aektzhs 1 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 7 ώρες πριν, gpapas640 said: Κανονικά κρατάει φόρο, όπως κάθε ανανέωση. 2,40/1,1=2,181818... το ποσο που λογικά προστέθηκε στο υπόλοιπο σου και ομως 4,62+2,18=6,80 θα έπρεπε να είναι το υπόλοιπο σου κανονικά. Ή κάτι έγραψες λάθος ή κάπου σου τα φάγε. Εγώ που έχω απαλλαγή,πάλι μου κρατάει ποσό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 54 minutes ago, geoponer said: Το αν είναι πολλοί αυτοί που έλαβαν την προσωπική προσφορά δεν το γνωρίζουμε (παίζει να είναι και ελάχιστοι). Σε καμία περίπτωση η προσωπική προσφορά δεν αντισταθμίζει μία γενική προσφορά για όλους. Πληρωμένη καταχώρηση μου μυρίζει, από τον τρόπο που έχει γραφτεί. Εκτός αν είναι παραπλανητική για clickbait. Μόλις περιέγραψες τα περισσότερα άρθρα του συγκεκριμένου site 🙂 Πλέον έχω σταματήσει να τα ανοίγω... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Σε απάτηση του από 19/02/2024 ηλεκτρονικού αιτήματός σας, σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με το Νομοκανονιστικό πλαίσιο και τις από 08/01/2024 και 24/01/2024 ανακοινώσεις για τιμολογιακές αλλαγές της υπηρεσίας Καρτοκινητής , οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως από την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης και για δύο (2) μήνες σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο άρθρο 8.2 των γενικών όρων παροχής προπληρωμένων κινητών ηλεκτρονικών υπηρεσιών. Ως εκ τούτου, στην περίπτωση που επιλέξετε να προβείτε σε εύλογο χρονικό διάστημα, είτε σε οριστική αποσύνδεση της σύνδεσης καρτοκινητής που διατηρείτε στην εταιρεία μας, είτε σε αίτημα φορητότητας αυτής σε έτερο πάροχο τηλεπικοινωνιών, η εταιρεία μας θα προβεί στην επιστροφή του υπολοίπου της αξίας συνδιαλέξεων σε τραπεζικό σας λογαριασμό, ως οφείλει. Παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την Εξυπηρέτηση Πελατών (13830) με την ολοκλήρωση μιας εκ των ανωτέρω ενεργειών. Τώρα μολις ήρθε η απάντηση της Vodafone. Τι πιστεύετε τελείωσε ο χρόνος; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Ο φορος κινητης στα CashBack ειναι εκεινος που ισχυε παλαιοτερα 12%, αρα διαιρεις με 1,12 το ποσο που προσθετεις. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 12 ώρες πριν, HEO said: απλη λυση: βαζεις σε φακελο την σιμ και την στελνει στην Ελλαδα σε εναν κολητο σου και του λες τι πρεπει να κανει για να μεταφερθουν τα λεφτα στο αλλο σου νουμερο Έξυπνο, απλά από την άλλη άκρη του κόσμου που είμαι μέχρι να φτάσει (και αν δεν χαθεί από τα αγαπημένα ΕΛΤΑ) θα έχει περάσει το 25 ευρώ το 3μηνο που είναι προϋπόθεση για να κάνες το sharing και θα πρέπει να βάλω και άλλη μία μεγάλη κάρτα συν τα έξοδα αποστολής. Όπως και να έχει ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου τα απεριόριστα data για το τετραήμερο μόλις εμφανίστηκαν στο app (καρτοκινητό) 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 16 minutes ago, xnikos said: τα απεριόριστα data για το τετραήμερο μόλις εμφανίστηκαν στο app (καρτοκινητό) Όχι CU;;;; EDIT:Και στο CU ισχύουν,απλά δεν τα βγάζει το MY CU app πάρα μόνο το My Vodafone Gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Από ότι καταλαβαίνω η οριστική αποσύνδεση του κινητού σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να δέχεται ούτε κλήσεις και θα είναι ανενεργό. Αν είναι έτσι τότε η καλύτερη λύση θα είναι η φορητότητα του αριθμού. Τι διαδικασίες χρειάζονται για αυτό και αν ξέρει κανείς η νέα sim λειτουργεί και σε παλιά κινητά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 8 minutes ago, Sakis077 said: η νέα sim λειτουργεί και σε παλιά κινητά; ναι και σε παλια κινητα 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 12 minutes ago, Sakis077 said: Από ότι καταλαβαίνω η οριστική αποσύνδεση του κινητού σημαίνει ότι δεν θα μπορεί να δέχεται ούτε κλήσεις και θα είναι ανενεργό. Αν είναι έτσι τότε η καλύτερη λύση θα είναι η φορητότητα του αριθμού. Τι διαδικασίες χρειάζονται για αυτό και αν ξέρει κανείς η νέα sim λειτουργεί και σε παλιά κινητά; Oριστική αποσύνδεση είναι οτι χάνεις την κυριότητα του αριθμού οριστικά.Θα μέινει για 12-15 μήνες ανενεργό και θα φαίνεται ότι δεν υπάρχει αν το καλεί κάποιος και μετά θα ξαναβγεί στην κυκλοφορία σαν καρτοκινητό η συμβόλαιο η datacard ... Η αλλαγή αριθμού στις μέρες μας ειδικά για όσους ζούμε στην Ελλαδα που έχουμε τον αριθμό κινητού σε τράπεζες gov αυλες ιατρούς κτλ ώστε να έρχονται OTP κτλ κτλ ούτε μας περνάει απο το μυαλό! Φορητότητα αριθμου δεν ξέρω πως μπορει να γινει εφοσον εισαι στο εξωτερικο μιας και απαιτειται η φυσικη σου παρουσια για να παραλαβεις την κάρτα sim και το κινητό σου ανοιχτό μιας και θα σε καλεσουν εκει. Αλλιώς χρειάζεται εξουσιοδότηση σε δικο σου άτομο από το GOV "να αιτηθεί την φορητοτητα του τάδε αριθμού στο δίκτυο τάδε και την αποστολή και παραλαβή των απαραίτητων εγγράφων για τον σκοπό αυτό... μπλα μπλα μπλα" Και φυσικα μετα αφου ενεργοποιησει καποιος την SIM να στην στείλει! Καλά ξέτελα που λέμε και στην Κρήτη... 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Ρε τι τσιγκούνηδες είναι. Έχουν δώσει απεριόριστα δεδομένα για το τριήμερο σε όλες τις υπηρεσίες τους(συμβόλαια,καρτοσυμβόλαια,Vodafone Καρτοκινητό)εκτός από το Vodafone CU 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) Εμένα μέσω site μου βγάζει αυτά σε liquid αλλά και σε κανονικό CU.. Edited 15 Μαρτίου by Vibraphone 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 15 minutes ago, aektzhs 1 said: Ρε τι τσιγκούνηδες είναι. Έχουν δώσει απεριόριστα δεδομένα για το τριήμερο σε όλες τις υπηρεσίες τους(συμβόλαια,καρτοσυμβόλαια,Vodafone Καρτοκινητό)εκτός από το Vodafone CU είσαι σίγουρος...? δοκίμασε να στείλεις Ν στο 1252 (ή κάλεσέ το) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 17 minutes ago, xnikos said: είσαι σίγουρος...? δοκίμασε να στείλεις Ν στο 1252 (ή κάλεσέ το) Το έχω δοκιμάσει και μου λέει:"Η Προσφορά δεν είναι διαθέσιμη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duellergr Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) Στο liquid δεν βλέπω προσφορά στο app. Μεσω site στο myvodafone βγαίνει το παραπάνω σφάλμα. Η προχειρότητα της Vodafone επιβεβαιώνεται άλλη μια φορά. Edited 15 Μαρτίου by duellergr 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thman Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου καταφερε να το κανει κανενας σε liquid? 1 Παράθεση http://img64.photobucket.com/albums/v195/oikono79/acropolis/07230045.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vibraphone Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 2 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Όχι CU;;;; EDIT:Και στο CU ισχύουν,απλά δεν τα βγάζει το MY CU app πάρα μόνο το My Vodafone Gr Εσύ το ενεργοποίησες σε CU; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Κάνω πρώτα αίτημα για φορητότητα στο νέο πάροχο και μετά ενημερώνω τον τωρινό για την επιστροφή των χρημάτων; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) δεν υπάρχει προσφορά για cu ακόμα, τέλος! είπαν σύντομα και εδώ Edited 15 Μαρτίου by akalos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου Ένας φίλος μου σκέφτεται να πάει cu. Μπορεί να μου στείλει κάποιος κωδικό bring a friend; Ευχαριστώ. 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 26 minutes ago, Sakis077 said: Κάνω πρώτα αίτημα για φορητότητα στο νέο πάροχο και μετά ενημερώνω τον τωρινό για την επιστροφή των χρημάτων; Για να γινει αυτο θα πρεπει να υπαρχει καποια αυξηση τιμολογιου ή καταργηση καρτας που να σε καλυπει μεσα σε συγκεκριμενες ημερομηνιες απο την δημοσιυεση της. Δεν ειναι μια κινηση που γινεται κουτουρου. 1 hour ago, thman said: καταφερε να το κανει κανενας σε liquid? οχι δεν ενεργοποιηειται ακομα, βγαζει σφαλμα. 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 4 minutes ago, dasnowy said: Ένας φίλος μου σκέφτεται να πάει cu. Μπορεί να μου στείλει κάποιος κωδικό bring a friend; Ευχαριστώ. 7j9mbf3g 1 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 3 minutes ago, ParafronGR said: 7j9mbf3g Σε ευχαριστώ! Έχει ημερομηνία λήξης ο κωδικός; 2 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου (edited) 3 μήνες. Εχω και εγώ εναν διαθέσιμο με ισχύ ως 25/4 για όποιον θέλει,να μου στείλει πμ. Edited 15 Μαρτίου by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 4ku8mlhe Bring a friend μέχρι 23/06/24 ο κωδικός 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts