spiliot Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 (edited) 39 minutes ago, cu2goup said: Έτσι και οι νοβάκηδες.. μόλις μιλήσει κάποιος για κάποιο πρόβλημα που αφορά τη Nova, βγαίνουν και λένε.. "εγώ πάντως.. όλα τέλεια" Είναι πραγματικότητα όμως ότι το chat της vodafone συνήθως δίνει λύση υπέρ του πελάτη όσο πραγματικότητα είναι ότι το chat της nova είναι ΓΤΠ. Και εγώ όταν είχα πάρει ένα ετήσιο πακέτο και επικοινώνησα για να απενεργοποιήσω τηλεφωνητή ανέφερα ότι δεν είχαν μπει οι παροχές και μετά τα γνωστά μην ανησυχείτε έδωσαν κάμποσα λεπτά και GB προσωρινά, δεν είναι ότι τους στοιχίζει και κάτι ή ότι σου κάνουν χάρη, έτσι και αλλιώς τα έχεις πληρωμένα. Τώρα ή ο φίλος έπεσε στη περίπτωση ή δεν έκανε ξεκάθαρο τι ζητάει ή κάτι έχει αλλάξει προς το χειρότερο. Edited September 2, 2025 by spiliot 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 1 minute ago, spiliot said: Τώρα ή ο φίλος έπεσε στη περίπτωση ή δεν έκανε ξεκάθαρο τι ζητάει. Πιο ξεκαθαρο δεν γινεται... ατυχησα... 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 2 minutes ago, spiliot said: Είναι πραγματικότητα όμως ότι το chat της vodafone συνήθως δίνει λύση υπέρ του πελάτη όσο πραγματικότητα είναι ότι το chat της nova είναι ΓΤΠ. Και εγώ όταν είχα πάρει ένα ετήσιο πακέτο και επικοινώνησα για να απενεργοποιήσω τηλεφωνητή ανέφερα ότι δεν είχαν μπει οι παροχές και μετά τα γνωστά μην ανησυχείτε έδωσαν κάμποσα λεπτά και GB προσωρινά. Τώρα ή ο φίλος έπεσε στη περίπτωση ή δεν έκανε ξεκάθαρο τι ζητάει. Δεν βοηθάει όμως το να λες ότι στη δική σου περίπτωση ήταν όλα καλά. Έλυσες το πρόβλημα του ανθρώπου;; Είναι γνωστό ότι το τσατ της Vodafone είναι πολύ μπροστά. Δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε όταν κάποιος μας μιλάει για το πρόβλημά του. Είναι σαν να αμφιβάλλουμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 (edited) 5 minutes ago, GMF80 said: Πιο ξεκαθαρο δεν γινεται... ατυχησα... Στην τελευταια συνομιλια μια γενικη απαντηση και δεν προλαβα να ζητησω κατι αλλο, εφυγε απευθειας. Edited September 2, 2025 by GMF80 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 1 hour ago, cu2goup said: Έτσι και οι νοβάκηδες.. μόλις μιλήσει κάποιος για κάποιο πρόβλημα που αφορά τη Nova, βγαίνουν και λένε.. "εγώ πάντως.. όλα τέλεια" Αυτο που είδα λέω από εκεί και πέρα ο καθένας με τις εμπειρίες του. Για του λόγου το αληθές και τα 2 πακέτα που με έβαλαν για 1 μήνα πριν ενεργοποιηθει η βασική προσφορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 39 minutes ago, cu2goup said: Δεν βοηθάει όμως το να λες ότι στη δική σου περίπτωση ήταν όλα καλά. Έλυσες το πρόβλημα του ανθρώπου;; Είναι γνωστό ότι το τσατ της Vodafone είναι πολύ μπροστά. Δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε όταν κάποιος μας μιλάει για το πρόβλημά του. Είναι σαν να αμφιβάλλουμε. Το να λέμε ότι στη πλειονότητα έχουμε βγάλει άκρη βοηθάει να το σκεφτεί διαφορετικά. Από το chat που έστειλε φαίνεται ότι ο υπάλληλος δεν ασχολήθηκε με το πρόβλημα. Εγώ θα δοκίμαζα πάλι μήπως πέσω σε άλλον. Αν πεις περιμένω πάνω από 24 ώρες μπορείτε να κάνετε κάτι προσωρινό έτσι και αλλιώς πληρωμένο είναι αυξάνεις τις πιθανότητες να το σκεφτεί ο άλλος και να κάνει αυτό που πρέπει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 49 minutes ago, GMF80 said: Παλιοτερα και εγω δεν ειχα θεμα. Αυτη τη φορα εχω. Και πλεον κλεινω 24 ωρο χωρις δεδομενα και ομιλια... Κρίμα φίλε μου. Και τις 2 φορές είπα ότι δεν μπήκε η προσφορά και να με βάλουν ομιλία και δεδομένα. Την δεύτερη φορά μίλησα από άλλο νούμερο έγραψα τα 2 τηλέφωνα και σε 2 λεπτά είχαν μπει και λεπτά και δεδομένα. Τι να πω δεν ξέρω μια φορά μίλησα από την εφαρμογή και μια από υπολογιστή στο chat. Στην εφαρμογή λες τον tobii θέλω να μιλήσω με την εξυπηρέτηση για να σε σύνδεση με πραγματικό άνθρωπο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 Το πιο πιθανο ειναι ο φιλος να αιτηθηκε την προσφορα την στιγμη που εληγε και τωρα υπαρχει μπερδεμα. Λάθος της βονταφον που δεν διευκρινησε μεχρι πότε μπορει να γινει αιτηση. Λογικα θα την παρει την προσφορα, μολις ξεμπερδεψουν τα μπουτια τους εκεί στην βονταφονάρα... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 (edited) Ένα speedtest σε σημείο που με cosmote πάλευα με netmonster για να κλειδώσω 4G χάνοντας κλήσεις για να μου δώσει 3 4mb για ίντερνετ Συνεχίζουμε το κράξιμο της voda. Και εδώ το speedtest το ίδιο σημείο από cosmote όταν το είχα κάνει Edited September 2, 2025 by king2009 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 Με φορητότητα νέος συνδρομητής CU με την προσφορά 95€. Απτή Παρασκευή ενεργοποιήθηκε ο αριθμός μου κ ακόμα να μπουν οι παροχές. Εντός 24ωρου μου έλεγε η εξυπηρέτηση την Παρασκευή αλλά και εχθές που επικοινώνησα μαζί τους κ ακόμα τπτ. Τουλάχιστον μου έδωσαν 200' κ 1G. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 Μετα απο 27 ωρες και την 4η προσπαθεια στο τσατ μου εδωσαν 2gb και 200 λεπτα ομιλιας μεχρι να ολοκληρωθουν οι παροχες. Τοσο δυσκολο ηταν να τα βαλουν εξ αρχης? 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 16 minutes ago, GMF80 said: Μετα απο 27 ωρες και την 4η προσπαθεια στο τσατ μου εδωσαν 2gb και 200 λεπτα ομιλιας μεχρι να ολοκληρωθουν οι παροχες. Τοσο δυσκολο ηταν να τα βαλουν εξ αρχης? Πήρες όμως 2GB όταν οι άλλοι παίρνουν 1. 1 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 3 minutes ago, spiliot said: Πήρες όμως 2GB όταν οι άλλοι παίρνουν 1. Λόγω πληθωρισμού.. 😉 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, spiliot said: Πήρες όμως 2GB όταν οι άλλοι παίρνουν 1. Οσα και να δωαουν αδιαφορο. Ας τα αφαιρεσουν απο τα 300. Δλδ τι περιμενουν να κανουμε? Μαλλον να σκασουμε και κανα 13αρι σε καρτα... Τα 95 καλα τα προπληρωθηκαν Εδωσα αλλα 9.5 και για esim που δεν θα εδινα αν δεν αλλαζα τη sim καθως χαλασε το πορτακι οταν πηγα να βαλω της Voda. Ολα στραβα πηγαν...😅 Edited September 2, 2025 by GMF80 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 https://www.adslgr.com/forum/threads/1311566-Vodafone-τροποποιήσεις-Καρτοκινητής + αλλαγη πακετων στο cu , μειωνονται τα sms απο 100 σε 50 αλλα αυξανει τα gb ιντερνετ πολυ καλη κινηση. 5 Παράθεση απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει. Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 (edited) παλι δεν βλεπω κανενα φθηνο πακετο για μας που δεν εχουμε λεφτα και ο απριλιος πλησιαζει.... Edited September 2, 2025 by HEO 4 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 Ααααχχχ ωραίο ήταν το μπάνιο κορίτσιααα!!! 😁😁 @VIPdriver σου αφιέρωσα τα μακροβούτια!! 😉😉😋😋😂😂 Για να μην λες... 😂😂😘😘 17 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said: https://www.adslgr.com/forum/threads/1311566-Vodafone-τροποποιήσεις-Καρτοκινητής + αλλαγη πακετων στο cu , μειωνονται τα sms απο 100 σε 50 αλλα αυξανει τα gb ιντερνετ πολυ καλη κινηση. Gigabytes θέλουμε!!! Τα SMS είναι για τις γριές... 😉😉😂😂 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2025 2 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said: https://www.adslgr.com/forum/threads/1311566-Vodafone-τροποποιήσεις-Καρτοκινητής + αλλαγη πακετων στο cu , μειωνονται τα sms απο 100 σε 50 αλλα αυξανει τα gb ιντερνετ πολυ καλη κινηση. Το θετικό είναι πως αυξάνει τα GB οπότε μπορεί να μειώνονται τα μηνύματα,αλλά θα αξιοποιηθεί περαιτέρω το rcs 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 48 ωρες πλεον απο την ενεργοποιηση της Voda χωρις να μπουν τα λεπτα και τα δεδομενα... Αλλα τι γκρινιαζω αφου μετα απο μια μερα προσπαθειας μου εβαλαν 2γιγα και 200 λεπτα? Αχαριατος τελειως! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 2 minutes ago, GMF80 said: 48 ωρες πλεον απο την ενεργοποιηση της Voda χωρις να μπουν τα λεπτα και τα δεδομενα... Αλλα τι γκρινιαζω αφου μετα απο μια μερα προσπαθειας μου εβαλαν 2γιγα και 200 λεπτα? Αχαριατος τελειως! Σου ειπαν να σου επιστρέψουν τα λεφτά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 2 minutes ago, GMF80 said: 48 ωρες πλεον απο την ενεργοποιηση της Voda χωρις να μπουν τα λεπτα και τα δεδομενα... Αλλα τι γκρινιαζω αφου μετα απο μια μερα προσπαθειας μου εβαλαν 2γιγα και 200 λεπτα? Αχαριατος τελειως! Εμένα μπήκαν σήμερα, που κανονικά έπρεπε να μπουν από Δευτέρα. Οπότε εσύ πας για αύριο λογικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 "number": "CUinfo", "received": "2025-09-03 14:28:16", "body": "MΠOPEIΣ NA ENHMEPΩΘEIΣ ΓIA TIΣ ANANEΩMENEΣ ΠAPOXEΣ TΩN ΠAKETΩN KAPTOKINHTHΣ ME IΣXY AΠO 06/10/2025 EΔΩ https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/anakoinosi-kartokinitis-09-2025" 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 (edited) 30 minutes ago, VIPdriver said: Σου ειπαν να σου επιστρέψουν τα λεφτά; Δεν νομιζω να υπαρχει τετοια περιπτωση να σου επιστρεψουν 95 ευρω.. Στην περιγραφη ελεγε οτι το πακετο θα μπει σε μια εργασιμη απο τη στιγμη που η Vodafone θα ενεργοποιησει το νουμερο σου... Τυχαια δεν θεωρω οτι ειναι η καθυστερηση... Σου λεει θα τσιμπησουμε και καμια καρτα ανανεωσης... Edited September 3, 2025 by GMF80 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 1 hour ago, GMF80 said: Τυχαια δεν θεωρω οτι ειναι η καθυστερηση... Σου λεει θα τσιμπησουμε και καμια καρτα ανανεωσης... Δεν το νομίζω,από την άποψη πως σε άλλους χρήστες μπήκε σχεδόν αμέσως μόλις μίλησαν. Μπορεί να έχουν πολύ όγκο από παραγγελίες και για αυτό να αργεί 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2025 1 hour ago, GMF80 said: Δεν νομιζω να υπαρχει τετοια περιπτωση να σου επιστρεψουν 95 ευρω.. Στην περιγραφη ελεγε οτι το πακετο θα μπει σε μια εργασιμη απο τη στιγμη που η Vodafone θα ενεργοποιησει το νουμερο σου... Τυχαια δεν θεωρω οτι ειναι η καθυστερηση... Σου λεει θα τσιμπησουμε και καμια καρτα ανανεωσης... Αν το εκαναν για να κερδισουν απο καρτα ανανεωσης δεν θα εβαζαν ομως χρονο ομιλιας η δεδομενα μολις μιλησεις με το chat. Πιστευω τελευταιες μερες πλακωθηκαν ολοι εκαναν παραγγελια οποτε ο τρελος ογκος τους πηγε λιγο πισω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts