Bas Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Μόλις τα ενεργοποίησα και εγώ Δηλαδή πολύ μετά από τα μεσάνυχτα; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 10 minutes ago, Bas said: Δηλαδή πολύ μετά από τα μεσάνυχτα; Πιθανότατα να εννοούν τα μεσάνυχτα που έρχονται.. Πιθανότατα να μην ξέρουν τι εννοούν.. 1 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 8 minutes ago, cu2goup said: Πιθανότατα να εννοούν τα μεσάνυχτα που έρχονται.. Πιθανότατα να μην ξέρουν τι εννοούν.. όχι που μας πειράζει μία επέκταση - απλώς μη αναμενόμενο... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 51 minutes ago, Bas said: όχι που μας πειράζει μία επέκταση - απλώς μη αναμενόμενο... Το πήρα στις 10:58 TA ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 1 HMEPA EXOYN ENEPΓOΠOIHΘEI KAI IΣXYOYN EΩΣ KAI 07-09-2025 10:58 ΓIA XPHΣH AΠO TO KINHTO ΣOY ENTOΣ EΛΛAΔOΣ. EYXAPIΣTOYME. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 TA ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 1 HMEPA EXOYN ENEPΓOΠOIHΘEI KAI IΣXYOYN EΩΣ KAI 06-09-2025 23:54 ΓIA XPHΣH AΠO TO KINHTO ΣOY ENTOΣ EΛΛAΔOΣ. EYXAPIΣTOYME. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 5 minutes ago, aektzhs 1 said: Το πήρα στις 10:58 TA ΔΩPEAN AΠEPIOPIΣTA DATA ΓIA 1 HMEPA EXOYN ENEPΓOΠOIHΘEI KAI IΣXYOYN EΩΣ KAI 07-09-2025 10:58 ΓIA XPHΣH AΠO TO KINHTO ΣOY ENTOΣ EΛΛAΔOΣ. EYXAPIΣTOYME. Συνηθως τετοια δωρα εληγαν στις 2359 της επόμενης ημέρας. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, Bas said: όποτε τρέχει "Countdown" (άτυπα) Με "άτυπα"̈ εννοώ που η Nova αναφέρει σαν ελάχιστο ποσό ανανέωσης "13€" EDIT: Παρακαλώ αγνοήστε αυτό το post που έγινε περιττό λόγο καθαρισμού του thread Edited September 6, 2025 by Bas 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2025 (edited) Ναι... Έπεσε μία γενική... Είχε μαζευτεί πολύ βρωμιά... 😉😉😂😂😂 Edited September 6, 2025 by konstantinos77 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 (edited) εαν ενεργοποιήσει κάποιος το CU Stay On και μετά απο 4 μήνες θέλει να βάλει κάρτα για να πάρει ενα πακέτο, με το που θα ληξει αυτό το πακέτο και περάσουν 3 μήνες χωρίς να βάλει νέα κάρτα θα ισχύει οτι λόγο του CU Stay On δεν θα μπει φραγή; Με άλλα λόγια το CU Stay On ακυρώνεται εαν βάλεις κάρτα μέσα στον έναν χρόνο ισχύς του; Edited September 7, 2025 by xenopoulos 2 Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 7 minutes ago, xenopoulos said: εαν ενεργοποιήσει κάποιος το CU Stay On και μετά απο 4 μήνες θέλει να βάλει κάρτα για να πάρει ενα πακέτο, με το που θα ληξει αυτό το πακέτο και περάσουν 3 μήνες χωρίς να βάλει νέα κάρτα θα ισχύει οτι λόγο του CU Stay On δεν θα μπει φραγή; Με άλλα λόγια το CU Stay On ακυρώνεται εαν βάλεις κάρτα μέσα στον έναν χρόνο ισχύς του; Δεν νομίζω αλλά για να είσαι 100% σίγουρος καλό είναι να το σιγουρέψεις μέσω του Live Chat, επειδή είναι καινούργια σαν υπηρεσία... 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thansof_7 Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 Καλημέρα έχω κάνει αίτηση φορητότητας για το cu από 29/8, ενώ από την προηγούμενη Τετάρτη μου ήρθε μνμ ότι η αίτηση είναι σε διαδικασία έγκρισης από την ΕΘΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ. Έχω παραλάβει και την δική αλλά ακόμα δεν μου έχει έρθει μήνυμα ότι ολοκληρώθηκε η φορητότητα... Ξέρουμε πόσο καιρό ακόμα χρειάζεται;; Δεν είναι μεγάλο το διάστημα αναμονής;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 Καλημέρα. Ίδια περίπτωση κι εγώ: με κάλεσαν από το cu και με ενημέρωσαν ότι στις 08/09 θα ολοκληρωθεί η μεταφορά του αριθμού μου. Θα ενημερώσω αύριο. Πρέπει να έπεσαν βροχή οι αιτήσεις... 4 Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 3 ώρες πριν, xenopoulos said: εαν ενεργοποιήσει κάποιος το CU Stay On και μετά απο 4 μήνες θέλει να βάλει κάρτα για να πάρει ενα πακέτο, με το που θα ληξει αυτό το πακέτο και περάσουν 3 μήνες χωρίς να βάλει νέα κάρτα θα ισχύει οτι λόγο του CU Stay On δεν θα μπει φραγή; Με άλλα λόγια το CU Stay On ακυρώνεται εαν βάλεις κάρτα μέσα στον έναν χρόνο ισχύς του; Δεν ακυρώνεται. Η ληξη του υπόλοιπου ειναι σε 1 χρονο και ετσι παραμενει. 1 hour ago, Serafeim1981 said: Πρέπει να έπεσαν βροχή οι αιτήσεις... Υποψιάζομαι ότι αυτός είναι ο λόγος που το σταμάτησαν από το site, είναι πολύ πιθανό να ξαναεμφανιστεί όταν ηρεμήσει λίγο η κατάσταση 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 14 minutes ago, kmpatra said: είναι πολύ πιθανό να ξαναεμφανιστεί όταν ηρεμήσει λίγο η κατάσταση 1 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 On 5/9/2025 at 10:18 ΜΜ, cu2goup said: https://content.vodafone.gr/Data/NFTpromo/ Προλάβετε!!! Τζάμπα ίντερνετ (ισχύει για ενεργοποίηση μέχρι 23:59) Τα πήρα μόλις. Μέχρι 8/9 10:07 1 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 8 minutes ago, paanos said: Τα πήρα μόλις. Μέχρι 8/9 10:07 Τρίτη ημερολογιακή ημέρα! 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 Αυτά είναι!! 2 ώρες πριν, paanos said: Τα πήρα μόλις. Μέχρι 8/9 10:07 2 ώρες πριν, Bas said: Τρίτη ημερολογιακή ημέρα! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 3 ώρες πριν, paanos said: Τα πήρα μόλις. Μέχρι 8/9 10:07 3 ώρες πριν, Bas said: Τρίτη ημερολογιακή ημέρα! 35 minutes ago, cu2goup said: Αυτά είναι!! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 (edited) On 9/8/2025 at 9:31 ΜΜ, gpapas640 said: Επανέρχομαι μετά την ενεργοποίηση και των παροχών στο καρτοκινητο. Συνοπτικά: πήρα το Vodafone 50 με πάγιο τελική τιμή 19,88€ (+1,5€ στο πάγιο για τον δεύτερο χρόνο) και τα δύο πρώτα πάγια δώρο. Δωρεαν ρουτερ και τελη ενεργοποιησης. Συνδυαστική προσφορά: 1000 λεπτά προς όλους+5GB+10€ στην καρτα καθε μηνα για 2 χρονια σε ένα καρτοκινητο CU, το οποίο πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα με το σταθερό και αν είναι σε άλλο πάροχο πρέπει πρώτα να γίνει φορητότητα και μετά να γίνει η αίτηση του σταθερού (καθώς το δηλώνεις τότε). Εγώ την ίδια μέρα που έγινε η φορητότητα του καρτοκινητου έκανα και την αίτηση του σταθερού . -11 Ιουλιου εγινε η αιτηση και εστειλα δικαιολογητικα -18 Ιουλιου ηρθε μηνυμα οτι η αιτηση φορητοτητας εγινε δεκτη. Παραλληλα ειχε ερθει και το ρουτερ με κουριερ -29 Ιουλιου εγινε η ενεργοποιηση των υπηρεσιων. -8 Αυγούστου ενεργοποιήθηκαν οι παροχές στο καρτοκινητο. Το deadline που δίνουν είναι 10 εργάσιμες αλλά εγώ ξεκίνησα ήδη το πρήξιμο στο live chat από τις 29 Ιουλίου για να μην "το ξεχάσουν". Στο εύστοχο θέμα που είχε θίξει ο φίλος, μου είχαν πει από τη Vodafone ότι όντως τα 10€ ισχύουν μόνο για 1 μήνα. Όταν όμως μπήκαν τα 10€ για πρώτη φορά το σύστημα τα αναγνώρισε ως επιστροφή υπολοίπου και προστέθηκε στην ανανέωση που είχα κάνει, η ημερομηνία λήξης επεκτάθηκε κατά 2 μήνες ενώ όταν καλω στο 1252, δεν αναφέρει ξεχωριστά τη λήξη τους (όπως συμβαίνει με το μπόνους της κάρτας Νέων). Μπήκα και στο big bang app και φαίνεται επίσης ολόκληρο (όπου συνήθως αναφέρεται το καθαρό υπόλοιπο χωρίς τα μπόνους). Επίσης το CU pocket δεν είναι μπλοκαρισμένο. Όλα συνηγορούν στο ότι διατηρείται το 10ευρο σα να ήταν κανονική ανανέωση (φυσικά δεν παίρνεις shake και drop). Θα φανεί τον επόμενη μήνα αν διατηρηθεί ή αν χαθεί το 10ευρο του Αυγούστου Επιστρέφω καθώς σήμερα έγινε για δεύτερο μήνα η απόδοση των παροχών. Όπως φαίνεται και στα screenshots, όλες οι παροχές αποδίδονται προσθετικά με rollover. Επίσης, επειδή τα 10€ που βάζουν λειτουργούν ως ανανέωση , ενεργοποιείται και το CU Drop! Edited September 7, 2025 by gpapas640 10 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 2 ώρες πριν, gpapas640 said: Επιστρέφω καθώς σήμερα έγινε για δεύτερο μήνα η απόδοση των παροχών. Όπως φαίνεται και στα screenshots, όλες οι παροχές αποδίδονται προσθετικά με rollover. Επίσης, επειδή τα 10€ που βάζουν λειτουργούν ως ανανέωση , ενεργοποιείται και το CU Drop! Θα μαζέψεις πολύ πραγμα 2 χρονια! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 13 minutes ago, VIPdriver said: Θα μαζέψεις πολύ πραγμα 2 χρονια! Καλό είναι αυτό 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 (edited) 43 minutes ago, VIPdriver said: Θα μαζέψεις πολύ πραγμα 2 χρονια! Πρακτικά μου έρχεται κάτω από μισή τιμη το πρόγραμμα, αν στο τέλος των 2 χρόνων καταφέρω με κάποιον τρόπο να τα πάρω σε IBAN με αφορμή κάποια τιμολογιακή αλλαγή. Αλλά ας μη λέμε πολλά, μέσα σε 2 χρόνια πολλά μπορεί να αλλάξουν. Κρατάμε ότι τη βγάζουμε εντελώς τσάμπα 2 χρόνια στο καρτοκινητο. Edited September 7, 2025 by gpapas640 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 45 minutes ago, gpapas640 said: Πρακτικά μου έρχεται κάτω από μισή τιμη το πρόγραμμα, αν στο τέλος των 2 χρόνων καταφέρω με κάποιον τρόπο να τα πάρω σε IBAN με αφορμή κάποια τιμολογιακή αλλαγή. Αλλά ας μη λέμε πολλά, μέσα σε 2 χρόνια πολλά μπορεί να αλλάξουν. Κρατάμε ότι τη βγάζουμε εντελώς τσάμπα 2 χρόνια στο καρτοκινητο. Εγω στη θεση σου, με το ποσό που θα ειχα μαζέψει, θα το κατανάλωνα σε μηνιαια πακετα, ετσι θα συνέχιζες να την βγάζεις τσαμπα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 4 ώρες πριν, gpapas640 said: Επιστρέφω καθώς σήμερα έγινε για δεύτερο μήνα η απόδοση των παροχών. Όπως φαίνεται και στα screenshots, όλες οι παροχές αποδίδονται προσθετικά με rollover. Επίσης, επειδή τα 10€ που βάζουν λειτουργούν ως ανανέωση , ενεργοποιείται και το CU Drop! Τέλεια! Περιμένω ακριβώς το ίδιο στο κινητό της φουκαριάρας της μάνας μου σε συνδυασμό με fiber 300. Κι εσύ αυτό έκανες αν δεν κάνω λάθος ε; Με voucher.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 7, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2025 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Εγω στη θεση σου, με το ποσό που θα ειχα μαζέψει, θα το κατανάλωνα σε μηνιαια πακετα, ετσι θα συνέχιζες να την βγάζεις τσαμπα. Μόνο που, για να το κάνω αυτό, μετα τα 2 χρόνια θα πρέπει να βάζω κάρτα κάθε δύο μήνες για να μη χαθεί το υπόλοιπο. Δεν ει άι δυστυχώς όπως στη Nova που αν βάλεις πακέτο το χρηματικό υπόλοιπο παίρνει παράταση στη λήξη του. 1 hour ago, cu2goup said: Τέλεια! Περιμένω ακριβώς το ίδιο στο κινητό της φουκαριάρας της μάνας μου σε συνδυασμό με fiber 300. Κι εσύ αυτό έκανες αν δεν κάνω λάθος ε; Με voucher.. Όχι, εγώ πήρα 50αρα VDSL. Όμως αν θυμάμαι καλά έλεγε ότι η συγκεκριμένη προσφορά με το καρτοκινητο συνδυάζεται με όλα τα πράγματα σταθερής, αλλά λογικά κάπως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα και σε σενα! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts