On 7/9/2025 at 7:36 ΠΜ, Serafeim1981 said:

Καλημέρα. Ίδια περίπτωση κι εγώ: με κάλεσαν από το cu και με ενημέρωσαν ότι στις 08/09 θα ολοκληρωθεί η μεταφορά του αριθμού μου. Θα ενημερώσω αύριο. Πρέπει να έπεσαν βροχή οι αιτήσεις...

Τελικά χθες το μεσημέρι (11/09) ολοκληρώθηκε η μεταφορά. Οι παροχές δεν έχουν μπει αλλά, με το που πέρασε ο αριθμός στη vodafone, μου έδωσαν 200 λεπτά ομιλίας προς όλους και 2 GB μέχρι 17/09.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

33 minutes ago, george143 said:

Εχω συμβόλαιο που λήγει και θέλω να κάνω φορητότητα σε CU. Πρέπει να κάνω αίτηση τώρα ή όταν λήξει σε λίγο καιρό;

Τώρα δεν τρέχει καμία προσφορά της προκοπής. Περίμενε αν σε παίρνει χρονικά ως τη λήξη του συμβολαίου. Υπολόγισε 2-3 μέρες ότι θα χρειαστεί από την αίτηση.

Edited by cu2goup

12 minutes ago, king2009 said:

Έστειλαν και σε άλλους 50gb αυτές τις μέρες? Τώρα μπήκα και τα είδα βλέπω 310 σύνολο λέω οπα αφού είχα 260.

Screenshot_2025-09-12-15-29-20-276_gr.mobile.vodafone.jpg

Εμένα δεν μου έχουν πιστώσει κάτι