Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πλήρωσα για να το χρησιμοποιώ όλο όχι μόνο το 50% 🤣🤣🤣

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

21 ώρες πριν, xabos said:

Αν θέλετε την Elite για το τηλέφωνο σας …

FloLab

https://www.amazon.com/FLOLAB-NanoArmour-PolarSpectra-Anti-Rainbow-Fingerprint/dp/B0DTJ1ZS6R

Αυτή λες; 

7 ώρες πριν, stamatis3133 said:

1500€ κινητό με θηκες των 3€; 

Ντροπή. 

Ναι όντως.. δεν μου πάει όταν είδα Temu.. Για την ακρίβεια 1619€ το 512.. techaholidis είναι ότι θέλει βάζει😄😁

5 ώρες πριν, xboxx21 said:

Έτσι!!!! Εγώ έχω πάρει 3 γνήσιες... silicone silver light blue & grey...

Κι εγώ παρήγγειλα τελικά 1 γνήσια και μια της spingel..

4 ώρες πριν, costsa41 said:

Δεν είναι τόσο θέμα ντροπής, αν σε κάποιον αρέσει.  Το θέμα είναι το υλικό της πόσο φιλικό θα είναι στο δέρμα, κυρίως το καλοκαίρι και φυσικά η αντοχή της σε ενδεχόμενη πτώση.  Το ίδιο ντροπή είναι και οι τιμές που έχουν οι γνήσιες τη στιγμή που βρίσκεις πολύ καλές προτάσεις σε επώνυμες θήκες  σε Amazon και skroutz. 

Σωστός σε όλα..

Edited by LELELO

28 minutes ago, OverClocker said:

Δεν σου ειπα πως να το χρησιμοποιήσεις, βάλτου φωτια, δικός σου ειναι, όπως γουστάρεις το χρησιμοποιείς.... Σου λεω πως να κρατήσεις την μπαταρια σε πολυ καλα επίπεδα με μικρές φορτίσεις.. Στον χρόνο και στην διάρκεια... 

1 ώρα πριν, Spirospe40 said:

Κατά τη φόρτιση του smartphone σας, ίσως έχετε παρατηρήσει ότι η μπαταρία του φορτίζει γρήγορα από το 20% έως το 50%, αλλά χρειάζεται συγκριτικά πολύ περισσότερο χρόνο όταν φορτίζει από το 70% έως το 100%. Ως εκ τούτου, η αποτελεσματικότητα της φόρτισης μειώνεται και η φθορά της μπαταρίας μεγιστοποιείται όταν το κινητό τηλέφωνό σας πλησιάζει τη λεγόμενη «πλήρη φόρτιση», δηλαδή στο 100%. Με άλλα λόγια, συνιστάται η φόρτιση της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου σας μέχρι το 85% για να μειωθεί η φθορά της μπαταρίας. Eπισημαίνεται, μάλιστα, ότι η Samsung εισήγαγε τη λειτουργία «προστασία μπαταρίας» στα smartphones της, η οποία περιορίζει τη μέγιστη φόρτιση στο 85% για να ελαχιστοποιείται η φθορά της μπαταρίας. Βέβαια, καθώς η ικανότητα των περισσότερων μπαταριών ιόντων λιθίου να διατηρούν τη μέγιστη φόρτιση μειώνεται ύστερα από 500 κύκλους φόρτισης, επομένως η δυνατότητα αυτή μπορεί να μειώσει τη διαδικασία «γήρανσης» και να αυξήσει τη λειτουργική διάρκεια ζωής της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου σας.

Οκ. Δηλαδή μειώνεις μόνος σου την διάρκεια της μπαταρίας για να μην γίνει αυτό σε 2-3 χρόνια. Άρα δεν κερδίζεις τίποτα. Άσε που σε 3 χρόνια θα έχει αλλάξει κάποιος το κινητό, οπότε μπαίνεις φουλ μέσα...

1 ώρα πριν, OverClocker said:

Σωστός. Τι μόδες είναι αυτές πλέον ρε παιδιά; Άσε που εγώ στο OnePlus 12 από ιουνιο έως τώρα με 100w φόρτιση (0-100 μισή ωρίτσα) η μπαταρία μου είναι 99%... Τι να λέμε τώρα; 

2 ώρες πριν, OverClocker said:

Άστο μην ανοίγεις αυτή την κουβέντα.

Στις θήκες δεν ειναι θέμα τα 3 και 5 ευρώ από το αλι, αλλά ότι μπορεί να βρείς κάτι που δεν υπάρχει αλλού.

Σίγουρα οι original για παράδειγμα έχουν την καλύτερη εφαρμογή αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν πάθει και μια δυσχρωματοψία εκεί στην σαμσουνγκ.

Μαύρη παραγγέλνεις και την έχουν κάνει γκρι.

Είναι τα χρώματα που υποσχέθηκαν?

Γιατί η μαύρη που πήρα εγώ μόνο "μαύρη" δεν είναι.. τουλάχιστο είναι αρκετά λεπτή και ελαφριά σε σχέση με άλλες αντίστοιχες όπως έχω γράψει και στο θέμα με τα αξεσουάρ για τα s25.

Σωστός 

7 minutes ago, pereas7777 said:

Σωστός. Τι μόδες είναι αυτές πλέον ρε παιδιά; Άσε που εγώ στο OnePlus 12 από ιουνιο έως τώρα με 100w φόρτιση (0-100 μισή ωρίτσα) η μπαταρία μου είναι 99%... Τι να λέμε τώρα; 

Μην συγκρίνεις μπαταρίες 1+ με την παρωχημένη τεχνολογία που πουλάει η sams εδώ και χρόνια. Ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει τις dual cell μπαταρίες και το αν μπορούν να ξεφύγουν πάνω από τα υποτιθέμενα 45 βατ. Ολόκληρο S25U μεγαλύτερο σε διαστάσεις και ξέχασαν να αναβαθμίσουν την μπαταρία εκεί μέσα, εξαρτήματα απο παλαιότερες γενιές και η τιμή ανεβασμένη.

Μπες σε όποιο θέμα θες που περιέχει samsung και ολοι ειναι να το φορτίσω με 5 βατ μη χαλάσω τη μπαταρία κλπ ενω στα 2 χρονια πχ πληρώνουν 25€ και την αλλάζουν οριακά πριν λήξει η εγγύησή τους. Φοβούνται μη δε τους βγάλει 3 χρόνια και 20 μέρες αλλά 2 χρόνια και 10 μέρες και πρέπει να μπουν σε μπελάδες για ενα αναλώσιμο. Να υπηρετούν την συσκευή κ όχι το ανάποδο. Και να πεις οτι δεν υπάρχουν σέρβις sams σε ΟΛΗ την Ελλάδα (μιλάω για τα επίσημα) να το καταλάβω οτι είναι τρέξιμο ναι, ενώ πάνε και σε 1 ώρα έχουν την συσκευή τους έτοιμη με αλλαγμένη φρέσκια μπαταρία.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

3 minutes ago, mivechris said:

Μην συγκρίνεις μπαταρίες 1+ με την παρωχημένη τεχνολογία που πουλάει η sams εδώ και χρόνια. Ακόμα δεν έχουν ανακαλύψει τις dual cell μπαταρίες και το αν μπορούν να ξεφύγουν πάνω από τα υποτιθέμενα 45 βατ. Ολόκληρο S25U μεγαλύτερο σε διαστάσεις και ξέχασαν να αναβαθμίσουν την μπαταρία εκεί μέσα, εξαρτήματα απο παλαιότερες γενιές και η τιμή ανεβασμένη.

Μπες σε όποιο θέμα θες που περιέχει samsung και ολοι ειναι να το φορτίσω με 5 βατ μη χαλάσω τη μπαταρία κλπ ενω στα 2 χρονια πχ πληρώνουν 25€ και την αλλάζουν οριακά πριν λήξει η εγγύησή τους. Φοβούνται μη δε τους βγάλει 3 χρόνια και 20 μέρες αλλά 2 χρόνια και 10 μέρες και πρέπει να μπουν σε μπελάδες για ενα αναλώσιμο. Να υπηρετούν την συσκευή κ όχι το ανάποδο. Και να πεις οτι δεν υπάρχουν σέρβις sams σε ΟΛΗ την Ελλάδα (μιλάω για τα επίσημα) να το καταλάβω οτι είναι τρέξιμο ναι, ενώ πάνε και σε 1 ώρα έχουν την συσκευή τους έτοιμη με αλλαγμένη φρέσκια μπαταρία.

Έχεις δίκιο σε όλα. Παραχωρημενη τεχνολογία στην μπαταρία όντως. 2 γενιές πίσω. Αλλά από θέμα καταναλωτών είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα δυστυχώς. Υπηρετούμε την τεχνολογία αντί αυτή εμάς. Μα είναι δυνατόν ρε συ να φορτίζει ο άλλος 30-80? Θα τρελαθουμε.. Πήγαινε άλλαξε την την ριμάδα την μπαταρία αν είναι να κρατήσεις το κινητό 15 χρόνια και φόρτιζε κανονικά 

10 minutes ago, pereas7777 said:

Έχεις δίκιο σε όλα. Παραχωρημενη τεχνολογία στην μπαταρία όντως. 2 γενιές πίσω. Αλλά από θέμα καταναλωτών είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα δυστυχώς. Υπηρετούμε την τεχνολογία αντί αυτή εμάς. Μα είναι δυνατόν ρε συ να φορτίζει ο άλλος 30-80? Θα τρελαθουμε.. Πήγαινε άλλαξε την την ριμάδα την μπαταρία αν είναι να κρατήσεις το κινητό 15 χρόνια και φόρτιζε κανονικά 

Αντε παλι με τα ξυπνοπουλια εδω μεσα... Είπαμε 30-80 40-90 ειναι ότι καλύτερο για την μπαταρία.. Δεν είπαμε ότι μετράμε απο πανω ποτέ θα παει 30...εννοείται θα παει 20 και 10 και 100 και 95....μην κολλάς στο νούμερο.. 

2 ώρες πριν, LELELO said:

Ναι όντως.. δεν μου πάει όταν είδα Temu.. Για την ακρίβεια 1619€ το 512.. techaholidis είναι ότι θέλει βάζει😄😁

Όταν παίρνεις τις συσκευές τζάμπα από τη Samsung για να πεις καλά λόγια μόνο,  Ναι, την βγάζεις και στο τζάμπα ως προς τις θηκες.  .  .

2 ώρες πριν, Spirospe40 said:

Δεν σου ειπα πως να το χρησιμοποιήσεις, βάλτου φωτια, δικός σου ειναι, όπως γουστάρεις το χρησιμοποιείς.... Σου λεω πως να κρατήσεις την μπαταρια σε πολυ καλα επίπεδα με μικρές φορτίσεις.. Στον χρόνο και στην διάρκεια... 

Μην το παίρνεις προσωπικά, ούτε εγώ θα σου πω πως να το χρησιμοποιήσεις προφανώς, για αυτό είπα ότι το πλήρωσα όλο, για να το χρησιμοποιώ όλο. Προσωπικά για εμένα μιλάω για αυτό και έβαλα 1ο ενικό πρόσωπο.

Και το αυτοκίνητο φθείρεται όσο το χρησιμοποιείς. Να το αφήσουμε γκαράζ και να ταξιδεύουμε με κτελ?

Συμβουλή, Είναι μικρό το κόστος του κινητού για μας δημιουργεί άγχος στο τι ποσοστό θα το δουλέψουμε τη μπαταρία του.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

2 ώρες πριν, LELELO said:

https://www.amazon.com/FLOLAB-NanoArmour-PolarSpectra-Anti-Rainbow-Fingerprint/dp/B0DTJ1ZS6R

Αυτή λες;

Είναι αυτή που βρήκες στο Amazon… αλλά θα σου βγει λίγο πιο φθηνά από .io

Με συγχωρείτε για την έκφραση τρίχες όλα για παρωχημένες μπαταρίες και άλλα τέτοια.  Ακόμα υπάρχει ένα 22 ultra το οποίο φορτίζει από την πρώτη μέρα μέχρι το 100% . Η μπαταρία του ακόμα κρατάει μια χαρά.  Η γρήγορη φόρτιση και η φόρτιση σε ασύρματο φορτιστή με θερμοκρασίες ψηλά πεθαίνουν τη μπαταρία, όποια κι αν είναι.  Φυσικά η φόρτιση από 80 ή 85 βοηθάει στη διάρκεια ζωής της αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι ούτε το κόστος  απαγορευτικό για καινούρια,  ούτε χαλάει τόσο εύκολα.  Τέλος δεν ξέρω τι μπαταρίες έχουν τα αλλά αλλά αυτή εδώ είναι η καλύτερη από κάθε άλλο προηγούμενο τηλέφωνο της εταιρείας σε διάρκεια.  

Edited by costsa41

20 minutes ago, costsa41 said:

Με συγχωρείτε για την έκφραση τρίχες όλα για παρωχημένες μπαταρίες και άλλα τέτοια. 

Η ίδια η εταιρία το είπε με πλάγιο τρόπο στην παρουσίαση της συσκευής και παραδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει νεότερη τεχνολογία μπαταρίας που έχουν οι ανταγωνιστές και θα το αφήσει για μελλοντικά μοντέλα λες και πχ αξιζουν τα 1500€ για το s25u που φοράει τα ιδια με το περσινό στο 90% της συσκευής. Τρομερό R&D.

Ακόμα πουλάνε μπαταρίες με μονό κελί και περιορισμός φόρτισης στα 25βατ η στα 45 αν πάρεις τον γρηγορότερο φορτιστή κ αυτό για συγκεκριμένο ποσοστό μπαταρίας και κάτω.

Nokia 3210//Nokia 7110 //Nokia 5210 //Nokia 8310 //Nokia N-Gage //SE K700i //SE W800i //SE W550i //SE K850i //SE Aino //Nokia 206 DS //Lumia 435 DS //Moto G4 Play // Mi A2 Lite  // Oneplus Nord  // Oneplus 11 // Oneplus 13

1 hour ago, costsa41 said:

Με συγχωρείτε για την έκφραση τρίχες όλα για παρωχημένες μπαταρίες και άλλα τέτοια.  Ακόμα υπάρχει ένα 22 ultra το οποίο φορτίζει από την πρώτη μέρα μέχρι το 100% . Η μπαταρία του ακόμα κρατάει μια χαρά.  Η γρήγορη φόρτιση και η φόρτιση σε ασύρματο φορτιστή με θερμοκρασίες ψηλά πεθαίνουν τη μπαταρία, όποια κι αν είναι.  Φυσικά η φόρτιση από 80 ή 85 βοηθάει στη διάρκεια ζωής της αλλά έτσι κι αλλιώς δεν είναι ούτε το κόστος  απαγορευτικό για καινούρια,  ούτε χαλάει τόσο εύκολα.  Τέλος δεν ξέρω τι μπαταρίες έχουν τα αλλά αλλά αυτή εδώ είναι η καλύτερη από κάθε άλλο προηγούμενο τηλέφωνο της εταιρείας σε διάρκεια.  

Μύθος ότι πεθαίνουν οι μπαταρίες με γρήγορη φόρτιση.  Προφανώς τα διαδίδουν οι εταιριες που δίνουν ακόμα 45w φόρτιση. Η μπορεί και να ισχύει αλλά για τον τύπο που χρησιμοποιεί η Samsung. Η καινούργια τεχνολογία μπαταριών δεν παθαίνει τίποτα.

Edited by pereas7777

1 hour ago, mivechris said:

Η ίδια η εταιρία το είπε με πλάγιο τρόπο στην παρουσίαση της συσκευής και παραδέχεται ότι δεν θα χρησιμοποιήσει νεότερη τεχνολογία μπαταρίας που έχουν οι ανταγωνιστές και θα το αφήσει για μελλοντικά μοντέλα

Που το είπε καλέ αυτό?

1 hour ago, mivechris said:

λες και πχ αξιζουν τα 1500€ για το s25u που φοράει τα ιδια με το περσινό στο 90% της συσκευής. Τρομερό R&D.

Ακόμα πουλάνε μπαταρίες με μονό κελί και περιορισμός φόρτισης στα 25βατ η στα 45 αν πάρεις τον γρηγορότερο φορτιστή κ αυτό για συγκεκριμένο ποσοστό μπαταρίας και κάτω.

Δεν ξέρω τι r&d κάνουν(δεν υπάρχει μόνο το hw r&d) αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ κανείς ανάμεσα σε 2 συσκευές που η μία είχε 45w και η άλλη 100w και επέλεξε με βάση μόνο αυτό το κριτήριο. Σίγουρα είναι nice to have, αλλά όχι κάτι παραπάνω για τα κινητά.

Στα ρολόγια απ την άλλη είναι πολύ πιο σημαντικό και παίζει μεγάλο ρόλο.

Όπως έχω ξανα πει στο παρελθλον, δεν είναι όλα μόνο σπεκς.

Γιατί πχ τώρα εσύ λες αν αξίζει τα 1500ε αλλά βάζεις στην εξίσωση αν τα αξίζει σε σχέση με το s24u. Θα σου πω πως συμφωνώ, οι διαφορές είναι μικρές, δεν αξίζει να μπεις στον κόπο για αναβάθμιση από το s24u. Αν ψάχνεις να πάρεις καινούργια συσκευή για να αναβαθμίσεις το παλιό σου κινητό, Ναι, αξίζει. Και αν θες το πιο ολοκληρωμένο Android. Πρόσεξε, ολοκληρωμένο ,android. Μην λέμε ότι το ένα έχει καλύτερη κάμερα, το άλλο καλύτερη μπαταρία, το 3ο έχει υπέρυθρες για να αλλάζεις κανάλια σαν παιδάκι στα village το 2005 κτλπ. Ισως να μην είναι το -απόλυτο- σε πολλούς τομείς αλλά σαν σύνολο συσκευής θεωρώ πως εξακολουθεί να είναι στην κορυφή. Έχει πράγματα που τα προσφέρει άπειρα χρόνια η samsung και ακόμα δεν τα έχει κάνει κανείς ειδικά σε sw επίπεδο.

Καλώς σας βρήκα παιδιά!! 

20250222_162752.jpg

Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Πρωην χρηστης S23Ultra,S21 Ultra,S10plus κλπ.

Ειναι η πρωτη φορά που ΔΕΝ χρησιμοποιώ θηκη και τζάμι/ζελατινα και χαίρομαι πραγματικά τη συσκευή μου.Πήρα μάλιστα  και καλώδιο 5Α για να "ψηνω" τη μπαταρία όσο γινεται πιο πολύ...με φορτιστη 45W!Σε 20-25 λεπτά έχω ενα 80% στην μπαταρία και αν περιμένω μεχρι τα 50 λεπτά είμαι στο 100% Δεν δινω δεκάρα για την μπαταρία αλλά τελικά μάλλον η γρηγορη φόρτιση μεχρι το 80% επειδή ακριβως ειναι γρήγορη σε βολεύει να την χρησιμοποιείς πιο συχνά χωρίς τελικά να χαλάς τη μπαταρία γρηγορα σε βάθος χρόνου ενω η εξαιρετική διαχείριση ενεργειας απο τον Snapdragon Elite εξασφαλίζει οτι δεν θα μείνεις απο μπαταρία ακομα κι αν εχεις 80% σε οποιαδήποτε ωρα της ημέρας ακομη και το πρωι....

Oπως έγραψα πιο πάνω πριν λίγες μέρες το S23Ultra που είχα μέχρι πρότινος,είναι σε κατασταση καινούριου 2 χρόνια μετά,επειδή έβαζα θηκες και μεμβρανες κλπ και έκανα τη ζωη μου πιο δύσκολη,χωρίς να μπορώ να χαρώ τη λεπτή όμορφη σχεδιαση της συσκευής.Αφήστε που η τιμή της ειναι εξευτελιστικά χαμηλή πια...οπότε ειτε είχε είτε δεν ειχε καποια σημάδια χρήσης δεν θα είχε αξιοσημείωτη διαφορά στην τιμή πώλησης.Η κόρη μου μαλιστα που το πήρε,δεν έδωσε καμμία σημασία στο αν ήταν σαν καινούριο ή όχι....

Αποφάσισα λοιπόν,να χρησιμοποιω το S25Ultra τελείως γυμνό και με φόρτιση όπως ναναι και μέχρι στιγμής το χαίρομαι πραγματικά,δεδομένου οτι δεν ειμαι βάρβαρος (σε θεματα πτώσης στο έδαφος ή χρήσης με κλειδιά σε τσέπες) με καμμία συσκευή όσο τη χειρίζομαι αλλά μου αρέσει να χαίρομαι  αυτο που αγόρασα όπως ακριβως ειναι και όχι μέσα σε θήκες κουτιά άλλου χρωματος που το κάνουν να μοιαζει σαν συσκευη των 100 ευρω με θήκη...

Για να πω την αλήθεια αγορασα και μια θήκη λεπτή διάφανη για δυσκολες καταστάσεις (καλοκαίρι στη θάλασσα,ταξίδια κλπ) αλλα επουδενι δεν τη χρησιμοποιώ σε καθημερινή βαση...

Για μένα λοιπόν αν δεν ειστε τυποι που κρατανε το κινητό ένα μήνα και ξημεροβραδιαζονται στο site "αυπνίας" πουλώντας κινητα καθε τρεις και λίγο,χαρείτε αυτο που αγοράσατε χωρίς περιορισμούς και θα με θυμηθείτε...

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

18 minutes ago, LAGGI said:

Πρωην χρηστης S23Ultra,S21 Ultra,S10plus κλπ.

Ειναι η πρωτη φορά που ΔΕΝ χρησιμοποιώ θηκη και τζάμι/ζελατινα και χαίρομαι πραγματικά τη συσκευή μου.Πήρα μάλιστα  και καλώδιο 5Α για να "ψηνω" τη μπαταρία όσο γινεται πιο πολύ...με φορτιστη 45W!Σε 20-25 λεπτά έχω ενα 80% στην μπαταρία και αν περιμένω μεχρι τα 50 λεπτά είμαι στο 100% Δεν δινω δεκάρα για την μπαταρία αλλά τελικά μάλλον η γρηγορη φόρτιση μεχρι το 80% επειδή ακριβως ειναι γρήγορη σε βολεύει να την χρησιμοποιείς πιο συχνά χωρίς τελικά να χαλάς τη μπαταρία γρηγορα σε βάθος χρόνου ενω η εξαιρετική διαχείριση ενεργειας απο τον Snapdragon Elite εξασφαλίζει οτι δεν θα μείνεις απο μπαταρία ακομα κι αν εχεις 80% σε οποιαδήποτε ωρα της ημέρας ακομη και το πρωι....

Oπως έγραψα πιο πάνω πριν λίγες μέρες το S23Ultra που είχα μέχρι πρότινος,είναι σε κατασταση καινούριου 2 χρόνια μετά,επειδή έβαζα θηκες και μεμβρανες κλπ και έκανα τη ζωη μου πιο δύσκολη,χωρίς να μπορώ να χαρώ τη λεπτή όμορφη σχεδιαση της συσκευής.Αφήστε που η τιμή της ειναι εξευτελιστικά χαμηλή πια...οπότε ειτε είχε είτε δεν ειχε καποια σημάδια χρήσης δεν θα είχε αξιοσημείωτη διαφορά στην τιμή πώλησης.Η κόρη μου μαλιστα που το πήρε,δεν έδωσε καμμία σημασία στο αν ήταν σαν καινούριο ή όχι....

Αποφάσισα λοιπόν,να χρησιμοποιω το S25Ultra τελείως γυμνό και με φόρτιση όπως ναναι και μέχρι στιγμής το χαίρομαι πραγματικά,δεδομένου οτι δεν ειμαι βάρβαρος (σε θεματα πτώσης στο έδαφος ή χρήσης με κλειδιά σε τσέπες) με καμμία συσκευή όσο τη χειρίζομαι αλλά μου αρέσει να χαίρομαι  αυτο που αγόρασα όπως ακριβως ειναι και όχι μέσα σε θήκες κουτιά άλλου χρωματος που το κάνουν να μοιαζει σαν συσκευη των 100 ευρω με θήκη...

Για να πω την αλήθεια αγορασα και μια θήκη λεπτή διάφανη για δυσκολες καταστάσεις (καλοκαίρι στη θάλασσα,ταξίδια κλπ) αλλα επουδενι δεν τη χρησιμοποιώ σε καθημερινή βαση...

Για μένα λοιπόν αν δεν ειστε τυποι που κρατανε το κινητό ένα μήνα και ξημεροβραδιαζονται στο site "αυπνίας" πουλώντας κινητα καθε τρεις και λίγο,χαρείτε αυτο που αγοράσατε χωρίς περιορισμούς και θα με θυμηθείτε...

Συμφωνώ απόλυτα! και εγώ αυτής της άποψής είμαι. Βλέπω μερικούς που βάζουνε κάτι θήκες κουμούτσες κάτι τζάμια προστασίας άστα να πανε, κλπ, και κάνουν το κινητό λες και είναι κανένα Caterpillar. Μετά λένε αγόρασα το s25 ultra γιατί είναι 0,5mm λεπτότερο από το s24 ultra 😅  Το δικαιολογώ πραγματικά μόνο για κάποιους που είναι δύσκολα οικονομικά και θέλουν να κρατήσουν το κινητό σε καλή κατάσταση για χρόνια. Το πολύ πολύ, μια ultra thin θήκη για να κρατάει το κινητό τον χαρακτήρα του. Τίποτα παραπάνω. Προσωπική μου άποψη πάντα.

2 ώρες πριν, cryptonakias13 said:

Συμφωνώ απόλυτα! και εγώ αυτής της άποψής είμαι. Βλέπω μερικούς που βάζουνε κάτι θήκες κουμούτσες κάτι τζάμια προστασίας άστα να πανε, κλπ, και κάνουν το κινητό λες και είναι κανένα Caterpillar. Μετά λένε αγόρασα το s25 ultra γιατί είναι 0,5mm λεπτότερο από το s24 ultra 😅  Το δικαιολογώ πραγματικά μόνο για κάποιους που είναι δύσκολα οικονομικά και θέλουν να κρατήσουν το κινητό σε καλή κατάσταση για χρόνια. Το πολύ πολύ, μια ultra thin θήκη για να κρατάει το κινητό τον χαρακτήρα του. Τίποτα παραπάνω. Προσωπική μου άποψη πάντα.

Δεκτή και σεβαστή εννοείται κάθε άποψη, αλλά κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικές προτιμήσεις. 

Την συσκευή αυτή και κάθε συσκευή την χαίρομαι στο 200% με θήκη και τζάμι από το πρώτο δευτερόλεπτο. 

Αν δεν φτάσουν στα χέρια μου τα αξεσουάρ αυτά δεν βάζω καν παραγγελία την συσκευή. 

Μάλιστα στα μάτια μου είναι εξίσου όμορφη η συσκευή με την benks kevlar όσο και χωρίς θήκη, με το συν της ευκολίας magsafe που προσφέρει. 

Δεν έχει να κάνει λοιπόν μόνο με την μεταπώληση και την αξία της συσκευής με σημάδια ή όχι, έχει να κάνει και με τα ψυχολογικά που μπορεί να έχει κάποιος μόνο με υποψία αραχνιας κάπου στην συσκευή. 

Όπως έχω εγώ δηλαδή. 🙂

Ας χαρούμε με κάθε τρόπο την πιο ολοκληρωμένη συσκευή που ακούει στο όνομα s25 ultra φέτος! 

kountouraN