konstantinos77 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος (edited) 6 minutes ago, Teiresias_ said: Έχεις αριθμό νησιώτη όμως.. 😉 Και εγώ... 😉😉😋😋😂😂 Edited 5 Νοέμβριος by konstantinos77 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 36 minutes ago, Teiresias_ said: Έχεις αριθμό νησιώτη όμως.. 😉 Αφού είμαι δε μαν! 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 1 hour ago, user_one said: Καλησπέρα σε όλους Το παρακάτω πακέτο, δεν έχει rollover; Ακόμα κι αν η ενεργοποίηση του 2ου πακέτου γίνει πριν την ημερομηνία λήξης του 1ου, θα χαθεί το υπόλοιπο των λεπτών ομιλίας του 1ου πακέτου; Είναι κάποιος που το έχει δοκιμάσει να μας πει; Παλιότερα (τιμή 7€) που το χρησιμοποιούσα ΔΕΝ ΕΙΧΕ άλλωστε το γράφει, μακάρι να το έγραφε και να είχε 🙂 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος (edited) 14 ώρες πριν, empeiros said: Γεια σας υπάρχει κάποιος από τον τελευταίο καιρό μπορεί να διαχειριστεί την e-sim από το vodafone app. Τη sim που μου είχαν κάνει δώρο την έκανα e-sim μέσω της εφαρμογής αλλά τώρα έχω αλλάξει κινητό και δεν μπορώ να την ενεργοποιήσω. για να ενεργοποιηθεί εκ νέου η eSIM σε νέα συσκευή , θα πρέπει να τη διαγράψεις πρώτα από τη συσκευή που την είχες. Δεν γίνεται να ενεργοποιηθεί σε άλλη συσκευή μέσω QR Code αν τρέχει ήδη σε άλλη συσκευή. Και εννοειται πως όχι, δεν ξαναχρέωνεται - το QR Code λειτουργεί σα να βγάζεις - βάζεις την απλή SIM. Επίσης, ΔΕΝ γίνεται διαχείρισή της eSIM από το Vodafone app - από 'κει , μπορείς μόνο να εκδόσεις eSIM. Για ό,τι άλλο πρόβλημα, αναγκαστικά πας σε κατάστημα Edited 5 Νοέμβριος by ParafronGR 7 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Είχα ένα πακέτο με πολλά δεδομένα στο CU. Ξεχάστηκα και έληξε χρονικά στις 12 το βράδυ, και λίγο μετά μου ήρθε μήνυμα ότι με έβαλε αυτόματα σε ημερήσιο πακέτο απεριόριστων δεδομένων με χρέωση 2.2€. Αυτό πως το απενεργοποιώ; Επίσης γράφει το μήνυμα ότι το πακέτο ισχύει μέχει τις 4πμ. Τι εννοείς 4πμ; Αφού στις 00:01 μπήκε. Μόνο για 4 ώρες είναι; Ή εννοεί ότι ισχύει μέχρι τις 4πμ την επόμενη ημερολογιακή ημερα, δηλαδή 28 ώρες συνολικά; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος K στο 1252 και δεν ξαναχρεωνεσαι όταν τελειώσουν τα δεδομένα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος 5 minutes ago, kmpatra said: K στο 1252 και δεν ξαναχρεωνεσαι όταν τελειώσουν τα δεδομένα. Να είσαι καλά ρε φιλάρα μου! 9 minutes ago, kmpatra said: K στο 1252 και δεν ξαναχρεωνεσαι όταν τελειώσουν τα δεδομένα. Μου γράφει σαν απάντηση "Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ" 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Νευρίασα τώρα 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 5 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Νοέμβριος Η επιστολή αυτή αναμένεται να ταράξει τα νερά... 2 5 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 6 ώρες πριν, eridion25 said: Νευρίασα τώρα Και να γράψεις επιστολή σιγά μη σου πουν, απλώς το καταργούν έτσι, δε το θέλουν 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, opmgls said: Να είσαι καλά ρε φιλάρα μου! Μου γράφει σαν απάντηση "Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ" https://myphone.gr/forum/topic/226/page/1012/ Δουλευε εδω και 4 χρόνια. Και εμενα το ιδιο απαντάει τωρα. Αν και εγω το εχω ηδη ενεργο. Κάτι συμβαινει και δεν μ'αρέσει. Ελπίζω να μην είναι αυτό που νομίζω.... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 7 ώρες πριν, eridion25 said: Νευρίασα τώρα Το μποτάκι δεν αισθάνεται τίποτα, ό,τι και να του πεις 😉 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Υποτίθεται ότι είναι ενεργοποιημένο σε όλους τους αριθμούς αυτόματα γι αυτό και δεν λειτουργεί το Κ πια. Μίλα με την υποστήριξη. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Εαν η βοντα επαθε νοβα, μιλάμε για μεγάλη απελπισια για ρευστό! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 1 minute ago, VIPdriver said: Εαν η βοντα επαθε νοβα, μιλάμε για μεγάλη απελπισια για ρευστό! Το σίγουρο είναι πως κατάφερε η Voda να μιλάμε όλοι στο thread για τη Nova και να μην κουνιέται φύλλο! Αυτό και μόνο είναι μεγάλη ξεφτίλα. Θα μου πεις καρτέλ είναι.. μεταξύ τους τα μοιράζονται όπως και να 'χει. Μπορεί να τις λέμε συνεργάτες για τις κεραίες.. αλλά υπάρχει πολύ βάθος στη συνεργασία!! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 5 minutes ago, Teiresias_ said: Το σίγουρο είναι πως κατάφερε η Voda να μιλάμε όλοι στο thread για τη Nova και να μην κουνιέται φύλλο! Αυτό και μόνο είναι μεγάλη ξεφτίλα. Θα μου πεις καρτέλ είναι.. μεταξύ τους τα μοιράζονται όπως και να 'χει. Μπορεί να τις λέμε συνεργάτες για τις κεραίες.. αλλά υπάρχει πολύ βάθος στη συνεργασία!! Εγώ το βρίσκω λογικό σε ένα ολιγοπώλιο να συννενοούνται σε κάποια πράγματα. Για να σπάσει το καρτέλ χρειάζεται ένας πλούσιος παίκτης που θα αδιαφορεί για τον πόλεμο που θα υποστεί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος ΟΛΟΙ όσοι έχουμε cashback θα κάνουμε ανανέωση 08 Δεκεμβρίου και το το υπόλοιπο θα λήγει 08 Φεβρουαρίου 25. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 3 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ το βρίσκω λογικό σε ένα ολιγοπώλιο να συννενοούνται σε κάποια πράγματα. Για να σπάσει το καρτέλ χρειάζεται ένας πλούσιος παίκτης που θα αδιαφορεί για τον πόλεμο που θα υποστεί. Όχι σε κάποια πράγματα.. σε όλα!! Ακόμα και στον αριθμό πελατών είναι συνεννοημένοι. Τεσπα μην λέμε τα ίδια και τα ίδια.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 17 minutes ago, GREGORYMO said: ΟΛΟΙ όσοι έχουμε cashback θα κάνουμε ανανέωση 08 Δεκεμβρίου και το το υπόλοιπο θα λήγει 08 Φεβρουαρίου 25. δεν εχω εμπιστοσυνη στις ημερομηνιες που δινουν τουλαχιστον μια εβδομαδα νωριτερα θα ελεγα, αν και πλεον δεν εχει και πολυ σημασια στελνω στο κουβα: 9 νουμερα + 2 απο τις ανηψιες μου = συνολο 11 ενα μεταφερω στην nova και μενει ενα στη φοιτιτικο voda και αυτο το βλεπουμε 8 ώρες πριν, eridion25 said: Νευρίασα τώρα αν θελεις να στειλεις επιστολη, την στελνεις εδω: https://www.vodafone.gr/aitima-grapto 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 17 minutes ago, HEO said: δεν εχω εμπιστοσυνη στις ημερομηνιες που δινουν τουλαχιστον μια εβδομαδα νωριτερα θα ελεγα, αν και πλεον δεν εχει και πολυ σημασια στελνω στο κουβα: 9 νουμερα + 2 απο τις ανηψιες μου = συνολο 11 ενα μεταφερω στην nova και μενει ενα στη φοιτιτικο voda και αυτο το βλεπουμε αν θελεις να στειλεις επιστολη, την στελνεις εδω: https://www.vodafone.gr/aitima-grapto Σίγουρα η τελευταία ημέρα είναι ρίσκο. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα παράτασης 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος Πήγα σήμερα στο σούπερ και απο συνήθεια σκέφτηκα να πάρω κάτι για κασμπακ. Ευχάριστη ανακούφιση να μη χρειάζεται να ψαχνω στη συσκευή τι να παρω. 2 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 3 minutes ago, VIPdriver said: Πήγα σήμερα στο σούπερ και απο συνήθεια σκέφτηκα να πάρω κάτι για κασμπακ. Ευχάριστη ανακούφιση να μη χρειάζεται να ψαχνω στη συσκευή τι να παρω. Επιτέλους θα σταματήσουμε να πληρώνουμε τον Μπαρμπαστάθη!!! 2 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 46 minutes ago, Teiresias_ said: Επιτέλους θα σταματήσουμε να πληρώνουμε τον Μπαρμπαστάθη!!! εχω αποθεμα και χυμους τοματας και μπυρες με λεμονι και απορυπαντικα 🙂 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Εγώ το βρίσκω λογικό σε ένα ολιγοπώλιο να συννενοούνται σε κάποια πράγματα. Για να σπάσει το καρτέλ χρειάζεται ένας πλούσιος παίκτης που θα αδιαφορεί για τον πόλεμο που θα υποστεί. Ελλάδα καρτέλ παντού 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. 6 Νοέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 6 Νοέμβριος (edited) 1 hour ago, GREGORYMO said: Σίγουρα η τελευταία ημέρα είναι ρίσκο. Βέβαια υπάρχει και η πιθανότητα παράτασης Χλωμό το κόβω, δεν έχουν λόγο να δώσουν παράταση σε μια υπηρεσία που καταργούν και από την οποία δεν έχουν κάποιο όφελος πλέον. Edited 6 Νοέμβριος by geoponer 3 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts