Jump to content

ChaniaMania

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ChaniaMania

  1. Παλικάρια από Google store Δανία δεν βλέπω δώρα... Τελικά τα δώρα τρέχουν μόνο για Αγγλία Γαλλία Γερμανία?
  2. Καλησπέρα σας!! γνωρίζει κάποιος φίλος αν υπάρχει προγραμματάκι που να μετράει τα δευτερόλεπτα των εξερχομένων κλήσεων από την στιγμή που ο καλούμενος απαντήσει μέχρι το τέλος της κλήσεις? και κατά προτίμηση να έχει και live tile με το γενικό σύνολο των δευτερολέπτων και όχι ανά κλήση? το θέλω γιατί πχ ενεργοποιώ ένα πακέτο Q 100 λεπτά και για να βλέπω μετά τα υπολειπόμενα λεπτά/δευτερόλεπτα πρέπει να ψάχνω internet και να κάνω login στο myq Σας ευχαριστώ!
  3. τίποτα άστα να πάνε. θα ζήσω με το τριγωνάκι :p
  4. καλά ρε παιδιά τι τηλεφωνάρα είναι? έχω πάθει πλάκα. τι αντρόιντ και αηδίες. βούτυρο όλα. μόνο το θέμα με το τριγωνάκι και η δόνηση στα πλήκτρα μου την έχει σπάσει αλλά οκ :blink:
  5. τίποτα με soft reset οι χαρακτήρες ok :) (τελευταία επιλογή είναι "optimized for turkish") :lol: έβαλα 3g ok :) *σε αγγλικά το έχω Q card
  6. active network - WIND GR data connection - off Data roaming options - dont roam Highest connection speed - 4G Network selection - automatic και το τριγωνάκι τριγωνάκι. κάτι έχει κολλήσει μάλλον! παιδιά υπάρχει τρόπος να κάνω τα sms να παίρνουν πιο πολλούς από 70 χαρακτήρες σε ένα μήνυμα??
  7. ευχαριστώ... το τριγωνάκι βγαίνει? 2 μέρες προσπαθώ αλλά δεν βρίσκω λύση
  8. παιδιά μου εμφανίζεται μονίμως ένα τριγωνάκι πάνω πάνω στη μπάρα.... τι είναι αυτό? ακόμα υπάρχει τρόπος να βγάλω την δόνηση από τα κουμπιά? back home κτλ?? :wacko:
  9. thanks you φίλε μου! το φαντάστηκα αλλά με φοβίσανε στο site έτσι όπως το έγραψαν! Δεν υπήρχε λόγος να το αναφέρουν απο την στιγμή που υπάρχει επιλογή :confused: ακόμα παιδιά τι γίνεται με την εγγύηση? καλύπτονται όλα από τα nokia store όπως παλιά?
  10. Παιδιά SOS!! το έβγαλε προσφορά γνωστό κατάστημα και το παράγγειλα αλλά στην σελίδα του προϊόντος γράφει "H συσκευή διατίθεται με Αγγλική Γλώσσα μενού" και ΔΕΝ το είχα προσέξει :wacko: τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? μετά δεν αλλάζει η γλώσσα από τις ρυθμίσεις? η για να το γράφουν έτσι σημαίνει ότι είναι κλειδωμένο η κάτι άλλο? *αν είναι να ακυρώσω την παραγγελία*
  11. δυστυχώς το ativ δεν το είχαν! σε σχέση πάντως με τα πλαστικά του LG true HD και του χ5 προ που είχα μου φάνηκαν πολύ χειρότερα! βασικά του LG τα βρίσκω πάρα πολύ καλά!. θα υποχωρούσα για τα πλαστικά μόνο αλλά τα κουμπιά "παίζανε" πάρα πολύ. ίσως επειδή ήταν εκθεσιακό να τα είχαν ξεπατώσει? θα το ξαναψάξω.
  12. παλικάρια πήγα σε ένα public και έπιασα το κινητό στα χέρια μου για λίγη ώρα! επειδή λέτε πολλοί για την ποιότητα κατασκευής θα ήθελα να ρωτήσω.. πως σας φαίνονται τα κουμπιά της συσκευής? Εμένα (σαν απλός χρήστης χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις στα κινητά) μου έδωσαν την εντύπωση ότι είναι έτοιμα να ξεκολλήσουν και να τα ψάχνω χάμω. (σε σχέση με τα προηγούμενα κινητά μου και ότι άλλο έπιασα στα κατάστημα.) και γενικά τα πλαστικά μου φάνηκαν πολύ ψεύτικα... ίσως ίδιας κατηγορίας του παλιού κλασικού σεικερ του φραπέ (το καφέ/μαύρο). δεν το λέω από κακία. πραγματικά είδα και έπαθα να αποφασίσω υπέρ του .. αντί του ativ-s (λόγο κάμερας, mic,speaker,hp, apps) και θυσιάζοντας μεγαλύτερη οθόνη, καλύτερη μπαταρία, μισό του μισού SAR, τιμή, microSD, αποσπώμενη μπαταρία κτλ. Η βόλτα στο μαγαζί ήταν 100% για το δω στο χέρι μου, δεν περνούσε καθόλου από το μυαλό μου το θέμα ποιότητας. Τώρα πάλι έχω κολλήσει με ένα αρχαιολογικό samsung των 20 euro μέχρι να δω τι θα κάνω :(
  13. υπάρχει στα 550 το 32GB (υπομονή κανα 3μηνο)
  14. φοβερό τηλέφωνο! Θα το πάρω τα Xριστούγεννα κανα 350άρι max!!
  15. γεια σας παιδιά! ξαφνικά τα έπαιξε η κάρτα SD η 16άρα Kingston που είχε από μαμά. (SD card blank or has unsupported filesystem). Θέλω να ρωτήσω τι κάρτα 32ΓΒ να πάρω? αυτή η Micro SDHC class10 είναι καλή? VERBATIM 44013 MICROSDHC CLASS 10 32GB Edit: Άκυρο, βλέπω έχει μόνο 2 χρόνια εγγύηση... αυτή εδώ? ADATA 32GB MICRO SECURE DIGITAL HIGH CAPACITY WITH ADAPTER UHS-I CLASS 10 είναι ok αυτό το UHS-I για το τηλέφωνο? Ευχαριστώ
  16. σε ICS είμαι! reboot δεν μου έκανε ποτέ, ούτε σε GB ούτε σε ICS!
  17. Τώρα που σταμάτησα τα βάλε βγάλε και την υπερβολική χρήση (καινούριο καλάθι) και το δουλεύω όπως πάνω κάτω πρόκειται να το δουλεύω από εδώ και πέρα, βρίσκω την μπαταρία του μια χαρά+ !! Από προχτές έχω να φορτίσω. (wifi-sync εξακολουθούν να είναι always on απλά έχει περιοριστεί η χρήση σε 2-3 ώρες/μέρα σπαστά). το κινητό δεν το αλλάζω ούτε με καινούριο iphone5. (μην αρχίσετε, άποψη μου)
  18. προσωπικά δεν μου έχει κάνει κιχ το τηλέφωνο (και είχε πολλούς λόγους να φάει αρκετά ρεστάρτ αυτές τις μέρες με τόσες βλακείες που του έχω βάλει) Αν με χαλάει κάτι ίσως είναι η μπαταρία αλλά και πάλι είναι νωρίς να κρίνω. Φορτίζω 2 φορές την μέρα αλλά με wifi πάντα on, auto sync σε 6-7 social always on, 4 cloud, rss με 270 feeds, διαχείριση ρομποτικών camerwn, ftp και και και! (ίσως να δικαιολογείται).
  19. Στο νετ το λένε το τηλέφωνο φάντασμα και όχι άδικα! Πάντως έχει πάρει ICS από μαμά και ελπίζω σύντομα να πάρει και JB!
  20. Πολύ καλή συσκευή, ποιοτικά πλαστικά, άψογη οθόνη , super-smooth μετά την official αναβάθμιση σε 4.0.4! (με το ginger είχε τα θεματάκια του). Σίγουρα μία τίμια πρόταση σε αυτή την τιμή. μερικές photo http://imageshack.us/g/1/9983410/ ακόμα έρχεται με SD 16GB και από ότι έχω διαβάσει/δει σε ξένα reviews φοράει gorilla glass 1 (αυτό βέβαια δεν υπάρχει πουθενά στα spects, gsmarena κτλ).
  21. πρόλαβα?! Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά σε όλους!
  22. Ευχαριστώ παιδιά! Τώρα έφυγε το 3G και γράφει "Ε" η "G" (αλλάζει μόνο του ανά διαστήματα) ... είμαι ok? για confirmation ... Στις ρυθμίσεις δικτύου κινητής τηλεφωνίας μου βγάζει τα εξής: -Ενεργοποίηση δεδομένων (το έχω οφ) -Περιαγωγή δεδομένων (οφ) -Ενεργοποίηση πάντα ενεργών φορητών δεδομένων (οφ) -Ονόματα σημείου πρόσβασης (άμα το πατήσω γράφει APN και δεν βγάζει τίποτα) -Εταιρίες δικτύου (με τα 2 παρακάτω υπομενού) 1---Εταιρίες δικτύου (μετά από αναζήτηση βγάζει τα παρακάτω) |>-------Αυτόματη Επιλογή |>-------Wind GR 2G (ΕΠΙΛΟΓΗ) |>-------Vodafone GR 2G |>-------GR Cosmote 2G 2---Λειτουργία δικτύου |>-----Αυτόματο GSM/WCDMA |>-----Mόνο WCDMA |>-----Μόνο GSM (ΕΠΙΛΟΓΗ)
  23. ευχαριστώ παιδιά! Τα απενεργοποίησα όλα αλλά πάλι ανάβει το 3G... έκανα και ένα restart...τίποτα
  24. παιδιά ξέρει κανείς πως κλείνει το 3G? Το εικονίδιο 3G στη μπάρα ανάβει συνέχεια από τότε που το πήρα και έχω ψάξει 100 φορές στα settings χωρίς να καταφέρω να βρω από που κλείνει! Ακόμα και στην wind πήγα, αλλά ούτε η κοπελιά εκεί μπορούσε να βρει πως κλείνει!
×
×
  • Create New...