Sakis077 Δημ. April 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2025 Υπομονή, αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι που λέει και η παροιμία. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. April 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2025 Κανένας δεν πήρε ακόμα το δωρο: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. April 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2025 Μπορώ να πάρω με το ίδιο αφμ δεύτερο φοιτητικό cu? Με άλλο πάσο όμως 5 ώρες πριν, kmpatra said: Στο μεταξύ τα κερδισμένα απεριόριστα της 28/3 ακόμα αγνοούνται... Εγώ από 14/3 και ακόμα περιμένω... 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 (edited) ΔΕΝ έδωσαν στην κόρη μου 2ο φοιτητικό πριν 3 χρόνια. Πλέον όμως δεν υπάρχει και κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα στο φοιτητικό. a)2 GΒ και λεπτά ομιλίας προς CU τα οποία θα χάσουν κ το rollover με την νέα ανακοίνωση. -Η φοιτητική προσφορά των συνδρομητών Vodafone CU που προσφέρει 600’ προς CU & 600MB για 30 μέρες τροποποιείται και θα προσφέρει απεριόριστα λεπτά προς CU και 2GB για 10 ημέρες. b)150GB στην περιοχή του πανεπιστημίου (κατά τη διάρκεια της ημέρας). Αν μένεις εκεί κοντά αξίζει. c)λίγο περισσότερες παροχές στα πακέτα. Edited April 5, 2025 by balkos 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 20 minutes ago, balkos said: ΔΕΝ έδωσαν στην κόρη μου 2ο φοιτητικό πριν 3 χρόνια. Πλέον όμως δεν υπάρχει και κάποιο ιδιαίτερο πλεονέκτημα στο φοιτητικό. a)2 GΒ και λεπτά ομιλίας προς CU τα οποία θα χάσουν κ το rollover με την νέα ανακοίνωση. -Η φοιτητική προσφορά των συνδρομητών Vodafone CU που προσφέρει 600’ προς CU & 600MB για 30 μέρες τροποποιείται και θα προσφέρει απεριόριστα λεπτά προς CU και 2GB για 10 ημέρες. b)150GB στην περιοχή του πανεπιστημίου (κατά τη διάρκεια της ημέρας). Αν μένεις εκεί κοντά αξίζει. c)λίγο περισσότερες παροχές στα πακέτα. Ειδικά αν πεις να παίζεις με τις εταιρείες μέσω φορητότητας για να απολαμβάνεις τα unlimited (γιατί εκεί πάει η δουλειά), το φοιτητικό δεν είναι τίποτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Εγώ από 14/3 που κέρδισα ακόμα να μου τα βάλουν τα απεριόριστα μου απάντησαν το παρακάτω σε σχετικό ερώτημα μου Γειααα σουυ! Το δώρο σου θα δρομολογηθεί μέσα στον Απρίλη! Η διαδικασία δεν είναι τόσο άμεση και για αυτό η καθυστέρηση! Να είσαι σίγουρ@ πως όταν το λάβεις θα έχεις UNLIMITED data & λεπτά ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ!😎🖤 Thank you για την υπομονη!🙏 3 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 18 ώρες πριν, eridion25 said: Δεν πάει καλά η Vodafone Μία από τα ίδια 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 50 minutes ago, sou_d said: Μία από τα ίδια Ποιά είναι αυτή η προσφορά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Αυτή της πρωταπριλιάς 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Χαχαχαααα σας κορόιδεψα!!! Καλή πρωτοχρονιά!!!! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 που είναι το νέο Vodafone sharing ωεω????? Το περιμένούμε από τις 28/1/25 ωεω..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Μόλις μου ήρθε αυτό σε SMS : https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/dpo-tropopoiisi-anakoinosis-kartokinitis-04-2025 Κατάλαβα καλά; Σε κάθε ανανέωση θα μας τραβάνε και το ποσό με το έτσι θέλω και θα δίνουν παροχές προκαθορισμένες; Πείτε μου ότι κατάλαβα λάθος.. 1 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 8 minutes ago, Lurker said: Μόλις μου ήρθε αυτό σε SMS : https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/dpo-tropopoiisi-anakoinosis-kartokinitis-04-2025 Κατάλαβα καλά; Σε κάθε ανανέωση θα μας τραβάνε και το ποσό με το έτσι θέλω και θα δίνουν παροχές προκαθορισμένες; Πείτε μου ότι κατάλαβα λάθος.. Αν το διαβάζω σωστά η απάντηση είναι, ναι αν βάζεις χρήματα σε φυσικό χώρο, και όχι αν το κάνεις μέσω του app. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redman20 Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Όταν παραλαμβάνεις το πακέτο φορητότητας έχει 2 sim μέσα? Είναι και οι δύο ενεργές? 1 Παράθεση "ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Η μία ενεργοποιείται όταν ολοκληρωθεί η φορητότητα. Η δεύτερη είναι καινούργιο νούμερο και είναι ενεργοποιημένη. Βέβαια στην online παραγγελία κάπου είναι κρυμμένη μία επιλογή να μην σου στειλουν 2η. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, opmgls said: και όχι αν το κάνεις μέσω του app. Σύντομα και μέσω του app Με λίγα λόγια θα έχουμε τρελό γλέντι Και ξέχασα το καλύτερο ΘΑ ΖΗΛΈΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟ ΚΑΝΟΥΝ Κι ΑΥΤΟΙ Edited April 5, 2025 by HEO 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 3 ώρες πριν, Lurker said: Μόλις μου ήρθε αυτό σε SMS : https://www.vodafone.gr/digital-press-office/anakoinoseis/dpo-tropopoiisi-anakoinosis-kartokinitis-04-2025 Κατάλαβα καλά; Σε κάθε ανανέωση θα μας τραβάνε και το ποσό με το έτσι θέλω και θα δίνουν παροχές προκαθορισμένες; Πείτε μου ότι κατάλαβα λάθος.. Εαν βαλεις χρηματα μεσα από την εφαρμογή, μπορεις να χρησιμοποιησεις τα χρήματα όπως εσύ θέλεις. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 (edited) Κωδικός eFood για σήμερα για όποιον τον προλάβει CUZK22CEAZ39K 1 ευρώ. Edited April 5, 2025 by _NikitaS_ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios239 Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Έχει χρησιμοποιήσει κάποιος το κουπόνι 50€ για συσκευή από vf shop του cu drop; Θα πάω από Δευτέρα να ρωτήσω και σε κατάστημα πώς γίνεται η διαδικασία. 2 Παράθεση Vodafone FTTH 500Mbps + Giga unlimited ultra / Cosmote What's up / Nova FREE2GO ECE undergraduate student Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Πρέπει να εξαργυρωθεί την ίδια μέρα που θα το πάρεις όμως. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 4 ώρες πριν, HEO said: Σύντομα και μέσω του app Με λίγα λόγια θα έχουμε τρελό γλέντι Και ξέχασα το καλύτερο ΘΑ ΖΗΛΈΨΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΟ ΚΑΝΟΥΝ Κι ΑΥΤΟΙ Το free2go το έχει ήδη αυτό άλλα μπορείς να το απενεργοποίησης τώρα μόνο η cosmote μένει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Δηλαδή εγώ που βάζω κάρτα 13€ σε 4 νούμερα που διαχειρίζομαι από απεριόριστα λεπτά ομιλίας πέφτει στα 1000, από 3gb πέφτει στα 2gb και από 30 μέρες πέφτει στις 25;; Καλά πάμε..... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 Εάν κάνεις ηλεκτρονική ανανέωση δεν αλλάζει κάτι. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. April 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2025 1 hour ago, eridion25 said: Το free2go το έχει ήδη αυτό άλλα μπορείς να το απενεργοποίησης τώρα μόνο η cosmote μένει το "ομορφο" θα ειναι να μην μπορεις να το απενεργοποιησεις υποχρεωτικότητα..... 1 minute ago, kmpatra said: Εάν κάνεις ηλεκτρονική ανανέωση δεν αλλάζει κάτι. δεν αλλαζει κατι στο CU στο Vodafone Καρτοκινητό αλλαζει και ηλεκτρονικα 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. April 6, 2025 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2025 6 ώρες πριν, HEO said: δεν αλλαζει κατι στο CU στο Vodafone Καρτοκινητό αλλαζει και ηλεκτρονικα Τι πλεονέκτηματα έχει η Vodafone καρτοκινητή ώστε κάποιος να επιλέξει αυτήν αντί του CU; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts