MitsosDaBest13 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εγώ πάντως βάζω υπενθύμιση στο ημερολόγιο του κινητού την ημέρα ανανέωσης! Αλλιώς...... με ξέρω..... τις μισές φορές θα το ξεχνούσα! :p Πάντα έβαζα ημερολόγιο. Αυτή τη φορά κάτι έκανα την ώρα που ήρθε το μήνυμα και το ξέχασα. Αλλά θα έπρεπε να στέλνουν και 2ο μήνυμα την ημέρα που λήγει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 και άμα ξεχάσεις και το δευτερο θα μυρίσουν τα νύχια τους να στείλουν και τρίτο ....οκ :p τι λες ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 και άμα ξεχάσεις και το δευτερο θα μυρίσουν τα νύχια τους να στείλουν και τρίτο ....οκ :p τι λες ? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Εννοώ ότι μου ήρθε μόνο ένα SMS 3 μέρες πριν λήξει. Την ημέρα που έληγε, δεν ήρθε τίποτα. Θα το είχα αγοράσει εκείνη την ώρα αν το έβλεπα. :p Στις άλλες εταιρίες, έρχονται και την τελευταία μέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εννοώ ότι μου ήρθε μόνο ένα SMS 3 μέρες πριν λήξει. Την ημέρα που έληγε, δεν ήρθε τίποτα. Θα το είχα αγοράσει εκείνη την ώρα αν το έβλεπα. :p Στις άλλες εταιρίες, έρχονται και την τελευταία μέρα.και αν ήσουν απασχολημένος πάλι βάλε μια υπενθύμιση την μέρα που τελείωνει για τα επόμενα Χ χρόνια και τέλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. April 13, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2021 Εγώ που διαχειρίζομαι πολλά νούμερα για λογαριασμό μελών της οικογένειάς μου, αλλάζω την υπενθύμιση κάθε φορά που προβαίνω σε ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Εγώ που διαχειρίζομαι πολλά νούμερα για λογαριασμό μελών της οικογένειάς μου, αλλάζω την υπενθύμιση κάθε φορά που προβαίνω σε ανανέωση.Βάλε επαναλαμβανόμενη υπενθύμιση κάθε 30 μέρες. Όλα τα πακέτα είναι 30 μέρες διάρκεια συνήθως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Εγώ που διαχειρίζομαι πολλά νούμερα για λογαριασμό μελών της οικογένειάς μου, αλλάζω την υπενθύμιση κάθε φορά που προβαίνω σε ανανέωση. Και εγω το ίδιο. Bάζω υπενθύμιση για ανανέωση 2 ημέρες πριν να λήξει ο μήνας και το διορθώνω κάθε μήνα σε επαλαμβανόμενο event γιατί με την vodafone και τις συντηρήσεις στις εφαρμογές της, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα μπορείς να ανανεώσεις την τελευταία στιγμή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Καλημέρα παιδιά. Από προχθές είμαι κάτοχος S20 fe 5g. Πως μπορώ να ενεργοποιήσετε το 5g? Δεν αγοράστηκε από Vodafone My S20 FE 5G Is Awesome Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 μίλα με chat δες αν μπορείς να πάρεις και την προσφορά δεν χαλάνε χατηρια εύκολα αν είσαι πολύ πολύ ευγενικός Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. April 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2021 Το 5G είναι ενεργό, δεν χρειάζεται να κανεις κάτι. Βεβαιώσου ότι έχεις ενεργό το VoLTE, στέλνοντας WIFI στο 1339. Τη προσφορά δύσκολο να στη δώσουν, έληξε 31/3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 18, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2021 Νέα συνεργασία ΙΝΕΔΙΒΙΜ – Vodafone: Δυνατότητα παραλαβής της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone! Το ΙΝΕΔΙΒΙΜ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα συνεργασία του προγράμματος Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων με την εταιρεία Vodafone. Με τη συνεργασία αυτή, οι νέοι που επιθυμούν να αποκτήσουν την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων, έχουν πλέον την δυνατότητα να παραλάβουν την Κάρτα τους από επιλεγμένο δίκτυο καταστημάτων Vodafone σε όλη την Ελλάδα, με εύκολο και άμεσο τρόπο. Οι ενδιαφερόμενοι, συμπληρώνοντας την online αίτησή τους στην ιστοσελίδα του προγράμματος https://europeanyouthcard.gr/ επιλέγουν το κατάστημα VODAFONE της περιοχής που τους εξυπηρετεί. Εντός 15 ημερών από την υποβολή της αίτησής τους, θα λάβουν ηλεκτρονικό μήνυμα από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ, με το οποίο θα ενημερώνονται ότι η Κάρτα τους είναι στο κατάστημα Vodafone της επιλογής τους. Για την παραλαβή της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων από το δίκτυο καταστημάτων της Vodafone, θα πρέπει να επιδείξουν επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (δελτίο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης) και τον κωδικό παραλαβής, τον οποίο θα έχουν λάβει με ηλεκτρονικό μήνυμα από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ. «Η εταιρεία Vodafone, η οποία ήδη προσφέρει σημαντικές εκπτώσεις στους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων, γίνεται από σήμερα ένας από τους σημαντικότερους συνεργάτες του προγράμματος. Τους ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή τους. Η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων έρχεται ακόμα πιο κοντά στους νέους, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας. Με τη νέα στρατηγική που εφαρμόζουμε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Κάρτα αποκτά ισχυρή παρουσία και νέα δυναμική. Σύντομα θα ακολουθήσει μία σειρά νέων δράσεων και πρωτοβουλιών, με στόχο το μέγιστο δυνατό πρακτικό όφελος για τους νέους της χώρας μας», δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΣ ΙΝΕΔΙΒΙΜ κ. Κώστας Δέρβος. πηγη : https://europeanyouthcard.gr/%ce%bd%ce%ad%ce%b1-%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%b9%ce%bd%ce%b5%ce%b4%ce%b9%ce%b2%ce%b9%ce%bc-vodafone-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%cf%84%cf%8c%cf%84%ce%b7/ το διαβασα στην ομαδα του facebook που το δημοσιευσαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Λεει να το βαλω??? OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 1. Aν σου χρειάζεται αξίζει 2. Πάσχα έρχεται, λογικά θα παίξει και προσφορά για όλους. Προσωπικά ελπίζω σε απεριόριστα data στο 10αρικο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Επειδή μου ήρθε κι εμένα η προσφορά αυτή, αν την ενεργοποιήσω, μεταφέρονται τα υπόλοιπα GB που έχω από Big Bang πακέτο; Υποθέτω όχι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Μαλλον οχι αλλα νομιζω 10gb για ενα μηνα,και σ'αυτη την τιμη νομιζω αξιζει οπως και να'χει OptoStyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 (edited) τέτοια προσφορά ούτε σε countdown δεν βρίσκεις σίγουρα είναι cu? Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 19, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 Ναι κλασικά cu.. Μου ήρθε η εν λόγω προσφορά προχθές και σήμερα "3gb και 300' προς όλους" επίσης με 3€ για 15 ημέρες :lol: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 19, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2021 (edited) κατάλαβα ότι να ναι στέλνουν ....το θέμα είναι να σε βολεύουν,προσωπικά έχουν έρθει κάτι τέτοιες προσφορές αλλά πάντα εχω απ'ολαααααα,οπότε οχι ευχαριστώ !!! εγώ το χω κάνει συμβόλαιο από μόνος μου...lol για αυτό έφυγα από q ...κακομοιριά στα μόνιμα πακέτα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited April 19, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 τέτοια προσφορά ούτε σε countdown δεν βρίσκεις σίγουρα είναι cu? Sent from my Mi 9T Pro using TapatalkΑφου το εβαλα και screenshot Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 και σε μενα ηρθε για ενεργοποιηση μεχρι τις 10/05 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Λεει να το βαλω??? OptoStyle Είχες καιρό να βάλεις κάρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 να αυτό είναι που δεν μου αρέσει ....χαχα αν δεν βάλω κάρτα σημαίνει ότι δεν κάνω χρήση η εξυπηρετούμαι από άλλη εταιρεία γιατί να βάλω λοιπόν ,άσε που πολλές φορές έρχεται μετα που θα βάλεις κάρτα παιδιστικα πράγματα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Είχες καιρό να βάλεις κάρτα; Μου ήρθε και μένα η προσφορά. Δεν έχει να κάνει με τις κάρτες που έχεις βάλει. Συγκεκριμένα είχα βάλει 2 κάρτες πριν 5 και 25 μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soiramk Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Μου ήρθε το παρακάτω. Το έλαβε κάποιος άλλος; Παράθεση · iPod 3gn 15Gb, iPod 5.5gn 30Gb · iPhone 2G 8Gb, iPhone 3G 16Gb, iPhone 4 16Gb, iPhone 6 64Gb, iPhone 13 Pro 128Gb · MacBook Pro 15'' (mid '10), MacBook Pro 16'' (late '19) · Apple Watch Series 7 45mm · AirPods Pro 2nd Gen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. April 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2021 Ναι ήρθε και σε εμένα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts