Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

47 minutes ago, Athkatla said:

Εμένα μου έπεσε ήδη.... Σε ξύλινο πάτωμα και βέβαια δεν έπαθε τίποτα ... Χωρίς θήκη

Σε λίγα χρόνια θα εξαλειφθούν ολες οι θήκες  γκουμούτσες..!!!!

Τέλειο αποτέλεσμα.. μπράβο Samsung…

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα...

Εμφάνιση που σκίζει πάντως...

Ειμαι στο στήσιμο...

Πέρασα τις ρυθμίσεις μέσω smart switch...Προσπάθησα μέσω αντιγράφου ασφαλείας από samsung account  αλλά για κάποιο λόγο δεν κατεβάζει όλες τις εφαρμογές...

Τέλος πάντων...ακόμη δεν έχω βάλει sim μέσα προκειμένου να ετοιμάσω πλήρως όλα τα άλλα...

Θα επανέλθω...

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

14 minutes ago, Athkatla said:

x6 ήταν μέχρι κάποια ημερομηνία, δεν θυμάμαι ακριβώς ποια.

Χ6?

Σίγουρα?

Βλέπω ότι μου πιστώνουν 90κ πόντους που απ ότι φαίνεται ταιριαζει με το x2. Αν βαλω κατι τωρα στο καλάθι μου δινει 45κ.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Έλεγα φέτος να μην πάω στο καινούργιο, αλλά σιγά μην και. 

Εντέλει το πήρα και εγώ (αχ αυτό το σαράκι), πήρα και μία γνήσια δερμάτινη θήκη και να ευχηθώ με την σειρά μου με γειά σε όλους όσους το πήραν η το περιμένουν. 

20250206_162355.jpg

56 minutes ago, OverClocker said:

Χ6?

Σίγουρα?

Βλέπω ότι μου πιστώνουν 90κ πόντους που απ ότι φαίνεται ταιριαζει με το x2. Αν βαλω κατι τωρα στο καλάθι μου δινει 45κ.

Μόνο για προπαραγγελία S25 ήταν το χ6  και ίσχυε μέχρι κάποια ημερομηνία κάπου προς το τέλος Ιανουαρίου.

32 minutes ago, redcon said:

Όσοι βάλατε τζαμακι τι γίνεται με το δακτυλικό; Παίζει άνετα η ζοριζεται;

Της Spiegen που τοποθέτησα εγώ, χρειάστηκε να περάσω άλλη μια φορά το δακτυλικό αποτύπωμα και τώρα είναι άμεση η αναγνώριση όπως πρίν.

1 ώρα πριν, Athkatla said:

Μόνο για προπαραγγελία S25 ήταν το χ6  και ίσχυε μέχρι κάποια ημερομηνία κάπου προς το τέλος Ιανουαρίου.

Πάντως το 23 και το 24 στο Samsung Members στα benefits ήταν γεμάτο, φέτος, φτωχολογια.. άδειο.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

1 ώρα πριν, redcon said:

Όσοι βάλατε τζαμακι τι γίνεται με το δακτυλικό; Παίζει άνετα η ζοριζεται;

ESR σχεδόν απόλυτη επιτυχία σε ξεκλειδώματα. 

Αν έχετε κάνει register δακτυλικά πριν βάλετε το τζάμι, θα πρέπει να τα ξανα περάσετε μετά.

Το να αυξήσετε την ευαισθησία στην αφή, δεν κάνει καμία διαφορά στην αναγνώριση δακτυλικού.

Edited by OverClocker

Εμείς που θέλουμε call recording ποιο CSC βάζουμε THL INS η XID και γιατί; Με ποιο περνούμε ota updates; Στο S23 Ultra έχω XID

υπογραφή εκτός ορίων

1 hour ago, jg_sot said:

ESR σχεδόν απόλυτη επιτυχία σε ξεκλειδώματα. 

Επιβεβαιώνω και εγώ για ESR.

Το έβαλα αμέσως μόλις έβγαλα το προστατευτικό οθόνης και μετά άνοιξα το κινητό για ρυθμίσεις. 

11 minutes ago, pandrits said:

Επιβεβαιώνω και εγώ για ESR.

Το έβαλα αμέσως μόλις έβγαλα το προστατευτικό οθόνης και μετά άνοιξα το κινητό για ρυθμίσεις. 

Ομοιως το ringke. Τελικα εκλεισα την ευαισθησία οθονης, οπως ειπε ο φιλος πιο πισω, και συνεχιζει να παίζει ακαριαια.

Επιτελους tempered glass που καθεται αρτια μετα απο S9+, Mi10, S23U 🤣

alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S26 Ultra

1 hour ago, NOS_KOS said:

Χαρίζεται κουπονι -15% για προπαραγγελια s25u απο samsung eshop

1 minute ago, makouin said:

Μήπως υπάρχει κάποιο διαθέσιμο κουπόνι με 15% που έμεινε και δεν το χρειάζεστε;

Ευχαριστώ.

Μου εξαφανίζονται συντομεύσεις και εικονίδια από την αρχική οθόνη.

Έχει κανείς παρόμοιο θέμα;

3 ώρες πριν, dimitris15 said:

Εμείς που θέλουμε call recording ποιο CSC βάζουμε THL INS η XID και γιατί; Με ποιο περνούμε ota updates; Στο S23 Ultra έχω XID

Εγώ έβαλα THL... Αυτό είχα και στο s24u και όλα ήταν μια χαρά

8 ώρες πριν, makouin said:

Μήπως υπάρχει κάποιο διαθέσιμο κουπόνι με 15% που έμεινε και δεν το χρειάζεστε;

Ευχαριστώ.

Καλημερα εαν θελεις και εχεις payzy ο γερμανος το δινει με 15% επιστροφη....

και σημερα που μου εστειλαν διαφημιστικο για το s25 ultra που εληξαν οι προπαραγγελιες,  το εχουν 1499 ευρω  το 512.

όχι 1619 . δεν ξερω για ποσο ακομη βεβαια.

Καλημέρα σε όλους! 

Έχω ένα ασυρματο φορτιστή στη δουλειά και από συνήθεια το βάζω εκέι το το κινητό, αυτό μπορεί να καταστερέψει την μπαταρία με το συχνό βάλε-βγάλε στη φόρτιση;

Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra

15 minutes ago, Pns_znts said:

Καλημέρα σε όλους! 

Έχω ένα ασυρματο φορτιστή στη δουλειά και από συνήθεια το βάζω εκέι το το κινητό, αυτό μπορεί να καταστερέψει την μπαταρία με το συχνό βάλε-βγάλε στη φόρτιση;

Εδώ και χρόνια φορτίζω 90% των περιπτώσεων σε Samsung ασύρματους φορτιστές. 

Φυσικά όχι όποτε να ναι. 

Αργά το βράδυ που έχει πέσει σε ποσοστό έως νωρίς το πρωί. 

Το s23 ultra μετά από 23 μήνες τέτοιας χρήσης που το έστειλα στο επίσημο σέρβις για έλεγχο και αν χρειάζεται να άλλαζαν και μπαταρία, μου είπαν ότι είναι ακόμα στο 100%.

kountouraN

2 minutes ago, kountoura said:

Εδώ και χρόνια φορτίζω 90% των περιπτώσεων σε Samsung ασύρματους φορτιστές. 

Φυσικά όχι όποτε να ναι. 

Αργά το βράδυ που έχει πέσει σε ποσοστό έως νωρίς το πρωί. 

Το s23 ultra μετά από 23 μήνες τέτοιας χρήσης που το έστειλα στο επίσημο σέρβις για έλεγχο και αν χρειάζεται να άλλαζαν και μπαταρία, μου είπαν ότι είναι ακόμα στο 100%.

Απλά αναρωτιέμαι επειδή δεν το έχω μόνιμα στη φόρτιση και μπορέι σε 10 λεπτά να το βάλω και να το βγάλω 5-6 φορές.

Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra