billakosss Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 Εγώ είχα καρτοκινητό Wind F2G 3 χρόνια, έβαζα 50-60 ευρώ κάρτες μέσω όρο το μήνα, ενεργοποιούσα Non-Stop, Wind Plus Non-Stop, ανελλιπώς κάθε μήνα, και έκανα αίτηση φορητότητας για Vodafone επειδή ήθελα να έχω φτηνό μηνιαίο mobile internet και δε με πήραν τηλέφωνο! Δεν περίμενα να μου δώσουν δωρεάν internet για 1 χρόνο βέβαια, ή κάτι τέτοιο, αλλά ήθελα απλά να τους τα ψάλλω για τα 14 ευρώ/εβδομάδα και τις ιλιγγιώδεις τιμές/ΚΒ εκτός προγράμματος για το απαρχαιωμένο WAP! Οπότε δεν πιστεύω ότι τους καίνε τόσο τα καρτοκινητά όταν κάνουν αίτηση φορητότητας! καμια εταιρια δεν παιρνει για τα καρτοκινητα. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
White_butter_fly Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 καμια εταιρια δεν παιρνει για τα καρτοκινητα. Ναι, δεν είπα ότι οι άλλες παίρνουν, απλά απαντούσα στο φίλο που έχει καρτοκινητό και ρώτησε αν θα του γίνει προσφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] It only ends once. Anything that happens before that is just progress. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efi27 Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 καμια εταιρια δεν παιρνει για τα καρτοκινητα. billakosss...μου ήρθε προχθές πελάτης, ο οποίος έκανε αίτηση mnp από voda σε hbd wind, και τον πήραν τηλέφωνο από την vodafone να του δώσουνε προσφορά για δικά τους προγράμματα.:shock: Παράθεση Τους εχθρούς μου τους ξέρω..τους φίλους μου φοβάμαι!:pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanivalos_ Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 billakosss...μου ήρθε προχθές πελάτης, ο οποίος έκανε αίτηση mnp από voda σε hbd wind, και τον πήραν τηλέφωνο από την vodafone να του δώσουνε προσφορά για δικά τους προγράμματα.:shock: Εδώ και καιρό παίρνουν ΚΑΙ για τα καρτοκινητά στη vodafone. Σου είπε τι πακέτο του δώσανε? hbd ή fl και πόσο? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/3286/logo_1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. October 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2009 ... έκανε αίτηση mnp από voda σε hbd wind... ...τι πακέτο του δώσανε? hbd ή fl ... Από τι στιγμή που τα συζητάτε ανοικτά δε λέτε και σε εμάς τους κοινούς θνητούς τι σημαίνουν αυτά; :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fousekis Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 Καλημέρα. Έκανα αίτηση φορητότητας για μεταφορά σε Cosmote, αφου ήθελα να χρησιμοποιώ στην ίδια συσκευή και ένα αριθμό what's up στο πρόγραμμα 2 σε 1 για να επικοινωνώ με τη φίλη μου (και να μην κουβαλώ 2 συσκευές). Με πήρε σήμερα τηλέφωνο μια ευγενική κυρία απο την Wind, η οποία προσπάθησε να με μεταπείσει προσφέρωντας μου 6 μήνες δωρεάν πάγιο και 120 ευρώ επιδότηση. Επειδή αυτή η προσφορά είνα ακρως δελαστική σκέφτομαι να παραμείνω πλέον στη Wind. Πιστεύετε ότι ο λόγος που έγινε η προσφορά ήταν η αίτηση φορητότητας; Σκέφτομαι να επικοινωνήσω και με την Cosmote μήπως μου προσφέρουν κάτι ανάλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2009 ...Πιστεύετε ότι ο λόγος που έγινε η προσφορά ήταν η αίτηση φορητότητας; ... Λογικά ναι. ... Σκέφτομαι να επικοινωνήσω και με την Cosmote μήπως μου προσφέρουν κάτι ανάλογο. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα, το αντίθετο μάλιστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 καλησπέρα !! Είχα κάνει αίτηση φοριτότητας από f2g σε qcard πριν από καμιά 10αριά μέρες. Μπορώ να την ακυρώσω η απλά να μη δεχτώ την νέα κάρτα που θα μου στείλουν με τον courier? Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Ναι, μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DTse Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Ρε παιδια εχω κανει αιτηση για καρτοσυμβολαιο στην wind με φορητοτητα απο qcard και μου ειπε η κοπελα στο καταστημα οτι θα ανοιξει απο 27/11 και μεχρι τωρα που γραφω δεν εχει ανοιξει μηπως φταιει οτι εχω αρνητικο υπολοιπο στην καρτα ? η μηπως εκανε λαθος η πωλητρια ? η αιιτηση εγινε 20/11 ΕΔΙΤ : τελικα ανοιξε λιγα λεπτα αφου ποσταρα το μηνημα Παράθεση Εχω και εγω κινητο παντοφλα και γουσταρω πολυ !!!!! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaniaMania Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Ναι, μπορείς. Μου έκαναν μια στραβή με την φορητότητα και δεν έχω τηλ. εδώ και 2 μέρες! Με πάνε από wind σε Q και από Q σε Wind! (δεν μπορούν άραγε να τα βρουν μεταξύ τους? οι ίδιοι είναι). Οπότε σκέφτομαι έτσι για σπάσιμο να μη παραλάβω το πακέτο και να αλλάξω νούμερο Παράθεση Τα Χανιά Online! chaniatown.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 Κάνε φορητότητα σε Cosmote ή Vodafone, γιατί να χάσεις το νουμεράκι σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. December 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2009 καλησπέρα !! Είχα κάνει αίτηση φοριτότητας από f2g σε qcard πριν από καμιά 10αριά μέρες. Μπορώ να την ακυρώσω η απλά να μη δεχτώ την νέα κάρτα που θα μου στείλουν με τον courier? Οχι, πλέον δεν μπορείς... Στις πρώτες 7 ημέρες που πρέπει να γίνει παράδοση από τον ένα πάροχο στον άλλο γίνεται. μετά δεν... Αλλά επειδή η αγαπημένη μας Wind τα ξύνει με τις φορητότητες και καθυστερεί και την ΕΒΔΑΦ (σαν εταιρία με κοινωνική ευθύνη και συνέπεια...), την παλεύεις ακόμα με μια δήλωση υπαναχώρησης. Αν έχεις πάνω από 11 μέρες όμως... ξέχασέ το Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχω κάνει τηλεφωνική αίτηση για να πάω από cu σε f2g.. μου είπαν ότι μέχρι τις 8/1 θα μου φέρουν τη νέα σιμ και θα υπογράψω και την αίτηση με τους όρους με την παραλαβή της.. ήθελα να μάθω αν στην περίπτωση που δεν μείνω ικανοποιημένος από τη wind θα μπορέσω να επιστρέψω στη vodafone ή αν υπάρχει κάποια δέσμευση που να με εμποδίζει να μεταφέρω τον αριθμό μου μέχρι την πάροδο ορισμένου χρόνου.. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Έχω κάνει τηλεφωνική αίτηση για να πάω από cu σε f2g.. μου είπαν ότι μέχρι τις 8/1 θα μου φέρουν τη νέα σιμ και θα υπογράψω και την αίτηση με τους όρους με την παραλαβή της.. ήθελα να μάθω αν στην περίπτωση που δεν μείνω ικανοποιημένος από τη wind θα μπορέσω να επιστρέψω στη vodafone ή αν υπάρχει κάποια δέσμευση που να με εμποδίζει να μεταφέρω τον αριθμό μου μέχρι την πάροδο ορισμένου χρόνου.. Ευχαριστώ! Έχει δέσμευση ενός μήνα. Μετά τον πρώτο μήνα μπορείς να ξαναπάς στη Vodafone ή σ'άλλη εταιρεία. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diamantis_ Δημ. December 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2009 Έχει δέσμευση ενός μήνα. Μετά τον πρώτο μήνα μπορείς να ξαναπάς στη Vodafone ή σ'άλλη εταιρεία. :) Τέλεια!! Βασικά πάω σε f2g2 για το 0.10/1' και τη χρέωση ανά δευτερόλεπτο, αλλά η αλήθεια είναι ότι το σήμα της wind δεν είναι πολύ καλό μέσα στο σπίτι μου, οπότε αγχώθηκα μήπως δεν μπορώ να φύγω στην περίπτωση που δω ότι χάνω κλήσεις...αλλά αν η δέσμευση είναι μόνο για ένα μήνα, τότε δεν χάνω τίποτα να τη δοκιμάσω.. Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peramatz Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Μια ερώτηση παιδιά: Ένα νούμερο της voda, πχ 6942-123456, με φορητότητα στην Wind, θα κρατήσει όλο το ακριβές νούμερο ή θα αλλάξει το πρόθεμα, πχ 6934-123456? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. January 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2010 Μενει οπως ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 εκανα φορητοτητα απο q σε f2go. η νεα καρτα ενεργοποιηθηκε γιατι βλεπω σημα τις wind στο κινητο. αλλα δεν μπορω καλεσω τον αριθμο.λεει εχει φραγη κλησεων. τι πρεπει να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 εκανα φορητοτητα απο q σε f2go. η νεα καρτα ενεργοποιηθηκε γιατι βλεπω σημα τις wind στο κινητο. αλλα δεν μπορω καλεσω τον αριθμο.λεει εχει φραγη κλησεων. τι πρεπει να κανω? υπομονη λιγο ακομα.... Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 υπομονη λιγο ακομα.... εχει περασει μια μερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 εχει περασει μια μερα. ποτε σου ειπαν να βαλεις την νεα σου sim στο κινητο? η την εβαλες μονος σου απλα για να δεις? αν ειναι ετσι σημα θα εχει ουτως η αλλος! αλλα θα ενεργοποιηθει την ημερομηνια που σου ειπαν οταν εκανες την φορητοτητα! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARASwrite Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 εκανα φορητοτητα απο q σε f2go. η νεα καρτα ενεργοποιηθηκε γιατι βλεπω σημα τις wind στο κινητο. αλλα δεν μπορω καλεσω τον αριθμο.λεει εχει φραγη κλησεων. τι πρεπει να κανω? αν σου έχουν φέρει την νέα sim τότε πρέπει να πάρεις τηλ. 1260 για να σου την ενεργοποιήσουν κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 η 1η καρτα ανανέωσης διπλασιάζεται μετά απο φορητότητα όπως παλιά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 η 1η καρτα ανανέωσης διπλασιάζεται μετά απο φορητότητα όπως παλιά? Όχι. Μόνο στη «Νέα Καρτοκινητή» διπλασιάζεται η κάρτα ανανέωσης. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts