Pppe Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 (edited) On 22/1/2022 at 11:57 ΠΜ, paanos said: Από εδώ. Μέχρι 3 λέξεις στο Θέμα. Μέχρι 50 λέξεις στο κείμενο. Για να μην αναρωτιέστε γιατί δε το "παίρνει".... Edited October 1, 2022 by Pppe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 29 minutes ago, Pppe said: Μέχρι 3 λέξεις στο Θέμα. Μέχρι 50 λέξεις στο κείμενο. Για να μην αναρωτιέστε γιατί δε το "παίρνει".... Συνημμένο δεν παίρνει για να βάλεις Word; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 1, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2022 (edited) 12 minutes ago, paanos said: Συνημμένο δεν παίρνει για να βάλεις Word; Δε παίρνει συνημμένο. Και μόνο από αυτό που είχες βάλει παίρνεις Μοναδικό Αριθμό Αναφοράς. Κανένα άλλο έγγραφο τρόπο επικοινωνίας με έγκυρη απάντηση από την μεριά τους δεν έχει η Vodafone, όπως οι άλλες εταιρίες. Στο ccsupport.gr@vodafone.com δεν απαντάνε ποτέ. Edited October 1, 2022 by Pppe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danay1997.2002 Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Μια βοήθεια σας πάρα καλώ πολυ με χρέωσαν οκτώ ευρώ από την υπηρεσία που δεν έχεις άλλα λεπτά τέσσερις συνεχόμενες μέρες δύο τη μέρα τίνα κάνω.θελω απενεργοποιηση των εξερχομένων κλήσεων? Φραγή? Μια βοήθεια σας ικετεύω μηδένισαν τη κάρτα μου Τι θα κάνω σας παρακαλώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Έτσι το έχει στα καρτοκινητά της η Vodafone. Γιατί κάνεις κλήσεις αφού δεν έχεις πακέτο; Αν θες να κάνεις κλήσεις κάποιες μέρες, να είχες εγκαταστήσει πιο πριν αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.vodafone.cu.cu_vr&hl=el&gl=US να παίξεις κάποιες φορές και να βάζεις αυτό το πακέτο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danay1997.2002 Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Δεν έκανα κλήση αναπάντητη έκανα.ηθελα αν μπορεί κάποιος να μου πει πως κάνουμε φραγή εξερχομένων για να το προλάβω αυτο 2 minutes ago, Pppe said: Έτσι το έχει στα καρτοκινητά της η Vodafone. Γιατί κάνεις κλήσεις αφού δεν έχεις πακέτο; Αν θες να κάνεις κλήσεις κάποιες μέρες, να είχες εγκαταστήσει πιο πριν αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.vodafone.cu.cu_vr&hl=el&gl=US να παίξεις κάποιες φορές και να βάζεις αυτό το πακέτο: Αυτό το πακέτο έβαλα.μολις τελείωσε μου έστειλε μόνο του μήνυμα για τέσσερις μέρες ότι με χρεώνει αυτόματα δύο ευρώ τη μερα Αυτό το πακέτο έβαλα μόλις τελείωσε με χρέωσαν φουλ οκτώ ευρώ.η φραγή εξερχομένων πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 (edited) Άρα δεν ήταν "αναπάντητες" . Το σήκωσε αυτός/ή που κάλεσες. Από τη συσκευή σου βρες και κάνε φραγή εξερχομένων, αλλά έτσι ούτε "αναπάντητες" δε θα μπορείς να κάνεις. Μη μπεις στον κόπο να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών: Δε θα μπορείς να την βγάλεις τη φραγή εξερχομένων όποια στιγμή άμεσα θα θες στο μέλλον. Edited October 2, 2022 by Pppe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danay1997.2002 Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Just now, Pppe said: Άρα δεν ήταν "αναπάντητες" . Το σήκωσε αυτός/ή που κάλεσε. Από τη συσκευή σου βρες και κάνε φραγή εξερχομένων, αλλά έτσι ούτε "αναπάντητες" δε θα μπορείς να κάνεις. Μη μπεις στον κόπο να καλέσεις την εξυπηρέτηση πελατών: Δε θα μπορείς να την βγάλεις τη φραγή εξερχομένων όποια στιγμή άμεσα θα θες στο μέλλον. Έκανα αναπάντητη στο σταθερό.εκτος αν το σήκωσε η γάτα .στο σαλόνι. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Μάλλον το σήκωσε "η γάτα" : Για ψάξτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danay1997.2002 Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Παρακαλώ πολύ αν ξέρει κάποιος πως γίνεται φραγή σας ικετεύω.η συσκευή δε το βρίσκει είναι παλια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Μπορείς να δεις εδώhttps://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/kiniti-themata-kinitis/diacheirisi-kliseon-tilefonitis/pos-mporo-na-energopoiiso-apenergopoiiso-tin-fragi-eiserchomenon-kliseon/Εκεί που λέει εξερχόμενες *33*1234#ΥΓΠάντως όλα τα παλιά τελεφωνα έχουν μενού για φραγεςSent from my Power 3 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή Παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danay1997.2002 Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Μούρο κάναν κ στα δεδομένα και στο πακέτο από αυτό με τους κρύσταλλος τώρα έχω το τεράστιο ποσό του ενός λεπτού από οκτώ ευρώ.μετα το πακέτο των κρυσταλλων 6 minutes ago, HEO said: Μπορείς να δεις εδώ https://www.vodafone.gr/ypostirixi/proionta/kiniti-themata-kinitis/diacheirisi-kliseon-tilefonitis/pos-mporo-na-energopoiiso-apenergopoiiso-tin-fragi-eiserchomenon-kliseon/ Εκεί που λέει εξερχόμενες *33*1234# ΥΓ Πάντως όλα τα παλιά τελεφωνα έχουν μενού για φραγες Sent from my Power 3 using Tapatalk Είναι πολύ χάλια παιδιά η καημένη μου τις να κλαψω Ήθελα να βάλω πακέτο σμς κ δε μπορω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 33 minutes ago, Danay1997.2002 said: Παρακαλώ πολύ αν ξέρει κάποιος πως γίνεται φραγή σας ικετεύω.η συσκευή δε το βρίσκει είναι παλια Γιατί να κάνεις φραγή;Απλά μην καλείς κανέναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 6 minutes ago, bill33 said: Γιατί να κάνεις φραγή;Απλά μην καλείς κανέναν. Σε σένα το ρωτώ. Μη μιλάμε για "κλάψιμο": Μήπως, όντως, με την προσπάθεια κλήσης ακόμα και να μην απαντηθεί η κλήση όντως χρεώνεται όσο εάν απαντιώταν; Παρατηρώ πχ σε άλλη εταιρία στο app της ότι κατά τη διάρκεια κλήσης (που δεν έχει απαντηθεί ακόμη) κατεβαίνει το διαθέσιμο υπόλοιπο λεπτών ομιλίας και όταν τελικά δεν απαντηθεί επανέρχεται στο προηγούμενο (πχ από 123' διαθέσιμα πάει 120' κατά τη διάρκεια που χτυπά το τηλέφωνο του καλούμενου και επανέρχεται στο 123' όταν τελικά κλήσει ο καλούντας την κλήση , αυτό που λέμε "αναπάντητη"). Μήπως η Vodafone όντως χρεώνει και κλήσεις που δεν απαντιώνται όντως με βάση το -2Ε τη μέρα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 (edited) Μόνο εγώ κατάλαβα τι τρεχει; Edited October 2, 2022 by Mobileras 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 3 minutes ago, Mobileras said: Μόνο εγώ κατάλαβα τι τρεχει; Μη το πεις. Αααα ρε Μομπιλερας..... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 1 ώρα πριν, Pppe said: Μήπως η Vodafone όντως χρεώνει και κλήσεις που δεν απαντιώνται όντως με βάση το -2Ε τη μέρα; Μόλις έκανα μερικές αναπάντητες απο cu νούμερο με υπόλοιπο μέσα 10,71€ και χωρίς χρόνο ομιλίας. Κλήσεις προς σταθερό,wind,cosmote,vodafone. Δεν με χρέωσε κάτι Οπότε θα συμφωνήσω και εγώ με τον @Mobileras Kατάλαβα τι τρέχει! Η γάτα απάντησε την κλήση και έγινε η χρέωση... 1 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 2 minutes ago, bbbb said: Μόλις έκανα μερικές αναπάντητες απο cu νούμερο με υπόλοιπο μέσα 10,71€ και χωρίς χρόνο ομιλίας. Κλήσεις προς σταθερό,wind,cosmote,vodafone. Δεν με χρέωσε κάτι Οπότε θα συμφωνήσω και εγώ με τον @Mobileras Kατάλαβα τι τρέχει! Η γάτα απάντησε την κλήση και έγινε η χρέωση... Άνοιξε ο τηλεφωνητής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 2 minutes ago, GREGORYMO said: Άνοιξε ο τηλεφωνητής Πιθανό αυτό που λες.Αρα και πάλι δεν ήταν μια αναπάντητη.. Χτύπαγε το τηλ συνεχώς μέχρι να βγει ο τηλεφωνητής.. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danay1997.2002 Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 9 ώρες πριν, bbbb said: Μόλις έκανα μερικές αναπάντητες απο cu νούμερο με υπόλοιπο μέσα 10,71€ και χωρίς χρόνο ομιλίας. Κλήσεις προς σταθερό,wind,cosmote,vodafone. Δεν με χρέωσε κάτι Οπότε θα συμφωνήσω και εγώ με τον @Mobileras Kατάλαβα τι τρέχει! Η γάτα απάντησε την κλήση και έγινε η χρέωση... Μην σπάτε πλάκα με το πόνο του άλλου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Just now, Danay1997.2002 said: Μην σπάτε πλάκα με το πόνο του άλλου Οκ αλλά σου λέμε τι παίζει. Με σκέτη αναπάντητη δοκίμασα δεν χρεώνει. Να βγήκε ισως τηλεφωνητής και σε χρέωσε? Σκέψου τι έγινε ακριβώς με τις κλήσεις σου και θα βγει άκρη. Πάντως σκέτη αναπάντητη χωρις πακέτο ομιλίας, δεν χρεώνει. Η λύση είναι να μην κάνεις κλήσεις χωρίς πακέτο ή και η φραγή όπως σου είπαν ήδη πως γίνεται. Επίσης γράφεις και στο άλλο θέμα με τα δεδομένα. Τελικά είχες 8€ μέσα και καθόλου πακέτο ομιλίας και επίσης και 0 δεδομένα? Γιατί ναι παίζει αν σου τελείωσαν τα δεδομένα πάλι να σε χρεώσει 2€/ημερα πιο εύκολα από ότι στην ομιλία αφού πχ αρκεί να δεις ένα μήνυμα στο μεσσεντζερ και τσουπ κίνηση και 2€/ημέρα... Αυτό με τα δεδομένα όμως διορθώνεται.Στέλνεις Κ στο 1252 και δε θα σε ξαναχρεώσει 2€/μέρα αν σου τελειώσουν τα data. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danay1997.2002 Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Δεδομένα έχω πλήρες πακέτο.σας εξήγησα μετά τους κρυστάλλους πήρα το πακέτο κ με χρεώνει τέσσερις μέρες σερί οκτώ ευρώ όλα μαζί .μου στέλνει μήνυμα ότι χρεώνει τα δύο τη μέρα .αύριο πάω σε καταστημα Δεδομένα είχα τους δυο μήνες απεριόριστα τώρα μου έδωσε ένα μήνα δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danay1997.2002 Δημ. October 2, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2022 Έχω ήδη πλήρες πακέτο δεδομένων για ένα μήνα.δε με χρέωσε εκεί.χρεωνει την υπηρεσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Έχω ήδη πλήρες πακέτο δεδομένων για ένα μήνα.δε με χρέωσε εκεί.χρεωνει την υπηρεσιαΤην υπηρεσία των αναπάντητων κλήσεων πάντως δεν τη χρεώνει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. October 3, 2022 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2022 Αποτελέσματα διαγωνισμού unlimited internet Σεπτεμβρίου: Κληρώθηκαν 100 νικητές Σωπα ρε βονταφονάρα! Λες και δεν ξέραμε ότι θα ήταν απάτη... Πριν υπερασπιστεί κάποιος την εταιρία, ας ρίξει μία ματιά στα πιο κάτω αποτελέσματα διαγωνισμών. Εάν πάλι την υπερασπιζεται, ας διαβάσει τους όρους του διαγωνισμού και εάν πάλι την υπερασπιζεται, ξέρουμε ποιος είσαι... 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts