Vasileios Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/timokatalogos/ 0,81 το λεπτό με ελάχιστη χρέωση 1 λεπτό. Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης κλήσεων και βιντεο-κλήσεων προς εθνικούς προορισμούς είναι τα 60". Μετά η χρέωση γίνεται ανά λεπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 Ένα λεπτό είναι. Edit: με πρόλαβε ο φίλος :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriscrete Δημ. August 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2020 Καλησπέρα. Θέλω να ρωτησω εάν ξέρει κάποιος πόσα shake δικαιούσαι στο καρτοκινητο Vodafone, όχι στο cu. Σύμφωνα με αυτό https://www.vodafone.gr/shake-it-promo/ δικαιούσαι ένα shake την εβδομάδα. Η κόρη μου έχει cu και σήμερα με πήραν τηλέφωνο από την Vodafone για να μου κάνουν προσφορά για καρτοπρογραμμα και μου είπαν για τα 4 shake. Στο cu σίγουρα δίνουν ένα στο καρτοκινητό Vodafone δίνουν 4 ? Παράθεση Life is a game Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Στο καρτοκινητο δικαιούσαι 1 με κάθε ανανέωση. Στα συμβόλαια δικαιούσαι ένα κάθε 7 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silence0024 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Καλησπέρα σας ! Μπορώ να κάνω εκτροπή κλήσης από την εταιρική σύνδεση Vodafone στο προσωπικό μου κινητό που είναι cu ώστε να μην κουβαλάω 2 συσκευές και να μην χάνω κλήσεις ? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση iPhone XS MAX 256gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Με την ανάλογη χρέωση γίνεται. Κάθε φορά που θα σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο στο εταιρικό σου και θα απαντάς απο το cu σου, θα χρεωνεσαι στο εταιρικό σαν να καλεις στο cu σου. Για άμεση εκτροπή όλων των κλήσεων το κάνεις είτε από τις ρυθμίσεις του dialer ειτε με τον κωδικό *21*0030αριθμος κινητου# και απενεργοποίηση με #21# ή πάλι από τις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silence0024 Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Με την ανάλογη χρέωση γίνεται. Κάθε φορά που θα σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο στο εταιρικό σου και θα απαντάς απο το cu σου, θα χρεωνεσαι στο εταιρικό σαν να καλεις στο cu σου. Για άμεση εκτροπή όλων των κλήσεων το κάνεις είτε από τις ρυθμίσεις του dialer ειτε με τον κωδικό *21*0030αριθμος κινητου# και απενεργοποίηση με #21# ή πάλι από τις ρυθμίσεις Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση ! Μπορεί να χτυπάει κάποιες φορές στο εταιρικό και μετά να μεταφέρεται η κλήση στο cu ? Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση iPhone XS MAX 256gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2020 Δες εδώ https://www.vodafone.gr/exypiretisi/programmata/statheri-tilefonia/pos-na-energopoiisoapenergopoiiso-tis-psifiakes-ypiresies-kinitis-pch-fragi-proothisi-kliseon-kodikoi-apemplokis-puk/ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 καταργηθηκαν ολα τα πακετα data ? τα μονα που μου δειχνει αυτη τη στιγμη ειναι το giga day , το giga nyxtes και την καλοκαιρινη με τα 15 γιγα. υπηρχαν και τριημερο και εβδομαδιαιο Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Εμένα πάντως στην εφαρμογή μου εμφανίζει και το daily και το week και το day Large αλλά και το summer weekend. Μήπως θέλει αναβάθμιση η εφαρμογή ή έχει κολλήσει; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2020 Και σε εμενα τα δειχνει όλα πλην του data month που έδινε με 10€ 3gb Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Και σε εμενα τα δειχνει όλα πλην του data month που έδινε με 10€ 3gb Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν ξερω αν εχει σημασία που εχω ενεργοποιημενο το vodafone you . αλλα μεχρι τωρα μου εδειχνε ολα τα πακετα Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 11, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2020 Μπορεί να έχει σημασία. Εγώ αναφέρομαι τι δείχνει το cu app Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Τί έγινε καταργήθηκε ο κόφτης; Μου ήρθε σε SMS το παρακάτω μήνυμα: OPEN DATA. TEΛOΣ TA OPIA ΣTHN HMEPHΣIA KATANAΛΩΣH DATA. XPHΣIMOΠOIHΣE OΣA MBS ΘEΛEIΣ XΩPIΣ NA ΣKEΦTEΣAI TO HMEPHΣIO OPIO XPHΣHΣ. ΓONATIΣE TO! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Ναι έτσι φαίνεται. Ειμαι στα 3,76gb και δεν ήρθε μήνυμα για τον κόφτη. Επιτέλους!!! Αν δε μας κάνουν καμμιά μλκ με τις τιμές και τα πακέτα στο bigbang, μιλάμε κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα, για την καλύτερη καρτοκινητή στην Ελλάδα.. Αρκει να μην πάρουν "αέρα" και το μπιπ με άλλο τρόπο-->αύξηση τιμών-->κατάργηση πακέτων Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Ναι έτσι φαίνεται. Ειμαι στα 3,76gb και δεν ήρθε μήνυμα για τον κόφτη. Επιτέλους!!! Αν δε μας κάνουν καμμιά μλκ με τις τιμές και τα πακέτα στο bigbang, μιλάμε κατά την προσωπική μου γνώμη πάντα, για την καλύτερη καρτοκινητή στην Ελλάδα.. Αρκει να μην πάρουν "αέρα" και το μπιπ με άλλο τρόπο-->αύξηση τιμών-->κατάργηση πακέτων Είναι ακριβώς αυτό που φοβάμαι και εγώ, αλλά δεν νομίζω... Όσο για το καλύτερη καρτοκινητή, θα συμφωνήσω απόλυτα!!! Είναι Value for Money, από το '95 που χρησιμοποιώ την Vodafone είναι ακόμα, για τα Ελληνικά δεδομένα πάντα... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Μπράβο στη Vodafone! Καιρός ήταν! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosfra Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Ελατε να ριξουμε το δικτυο της vodafone απο τις δωρεαν δοκιμες μεσω του app. Μεχρι στιγμης εχω καψει 3,49γβ με 3,01 απο το app της vodafone για τεστ μυνημα για το οριο δεν ηρθε. Τωρα εχει νοημα τα 100gb του cu bang:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Έτσι γουστάρω βονταφον Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Καλησπέρα. Ψάχνω στην εφαρμογή cu να βρω το πακέτο που δίνει 40gb με 10€, αλλά δεν το βρίσκω. Γνωρίζει κανείς πως το ενεργοποιω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Έδωσε ποτέ στα καρτοκινητά 40 γίγα με 10€; Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Έδωσε ποτέ στα καρτοκινητά 40 γίγα με 10€; Sent from my Galaxy S10e ναι, προσωπικη προσφορα με sms Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 Αν ισχύει αυτό τότε, είναι απίθανο να υπάρχει στην εφαρμογή στην ενότητα των πακέτων. Έχει ενότητα προσφορές στο my cu. Ίσως εκεί. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2020 (edited) Κοιτα στα sms σου ή κάλεσε 1252 και μετά πάτησε το 5 για τις προσωπικές σου προσφορές. Και σε εμενα έδωσε 20gb με 5€ και στην εφαρμογή δεν εμφανίζεται κάπου Ελατε να ριξουμε το δικτυο της vodafone απο τις δωρεαν δοκιμες μεσω του app. Μεχρι στιγμης εχω καψει 3,49γβ με 3,01 απο το app της vodafone για τεστ μυνημα για το οριο δεν ηρθε. Τωρα εχει νοημα τα 100gb του cu bang Ετσι ακριβως. Απο εμένα πλέον η vodafone θα παίρνει και το 12αρι της cosmote. Τουλάχιστον για το επόμενο 4μηνο έχω πόντους για ενεργοποίηση του 100αριου πακέτου. Ελπίζω μόνο μη μας ξενερώσει αλλά και να γινει αυτό, χαμένοι και αυτοι θα βγουν αφου πάλι θα ξαναβάζω cosmote Edited August 12, 2020 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2020 Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. Πλέον τα συν της κόκκινης είναι πολλαπλά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts