geioannou Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Εάν αγοράσω ένα πακέτο όπου διαθέτει cu shake, αυτό ς εάν δεν το ενεργοποιήσω και το αφήσω θα παραμείνει εκεί μέχρι να επιλέξω εγώ το πότε θα ενεργοποιηθεί η αν δεν έχει ενεργοποιηθεί μέχρι τον επόμενο μήνα χάνεται;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Εχεις 7 μερες περιθώριο συμπεριλαμβανομενης της ημέρας που το ενεργοποιησες. Το shake ενεργοποιείται με ανανέωση χρόνου ομιλίας οχι με πακέτο. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geioannou Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Ναι αυτό εννοούσα έκανα λάθος. Με ανανέωση χρόνου. Αλλά δεν ήξερα ότι το περιθώριο ενεργοποίησης του 7 μέρες και ότι μετά χάνεται 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου (edited) 20 ώρες πριν, ioanniskar said: Δεν γνώριζα για το my data control με αποτέλεσμα να μου τραβήξει 2x€2.20 από το υπόλοιπο. Το ένα πριν τις 4π.μ και το άλλο μετά. Είχα ακριβώς το υπόλοπο για να βάλω ένα combo flow αλλά το άφησα για την επόμενη μέρα με ανοιχτά data. Υπάρχει τρόπος να τα πάρω πίσω; Έστειλα mail αλλά λέει απάντηση σε 20 εργάσιμες. Δεν θα έπρεπε να είναι ενεργό το my data control από προεπιλογή; Κακώς τους αφήνουμε να μας ληστεύουν έτσι. Νομίζω είναι η τελευταία φορά που βάζω data σε αυτούς. Θα βγάλω ξένη esim με πολύ πιο προσιτά προγράμματα. Χτύπα μια φορητότητα τώρα, και ας τους με το θέμα ανοιχτό και άλυτο. Ε, μα. (όχι πως θα έχουν πρόβλημα, αλλά να χούμε να λέμε). Edited 27 Ιουνίου by hercoulis 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odim Δημ. Κυριακή στις 04:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:50 πμ το stay on το πήγανε στα 45€. 1 3 Παράθεση *#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone. *#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 06:10 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:10 πμ (edited) 1 hour ago, odim said: το stay on το πήγανε στα 45€. 50 (με φόρους) διά 13 μήνες = 3,84/μήνα για 100' το ετος... Και δεν βάζω 3,02/μήνα στο Frog και να έχω και 120' ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ (που κάνει και ρολοβερ); Edited Κυριακή στις 06:10 πμ by VIPdriver 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Κυριακή στις 06:20 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:20 πμ Όταν έχεις απόθεμα πελατών, έτσι φέρεσαι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 09:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 09:47 πμ 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Και δεν βάζω 3,02/μήνα στο Frog και να έχω και 120' ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ (που κάνει και ρολοβερ); Και δεν το λες τόσο καιρό ρε VIP!!! 😏😏 Για τίποτα δεν είσαι... 😋😋😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 10:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:34 πμ 46 minutes ago, konstantinos77 said: Και δεν το λες τόσο καιρό ρε VIP!!! 😏😏 Για τίποτα δεν είσαι... 😋😋😂😂😂 Εγω είμαι φρογκVIP και φοιτητική βονταφονάρα ... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 10:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:36 πμ 1 minute ago, VIPdriver said: Εγω είμαι φρογκVIP και φοιτητική βονταφονάρα ... Τα κάνεις όλα και συμφέρεις δηλαδή... 😉😉😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 10:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:46 πμ Στα είχα πει, εγω και η βονταφον ειμαστε φτιαγμένοι ο ενας για τον άλλο... 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 02:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 02:25 μμ 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Στα είχα πει, εγω και η βονταφον ειμαστε φτιαγμένοι ο ενας για τον άλλο... Είσαι εσύυυ... Παλιάαα... Καραβάνα ήθελα να πω!!! 😁😁😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. Δευτέρα στις 10:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:53 πμ (edited) Μετά από περίπου 3 χρόνια χαιρέτησα το CU με €0,12 στην κάρτα, ληγμένο πακέτο και την έκανα για το QVIP με €120 το χρόνο και όλα απεριόριστα. Δε με νοιάζει αν έχει κόφτη πάνω από τα 300GB (που δεν θα φτάσω ποτέ), με νοιάζει που δεν θα πληρώνω €13 το μήνα για 1,5GB και 1.000 μετρημένα λεπτά ομιλίας. Είχα έρθει για το liquid που το σκότωσαν, έβαλαν το shake στα €14, αυξάνουν την ελάχιστη ανανέωση (προς το παρόν γλυτώνουν οι online αλλά ποτέ δεν ξέρεις), πετσοκόβουν το φθηνό πακέτο combo. Πόσα χτυπήματα να αντέξω πια? 😄 Edited Δευτέρα στις 10:55 πμ by geoponer 16 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Δευτέρα στις 11:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 11:21 πμ (edited) Το cu όσο περνάει ο καιρός δεν έχει πια νόημα. Εκτός από ένα με ετήσιο, ένα μόνο ακόμα νούμερο με μικρή χρήση ίντερνετ κρατάω με κουπόνι efood και shake it. Στη πρώτη αλλαγή που δε με καλύπτει φεύγει. Edited Δευτέρα στις 11:23 πμ by spiliot 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. Δευτέρα στις 02:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:28 μμ Στο κινητό η μια sim είναι CU σε stay on εδω κ 11 μήνες, "παλαιά" sim(6ετία) και η άλλη sim καινουριο CU. Πως εξηγείτε η "παλιά" να δείχνει σε καποιες περιπτώσεις χωροταξικά στην πόλη καλυτερο σήμα(κατα μια-δυο μπάρες) απο την καινούρια; Παντως σε καμία περίπτωση δεν γίνεται το ανάποδο! Απλά σε εντελώς "τυφλά" σημεία για τη VF δεν δείχνει καμιά απο τις δυο ουτε μια μπάρα... (οπου παρεμπιπτοντως, ενα QVip που εχω, το σήμα γ@@@ει...) Όχι φυσικά οτι εχει μεγάλη σημασία, έτσι απο περιέργεια το ρωτάω, προφανώς κατι θα παίζει με τα 4G και 5G των καρτών... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Δευτέρα στις 03:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 03:07 μμ Μπορεί να είναι το θέμα από το κινητό πώς διαχειρίζεται τις δύο κάρτες. Το άλλο είναι σε ποια κεραία ή πως συνδέεται η κάθε μία, ειδικά εάν η παλιά είναι μόνο 4g και η άλλη είναι 5g. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Δευτέρα στις 04:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:25 μμ 1 hour ago, kmpatra said: Μπορεί να είναι το θέμα από το κινητό πώς διαχειρίζεται τις δύο κάρτες. Το άλλο είναι σε ποια κεραία ή πως συνδέεται η κάθε μία, ειδικά εάν η παλιά είναι μόνο 4g και η άλλη είναι 5g. Επίσης, σε κάποια παλιοτερα κινητά με 2 φυσικές θέσεις sim, μόνο η μία έπιανε και 5G. Η 2η θέση ήταν μόνο 4G. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τετάρτη στις 06:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:43 πμ On 19/6/2026 at 10:55 ΠΜ, HEO said: Έχεις δίκαιο έχει μια διαφορα Ίσως να είχα στο μυαλό μου τον προηγούμενο νομο επανερχομαι λιγο στο θεμα της αναγκαιοτητας του κινητου τηλεφωνου βγαινοντας εκτος τοπικ, σορρυ οπως σωστα ειχε πει ο @spiliotυπαρχει ενα παραθυρακι στον νομο που ειχα γραψει αλλα τωρα βρηκα το αδιεξοδο που μαλλον ειχα στο μυαλο μου εκεινη την στιγμη για να βγαλεις μια εξουσιοδοτηση ειναι απαραιτητο να εχει καποιος κινητο ειτε καταχωρημενο στο μητρωο επικοινωνας ειτε σε web banking και τωρα δεν μπορω να βγαλω εξουσιοδοτηση στον γατο τον πατερα μου που δεν εχει κινητο διοτι "δεν το χρειαζεται", "τα παρακολουθουν οι αμερικανοι" κλπ επαναστατικά .... οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τετάρτη στις 06:47 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:47 πμ (edited) Αν το E.M.EΠ δεν σου δίνει δυνατότητα να δηλώσεις μόνο email (χωρίς κινητό), δεν νομίζω οτι γίνεται κάτι, τουλάχιστον απομακρυσμένα. Μετα ψάχνεσαι με ΚΕΠ. Update Οι έντυπες εξουσιοδοτήσεις ισχύουν ακόμα με γνήσιο υπογραφής αν δεν κανω λάθος. Στο Ε.Μ.ΕΠ. του πατέρα σου απ'οτι διαβάζω μπορείς να βάλεις και δικό σου κινητό αφού χρειάζεται μόνο για την ταυτοποίηση (otp) Edited Τετάρτη στις 06:51 πμ by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τετάρτη στις 07:09 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:09 πμ 13 minutes ago, kmpatra said: Αν το E.M.EΠ δεν σου δίνει δυνατότητα να δηλώσεις μόνο email (χωρίς κινητό), δεν νομίζω οτι γίνεται κάτι, τουλάχιστον απομακρυσμένα. Μετα ψάχνεσαι με ΚΕΠ. Update Οι έντυπες εξουσιοδοτήσεις ισχύουν ακόμα με γνήσιο υπογραφής αν δεν κανω λάθος. Στο Ε.Μ.ΕΠ. του πατέρα σου απ'οτι διαβάζω μπορείς να βάλεις και δικό σου κινητό αφού χρειάζεται μόνο για την ταυτοποίηση (otp) Είσαι σίγουρος ότι μπορει να δηλώσει στο ΕΜΕΠ του πατέρα του, το ίδιο νούμερο που έχει βάλει στο δικό του EMEΠ. Γιατί αν πρέπει να βάλει διαφορετικό πάλί το ίδιο ειναι. Δηλαδή πρέπει ο κάθενας υποχρωτικά να δηλώνει (αρα και να διατηρεί) ξεχωριστό νούμερο. Δεν έχει σημασία σε ποιανού το όνομα είναι. Εγώ διατηρώ δικά μου 3ο και 4ο νούμερο (Nova καρτοκινητά και τα δύο) για τον πατέρα μου και τη μητέρα μου. Έχουν δικά τους κινητά αλλά μπερδεύονται όταν τους ζητάω από το τηλέφωνο να μου δώσουν το ΟΤΡ που μόλις έλαβαν. Άνθρωποι 85 χρονών πια... ΥΓ. Το ΕΜΕΠ σου δίνει την δυνατότητα να δηλώσεις μόνο email αλλά δεν ξέρω αν στέλνει εκεί ΟΤΡ για εξουσιοδότηση χωρίς να έχει δηλωθεί κινητό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Τετάρτη στις 07:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:11 πμ 6 minutes ago, HEO said: επανερχομαι λιγο στο θεμα της αναγκαιοτητας του κινητου τηλεφωνου βγαινοντας εκτος τοπικ, σορρυ οπως σωστα ειχε πει ο @spiliotυπαρχει ενα παραθυρακι στον νομο που ειχα γραψει αλλα τωρα βρηκα το αδιεξοδο που μαλλον ειχα στο μυαλο μου εκεινη την στιγμη για να βγαλεις μια εξουσιοδοτηση ειναι απαραιτητο να εχει καποιος κινητο ειτε καταχωρημενο στο μητρωο επικοινωνας ειτε σε web banking και τωρα δεν μπορω να βγαλω εξουσιοδοτηση στον γατο τον πατερα μου που δεν εχει κινητο διοτι "δεν το χρειαζεται", "τα παρακολουθουν οι αμερικανοι" κλπ επαναστατικά .... οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη Βάλε ένα από τα πολλά δικά σου κινητά στο ΕΜΕΠ να κάνεις δουλειά σου, δε χρειάζεται να είναι στο όνομα του πατέρα σου (ή δε χρειαζόταν μέχρι πριν κάποια χρόνια που το έκανα). Πολλά μπορώ να σούρω στο δημόσιο αλλά το να σε υποχρεώνει να έχεις κινητό για να αντικαταστήσει τη φυσική παρουσία με ένα OTP είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει. Σκέψου να σε άφηνε μόνο με τον κωδικό taxis που η μισή Ελλάδα έχει ότι έβαλε ο λογιστής και το έχει ή ίδιο για όλους να μην μπερδεύεται ή σε ένα excel στον υπολογιστή μαζί με 10 malware από τα email που έχει ανοίξει όλο αυτό τον καιρό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τετάρτη στις 08:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:15 πμ @spiliot @opmgls παιδες παλια το ειχα κανει στην μανα μου (εχει κινητο αλλα ειναι στο ονομα μου), το ειχα βαλει και στην εφορια της και στο web banking της και δεν υπαρχει θεμα ακομα και τωρα τωρα δεν σε αφηνει, το μητρωο θελει ταυτοποιηση απο εταιρεια κινητης ή τραπεζα (που θελει απο εταιρια κινητης) αγορασα ενα βατραχι με 3 ευρω και αν δεν προκυψει κατι, ο γατος ο πατερας μου θα αποκτησει κινητο στο ονομα του ειτε του αρεσει ειτε οχι.... 😇 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. Τετάρτη στις 08:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:30 πμ (edited) Αν πας στα ΚΕΠ μπορείς να δηλώσεις ό,τι νούμερο θες στο ΕΜΕπ, μόνο κωδικό που θα έρθει με sms ζητάνε. Εγώ έτσι είχα δηλώσει το νούμερό μου που τότε ήταν εταιρικό. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν σε αφήνει να βάλεις νούμερο που έχει πιστοποιηθεί ήδη σε άλλον. Edited Τετάρτη στις 08:31 πμ by dasnowy 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Τετάρτη στις 08:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:37 πμ Πήρε 20 χρόνια στο δημόσιο να αντικαταστήσει τα λαμινέ χαρτάκια ταυτότητες με dot martix εκτύπωση σε κάρτες με τσιπάκι, 10 χρόνια να βάλει δύο γράμματα μπροστά από το ΑΦΜ και να τα πει προσωπικό αριθμό, ας τους δώσουμε ένα μικρό περιθώριο 230 χρόνων να βάλουν και digital attestation στο τσιπάκι της ταυτότητας όπως άλλες χώρες σήμερα ώστε να αποδεικνύεις κρυπτογραφημένα με το NFC ότι την έχεις στη κατοχή σου και να μη χρειάζεται OTP σε κινητό (που και αυτό παρέχει κάποια αλλά μικρή ασφάλεια). 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. Τετάρτη στις 08:46 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:46 πμ (edited) 15 minutes ago, spiliot said: Πήρε 20 χρόνια στο δημόσιο να αντικαταστήσει τα λαμινέ χαρτάκια ταυτότητες με dot martix εκτύπωση σε κάρτες με τσιπάκι, 10 χρόνια να βάλει δύο γράμματα μπροστά από το ΑΦΜ και να τα πει προσωπικό αριθμό, ας τους δώσουμε ένα μικρό περιθώριο 230 χρόνων να βάλουν και digital attestation στο τσιπάκι της ταυτότητας όπως άλλες χώρες σήμερα ώστε να αποδεικνύεις κρυπτογραφημένα με το NFC ότι την έχεις στη κατοχή σου και να μη χρειάζεται OTP σε κινητό (που και αυτό παρέχει κάποια αλλά μικρή ασφάλεια). Αν δεν ανάγκαζε η ΕΕ την Ελλάδα να αλλάξει τις ταυτότητες είμαι σίγουρος πως, δυστυχώς, ακόμα τις παλιές θα είχαμε. ΥΓ πάντως η τεχνολογία πρέπει να υπάρχει. Για να κάνω επαλήθευση στο LinkedIn μου είχε ζητήσει να σκαναρω το τσιπ της ταυτότητας με το κινητό. Τώρα γιατί δεν την έχουν βάλει και στις δημόσιες υπηρεσίες κανείς δεν ξέρει. Edited Τετάρτη στις 08:53 πμ by dasnowy 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts