Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έβαλα την καρτα σιμ σε μια συσκευη realme που έχω και πάλι δεν συνδέεται στα RCS,δε φταίνε οι συσκευές ούτε το λογισμικό τους,μάλλον κάτι γίνεται στο λογαριασμό google που έχω με το συγκεκριμένο νουμεράκι...θα πρέπει να το ψάξω στο google account....

*#*#86583#*#* εμφανίζει την επιλογή voLTE σε Xiaomi smartphone.

*#*#869434#*#* εμφανίζει την επιλογή voWIFI σε Xiaomi smartphone.

• Απαντήσεις 49,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1648

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1848

3 ώρες πριν, dasnowy said:

Πλέον βλέπω πως έχω rcs και στις δύο sim ταυτόχρονα.

Πράγματι σε δικαρτο κινητό μπορείς πλέον να έχεις δύο νούμερα σε rcs

Επίσης έβαλα μια εγγλέζικη κάρτα σε rcs και δουλεύει κανονικά, πράγμα που σημαίνει ότι και οι ελληνικές θα δουλεύουν στο εξωτερικό σε rcs και ίσως να δουλεύουν και εκτός ΕΕ.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

5 ώρες πριν, potapios said:

μπορείς να μου πεις σε παρακαλώ που έκανες σύνδεση όλα απεριόριστα 15.80;

Είχα το Red unlimited με 18€ και επειδή τον δεύτερο χρόνο πήγε +1,5€ και πέρασα και την ηλικία για απαλλαγή φόρου και αυξήθηκε ακόμη περισσότερο,αποφάσισα να πάω σε κάρτα με απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ για 9 μήνες στο WU..

Με πήρανε μου είπανε να μείνω με  17.36€ και τους είπα όχι και μετά από κάποιες μέρες πήρα εγώ τηλέφωνο και τους ειπα ότι θέλω να γυρίσω,δεν έχω κανένα θέμα πέρα από το σήμα στο χωριό μου και θα ήθελα να επιστρέψω με ότι καλύτερο μπορείτε από τα 17.36€ για να αξίζει τον κόπο μη φτάσω πάλι να κοντεύουμε το 20αρικο και μου είπαν 15.80€.Βέβαια με τους τουρίστες εδώ στη Ζάκυνθο υπάρχουν θέματα και με τις δύο εταιρείες,ανάλογα τα σημεία... Και τυχαίνει εκεί που κινούμαι εγώ να πάει καλύτερα η πράσινη και εκεί που κινούνται άλλοι συνάδελφοι να πιάνει η κόκκινη.

38 minutes ago, George6633 said:

Είχα το Red unlimited με 18€ και επειδή τον δεύτερο χρόνο πήγε +1,5€ και πέρασα και την ηλικία για απαλλαγή φόρου και αυξήθηκε ακόμη περισσότερο,αποφάσισα να πάω σε κάρτα με απεριόριστα λεπτά και ίντερνετ για 9 μήνες στο WU..

Με πήρανε μου είπανε να μείνω με  17.36€ και τους είπα όχι και μετά από κάποιες μέρες πήρα εγώ τηλέφωνο και τους ειπα ότι θέλω να γυρίσω,δεν έχω κανένα θέμα πέρα από το σήμα στο χωριό μου και θα ήθελα να επιστρέψω με ότι καλύτερο μπορείτε από τα 17.36€ για να αξίζει τον κόπο μη φτάσω πάλι να κοντεύουμε το 20αρικο και μου είπαν 15.80€.Βέβαια με τους τουρίστες εδώ στη Ζάκυνθο υπάρχουν θέματα και με τις δύο εταιρείες,ανάλογα τα σημεία... Και τυχαίνει εκεί που κινούμαι εγώ να πάει καλύτερα η πράσινη και εκεί που κινούνται άλλοι συνάδελφοι να πιάνει η κόκκινη.

Πάντως, αφου αυτή είναι η κατάσταση των αναγκών σου και το σήμα των εταιρειών εκεί που κινήσαι για το καλοκαίρι, γιατί δεν έχεις επιπλέον και ένα WhatsUp (αυτό με 10€ απεριόριστα δεδομένα) ώστε να μη στρεσάρεσε. Τα 10€ παραπάνω το μήνα (για αυτούς τους 4 μήνες) δες τα σαν επαγγελματικό έξοδο. Θα ηρεμήσεις!

Συμφωνώ. Και εγώ είμαι στη vodafone γιατί πιάνει καλύτερα εκεί που κινούμαι και έχει καλές τιμές (αν και τώρα που από 20 ευρώ θα πάω 24 πρέπει να το παζαρέψω λίγο) αλλά έχω και ένα whatsup που το χρησιμοποιώ όταν πάω Πήλιο ή σε κάνα νησί που πιάνει μόνο η cosmote.

6 ώρες πριν, opmgls said:

Πάντως, αφου αυτή είναι η κατάσταση των αναγκών σου και το σήμα των εταιρειών εκεί που κινήσαι για το καλοκαίρι, γιατί δεν έχεις επιπλέον και ένα WhatsUp (αυτό με 10€ απεριόριστα δεδομένα) ώστε να μη στρεσάρεσε. Τα 10€ παραπάνω το μήνα (για αυτούς τους 4 μήνες) δες τα σαν επαγγελματικό έξοδο. Θα ηρεμήσεις!

Υπάρχει ένας τέτοιος αριθμός στην άκρη απλά δεν υπάρχει δεύτερη συσκευή και πρέπει να κάνω τη Vodafone esim για να μπορέσω βάλω και μια ακόμα κανονική και για πρακτικούς λόγους θα προτιμούσα να έχω τη φυσική sim.Φετος με έχει ταλαιπωρήσει λίγο η φάση γιατί μάλλον κάτι έχει αλλάξει εδώ στην περιοχή ή απλά τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα ασχοληθεί εγω τόσο και τύχαινε αργά ή γρήγορα να κάνω τη δουλειά μου.

8 ώρες πριν, konstantinos77 said:

Ε να ανταλλάξετε!!

Να κινείστε αλλιώς... 😉😉😂😂

images.jpeg.c464c776f87d95aeccb9e59ed47fd398.jpeg

2 ώρες πριν, George6633 said:

Υπάρχει ένας τέτοιος αριθμός στην άκρη απλά δεν υπάρχει δεύτερη συσκευή και πρέπει να κάνω τη Vodafone esim για να μπορέσω βάλω και μια ακόμα κανονική και για πρακτικούς λόγους θα προτιμούσα να έχω τη φυσική sim.Φετος με έχει ταλαιπωρήσει λίγο η φάση γιατί μάλλον κάτι έχει αλλάξει εδώ στην περιοχή ή απλά τα προηγούμενα χρόνια δεν είχα ασχοληθεί εγω τόσο και τύχαινε αργά ή γρήγορα να κάνω τη δουλειά μου.

Δίκαρτο τηλ; Έστω ένα feature phone. 

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

images.jpeg.c464c776f87d95aeccb9e59ed47fd398.jpeg

Δίκαρτο τηλ; Έστω ένα feature phone. 

Ναι υπάρχει ένα Feature phone η αλήθεια είναι,θα κάνω μια δοκιμή 

Καλησπέρα!Εχω βάλει στο Cu από το Instagram τα απεριόριστα λεπτά και MB ππυ ήταν τον Απριλιο περίπου. Η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου έχει πάει όπως σε όλους αντίστοιχα στις 16/5/2026. Προχτές μου ήρθε sms για λήξη του υπολοίπου μου στις 15/6 και απώλειά του αν δεν κάνω ανανέωση. Και στην εξυπηρέτηση πελατών που ρώτησα (το robot) και στην εφαρμογή αναφέρει  ως λήξη του υπολοίπου το 2026. Είδα πως έχουν ξαναρωτήσει αλλά επειδή πρόκειται για ποσό μέσα (50Ε) και είναι κρίμα να χαθούν έχει κανείς κάποια άποψη; Ευχαριστώ πολύ.

Για δείτε αυτό μέσα στα πακέτα 

2015303143_Screenshot_20250613-122807_MyCU.thumb.png.14602a7b868bdf117ff9b272a69f4590.png730861427_Screenshot_20250613-122812_MyCU.thumb.png.0e1aa11460734214d44d3923888ff6ce.png

Όταν το ενεργοποιήσεις βέβαια βγάζει μία άκυρη απάντηση που σε κάνει να πιστεύεις μάλλον ότι γίνεται το αντίθετο 😄

Δεν πρόλαβα να πάρω screenshot δυστυχώς...

2 minutes ago, kmpatra said:

2015303143_Screenshot_20250613-122807_MyCU.thumb.png.14602a7b868bdf117ff9b272a69f4590.png730861427_Screenshot_20250613-122812_MyCU.thumb.png.0e1aa11460734214d44d3923888ff6ce.png

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη... Ευτυχώς δεν το υιοθέτησε κανείς και μετά από κράξιμο το πήραν πίσω.. Ελπίζω για πολύ καιρό ακόμα. 

14 minutes ago, alkontogia said:

...επειδή πρόκειται για ποσό μέσα (50Ε) και είναι κρίμα να χαθούν έχει κανείς κάποια άποψη; Ευχαριστώ πολύ.

Εχω 100 ευρω (περιπου), πηρα screenshot και περιμενω. 

Αν τα φανε θα τους παρει ο διαολος.

Just now, HEO said:

Εχω 100 ευρω (περιπου), πηρα screenshot και περιμενω. 

Αν τα φανε θα τους παρει ο διαολος.

Αυτο έχω κάνει και εγώ. Screenshot και από Tobi και από vodafone.gr και από την συσκευή. Ευχαριστώ πάντως 🙂

30 minutes ago, kmpatra said:

Όταν το ενεργοποιήσεις βέβαια βγάζει μία άκυρη απάντηση που σε κάνει να πιστεύεις μάλλον ότι γίνεται το αντίθετο 😄

Δεν πρόλαβα να πάρω screenshot δυστυχώς...

20250613_125935.thumb.jpg.99fea6a150a293948309a55b2d24b4b8.jpg20250613_130053.thumb.jpg.8b7bbbd721a69273b59e30ec831f0e3e.jpg

16 minutes ago, alkontogia said:

Αυτο έχω κάνει και εγώ. Screenshot και από Tobi και από vodafone.gr και από την συσκευή. Ευχαριστώ πάντως 🙂

Λοιπον κοιταξα το λογιστικο μου φυλλο λιγο απο περιεργεια καθοτι δεν θυμομουν. 

Το συγκεκριμενο νουμερο δεν του εχω βαλει καρτα απο Μαιου του 23.

Ειναι φοιτιτικο (ειχε 6 μηνη ανανεωση) και το ανανεωνα ανα εξαμηνο με cashback απο τοτε. 

Κανονικα θα εληγε 16 Μαιου καθοτι η τελευταια ανανεωση με cashback πρεπει να ηταν καπου το Νοε του 24. [Δεν κρατουσα αρχειο για τα cashback μονο για τα πραγματικα λεφτα].

Δεν εληξε αρα ολα πανε καλα. 

On 11/6/2025 at 12:58 ΜΜ, kmpatra said:

Να υποθέσω οτι κάνεις και ανανέωση σε αυτό το νούμερο, η ημερομηνία ληξης του υπολοίπου επηρεαζεται? Λογω απεριοριστων εχει παει 1 χρονο μετα, οταν ανανεώνεις αλλάζει κάτι?

Όχι δεν αλλάζει κάτι η ημερομηνία παραμένει 05/26

Κρατήστε πάντως όλοι ένα screenshot ή οτιδήποτε άλλο αποδεικτικό.. Όταν μιλάμε για αυτόματα συστήματα ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. 

καλησπερα

ξερετε αν υπαρχει η δυνατοτητα για 2η καρτα σιμ για το ιδιο νουμερο? στο τσατ μ λενε οχι, αλλα για να βεβαιωθω ειπα να ρωτησω κ αυτους που εχουν την γνωση. 😁. επισης αν υπαρχει, αν μπορει να μ πει καποιος τις "δυνατοτητες" αυτης της "λειτουργιας" για να δω αν ταιριαζει σε αυτο που θελω ή αν υπαρχει κανενα σχετικο λινκ στο φορουμ

ευχαριστω

unlock your soul

unlock your wifi

20 ώρες πριν, bizbiki said:

καλησπερα

ξερετε αν υπαρχει η δυνατοτητα για 2η καρτα σιμ για το ιδιο νουμερο? στο τσατ μ λενε οχι, αλλα για να βεβαιωθω ειπα να ρωτησω κ αυτους που εχουν την γνωση. 😁. επισης αν υπαρχει, αν μπορει να μ πει καποιος τις "δυνατοτητες" αυτης της "λειτουργιας" για να δω αν ταιριαζει σε αυτο που θελω ή αν υπαρχει κανενα σχετικο λινκ στο φορουμ

ευχαριστω

παλιοτερα γινοταν (το εχω κανει σε πολλες sim) αλλα εχει ειπωιθει στο φορουν απο τον @konstantinos77οτι αυτη η δυνατοτητα δεν ειναι διαθεσιμη

συμβουλη: παρε τηλεφωνο σε καταστηματα και ρωτα, μπορει να εχουν ξεμεινει καρτες

2 ώρες πριν, HEO said:

παλιοτερα γινοταν (το εχω κανει σε πολλες sim) αλλα εχει ειπωιθει στο φορουν απο τον @konstantinos77οτι αυτη η δυνατοτητα δεν ειναι διαθεσιμη

συμβουλη: παρε τηλεφωνο σε καταστηματα και ρωτα, μπορει να εχουν ξεμεινει καρτες

Σωστός 

Ξέρει κανείς αν όντως το ποσό ανανέωσης από τα περίπτερα είναι 14 ευρώ ή 15 ευρώ;;;;

20 ώρες πριν, HEO said:

Τέτοια κάνεις και με σκλαβώνεις... 😋😋😂😂😂

Με την Vodafone που μίλησα και όχι μόνο εγώ, μας ενημέρωσαν ότι έχει σταματήσει η διάθεση της υπηρεσίας Double Sim...
Εγώ θα πω το μυαλό της και μία λίρα η Vodafone και όλων των ανώτερων στελεχών της!!
Γιατί θα χάσει άμεσα συνδρομητές από την απουσία την συγκεκριμένης υπηρεσίας όταν ο ανταγωνισμός το προσφέρει!! Τόσο απλό... 😉

Edited by konstantinos77

Έκανα αίτημα για φορητότητα σε whats up και σήμερα ολοκληρώθηκε. Με πήραν τηλ από την vodafone (πρώτη φορά συμβαίνει, η cosmote συνήθιζε, η vodafone δεν με πήρε ποτέ στο παρελθόν σε φορητότητα) για να παραμείνω με καρτοκινητό στο δίκτυο τους, εντελώς δωρεάν 1000 λεπτά προς όλους, 5gb και 10 ευρώ κάρτα που αν δεν την χρησιμοποιήσεις θα μεταφέρετε τον επόμενο μήνα (σύμφωνα με όσα μου είπε η υπάλληλος). Εγώ επειδή θα πάω σε μέρος για ένα μήνα και εκεί έχει μόνο αξιοπρεπείς ταχύτητες η cosmote (και θέλω να κάνω streaming και τηλεδιασκέψεις) δεν το αποδέχτηκα αλλά το μεταφέρω σαν πληροφορία. Κάτι παρόμοιο πρότεινε παλιότερα και η cosmote θυμάμαι, αλλά δεν θυμάμαι αν πρόσφερε και 10 ευρώ κάρτα για κάθε χρήση.