Arinos Δημοσιεύτηκε November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 27, 2025 NETWORK Technology: GSM / HSPA / LTE / 5G 2G bands: GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 3G bands: HSDPA 800 / 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100 4G bands: 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 18, 19, 20, 26, 28, 38, 40, 41, 42, 48, 66, 71 5G bands: 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20, 26, 28, 38, 40, 41, 48, 66, 71, 77, 78 SA/NSA Speed: HSPA, LTE, 5G Launch: Announced 2025, November 26 Status: Available. Released 2025, November 26 BODY Dimensions: 163.3 x 77.8 x 7.9 mm or 8.3 mm Weight: 218 g or 220 g (7.69 oz) Build: Glass front (Poco Shield Glass), aluminum alloy frame, fiber-reinforced plastic back or silicone polymer back SIM: Nano-SIM + Nano-SIM + eSIM + eSIM (max 2 at a time) IP rating: IP68 dust tight and water resistant (immersible up to 1.5m for 30 min) DISPLAY Type: AMOLED, 68B colors, 2560 Hz PWM, 120Hz, Dolby Vision, HDR10+, 2000 nits (HBM), 3500 nits (peak) Size: 6.9 inches, 116.6 cm² (~91.8% screen-to-body ratio) Resolution: 1200 x 2608 pixels, 19.5:9 ratio (~416 ppi density) Protection: Poco Shield Glass PLATFORM OS: Android 16, HyperOS 3 Chipset: Qualcomm SM8850-AC Snapdragon 8 Elite Gen 5 (3 nm) CPU: Octa-core (2 × 4.6 GHz Oryon V3 Phoenix L + 6 × 3.62 GHz Oryon V3 Phoenix M) GPU: Adreno 840 MEMORY Card slot: No Internal: 256GB 12GB RAM, 512GB 16GB RAM (UFS 4.1) MAIN CAMERA Triple: - 50 MP, f/1.7, 23 mm (wide), 1/1.31", 1.2 µm, dual-pixel PDAF, OIS - 50 MP, f/3.0, 115 mm (periscope telephoto), 1/2.76", 0.64 µm, PDAF (30 cm–∞), OIS, 5× optical zoom - 50 MP, f/2.4, 18 mm, 102° (ultrawide), 1/2.88", 0.61 µm Features: Color spectrum sensor, LED flash, HDR, panorama Video: 8K@30fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240/960fps, 720p@1920fps, gyro‑EIS, HDR10+ SELFIE CAMERA Single: 32 MP, f/2.2, 21 mm (wide), 1/3.44", 0.64 µm Features: HDR Video: 4K@30fps, 1080p@30/60fps SOUND Loudspeaker: Yes — stereo speakers with Dolby Atmos 3.5 mm jack: No Extras: Tuned by Bose, Bose 2.1 stereo sound system with a woofer, 24-bit/192 kHz Hi-Res & Hi-Res wireless audio COMMS WLAN: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6/7, dual-band, Wi-Fi Direct Bluetooth: 6.0, A2DP, LE, aptX HD, aptX Adaptive, LHDC 5.0, ASHA, MIHC Positioning: GPS (L1+L5), BDS (B1I+B1c+B2a), GALILEO (E1+E5a), QZSS (L1+L5), NavIC (L5), GLONASS NFC: Yes (market/region dependent) Infrared port: Yes Radio: No USB: USB Type-C 3.2, Display Port, OTG FEATURES Sensors: Fingerprint (under display, ultrasonic), accelerometer, proximity, gyro, compass BATTERY Type: 6500 mAh Charging: - 100W wired, PD3.0, QC3+, 100W PPS → 100% in 38 mins - 50W wireless → 50% in 31 mins - 22.5W reverse wireless charging MISC Colors: Black, White, Denim Blue Models: 25102PCBEG Price 12/256: €699.90 / £549.00 Price 16/512: €749.90 / £599.00 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Στο αγγλικό Amazon είναι στα 520 ευρώ η έκδοση 12/256. Πληρωμένο το τελωνείο και η γνωστή εγγύηση της Αμαζόνας. https://www.amazon.co.uk/XIAOMI-F8-Ultra-Smartphone-Included/dp/B0FT3Z748N/?tag=lagonika0cc-21&creative=6738 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 27, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Παράδοση στις 2 Φλεβάρη Η τιμή πιστεύω πάντως είναι σούπερ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 (edited) Ειδη το εχω στα χερια μου και γινεται πρωτη φορτιση με αργο φορτιστη μια και το πηρα απο το mistore απ το κολωνακι σε Μαυρο γιατι αυτο με το τζιν παντελονι με χαλαει δεν μου αρεσει καθολου αλλα γουστα ειναι αυτα . Edit : Το σεταρα κανονικα αλλα...Μολις μπηκα να Ξεκινησω να κανω ρυθμισεις οθονης και λειπει η αναλυση WQHD+ Εχει μονο FHD+. Για πιο λογο καναν υποβαθμιση αναλυσης οθονης σε σχεση με το F7 Ultra Δεν ξερω. Τα βαζω διπλα-διπλα με το F7 Ultra και εχει μια διαφορα σαυτα τα χρηματα δεν επιτρεπετε . Επισης δειχνει λιγο πιο παντοφλα το F7 Ultra ειναι πιο κομψο.Αλλα γουστα ειναι αυτα. Η μπαταρια αργει να κατεβει το ποστοστο καθως το επεξεργαζομαι . Θα δω στην πορεια και θα επανελθω. Edited November 27, 2025 by s_nova 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Μάλλον η υποβάθμιση στην οθόνη, έγινε για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, υποθέτω ότι είναι ένας τρόπος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 ....και περισσότερη αυτονομία προφανώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 27, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Γενικότερα όλες οι μεγάλες συσκευές φέτος είχαν υποβάθμιση στην ανάλυση, νομίζω πως μόνο το realme GT 8 Pro Με τα 416 ppi πως είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 (edited) Καλα μη τρελαθουμε οταν λεμε υποβαθμιση δεν σημαινει οτι ειναι χαλια ομως στις φωτο η σε κατι βιντεο στο youtube οταν βαζεις στο F7 Ultra 1440p βλεπεις πολυ καθαρα το F8 Ultra ενω υποστηριζει στο youtube 1440p δεν το δειχνει καθαρα εχει μια μικρη θολουρα στην πραγμστικοτητα παιζει μεχρι 1080p λογο υποβαθμισης ενω φαινομενικα υποστηριζει ολες τις αναλυσεις. Το λευκο τις οθονης ειναι μια χαρα δεν εχει δισχρωμιες η φωτεινοτητα πολυ δυνατη . Αυτα θα επανελθω.... 27 minutes ago, ippotis said: ....και περισσότερη αυτονομία προφανώς. Το F7 Utra εχει και τις 2 αναλυσεις μπορεις να το χαμηλωσεις εαν θες . Edited November 27, 2025 by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. November 27, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 Δεν ακούγεται άσχημο αυτό. Υποβάθμιση εννοώ απλά χαμήλωσαν την ανάλυση, εδώ σε 27 ίντσες 1440p και είναι μια χαρά, στις 7 ίντσες ενός κινητού δεν θα είναι; Αν έχει και διαφορά στην μπαταρία ακόμη καλύτερα Τα χρώματα κλπ να είναι καλά αντίστοιχα άλλων ακριβών συσκευών; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. November 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2025 3 ώρες πριν, tsimisde said: Μάλλον η υποβάθμιση στην οθόνη, έγινε για να κρατηθεί το κόστος χαμηλά, υποθέτω ότι είναι ένας τρόπος.... Ετσι ακριβώς. Το είδαμε αυτό και με την Oneplus που πλέον δεν πληρώνει και την συνεργασία στις κάμερες, γιαυτό το 15ρι βγήκε φθηνότερα από το 13ρι μεταξύ άλλων. Ειναι και πιο βαριά η συσκευή, και η οθόνη από τις 6.67 ιντσες του F7 Ultra, ανέβηκε στις 6.9 παρακαλώ στο F8 Ultra. Κοινώς είναι αυτό που λεμε ψιλό παντόφλα, όσο λεπτά περιθώρια και να έχει μια συσκευή. Η μεγαλύτερη αλλαγή για όσους τους ενδιαφέρει είναι ότι πλέον ειναι η πρώτη poco συσκευή εδώ και χρόνια με USB 3.2. Αρα μπορεί να συνδεθεί σε οθόνες για έξοδο εικόνας, αλα Displayport/Hdmi. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. November 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2025 (edited) 14 ώρες πριν, Arinos said: Δεν ακούγεται άσχημο αυτό. Υποβάθμιση εννοώ απλά χαμήλωσαν την ανάλυση, εδώ σε 27 ίντσες 1440p και είναι μια χαρά, στις 7 ίντσες ενός κινητού δεν θα είναι; Αν έχει και διαφορά στην μπαταρία ακόμη καλύτερα Τα χρώματα κλπ να είναι καλά αντίστοιχα άλλων ακριβών συσκευών; Πχ.Στο youtube παιζουν οιι αναλυσεις σε ολες σχεδον τις συσκευες δεν τις βλεπεις ομως "πραγματικα " δηλάδη : Ας πουμε το poco x6 pro υποστηριζει μεχρι 1080p αν το βαλεις σε μεγαλυτερη πχ.1440p σου λεει οτι την παιζει αλλα στην πραγματικοτητα βλεπεις παλι 1080p κανει "Υποβαθμιση" διοτι δεν το υποστηριζει η αναλυση οθονης για να παιξει 1440p πρεπει να ειναι WQHD+ Οσο για τα χρωματα δεν υπαρχουν προβληματα τωρα εαν την ψαχνεις για να δεις εαν εχουν υψηλη πιστοτητα αυτο ειναι αλλο καπελο και πρεπει να δοκιμαζεις πολλες συσκευες διοτι οι εταιριες ακομα και σε ακριβες κατηγοριες βαζουν διαφορε ποιοτητες. Edited November 28, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. December 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 Τι λενε παιδια οι καμερες και το software στο κινητο; Σκεφτομαι να αλλαξω το OnePlus 12 με αυτο κυριως γιατι δεν μου αρεσε το Oxygen, πιστευετε θα δω διαφορα προς το καλυτερο? Με ενδιαφερει κυριως smoother/ταχυτερο OS, μπαταρια γιατι κανω βαρια χρηση κ ειμαι συχνα εκτος σπιτιου (καταλαβαινω ειναι τουμπανο) και καμερες. Στις καμερες φοβαμαι κυριως μην δω ιδιαιτερο downgrade. Η αναλυση της οθονης (που διαβαζω οτι ειναι χαμηλοτερη) δεν με νοιαζει κ στο Oneplus το εχω στο 2376x1080 το resolution για να μην καιει μπαταρια και παιχνιδια δεν παιζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. December 11, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2025 Απ' όσο θυμάμαι το 1+ 12 σε σύγκριση με το f8 ultra που το είδα λίγο, θα έλεγα πως δεν είναι upgrade. Πέρα από το performance στα υπόλοιπα θα επέλεγα 1+ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiniakos Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 Με κλειστά τα μάτια χτυπάς το F8 Ultra. Σε όλα καλύτερο από το oneplus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 1 hour ago, tiniakos said: Με κλειστά τα μάτια χτυπάς το F8 Ultra. Σε όλα καλύτερο από το oneplus. Οταν λες σε όλα εννοείς και σε λειτουργικό ; Γιατί εκεί η xiaomi /poco είναι πολύ πίσω - μα πολύ!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 (edited) 13 ώρες πριν, Mikepan_1 said: Τι λενε παιδια οι καμερες και το software στο κινητο; Σκεφτομαι να αλλαξω το OnePlus 12 με αυτο κυριως γιατι δεν μου αρεσε το Oxygen, πιστευετε θα δω διαφορα προς το καλυτερο? Με ενδιαφερει κυριως smoother/ταχυτερο OS, μπαταρια γιατι κανω βαρια χρηση κ ειμαι συχνα εκτος σπιτιου (καταλαβαινω ειναι τουμπανο) και καμερες. Στις καμερες φοβαμαι κυριως μην δω ιδιαιτερο downgrade. Η αναλυση της οθονης (που διαβαζω οτι ειναι χαμηλοτερη) δεν με νοιαζει κ στο Oneplus το εχω στο 2376x1080 το resolution για να μην καιει μπαταρια και παιχνιδια δεν παιζω. Κανενα προβλημα με τις καμερες σε ολες τις συνθηκες φωτισμου οι καμερες ειναι επιπεδου πρωτης κατηγοριας οπως οι καμερες τις samsung μαλιστα σε καποια σεναρια φωτισμου ειναι καλυτερες. Οσο για την ταχυτητα τοσο στο F7 Ultra οσο και στο F8 Ultra μια και τα εχω(Ειχα) και τα δυο ειναι σφαιρα με ακαρια επιπεδα αποκρισης σε οτι και να κανεις. Επισης η συσκευη εχει και ενα γουφερακι πισω για ηχο 2.1 και ειναι πολυ καλος. Edited December 12, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikepan_1 Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 (edited) 4 ώρες πριν, geotzia said: Οταν λες σε όλα εννοείς και σε λειτουργικό ; Γιατί εκεί η xiaomi /poco είναι πολύ πίσω - μα πολύ!! Παντως και το Oxygen καμια σχεση με πριν απο 5-6 χρονια. Αρκετα πιο βαρυ. Τον πρωτο χρονο με το OP12 μεχρι και το σκρολαρισμα ειχε προβληματα, οταν εκανες γρηγορες κινησεις εχανε εντολες!! Τωρα ειναι καπως smoother αλλα και παλι δεν με ικανοποιει. Απο τις καμερες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το OP και αυτο φοβαμαι κυριως μηπως ειναι downgrade. Σε καποια reviews του F8 Ultra βλεπω top-tier φωτογραφιες ενω σε αλλα review βλεπω φωτογραφιες overprocessed, overexposed και αρκετα warm - πιο φωτεινες κ κιτρινωπες απ οσο θα επρεπε. Δεν ξερω αν φταιει το λογισμικο του καθε reviewer ή αλλοι παραγοντες. Edited December 12, 2025 by Mikepan_1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. December 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2025 4 ώρες πριν, Mikepan_1 said: Παντως και το Oxygen καμια σχεση με πριν απο 5-6 χρονια. Αρκετα πιο βαρυ. Τον πρωτο χρονο με το OP12 μεχρι και το σκρολαρισμα ειχε προβληματα, οταν εκανες γρηγορες κινησεις εχανε εντολες!! Τωρα ειναι καπως smoother αλλα και παλι δεν με ικανοποιει. Απο τις καμερες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το OP και αυτο φοβαμαι κυριως μηπως ειναι downgrade. Σε καποια reviews του F8 Ultra βλεπω top-tier φωτογραφιες ενω σε αλλα review βλεπω φωτογραφιες overprocessed, overexposed και αρκετα warm - πιο φωτεινες κ κιτρινωπες απ οσο θα επρεπε. Δεν ξερω αν φταιει το λογισμικο του καθε reviewer ή αλλοι παραγοντες. Αυτό που λες το έχω ακούσει, πέρσι μόλις πήγα σε oneplus...Εγώ με το Nord 4 πάντως είναι βελούδο!! Κατά τα άλλα πολύ βάσανο το miui δεν δουλεύουν οι χειρονομίες με άλλους launcher, πολλούς περιορισμούς. σε ζαλίζει με τις άδειες, δεν επιτρέπει downgrade κλπ κλπ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 On 12/12/2025 at 1:28 ΜΜ, Mikepan_1 said: Παντως και το Oxygen καμια σχεση με πριν απο 5-6 χρονια. Αρκετα πιο βαρυ. Τον πρωτο χρονο με το OP12 μεχρι και το σκρολαρισμα ειχε προβληματα, οταν εκανες γρηγορες κινησεις εχανε εντολες!! Τωρα ειναι καπως smoother αλλα και παλι δεν με ικανοποιει. Απο τις καμερες ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το OP και αυτο φοβαμαι κυριως μηπως ειναι downgrade. Σε καποια reviews του F8 Ultra βλεπω top-tier φωτογραφιες ενω σε αλλα review βλεπω φωτογραφιες overprocessed, overexposed και αρκετα warm - πιο φωτεινες κ κιτρινωπες απ οσο θα επρεπε. Δεν ξερω αν φταιει το λογισμικο του καθε reviewer ή αλλοι παραγοντες. Ισχυει αυτο που λες αλλα καμια συσκευη δεν εχει αψεγαδιαστες καμερες περα απο το vivo 300 pro και ultra που ψιλο-πλησιαζουν στο τελειο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. December 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2025 Τελικά αξίζει να πάει κανείς στο F8 έχοντας το F7 στην ultra έκδοση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 (edited) Εαν εισαι ειδη κατοχος F7 Ultra οχι γιατι ειναι αρκετα σχεδον ομοια με διαφορα στην μπαταρια ειναι ενα ψιλο-θεμα στο f8 ultra γιατι σε αφηνει την αλλη μερα στη μεση ενω το F7 Ultra το βραδυ το βαζεις για φορτιση με ενα μικρο υπολοιπο. Επεξεργαστικα επισης το F7 Ultra εχει τον ιδιο επεξεργαστη με το F8 Pro.Το F8 Ultra εχει ενα επεξεργαστη με μεγαλυτερη συχνοτητα στους 2 μεγαλους core 4.6G ενω το F7 Ultra 4.3G ειναι πολυ δυνατοι επεξεργαστες κσι οι δυο σε τοσο υψηλα επιπεδα δεν καθεσαι να ασχοληθεις ποιος την εχει μεγαλυτερη.... Οι καμερες ειναι παρα πολυ κοντα σε διαφορα σεναρια φωτισμου υπερισχυει το ενα η το αλλο Το F8 Ultra Εχει τηλεφακο με 5Χ ενω το F8 Ultra με 2.5Χ . .Για καποιο λογο το βιντεο στο F7 Ultra δειχνει ποιο καθαρα αλλα πιστευω ειναι θεμα soft... Το F8 Ultra εχει εχτρα γουφερακι διπλα στις καμερες με αποτελεσμα να εχει ποιο πλουσιο ηχο. Ομως εαν ξοδεψεις χρονο και ασχοληθεις μπορεις απ τις ρυθμισεις να σεταρεις και το F7 Ultra να ειναι σχετικα κοντα. Το F8 ultra εχει υποστηριξη eSim ενω το F8 Ultra οχι. Το F8 Ultra εχει εξοδο βιντεο ενω το F7 Ultra οχι . Το F8 Ultra ειναι 0.2 μεγαλυτερη η οθονη του. Το F8 Ultra εχει χαμηλοτερη αναλυση οθονης Το F7 Ultra εχει 2Κ Οθονη. Το F7 Ultra μπορει να παιξει "Πραγματικα" βιντεο με αναλυση οθονης 1440p ενω του F8 ultra οχι ακομα και να λεει οτι παιζει τα 1440p δεν ειναι πραγματικο λογο μικροτερης αναλυσης της οθονης παιζει 1080p. Τελος το F7 Ultra ειναι ποιο ομορφο σαν συσκευη δειχνει πιο premium οταν τα εχεις διπλα-διπλα xωρις βεβαια να ειναι ασχημο το F8 Ultra . Ενας που εχει στην κατοχη του F7 Ultra οχι δεν παει σε F8 περιμενει με το καλο το 9 η 10 διαβαζοντας βεβαια τα στοιχεια του hardware να εχει μεγαλες αναβαθμισεις. Γενικα το F8 Ultra το παιρνει καποιος που εχει συσκευη 3ετιας αλλων εταιριων , επισης εαν εχει κατι απο σειρα poco F πριν το F6 Pro ναι παει ανετα σε F8 Ultra. Edited December 14, 2025 by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. December 14, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2025 18 ώρες πριν, ippotis said: Τελικά αξίζει να πάει κανείς στο F8 έχοντας το F7 στην ultra έκδοση; Μονο για την μεγαλύτερη μπαταρία αξιζει κυρίως. Ειναι μεγάλη η διαφορά(οπως και σε Oneplus 13-15), μιας και το F8 Ultra ειχε μια από τις μικρότερες μπαταρίες σε Android ναυαρχίδα(μπροστα μονο απο Samsung,Pixel). Στα υπολοιπα, οι διαφορές που υπάρχουν δεν δικαιολογούν την χρηματική διαφορά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 Έχω το κινητο εδω και περιπου μια βδομαδα. Ειχα προηγουμενως και μεγαλες και μικες συσκευες. S22 ultra και S23 απο samsung, Mi 5, Poco f1 και Mi 10 pro απο xiaomi/poco. Ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος με την συσκευη. Η συσκευη παραδοξως δεν μου φαινεται βαρια στο χερι παρολο που ερχομαι απο το μικρο και ελαφρυ s23. Το "τζιν" μοντελο απο πισω εχει πολυ ωραια αισθηση και σε αφηνει να το εχεις χωρις θήκη. Η μπαταρια αντεχει αρκετα, λογικο και για το μεγεθος της. Στα του λογισμικου εμενα παντα μου αρεσαν τα animations στο miui/hyperos παραπανω απο oneui. Θελει σιγουρα να ασχοληθεις παραπανω βεβαια για να ερχονται οι ειδοποιησεις στις εφαρμογες που θελεις και να αφαιρεσεις καποιες "διαφημισεις". Αλλά αφου το κανεις για εμενα το λογισμικο ειναι οπως το θελω. Το μονο ενοχλητικο που παρατηρω εγω ειναι οτι με τα samsung το clipboard μεταξυ συσκευης και windows δουλευε τέλεια αλλα εδω δυστυχως δεν παιζει σωστα, τουλαχιστον για τωρα. Οι καμερες ειναι γενικα πολυ καλες και οι φωτογραφιες αν και ειδικα αυτες με το ultra wide φαινονται κακες στο viewfinder ειναι πολυ καλες μετα την επεξεργασια. Σιγουρα ο ultra wide γενικα υστερει και δεν ειναι καν και τοσο wide αλλα εμενα προσωπικα δεν με αφορα, πιο συχνα χρησιμοποιω τον τηλεφακο για να ζουμαρω παρα το ultrawide. Και ο τηλεφακος ειναι εξαιρετικος. Για την οθόνη καταλαβαινω αυτο που διαβαζα οτι τα χρωματα δεν ειναι τοσο εντονα, εμενα μου αρεσει που ειναι πιο φυσικα ομως και οχι oversaturated. Κατα τα άλλα εβαλα την ρυθμιση που τρεχει στα 120hz και παρατηρω οτι και παλι πεφτει στα 60 οταν χρειαζεται χωρις ομως να πεφτει οταν δεν χρειαζεται οπως πχ οταν ειμαι μεσα στο google photos. Γενικα ειμαι πάρα πολυ ικανοποιημενος. Αγοραστηκε απο το καταστημα της xiaomi ωστε σε περιπτωση που συμβει κατι να ειμαι καλυμμενος οποτε δεν το πηρα σε καμια τρελη προσφρα απο αυτες που βλεπω στο εξωτερικο αλλα και παλι στα 16/512gb και παλι το θεωρω οτι αξιζει τα λεφτα του. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CRISPAF77 Δημ. December 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2025 (edited) Μόλις τελείωσα και γω το "στήσιμο" και έχω να πω πως μετά από 2 χρόνια αποχής από Xiaomi/Hyperos - με OnePlus 12 - 12R και Realme GT7 PRO λατρεμένο - δεν μου θυμίζει σε τίποτα συσκευή Poco από τα παλιά.Εχει ανέβει πολλά επίπεδα σε όλα τα σημεία όμως. Δυστυχως το θέμα με τον Nova launcher παραμένει - όχι ότι περίμενα να έχει αλλάξει κάτι βέβαια - αλλα αυτό που μου την δίνει πραγματικά στα νεύρα είναι η επιλογή 5*9 στην διάταξη αρχικής οθόνης του Poco launcher που κάνει τα εικονίδια πολύ μικρά για τα γούστα μου.Εχουμε καμία ιδέα πως διορθώνεται αυτό; Edited December 19, 2025 by CRISPAF77 1 Παράθεση Poco F8 Ultra 16-512GB Denim Blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk93 Δημ. December 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2025 2 ώρες πριν, CRISPAF77 said: Μόλις τελείωσα και γω το "στήσιμο" και έχω να πω πως μετά από 2 χρόνια αποχής από Xiaomi/Hyperos - με OnePlus 12 - 12R και Realme GT7 PRO λατρεμένο - δεν μου θυμίζει σε τίποτα συσκευή Poco από τα παλιά.Εχει ανέβει πολλά επίπεδα σε όλα τα σημεία όμως. Δυστυχως το θέμα με τον Nova launcher παραμένει - όχι ότι περίμενα να έχει αλλάξει κάτι βέβαια - αλλα αυτό που μου την δίνει πραγματικά στα νεύρα είναι η επιλογή 5*9 στην διάταξη αρχικής οθόνης του Poco launcher που κάνει τα εικονίδια πολύ μικρά για τα γούστα μου.Εχουμε καμία ιδέα πως διορθώνεται αυτό; Μεγεια φιλε! Νομιζω αυτο που θες ειναι στις ρυθμισεις Personalisation>Icons και εκει μπορεις να φτιαξεις τα εικονιδια οσο μεγαλα η μικρα θες. Για τα εικονιδια επειδη τα default στρογγυλα για μενα ειναι βγαλμενα απο το 2015, προτεινω απο το Theme store οποιος θελει να κατεβασει το θεμα με ονομα HeyME_UI και να βαλει μονο τα εικονιδια απο το θεμα αυτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts