Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι για όλους αυτή η διαφήμιση;Υπάρχει κάποιο λινκ;Για κάποιο προπληρωμένο μου μοιάζει και κάποιος είχε αναφέρει ποιο πίσω ότι κάτι έρχεται στην καρτοκινητη της Vodafone. 

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1632

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1813

Just now, George6633 said:

Είναι για όλους αυτή η διαφήμιση;Υπάρχει κάποιο λινκ;Για κάποιο προπληρωμένο μου μοιάζει και κάποιος είχε αναφέρει ποιο πίσω ότι κάτι έρχεται στην καρτοκινητη της Vodafone. 

Μέσα στην εφαρμογή φαίνεται μόνο.

24 minutes ago, George6633 said:

Το λεει τοσο απλα μα μονο σιγουρα ετσι δεν ειναι,μενει να δουμε. 

9 ώρες πριν, SanAndreas said:

Γεια σε ολους, τελικα γνωρίζει καποιος σίγουρα, αν με ανανέωση απο το κατάστημα, μπαίνει το αυτοματο πακετο ;

31 minutes ago, SanAndreas said:

Η ελάχιστη καρτα ανανεωσης απο περιπτερο ειναι 14€ η 15€ ?

Δες την ανακοίνωση εδώ στο link , ισχύει από 5/5 και τα αναφέρει αναλυτικά.

Στα περίπτερα κλπ. είναι 14€, όπου θα ενεργοποιείται αυτόματα πακέτο 15GB για 30 ημέρες.

Στα καταστήματα vodafone 15€ η ελάχιστη ανανέωση.

3 ώρες πριν, Steleon said:

Ξέρει κανείς τι είναι αυτό???

Screenshot_2025-05-29-19-09-23-772_gr.mobile.vodafone-edit.jpg

Εγώ έχω φοιτητικό CU, χωρίς σταθερό, έχω βολευτεί με 5G Frog. Έβαλα το τηλέφωνο και με πήρε στο 10λεπτο μια ευγενέστατη και συνεργάσιμη κυρία από τα κεντρικά ευτυχώς, όχι από πιεστικούς εξωτερικούς συνεργάτες.
Απ' ότι κατάλαβα αφορά προσφορά να κάνεις σταθερό και αυτά που λέει στα δίνει τζάμπα στο καρτοκινητό σου. Εμένα καθώς η περιοχή μου δεν έχει οπτική ίνα ακόμα και ADSL δεν βάζω ακόμα και να με πληρώνανε, δεν το προχώρησα οπότε δεν έμαθα παραπάνω λεπτομέρειες.

Edited by dbatzalis

1 hour ago, kmpatra said:

Οπλιστείτε με υπομονή και γερά νεύρα, μια φορά έβαλα τηλέφωνο και μετάνιωσα, κάποιοι εξωτερικοί συνεργάτες τους είναι πολύ πιεστικοί.

Πρέπει να έχεις ειδικό τηλέφωνο για αυτή την δουλειά 😉

Το ξαναβαλα και το πήρε 

Αύριο αν πάρουν ενημερώνω 

Είδα το μήνυμα του φίλου παραπάνω

Γεννάται το ερώτημα αν έχεις σταθερό στην voda σου κάνουν το δώρο;;;

Θα το ρωτήσω αύριο 

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

27 minutes ago, dbatzalis said:

Εγώ έχω φοιτητικό CU, χωρίς σταθερό, έχω βολευτεί με 5G Frog. Έβαλα το τηλέφωνο και με πήρε στο 10λεπτο μια ευγενέστατη και συνεργάσιμη κυρία από τα κεντρικά ευτυχώς, όχι από πιεστικούς εξωτερικούς συνεργάτες.
Απ' ότι κατάλαβα αφορά προσφορά να κάνεις σταθερό και αυτά που λέει στα δίνει τζάμπα στο καρτοκινητό σου. Εμένα καθώς η περιοχή μου δεν έχει οπτική ίνα ακόμα και ADSL δεν βάζω ακόμα και να με πληρώνανε, δεν το προχώρησα οπότε δεν έμαθα παραπάνω λεπτομέρειες.

Δεν είναι κακό 

Αν κάνεις ανανεωση σε φοιτητικο cu με 13€ ή 15€ σου δίνουν κάποιο δώρο?

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

38 minutes ago, spiliot said:

Ότι δίνει το shake it μόνο.

ευχαριστω πολυ

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Η προσφορά που ανεφερα παραπάνω για το δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ είναι διαθέσιμη σήμερα, με προϋπόθεση να έχει γίνει ανανέωση τις τελευταίες 20 μέρες

34 minutes ago, kmpatra said:

Η προσφορά που ανεφερα παραπάνω για το δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ είναι διαθέσιμη σήμερα, με προϋπόθεση να έχει γίνει ανανέωση τις τελευταίες 20 μέρες

Πως γίνεται να μοιράζεις χιλιάδες ετήσια απεριόριστα στο Instagram και ταυτόχρονα να μην δίνεις ένα τριήμερο σε έναν ανθρωπάκο που έχει να ανανεώσει 22 μέρες πχ..

Δεν μπορώ να το χωνέψω..

15 ώρες πριν, HEO said:

Γεννάται το ερώτημα αν έχεις σταθερό στην voda σου κάνουν το δώρο;;;

Θα το ρωτήσω αύριο 

απαντηση:

η προσφορα ειναι ΜΟΝΟ για νεες συνδεσεις σταθερης γραμμης και ειναι για 2 χρονια

κατι σαν το αναλογο της Nova δηλαδη

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 hour ago, HEO said:

η προσφορα ειναι ΜΟΝΟ για νεες συνδεσεις σταθερης γραμμης και ειναι για 2 χρονια

Άρα, καλά μου μύρισε π@π@ριά... Για να μην έχω τύψεις που θα μεταφέρω αλλά 2 νουμερακια, ευχαριστώ για την άμεση ενημέρωση. 

Εδώ λέμε να γλιτώσουμε από το σταθερό το οποίο πρακτικά πλέον δεν προσφέρει τπτ. Μόνο να σε παίρνουν για προσφορές...

Τέλος αυτό που δεν είχα συνειδητοποιήσει φίλοι μου ήταν ότι η τηλεφωνία έχει ΦΠΑ 24%!!! Είναι το τηλέφωνο και το internet είδος πολυτελείας ή είδος πρώτης ανάγκης?!!! Το ηλεκτρικό ρεύμα έχει ΦΠΑ 6% για να συγκρίνετε και να κρίνετε το μέγεθος του συνεταιρισμού στη τσέπη μας....

1 ώρα πριν, Steleon said:

Τέλος αυτό που δεν είχα συνειδητοποιήσει φίλοι μου ήταν ότι η τηλεφωνία έχει ΦΠΑ 24%!!!

Κατάλαβες γιατί μας πίνουν το αίμα με τους φόρους? Πόσοι είναι εδώ μέσα για να καταλάβουν τα βασικά?

Ήταν κάποτε είδος πολυτελείας. Από τη στιγμή που ανάγκασαν τον κόσμο να πιστοποιεί κινητό με τράπεζες θα έπρεπε να σταματήσει αυτός ο φόρος. 

8 ώρες πριν, hercoulis said:

Ήταν κάποτε είδος πολυτελείας. Από τη στιγμή που ανάγκασαν τον κόσμο να πιστοποιεί κινητό με τράπεζες θα έπρεπε να σταματήσει αυτός ο φόρος. 

Εδώ σκοτώνουν κόσμο και ο λαός τους λέει μπράβο, στα πιό απλά θα κολλήσουν;

Δεν νομίζω. Αυτο είναι απλα συνδυασμος σταθερού και κινητού και τυράκι για να βάλεις σταθερή. 

12 minutes ago, kmpatra said:

Δεν νομίζω. Αυτο είναι απλα συνδυασμος σταθερού και κινητού και τυράκι για να βάλεις σταθερή. 

Άντε να δούμε..

Τα δώρα του March Madness τα πήρε κανείς;;;

Edited by cu2goup

Το ηχείο που είχα κερδίσει το έχω παραλάβει καιρό τώρα. Χρωστάνε ακόμα?

30/4 παρέλαβα