Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μην το συγκρίνεις με τη προσφορά της Frog, άλλη καρτοκινητη αυτή άλλο το CU

Για να καταλάβεις το Cosmote what's up είναι το αντίστοιχο Vodafone Cu στη Vodafone. 

Για το μέσο χρήστη πολύ καλά είναι με 13€.

1 minute ago, elkons said:

Μην το συγκρίνεις με τη προσφορά της Frog, άλλη καρτοκινητη αυτή άλλο το CU

Για να καταλάβεις το Cosmote what's up είναι το αντίστοιχο Vodafone Cu στη Vodafone. 

Για το μέσο χρήστη πολύ καλά είναι με 13€.

Αυτό εξαρτάται από το κάθε άτομα 

αλλοι μένουν δίπλα στην βονταφον άλλοι δίπλα στην κοσμοτε υπάρχουν μέρη στην Ελλάδα που έχει η κοσμοτε σήμα αλλά η βονταφον 

αυτό εξαρτάται από το κάθε άτομα και την προσωπική του ζωή και στάση ζωής 

Εγώ απλώς ενημέρωσα για τη προσφορά μήπως ενδιαφέρεται κάποιο μέλος της κοινότητας επειδή η διαθεσιμότητα της συγκεκριμένης προφοράς είναι περιορισμένη ,από κει και πέρα ας κάνει ο κάθε ένας ότι θέλει δε με αφορά αν η περιοχή είναι Vodafone ή Cosmote, αυτός που ενδιαφέρεται θα το ψάξει και θα κρίνει τι θα κάνει. 

Αυτό νομίζω δεν έχει αναφερθεί

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/added-time/

Edited by kmpatra

17 minutes ago, elkons said:

Μια ιδιαίτερη προφορά έχουμε στο Cu για τη Black friday 

Για 9 μήνες με κάθε ανανέωση 13€ δίνει απεριόριστα ομιλία και δεδομένα 

Ισχύει για φορητότητα ή νέα νούμερα Cu*

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τι σε έπιασε και αναφέρεις συνοπτικά την προσφορά ενώ τη συζητάμε ώρες τώρα;

3 minutes ago, kmpatra said:

Αυτό νομίζω δεν έχει αναφερθεί

https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/added-time/#?panel=note-84

Έχεις δίκιο, δεν το βλεπω να προχωραει, αφου σχεδόν ολοι εχουν απεριόριστα. 

8 minutes ago, Teiresias_ said:

Την γράφει για όλους να την δουν 

που είναι το κακό 

πρέπει να βοηθάμε ο ένας το αλλο

11 minutes ago, Teiresias_ said:

Δεν τα είχα παρακολουθήσει όλα τα προηγούμενα, αλλά δε πειράζει ίσως το δει κάποιο νέο μέλος. 

3 minutes ago, Harry636 said:

Πράξεις αλληλεγγύης 🥰

Φημίζεται το myphone για αυτό 🇦🇪🇸🇦🤝✌️

Νόβα ονλυ δε αραψ νετγουορκς @Nickchris36 @cmvr

5 minutes ago, Harry636 said:

Την γράφει για όλους να την δουν 

που είναι το κακό 

Καλά δεν τον είπα και καμπούρη.. απλώς φάνηκε σαν να μην είχε διαβάσει τα προηγούμενα..

1 minute ago, elkons said:

Δεν τα είχα παρακολουθήσει όλα τα προηγούμενα, αλλά δε πειράζει ίσως το δει κάποιο νέο μέλος. 

Είδες που σε κατάλαβα; 🙂

Τρέχει έκπτωση στην ευρωπαϊκή κάρτα νέων, η οποία προφανώς και συνδυάζεται με την υπάρχουσα προσφορά των απεριόριστων με 13€ . Εξαιρετικό

https://europeanyouthcard.gr/home/el/

Screenshot_2024-11-27-00-11-57-06_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Λοιπόν παιδιά έχω vodafone καρτοπρογραμμα και λήγει, προλαβαίνω να παραγγείλω whats up κάρτα και μετά να κάνω vodafone cu για να πάρω την προσφορά; για πείτε οι γνώστες 

Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

2 minutes ago, teopanta1 said:

Λοιπόν παιδιά έχω vodafone καρτοπρογραμμα και λήγει, προλαβαίνω να παραγγείλω whats up κάρτα και μετά να κάνω vodafone cu για να πάρω την προσφορά; για πείτε οι γνώστες 

Εκτός απροόπτου, προλαβαίνεις. Το πολύ μια εβδομάδα ανά φορητότητα. Η πιο μεγάλη καθυστέρηση είναι η παραλαβή της SIM. Εάν βρεις ετοιμοπαράδοτη σε κατάστημα σε 2 μέρες έχεις αλλάξει πάροχο.

2 minutes ago, aektzhs 1 said:

Κέρδισα στον διαγωνισμό και σήμερα μου πιστώθηκαν οι παροχές 

Καλοφάγωτα φίλε μου! Σήμερα σου ήρθε το σμσ ότι κέρδισες;

3 minutes ago, VIPdriver said:

Δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα,απλά μπήκα το πρωί στο app και είδα τα πάντα απεριόριστα. Και όταν πάτησα να δω πληροφορίες μου έλεγε απεριόριστα MB από προσφορά μόνο για εσένα και ημερομηνία λήξης 27 Νοεμβρίου 2025

7 minutes ago, aektzhs 1 said:

Δεν μου ήρθε κανένα μήνυμα,απλά μπήκα το πρωί στο app και είδα τα πάντα απεριόριστα. Και όταν πάτησα να δω πληροφορίες μου έλεγε απεριόριστα MB από προσφορά μόνο για εσένα και ημερομηνία λήξης 27 Νοεμβρίου 2025

Πώς γίνεται άλλα νούμερα να ταιριάζουν με τους συμφορουμίτες και άλλοι να κερδίζουν τα unlimited τελικά;;; 😯😂😂😂

Καλοφάγωτα!!!

3 ώρες πριν, teopanta1 said:

Πήγαινε σε κατάστημα Cosmote ή Γερμανός για άμεση φορητότητα ώστε μεθαύριο να είσαι Cosmote.

Οπότε έτσι προλαβαίνεις σίγουρα.

Edited by Teiresias_

36 minutes ago, aektzhs 1 said:

Κέρδισα στον διαγωνισμό και σήμερα μου πιστώθηκαν οι παροχές 

Τυχερούληηη... 😉😉😂😂

34 minutes ago, VIPdriver said:

Είδες όποιος δεν κλαίγεται... 😉😉😂😂

Επειδή διάβασα σε κάποιο ποστ ότι δεν έχει δεδομένα στην ΕΕ να διευκρινίσω πως στους όρους αναφέρει ότι "Tα unlimited data δεν είναι διαθέσιμα προς χρήση εντός της Ε.Ε."

Όταν είχα πάρει αντίστοιχη προσφορά τον Μάρτιο είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι θα έχω 20+ gb (νομίζω 21,5 αλλά δεν παίρνω όρκο) για χρήση στην Ε.Ε.

Όντως, όταν βγήκα από Ελλάδα έκανα μεγάλη χρήση χωρίς να ασχολούμαι με την κατανάλωση και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Δεν ξέρω πόσα "έκαψα", σίγουρα κάτω από 20gb, ωστόσο είναι παραπάνω από αρκετά τηρουμένων των αναλογιών.

Άλλο είναι το πρόβλημα με τη Vodafone και έχει να κάνει με την εξυπηρέτηση πελατών καρτοκινητης - καρτοπρογράμματος εάν κάτι πάει στραβά. 

Edited by oregon

13 ώρες πριν, sou_d said:

Τρέχει έκπτωση στην ευρωπαϊκή κάρτα νέων, η οποία προφανώς και συνδυάζεται με την υπάρχουσα προσφορά των απεριόριστων με 13€ . Εξαιρετικό

https://europeanyouthcard.gr/home/el/

Screenshot_2024-11-27-00-11-57-06_e4424258c8b8649f6e67d283a50a2cbc.jpg

Μια καρτα πχ 3ετους διαρκειας, θα εχει ως αποτελεσμα στο CU να μπαινει το 10€ δωρο για 3 χρονια ή μολις κλεισει ο πρωτος χρονος θα σταματησει;

Περιμένω και εγώ από στιγμή σε στιγμή να πιστωθούν τα απεριόριστα. Ούτε sms δέχτηκα, ούτε και τον αριθμό μου είδα στην κατάσταση. Αλλά ελπίζω!

3 minutes ago, EllinikoNisi said:

Περιμένω και εγώ από στιγμή σε στιγμή να πιστωθούν τα απεριόριστα. Ούτε sms δέχτηκα, ούτε και τον αριθμό μου είδα στην κατάσταση. Αλλά ελπίζω!

Dum spiro spero: οσο ζω ελπιζω 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 ώρα πριν, aektzhs 1 said:

Η ληξη χρηματικου υπολοιπου εμεινε οπως ηταν?

Ή πήγε και αυτή ένα χρόνο μπροστά?

20 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. 

Αν καλέσουμε με το bring a friend έναν στο cu, τα 10gb που δίνει δώρο για 12 μήνες, χρειάζεται να κάνουμε και ανανέωση στο νούμερο; Αυτά θα πιστωνονται; 

(το ότι γράφει aektzhs πάνω είναι άκυρο, δε μπορώ να το σβήσω για κάποιο λόγω. Sorry!) 

15 minutes ago, kmpatra said:

Η ληξη χρηματικου υπολοιπου εμεινε οπως ηταν?

Ή πήγε και αυτή ένα χρόνο μπροστά?

Σε εμένα πάντως στον προηγούμενο διαγωνισμό είχε αργήσει πολύ να αλλάξει και όταν άλλαξε πήγε με την τότε ημερομηνία + 1 χρόνο. Οπότε τώρα τα απεριόριστα λήγουν Μάη και η κάρτα Ιούνη ή Ιούλη, δε θυμάμαι.

5 minutes ago, _NikitaS_ said:

Ερώτηση για όποιον γνωρίζει. 

Αν καλέσουμε με το bring a friend έναν στο cu, τα 10gb που δίνει δώρο για 12 μήνες, χρειάζεται να κάνουμε και ανανέωση στο νούμερο; Αυτά θα πιστωνονται;

Δεν είμαι σίγουρος ότι το καταλαβαίνεις σωστά. Κάθε φορά που κάνεις ανανέωση θα παίρνεις 10GB στο νούμερο που έκανες την ανανέωση και αυτό για τους πρώτους 12 μήνες.

Edited by spiliot