Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

😄 μπήκα ακριβώς στις 12 στο march madness. Πατούσα να εξαργυρώσω δωράκια και μετά στην εξαργύρωση, σε χρόνο dt, δεν υπήρχε κανένα (κάποιος σε πρόλαβε κλπ).

Οκ, το δοκίμασα. Πάμε για το instagram μπας και δούμε προκοπή.

Edited by nickolasemp

Ξαναφόρτωσαν τα δώρα και έφυγαν εν ριπή οφθαλμού. Μία που είδα το ηχείο και το powerbank διαθέσιμο,πάτησα, μέχρι να βάλω τα στοιχεία μου δεν είχε μείνει τίποτα.

Ήρθε e-mail επιβεβαίωσης βέβαια, δεν πρέπει να πέρασε λεπτό για να φύγουν όλα...

@nickolasemp στις 12 εννοείς προφανώς.

Edited by kmpatra

Αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχουν μείνει και δύο κάμερες

15 minutes ago, nickolasemp said:

😄 μπήκα ακριβώς στις 12 στο march madness. Πατούσα να εξαργυρώσω δωράκια και μετά στην εξαργύρωση, σε χρόνο dt, δεν υπήρχε κανένα (κάποιος σε πρόλαβε κλπ).

Οκ, το δοκίμασα. Πάμε για το instagram μπας και δούμε προκοπή.

Την καμερα της Xiaomi ηθελα αλλα αυτες εφυγαν πιο γρηγορα απο ολα μιλαμε εξαφανιστηκαν σε δευτερα.. 

19 minutes ago, CamuCamu said:

Προλαβα Airtag απο το τιποτα κατι ειναι κ αυτο 😂

Ομοιοπαθής!!! Τι το κάνουμε το airtag τώρα μου λες;;

Μην μου πεις αυτό που ξέρω.. κάτι πιο σοβαρό!

2 ώρες πριν, tasosathan said:

αμα δεν τα θελετε τα airtag της apple, σας τα αγοραζω ενα δεκαρικο 😆

Πάντως εγώ με ένα 20ρικάκι το δίνω το airtag. Όποιος θέλει pm.

Μαζεψα όλες τις τρεχουσες προσφορες, διορθωστε ή προσθέστε εαν κατι ξεχασα:

Νοβα
*F2G
Απεριόριστα όλα 15€ 1 χρονος
*Q
99€/12μηνο Απεριόριστα όλα + 300σμσ

Κοσμοτέ
*What's up
13€/9 μήνες απερ λεπτά + 200gb + 300sms
*Cosmokarta
15€/9 μήνες απερ+200gb+ 400σμσ
13€/9 μήνες 1.000 λεπτά + 200gb+ 300σμσ
*Φρογκ
120€/12μηνο απερ λεπτα, 10gb, 100sms
144€/12μηνο 120' + απεριόριστο ιντερνετ
Βοvταφον cu
13€/9 μήνες απεριόριστα λεπτά+data+200sms
49€/6μηνο απερ λεπτά + 10gb + 100sms

9 minutes ago, VIPdriver said:

13€/9 μήνες απεριόριστα λεπτά+data+200sms

+7€ κουπόνι από bring a friend (efood ή public)

Edited by sou_d

5 ώρες πριν, CamuCamu said:

Την καμερα της Xiaomi ηθελα αλλα αυτες εφυγαν πιο γρηγορα απο ολα μιλαμε εξαφανιστηκαν σε δευτερα.. 

Σαν αστραπή. Τόσο, που άρπαξαν και 2 που δεν υπήρχαν!...

Δείχνει υπόλοιπο -2! Που σημαίνει ότι όταν πέσουν μέσα οι 5 επόμενες, θα γίνουν αυτομάτως 3!...

Screenshot_20250319_174915_CU Big Bang.jpg

On 18/3/2025 at 3:52 ΜΜ, cu2goup said:

. Ίσως αν επικοινωνούσαμε με τα κεντρικά του ΑΒ αλλά έχουν ένα νούμερο περίεργο που σου τελειώνει η κάρτα σε 1 λεπτό.

Το τηλέφωνο Customer Care για το ΑΒ είναι 2111982792 (αστική χρέωση φυσικά).
Όσα αρνητικά και αν λέμε για το ΑΒ εδώ μέσα, που ισχύουν, έχει πολύ καλό Customer Care. Εχω μιλήσει πολλές φορές μαζί τους.
Βέβαια δεν νομίζω να ξέρουν σε αυτή την υπηρεσία αν η Vodafone θα συνεχίσει την συνεργασία. Μπορεί επίτηδες να μην ανακοινώνουν την παράταση γιατί αλλιώς θα κρατούσαμε τα κουπόνια και θα τα εξαργυρώναμε μια φορα΄στους 6 μήνες μονο σε προσφορές και μάλλον προσπαθούν να το αποφύγουν αυτό.
Σημερα παραγγειλα από το eshop 50€ πράματα. Αφαιρέθηκαν 15€ κουπόνια. Πλήρωαα με κάρτα όταν μου τα φέρανε σπίτι. Γενικά ως υπηρεσία έμεινα ευχαριστημένος. Φυσικά είναι το ακριβότερο Σούπερ μαρκετ. Αν δεν είχα κουπόνια μάλλον δεν θα παραγγελνα από αυτό.

2 ώρες πριν, opmgls said:

Το τηλέφωνο Customer Care για το ΑΒ είναι 2111982792 (αστική χρέωση φυσικά).
Όσα αρνητικά και αν λέμε για το ΑΒ εδώ μέσα, που ισχύουν, έχει πολύ καλό Customer Care. Εχω μιλήσει πολλές φορές μαζί τους.
Βέβαια δεν νομίζω να ξέρουν σε αυτή την υπηρεσία αν η Vodafone θα συνεχίσει την συνεργασία. Μπορεί επίτηδες να μην ανακοινώνουν την παράταση γιατί αλλιώς θα κρατούσαμε τα κουπόνια και θα τα εξαργυρώναμε μια φορα΄στους 6 μήνες μονο σε προσφορές και μάλλον προσπαθούν να το αποφύγουν αυτό.
Σημερα παραγγειλα από το eshop 50€ πράματα. Αφαιρέθηκαν 15€ κουπόνια. Πλήρωαα με κάρτα όταν μου τα φέρανε σπίτι. Γενικά ως υπηρεσία έμεινα ευχαριστημένος. Φυσικά είναι το ακριβότερο Σούπερ μαρκετ. Αν δεν είχα κουπόνια μάλλον δεν θα παραγγελνα από αυτό.

Αυτό διορθώνεται με ένα τρόπο. Αγοράζεις στοχευμένα ένα προϊόν αυστηρά μόνο κάθε μήνα. Η λάδια ή χαρτικά ή κρέας ή ποτά και μετά έξοδος. 

20 minutes ago, hercoulis said:

Αυτό διορθώνεται με ένα τρόπο. Αγοράζεις στοχευμένα ένα προϊόν αυστηρά μόνο κάθε μήνα. Η λάδια ή χαρτικά ή κρέας ή ποτά και μετά έξοδος. 

Ακριβώς.. μόνο επιβεβαιωμένες πραγματικές προσφορές και τέλος..

Edited by cu2goup

ρε γατονια, πολυς κοσμος κερδισε τους 12μηνες απο οτι βλεπω

κριμα να το παρω χαμπαρι τωρα

ας ελπισουμε να προλαβουμε το τραινο 😵

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

5 minutes ago, EllinikoNisi said:

Τι είναι οι 12 μήνες που λέτε?

Εγιναν ηδη 3. Περισσεύουν αλλά 7 και συνήθως ενημερώνουν με ποστ στο ινστα.

Screenshot_20250_Instagram.thumb.jpg.4d71923b077f33f8458933c069a5f00c.jpg

17 minutes ago, EllinikoNisi said:

Τι είναι οι 12 μήνες που λέτε?

Δίνουν δώρο 12 μηνες απεριόριστα δεδομένα και ομιλία. Βέβαια ζητάνε τουλάχιστον μία ανανέωση κάθε 3 μήνες αλλά μη τα θέλουμε όλα δικά μας....

500 ατομα να παρουν το δωρο σημαινει 500×13=6.500€ κάθε 3 μήνες, άσε που οι περισσότεροι θα βάζουν κάθε 2 μήνες και οσοι θα χρησιμοποιουν το e-food θα βάζουν 13αρια καθε μηνα. Πολύ έξυπνο προμο και ολοι βγαίνουν κερδισμενοι.

ΥΓ: 28/3 13:00 επόμενο προμο

ΥΓ-2: Ερώτηση: πείτε πως σήμερα βάζω 13€ στο cu . Για να κανω παραγγελία e-food μέσω smart pocket, έχω κάποιο χρονικό περιθώριο, ή μπορώ να το κάνω 1 μερα πριν λήξει το 2μηνο;

Edited by VIPdriver

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

πείτε πως σήμερα βάζω 13€ στο cu . Για να κανω παραγγελία e-food μέσω smart pocket, έχω κάποιο χρονικό περιθώριο, ή μπορώ να το κάνω 1 μερα πριν λήξει το 2μηνο;

Έχεις περιθώριο ένα μήνα για να εκδόσεις κουπόνι ή κουπόνια. Το κάθε κουπόνι όταν το εκδόσεις μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για 15-20 μέρες, σου λέει πότε λήγει. Οπότε αν υποθέσουμε ότι βγάλεις ενα κουπόνι την τελευταία μέρα του μήνα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέχρι και 15 μέρες μετά (δεν είμαι σίγουρος για τις μέρες, το γράφει πάντως, διαθέσιμο έως...) Σίγουρος είμαι ότι μπορείς να εκδόσεις κουπόνι μέχρι ένα μήνα μετά την πληρωμή.

Edited by Steleon

58 minutes ago, Steleon said:

Έχεις περιθώριο ένα μήνα για να εκδόσεις κουπόνι ή κουπόνια. Το κάθε κουπόνι όταν το εκδόσεις μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για 15-20 μέρες, σου λέει πότε λήγει. Οπότε αν υποθέσουμε ότι βγάλεις ενα κουπόνι την τελευταία μέρα του μήνα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μέχρι και 15 μέρες μετά (δεν είμαι σίγουρος για τις μέρες, το γράφει πάντως, διαθέσιμο έως...) Σίγουρος είμαι ότι μπορείς να εκδόσεις κουπόνι μέχρι ένα μήνα μετά την πληρωμή.

ετσι ειναι, ουσιαστικα μπορεις να τρως 45 μερες 🙂

και το καλο ειναι οτι παρασυρονται και τα λεφτα που εχεις μεσα

π.χ. εχω μεσα 70 ευρω κουμπαρα, βαζω 13 ευρω μπορω να κανω κουπονια για καπου 79 ευρω (αφαιρειται ο ΦΠΑ της τελευταιας ανανεωση που δεν χανεται, αλλα δεν μπορει να γινει κουπονι και το τελος κινητης)

"δύσκολες" ερωτήσεις, σε περίπτωση που το έχει κανει κάποιος:

- αν αυτος που σου εδωσε κωδικο bring a friend φύγει απο το δίκτυο (ή αλλάξει σε συμβόλαιο ή άλλο καρτοκινητό vodafone), συνεχίζεις να παίρνεις τα 10 gb του μπονους;

- στην περιπτωση που εκδωσεις κουπόνια e-food και μετά κανεις συμβολαιο ή φορητότητα, οι κωδικοί παύουν να ισχύουν;

42 minutes ago, kmpatra said:

"δύσκολες" ερωτήσεις, σε περίπτωση που το έχει κανει κάποιος:

- αν αυτος που σου εδωσε κωδικο bring a friend φύγει απο το δίκτυο (ή αλλάξει σε συμβόλαιο ή άλλο καρτοκινητό vodafone), συνεχίζεις να παίρνεις τα 10 gb του μπονους;

- στην περιπτωση που εκδωσεις κουπόνια e-food και μετά κανεις συμβολαιο ή φορητότητα, οι κωδικοί παύουν να ισχύουν;

δεν το εχω κανει αλλα η λογικη η δικη μου λεει

- συνεχιζεις να εχεις το μπονους

- οι κωδικοι ισχυουν (φαινεται πολυ δυσκολο να υπαρχει μηχανισμος ελεγχου)

ας απαντησει ομως και καποιος που το εχει κανει -δυσκολο και αυτο 🙂

Edited by HEO
ορθογραφικο