Jump to content

Kanivalos_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    95
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Kanivalos_

  1. billakosss είναι διαφορετικά τα gint και gwap. Μόνο τα ΜΒ από τη νέα κολεξιόν (XS-M-XL κτλ) είναι κοινά για τις 2 πύλες. Αν έχεις web&mail χρησιμοποιείς μόνο gint και για PlusNS τη gwap. Τώρα μάλλον έπεσες σε κάποιον "νέο" του 1260, αλλά για internet να εμπιστεύεσε μόνο 1231. Το θέμα τώρα του €0,01 δε το έχω δει ακόμα σε κάποιο πελάτη για να μπορώ να μάθω τίποτα - αν γίνεται μόνο σε καρτοκινητά μάλλον δε θα μάθω.
  2. Τροποποιήθηκαν τα συμπληρωματικά πακέτα (add-ons) ADSM των 5 GB και 30 GB. Συγγεκριμένα προσφέρονται για πλοήγηση και μέσω της πύλης gwap καθώς επίσης προσφέρουν και απεριόριστη πρόσβαση στο Wind Plus. Ο χρήστης μπορεί να τα χρησιμοποιήσει χωρίς να κάνει κάποια ενέργεια εφόσον είναι ήδη ενεργά στη γραμμή του. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αφορά μόνο τα 2 συγγεκριμένα πακέτα και όχι τα web&mail, ούτε επίσης τα αντίστοιχα συμβόλαια ADSM των 5 και 30 GB.
  3. Αυτό δεν είναι καν θέμα για συζήτηση. Πολύ απλά, ο κάθε πελάτης όταν έχει χρεωθεί για κάτι το οποίο δε μπορεί ή/και δε θέλει να πληρώσει, ψάχνει να βρει οποιοδήποτε τρόπο για να το αποφύγει. Απλά δε (θέλει να) καταλαβαίνει ότι ο οποιοσδήποτε υπάλληλος δεν έχει το παραμικρό κέρδος από το λογαριασμό του πελάτη και ούτε το κριτήριο των υπαλλήλων είναι το πόσο θα χρεωθεί ένας πελάτης για κάτι (αλλοίμονο!!!). Αν ήταν έτσι, ο Τυρεσίας δε θα ήταν για τις τράπεζες αλλά για τις 3 εταιρίες.
  4. Tellas γαιτί δουλεύω σε κατάστημα Wind και τη γνωρίζω από λίγο "πιο μέσα". Επίσης παρά τα πολλά προβλήμματα που υπήρχαν κατά την αγορά της από τη Wind, τα σημαντικότερα έχουν επιλυθεί και επιπλέον συγχρονίζω στα 15Mbps έχοντας κατεβάσει και με 14 πολύ συχνά. Συν το 3 σε 1 μου έρχεται στα 20 ευρώ.
  5. Για το λόγο αυτό δε "βοηθάω" ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ και ΚΑΝΕΝΑΝ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τη συκευή του. Π.Χ. έρχονται πόσες γριούλες να τους ενεργοποιήσω τα 600+600 στο F2G τους και επαναλαμβάνω τη κασέτα του 1265 κτλ όπως επίσης και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με οτιδήποτε που χρειάζεται να πιάσω συσκευή πελάτη στα χέρια μου. Θα πάρει μόνο προφορικές ή και γραπτές αν υπάρχουν οδηγίες και ας κάνει ΜΟΝΟΣ του όσα λάθη θέλει από κει και πέρα. Δε το λέω για το παρόν θέμα, αλλά μιας και είναι σχετικό με τη περίπτωση και είναι ο ΜΟΝΟΣ λόγος που φεύγουν (όσοι) δυσαρεστημένοι πελάτες από το μαγαζί που δουλεύω. Εφόσον δε μπορώ να αποδείξω ότι δεν είναι δικό μου το εκάστοτε λάθος σε τέτοιες περιπτώσεις, δε μπαίνω καν στο κόπο να ταλαιπωρηθώ (πιθανότατα) στο μέλλον επειδή μόνο και μόνο ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Φιλικά, Σενιόρ Κανίβαλος
  6. Στη καρτοσύνδεση δε μπαίνουν οι επιλογές των συμβολαίων, μόνο αυτή μπορεί να τις βάλει. Στη Wind είναι 600, όχι 500. Είσαι cosmote και θα σε μαλώσω :D
  7. Εδώ και καιρό παίρνουν ΚΑΙ για τα καρτοκινητά στη vodafone. Σου είπε τι πακέτο του δώσανε? hbd ή fl και πόσο?
  8. Αν ο φίλος σου δεν πήρε συσκευή με την καρτοσύνδεση, είναι εύκολα τα πράγματα. Πάρτε άλλο ένα καρτοκινητό άλλης εταιρίας και κάντε το φόρητότητα στη Wind σε ένα μικρό flexy βάζοντας και τα 2000 που θέλετε και ταυτόχρονα μετατρέπετε τη καρτοσύνδεση σε κάρτα. Αν πήρε συσκευή, δείτε αν σας συμφέρει να τη διακόψετε σε σχέση με το τωρινό κόστος σας. Σε αυτή τη περίπτωση εσύ μπορείς να βάλεις 600' προς όλα τα Wind με €5 ή 1000' προς ένα συγκεκριμένο Wind με €5 πάλι.
  9. Υπογράφετε μια αίτηση δήλωσης και χρήσης της σύνδεσής σας καθώς και μια δήλωση ενός νόμου που δε θυμάμαι αριθμό προσκομίζοντας ταυτόχρονα τη ταυτότητά σας. Αποδεικτικά εννοείτε πως παίρνετε και όσοι δε πήρατε να πάτε να τα πάρετε.
  10. Ωχ!! Windows mobile πήρες? Άντε, καλή υπομονή. Θα χρειαστείς θήκη σιλικόνης για το κινητό αφού το πρώτο καιρό θα το στέλνεις συχνα από τοίχο σε τοίχο. Μετά και αφού μάθεις να τα χειρίζεσε, θα σου αρέσουν αρκετά. Έχουν πολλές δυνατότητες. Εγώ έχω το Omnia, στο πρώτο τρίμηνο το πουλούσα μισοτιμής, τώρα που το έμαθα, το ανταλλάσω με Nokia N900, HTC Hero κτλ. Για ρυθμίσεις mms, plus κτλ απλά ζήτα για windows mobile να σου τις στείλουν στο mail σου να τις περάσεις χειροκίνητα. Δεν υπάρχουν όντως αυτόματες.
  11. Αν έκλεινες το κινητό και το άνοιγες πάλι, δε θα έβρσκε ποτέ σήμα voda με τη συγκεκριμένη sim. Απλά επειδή είχε δικτυωθεί από πριν, έμενε ακόμα γραμμένο σε "κόκκινη" κυψέλη. Καλωσήρθες στη"μπλε" παρέα!! :D
  12. Παράδειγμα στέλνεις 10 ευρώ στο 6931234567: 1ος τρόπος: Μήνυμα στο 19020 γράφοντας "10 ΣΤΟ 6931234567" Χρέωση υπηρεσίας €0,5 (2*0,25) 2ος τρόπος: Κλήση στο 1264 Χρέωση υπηρεσίας €0,25/ κλήση
  13. Κάνε ένα restart τη συσκευή σου όταν αλλάζεις ρυθμίσεις που αφορούν δίκτυο. Αν πάλι δε μπορείς να κάνεις, πάρε 1260 να ελέγξουν τη γραμμή σου, αλλά και αν είναι 3G η κάρτα sim που έχεις. Θα χρειαστείς ένα μικρό κωδικό που είναι γραμμένος στη καρτούλα μετά την 20ψήφια ID της κάρτας να τους αναφέρεις.
  14. .Να προχωρήσει σε άμεση έγκριση νέας συσκευής προς χρήση μου, εφόσον η συσκευή μου λειτουργούσε γενικότερα, αλλά παρουσίασε κατασκευαστικά ελαττώματα .Να μου παρέχει την ελευθερία επιλογής από εμένα συσκευής προς αντικατάσταση (καινούργια) οποιουδήποτε μοντέλου ανεξαρτήτως τύπου ή αξίας, ως ελάχιστη αποζημίωση της WIND προς εμένα για την αθέτηση του συμφωνημένου προγράμματος επισκευής, καθώς η παροχή του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού αποτέλεσε την βασική αιτία για την οποία η συσκευή μου αγοράστηκε από κατάστημα WIND συγκεκριμένα και όχι από οπουδήποτε αλλού. 1) Εφόσον η συσκευή σου έχει κατασκευατηκά ελατώματα, έπρεπε να πάς τις πρώτες μέρες μετά την αγορά και να σου την αντικαθιστούσαν με καινούρια (DOA). 2) -ανεξαρτήτως τύπου ή αξίας, ως ελάχιστη αποζημίωση της WIND προς εμένα- Η όροι της δέσμευσης είναι ξεκάθαροι και χαίρομαι που τους ξέρεις. Τώρα για το τί θα κάνεις, είναι δική σου απόφαση, δε ξέρω τι θα έκανα στη θέση σου. Μάλλον θα έπερνα τη καινούρια και θα άλλαζα το κείμενο της καταγγελίας.
  15. Πίστεψέ με, έχει ευθύνη ο πωλητής όταν σε φοιτητούπολη δε κάνει σωστή διερεύνεση των αναγκών του πελάτη, όταν ξέρει μάλιστα και τις τεχνολογικές δυνατότητες της περιοχής. Πωλητής είμαι και 'γω στην εταιρία και ξέρω τη φιλοσοφία της. Να ξέρεις και κάτι σημαντικό: Όπουδήποτε ακούς τη λέξη εταιρία, είτε ανώνυμη, είτε ομόρυθμη, είτε οτιδήποτε και αν είναι, ξεχνάς αυτομάτος τη λέξη ανθρωπιά. *Όπως το είπες, άλλου παπά ευαγγέλιο
  16. Δε ξέρω τι να σου πω ρε φίλε, με τάπωσες τώρα. Αν είσαι σε Πόλη όπου καμία εταίρια δεν έχει ιδιόκτητο δίκτυο για DSL και αναγκαστικά τρέχει στα 56 Kbps το internet, τότε ο πωλητής που έδωσε Student Data είναι πολύ μ****ας...
  17. 1) Δε τα συμμερίζομαι φίλε μου, τ αναφέρω μιας και τα βλέπω καθημερινά στη δουλειά μου. 2) Πάρε το Clock 100 ή 200 και μαζί με το κινητό σου στο λογαριασμό θα έχεις το πρώτο στα €23,52 και το δεύτερο στα €30,58. Ο όγκος θα είναι απεριόριστος και στα δύο και κάθε επιπλεόν ώρα +€2. 3) Μαζί σου. Και 'γω υπήρξα φοιτητής.
  18. Από την αρχή σου λένε για τις χρεώσεις εκτός προγράμματος, ότι δηλαδή θα πληρώσεις τ' άντερά σου στη συγγεκριμένη περίπτωση. Τώρα αν ο φοιτητής θέλει τα 30 GB τη μέρα και όχι τη νύχτα που του τα δίνει το πακέτο, δε παίρνει αυτό το πακέτο. Θα προσπαθούσαν να κλέψουν αν του έλεγαν ότι για 100 ΜΒ θα χρεωθεί άλλα 43 ευρώ αλλά του χρέωσαν 46. Τώρα του λένε θα χρεωθεί 700000000 ευρώ και τόσα χρεώνεται. Έτσι επιμένω στη θέση μου ότι δε κλέβουν και ούτε προσπαθούν να το κάνουν. Πες το όπως θες από 'κει και πέρα, γδύσιμο, νταβατζιλίκι, εξωπραγματικό, κλοπή πάντως ΔΕ το λες. Υποβαθμίζεις και το κύρος της εκάστοτε εταιρίας και το IQ του φοιτητή.
  19. Και εγώ μιλάω για ένα απελπισμένο τόφαλο που θέλει 45 πίτσες της προκοπής και 20 λίτρα κόκα κόλα στη καθισιά του με 0,000003% λοιπαρά. Από την αρχή ξέρεις τις χρεώσεις όπως και τις θερμίδες.
  20. Χαχα!! Αυτό δε το πήρε πουθενά το μάτι μου. Ποιός είχε τη φαηνή ιδέα? Φαντάσου ένα μετρό-Λονδίνο-Αλ Κάιντα και να μη μπορούν τα θύματα να μιλήσουν με τα σωστικά συνεργεία. ΜΠ-Ελλάς το μεγαλείο σου
  21. Σε άλλο θέμα εντός ενότητας Wind λέω για τους νόμους. Βλέπεις λοιπόν πως διαβάζοντάς τους βγαίνεις κερδισμένος? Και εσύ θα πάρεις εκτυπωτή και η Canon θα επιβιώσει. ;)
  22. Τα είπαμε λοιπόν και τα συμφωνήσαμε. Από το επόμενο συμβόλαιο, θα έρθεις να διακόψεις στο 11μηνο και όλα καλά. Αμάν με αυτά τα τρικ, ταχυδακτυλουργοί θα γίνουμε στο τέλος!!! Αφού όλοι είμαστε παπατζίδες, γιατί έχετε ακόμα κινητό???
  23. Μ' αρέσει που στην Ελλάδα όλοι είμαστε ευσυνείδητοι καταναλωτές. Σε όσα θέματα και αν διάβασα (από τον Ιούνιο είχα να συνδεθώ), όλοι μα όλοι μιλάτε για γκρίνια, καταγγελίες, κλέφτες κτλ. Δεν έχετε πει όμως, αν μετά από 2,5 δεκαετίες που υπάρχουν στην Ελλάδα κινητά, έχετε διαβάσει τους 3-4 βασικούς νόμους ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ που διέπουν τη λειτουργία των εταιριών ή ακόμα και στη καλύτερη περίπτωση αν έχετε διαβάσει έστω ΜΙΑ φορά ένα από τα δεκάδες συμβόλαια που έχετε κατά καιρούς υπογράψει. Όταν είναι όμως να ζητήσετε κάτι από τις εταιρίες τρέχετε με την ουρά στα σκέλια και παρακαλόντας το κάθε υπαληλάκο ή ακόμα και τον απηλήτε μπας και πάρετε αυτό που θέλετε. Είμαι 1 χρόνο μόνο στο χώρο και τόση άγνοια και αδιαφορία δε περίμενα να δω από τον κόσμο, πραγματικά. Κάποιος είπε είναι πονεμένη ιστορία οι χρεώσεις του mobile-internet. Ναι όντως, ο κάθε υπάλληλος είναι υποχρεωμένος να σου λέει ποιο ΑΡΝ να χρησιμοποιείς, όπως είσαι και εσύ υποχρεωμένος να βγάζεις τα ληγμένα γαριδάκια από το περίπτερό σου που έστειλαν το παιδί μου στο νοσοκομείο και ΠΛΗΡΩΝΑ γιατρούς σα π***της, να μου έδειχνες πως να συμπλήρωνα τη ΠΡΩΤΗ μου φορολογική δήλωση όταν ήρθα στη γραφειάρα σου και όχι να με στέλνεις να ΠΛΗΡΩΣΩ φοροτεχνικούς και λογιστές και ένα σωρό άλλα παραδείγματα. Έτσι είναι η "φάση" στην Ελλάδα και έτσι θα μας/σας αντιμετωπίζει ο καθένας. Για να μη φέυγω από το θέμα, στο μόνο που θα σε συμμεριζόμουνα είναι γιατί δεν υπάρχει η ενημέρωση του 1212 και στο ADSM και όχι γιατί δε σου έστειλε η (κάθε) WIND μήνυμα ότι ξεπέρασες τον όγκο σου. Αν ήταν έτσι, τα supermarket έπρεπε να σου λένε: Για αυτό το μήνα μην αγοράζετε άλλα τρόφημα γιατί έχετε καλύψει όλες τις ανάγκες σας θερμίδες και θα παχύνετε. Αφού δε σε ενημερώνουν τα supermarket, είναι και αυτοί κλέφτες??? Θα παρακαλέσω να μη σχολιάσετε τα λεγόμενά μου, είναι καθαρά προσωπικές απόψεις και πρέπει να γίνουν σεβαστές από το καθέναν. Ευχαριστώ.
  24. Τώρα υπάρχει στο μαγαζί μας, αλλά σε ένα σε ένα μήνα... (???) Στείλε μου με π.μ. τί συναλλαγές θέλεις να κάνεις να σου πω που μπορείς. Στη Στουρνάρη δεν είναι πλέον ιδιόκτητο. Ξέρεις τί χρειάζεται για να πληρώνεις σε ένα μαγαζί με πιστωτική? Ακόμα και σε μαγαζιά της ίδιας αλυσίδας?
×
×
  • Create New...