chemeng Δημ. Χθες στς 06:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:46 μμ Είμαι στο CU Stay On εδω και 2 μήνες, δλδ έχω 11 μήνες ακόμα. Το πακέτο CU Stay On υπάρχει στο app, αν το αγοράσω (για να προλάβω τα 30ευρ πριν γίνουν 45) θα κάνει επέκταση 11+13μήνες ή 13 μήνες από τη στιγμή αγοράς; 2 Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo -> Oppo Reno12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Χθες στς 06:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:55 μμ 3 ώρες πριν, gilbaba said: Οπότε κοιτάω αναγκαστικά για φορητότητα προς πχ Q ετήσιο; Δεν νομίζω αν τους πάρω στο CU να μου κανουν προσφορά για ετήσιο ε; Και το γ@μώτο ειναι οτι μονο η ομιλία μ ενδιαφέρει, απο GB μόνο 1GB/μήνα ξοδεύω. Γιατί δε κοιτάς Q απλό αν δε θες να δώσεις 100€ ? Ομιλία δίνουν τα περισσότερα θα κάνεις επέκταση με 8€, ή βλέπε κανένα καρτοπρογραμμα στ vf. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 06:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:58 μμ (edited) 16 minutes ago, chemeng said: Είμαι στο CU Stay On εδω και 2 μήνες, δλδ έχω 11 μήνες ακόμα. Το πακέτο CU Stay On υπάρχει στο app, αν το αγοράσω (για να προλάβω τα 30ευρ πριν γίνουν 45) θα κάνει επέκταση 11+13μήνες ή 13 μήνες από τη στιγμή αγοράς; Λογικά 13 μήνες σκέτο. Αλλά ρώτησε μπας και φιλοτιμηθούν.... 3 ώρες πριν, gilbaba said: Οπότε κοιτάω αναγκαστικά για φορητότητα προς πχ Q ετήσιο; Δεν νομίζω αν τους πάρω στο CU να μου κανουν προσφορά για ετήσιο ε; Και το γ@μώτο ειναι οτι μονο η ομιλία μ ενδιαφέρει, απο GB μόνο 1GB/μήνα ξοδεύω. Για ετήσιο CU προσφορά δεν θα σου κάνουν. Αλλά για κάποιο φτηνό συμβόλαιο η καρτοσυμβόλαιο αφού θέλεις μόνο λεπτα ομιλίας σίγουρα θα σου πουν. Ίσως σε βολέψει. Αν σε καλύπτει η Nova από σήμα όπως γραφτηκε και από πάνω απλό Q (όχι ετήσιο) ίσως επίσης σε βολέψει. Edited Χθες στς 07:03 μμ by opmgls 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 07:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:06 μμ 2 ώρες πριν, ioanniskar said: Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Μετά τους 3 μήνες μπαίνει φραγή εισερχομένων + φραγή SMS ή όχι; Το VoIP τι σχέση έχει; Επίσης ποια esim προτείνεις για Ελλάδα; οχι φραγη εισερχομενων κλησεων και sms δεν μπαινει πριν περασουν 12+ 1 μηνες δοκιμασμενο απο μενα σε πολλα νουμερα, αν υπαρχουν εξαιρεσεις δεν γνωριζω, εμενα δεν μου εχουν τυχει ακομα το voip το ανεφερα διοτι μπορεις να το χρησιμοποιεις για να κανεις κλησεις, και να φαινεται το κινητο σου, ετσι κανω παραδειγμα μιλησα με φιλαρακι πριν λιγο 13 λεπτα και πληρωσα 0.065 ευρω, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΕΛΕΙΑ και ασε τους αλλους να πληρωνουν και να αγοραζουν πακετα esim προτεινω της εταιρειας BNESIM, μπαινεις και διαλεγεις ποσοτητα και τιμη ενδεικτικα 11 ευρω και εχεις 10 γιγα σε ολη την ευρωπη+τουρκια που δεν ληγουν ποτε 4 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 07:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:10 μμ 19 minutes ago, chemeng said: Είμαι στο CU Stay On εδω και 2 μήνες, δλδ έχω 11 μήνες ακόμα. Το πακέτο CU Stay On υπάρχει στο app, αν το αγοράσω (για να προλάβω τα 30ευρ πριν γίνουν 45) θα κάνει επέκταση 11+13μήνες ή 13 μήνες από τη στιγμή αγοράς; Δηλαδη θα δωσεις συνολο 60€ για 15 μηνες; Δεν ειναι καλυτερα οταν ληξει το 13μηνο να παρεις το επομενο με 45 και ετσι θα εχεις 26 μηνες με 75€; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 07:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:18 μμ 2 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Εννοείται ότι χρειάζεται 2-3 ώρες (όχι 12 ώρες που είναι η μισή μέρα) και 5-10€ εισιτήρια ή βενζίνη, αν δεν έχει κάποιον γνωστό Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Γλυτώνει όμως πάνω από 100€. Αν βέβαια το χρειάζεται. Όταν λεώ μισή μερα εννοώ μισή εργάσιμη μέρα, που δεν ειναι 12 ώρες αλλά ανάλογα με τον καθένα από 4 έως 6. (Σίγουρα κάποιοι μπορεί να δουλεύουν παραπάνω) Σε ιδανικές συνθήκες στην Αθήνα αν ο άλλος μένει σε μακρινό προάστιο (όχι Δάφνη, αλλα πχ Βούλα, Μελίσσια, Γερακα, Νέα Ερυθράια κλπ.) είναι το 3ωρο που λες. Επειδή μένω κέντρο Αθηνας για δεκαετίες ξέρω ότι οι ιδανικές συνθήκες είναι η εξαίρεση. Επίσης είναι και το άλλο ότι δεν μπορεί να το κάνει πρωι πρωί γιατί δεν είναι ανοιχτό το μαγαζί οπότε και οι 3 αυτές ώρες ειναι μεσα στη μέση την εργάσιμης ημέρας. Φυσικά αν είναι να φτιαχτεί όμορφα κινητοεπικοινωνιακά για 1 χρόνο αξίζει να μπει στον κόπο. Έτσι βγαίνουν τα λεφτά! (δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση σου μένουν στην τσέπη επιπλέον) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. Χθες στς 07:30 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:30 μμ Εγώ ήδη έχω μεταφέρει 4 καρτοκινητά από cu. 2 προς wind για διατήρηση και 2 προς Q με ετήσιο. Ακόμα έχω στη vf το σταθερό , και 2 cu - της κόρης μου και του πατέρα μου. Βλέπω να φεύγουν και αυτά και να μένει μόνο το σταθερό που μόλις ανανέωσα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Χθες στς 07:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:49 μμ Εγώ πάντως εάν ήμουν στη θέση της Νοβα, θα εκμεταλλευόμουν την ανακοίνωση της βονταφον και θα έβγαζα ανακοίνωση μειωσεων στο κόστος των πακέτων και θα εκλεβα πελατεία που δεν θα είχα και χθες... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 08:01 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:01 μμ Ο,τι κινηση μειωσεων εχει γινει (cu liquid, 8€ ανανεωση σε f2g κ.α. παλιότερα ) ηταν παροδικη και μετα μπηκαν παλι στις αυξήσεις. Μοιράζεται η πιτα πιο πολυ σε καποιον για λιγο και μετα επανέρχεται μια καποια ισορροπια. Δεν υπάρχει κατι μονιμο στην καρτοκινητη για να στηριχθείς. Ισως το φρογκ καπως, που η κοσμοτε δεν έχει και μεγάλη πρεμουρα να αυξησει τα νούμερα , διατηρει φτηνο πακέτο γιατι απλα μπορεί. Η q καπως ακολουθούσε ,τη σκισανε κι αυτη. Δεν μιλαω για τα ετήσια που μαλλον εκει παει η δουλειά, κι εκεί ομως αυξησεις υπάρχουν για τους καινούριους. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Χθες στς 08:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:03 μμ 28 minutes ago, balkos said: Εγώ ήδη έχω μεταφέρει 4 καρτοκινητά από cu. 2 προς wind για διατήρηση και 2 προς Q με ετήσιο. Ακόμα έχω στη vf το σταθερό , και 2 cu - της κόρης μου και του πατέρα μου. Βλέπω να φεύγουν και αυτά και να μένει μόνο το σταθερό που μόλις ανανέωσα. Έφυγαν 4 καρτοκινητά και δε σε πήραν έστω ένα τηλ γιατι τα μεταφέρετε? Γενικά βλέπω ότι δεν ελέγχουν την κατάσταση στα καρτοκινητά, φεύγει κόσμος που είναι χρόνια στη vf και,πέρα βρέχει. Μου δίνουν την εντύπωση ότι τα έσοδα της καρτοκινητής είναι σαν το μαύρο χρήμα που βοηθάει την αύξηση του ΑΕΠ ( με την καλή έννοια), δεν είναι κάπως περίεργο ωστόσο αυτό? Γιατι μπορεί κάποιος να κάνει με το καρτοκινητό μεγαλύτερους λογαριασμούς από το συμβόλαιο, σταθερό ή κινητό. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratos86 Δημ. Χθες στς 08:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:05 μμ 12 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ πάντως εάν ήμουν στη θέση της Νοβα, θα εκμεταλλευόμουν την ανακοίνωση της βονταφον και θα έβγαζα ανακοίνωση μειωσεων στο κόστος των πακέτων και θα εκλεβα πελατεία που δεν θα είχα και χθες... Αυτά γίνονται μόνο σε συνθήκες υγιούς ανταγωνισμού. Υπάρχει λόγος που οι εταιρείες κινητής στην Ελλάδα αναφέρονται ως "καρτέλ" όμως. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fns1 Δημ. Χθες στς 08:13 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:13 μμ Εγώ άλλο φοβάμαι.Μην ακολουθήσουν και οι άλλες σιγά σιγά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Κάτι τελευταίο.. συνήθως έδιναν και ένα λόγο για τις αυξήσεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emigrant Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 3 ώρες πριν, HEO said: Επίσης ποια esim προτείνεις για Ελλάδα; Spark 3 ώρες πριν, HEO said: esim προτεινω της εταιρειας BNESIM, δουλευει με Cosmote, η με NOVA 2 Παράθεση #DONBASS #DONETSK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) 2 ώρες πριν, hercoulis said: Κάτι τελευταίο.. συνήθως έδιναν και ένα λόγο για τις αυξήσεις. Είναι η έλλειψη Chips μνήμης λόγο της ανάπτυξης της A.I.!!! Τι δεν καταλαβαίνεις... 😉😉😋😋😂😂 Edited 19 ώρες πριν by konstantinos77 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 8 ώρες πριν, hercoulis said: Κάτι τελευταίο.. συνήθως έδιναν και ένα λόγο για τις αυξήσεις. τι λογο θελεις;; η ακριβεια σαρωνει και το επιπεδο ζωης μας γινεται χειροτερο και αν δεν ηταν ο κινεζος να δουλευει θα πεθαιναμαι κυριολεκτικα στην πεινα και οι αλλοι θα ακολουθησουν ειμαι σιγουρος 7 ώρες πριν, emigrant said: Spark δουλευει με Cosmote, η με NOVA τωρα το βλεπω στην voda και δεν φαινεται ζωηρο οταν του ζηταω να αλλαξει αν και θυμαμαι να το εχω δει και στην nova και στην cosmo 10 ώρες πριν, kmpatra said: Ισως το φρογκ καπως τα φυηνα πακετα που εχει το βατραχι ειναι παγιδα οταν η ελαχιστη ανανεωση αυξανεται και καπου δεν θα εχουν και νοημα καθοτι θα μαζευεις λεφτα 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigi Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν Ένα ενδιαφέρον setup είναι: Καρτοκινητό NOVA για 13 μήνες εισερχόμενες και sms. Voip-a-lot για εξερχόμενες κλήσεις με 0.005 το λεπτό. Ε-sim πακέτο από την παρακάτω σελίδα με πολλές επιλογές ανάλογα τις ανάγκες του καθενός (Ενδεικτικά 10GB για 30 ημέρες με 3.91 ευρώ). https://www.trip.com/things-to-do/detail/40019044?language=EN&locale=en_xx&ctm_ref=vactang_scene_76&tid=P0005_10650147856_normal¤cy=EUR 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilbaba Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 20 ώρες πριν, hercoulis said: Γιατί δε κοιτάς Q απλό αν δε θες να δώσεις 100€ ? Ομιλία δίνουν τα περισσότερα θα κάνεις επέκταση με 8€, ή βλέπε κανένα καρτοπρογραμμα στ vf. 1) φυσικά και μπορώ να δώσω για ενα χρονο 100. 2) τι ακριβώς ειναι ειναι το "Q απλό" με απεριοριστη ομιλία και 1Gb που βγαίνει λιγότερο κι απο 100/χρόνο(συνολικά, γιατί φαντάζομαι θα ειναι με το μήνα), έχεις καποιο link? 3) τι είναι η επέκταση με 8€ ? 4) εχεις καποιο link και για το "καρτοπρόγραμμα vf"? Δεν βρήκα κάτι στο site της Vf. Ή μήπως τα δίνουν οι "συνεργάτες " που δινουν τα ετήσια; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) *όχι συνεργάτες * Δεν είπα αν μπορείς, αλλά αν θέλεις, κάποιοι δεν θέλουν. Επειδή δε ζητάς πολλά γίγα, νομίζω είναι εύκολο να βρεις ένα φθηνό συμβόλαιο στη βοντα ή ας είναι καρτοπρογραμμα. Έχουν αναρτήσει πολλές φορές εδώ, αλλά και τηλέφωνα από προσφορές. Για την Q: Για δες, σε βολεύει κανένα από τα πακέτα αυτά; Αυτοί έχουν τα countdown και μπορείς με 8 € να κάνεις επέκταση το χρόνο ομιλίας. Το δοκιμάζεις και αν δε σου κάνει, φεύγεις. Τουλάχιστον αυτό είναι κάρτα. @gilbaba έχεις κάποιο σταθερό στο όνομα σου; Edited 3 ώρες πριν by hercoulis 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν 19 ώρες πριν, emigrant said: δουλευει με Cosmote, η με NOVA Bnesim δουλεύει με βονταφον μόνο. Η unisim δουλεύει και με τις 3 και διαλέγει την πιο φτηνή που έχει σήμα. Αν θες βέβαια κλειδώνεις όποια σε βολεύει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) Delete Λάθος νήμα έκανα την ανάρτηση (το παω στο σωστό) Edited 1 ώρα πριν by opmgls 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 4 minutes ago, opmgls said: Έχει κάποιος πληροφορίες για το πως πας από f2g σε Q κατευθείαν; Δηλαδή ποια είναι η διαδικασία, πόσο χρονικό διάστημα παιρνει, πόσο κοστίζει. Φαντάζομαι χρήματα και υπολοιπόμενα λεπτά και δεδομένα δεν μεταφέρονται. Το σίγουρο είναι ότι θσ πρέπει να πας να το κάνεις σε κατάστημα. Για τις υπόλοιπες ερωτήσεις, ας απαντήσει κάποιος που το έχει κάνει. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts