Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

5 minutes ago, xabos said:

Στα 1300€ .. άμεσα διαθέσιμο…

τα νεύρα 🫨 μου .. τόσο γρήγορα 

Ε?

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

47 minutes ago, jg_sot said:

Με πήραν (ξανά) από το Πλαίσιο. 4 Φεβρουαρίου παραλαβή.

Από θήκες έχω παραγγείλει μια γνήσια μαύρη δερμάτινη της Samsung και μια διάφανη της πλάκας από σκρουτζομάγαζο ίσα ίσα για να βάλω κάτι μέχρι να έρθει η καλή. Τζάμια ESR.

Ναι 4 Φεβρουαρίου είπαν και σε μένα 

14 minutes ago, OverClocker said:

Ε?

Mαλλον εννοεί 2 μαγαζιά στο Best Price που πουλάνε το 512GB 1300Ε.

Στο skroutz από 1400Ε. 

Μαλλον πάλι εχουν κανει όλοι οι μαγαζάτορες καρτελ να μας πιουν το αίμα, εκτος από τους 2 Ρομπέν των Δασών στο Best Price που εχουν βαλει αποστολή της ζωής τους να δίνουν δίκαιες τιμές στον κοσμάκη. 🤣🤣🤣

6 minutes ago, sattack said:

Στο skroutz από 1400Ε. 

Μαλλον πάλι εχουν κανει όλοι οι μαγαζάτορες καρτελ να μας πιουν το αίμα, εκτος από τους 2 Ρομπέν των Δασών στο Best Price που εχουν βαλει αποστολή της ζωής τους να δίνουν δίκαιες τιμές στον κοσμάκη. 🤣🤣🤣

Χαχαχα.

Και αυτοί από 4/2 θα στο στειλουν

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

25 minutes ago, gsa1967 said:

Ναι 4 Φεβρουαρίου είπαν και σε μένα 

Πλαίσιο ΕΩΣ 5 Φεβρουαρίου παράδοση. 

kountouraN

1 hour ago, sattack said:

Στο skroutz από 1400Ε. 

Για οσους εχουν αποφορολογηση δεν συμφερει απο εκει γιατι παιζει το κολπο με το φπα και δεν εχει διαφορα

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

https://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s25_ultra-review-2793.php

ακούω απόψεις … που συμφωνείτε/ διαφωνείτε..

περιμένοντας κ το DXO … για τα τις κάμερας .. 

https://youtu.be/_Dw13gxzWxs?si=yX-xXCPK3rJNI_kN

unboxing και στήσιμο από sakitech

21 minutes ago, xabos said:

αναμεσα στα τρεχοντα απαντηση απο Flolab για καλυτερη εκπτωση του 10% ...εδωσαν 15% ...ξηλωθηκαν😆

🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷

Άσε στο καλάθι τα προϊόντα λίγες ημέρες … θα σου στείλουν πάλι  νέο κωδικό … εγώ πήρα 30%
IMG_0714.thumb.jpeg.553608aa4a6b388a73c14a1882253816.jpeg

Καλημέρα σας

Μια ερωτηση παρακαλω..

Εχω κανει προπαραγγελια απο το samsung eshop και στην παραγγελία ελεγε οτι εχω κερδισει κάποιους ποντους προφανως για επομενη αγορα.Πως θα τους παραλαβω; στο εμαιλ της παραγγελίας δεν εχει ερθει κατι

6 minutes ago, sakisaudi said:

Καλημέρα σας

Μια ερωτηση παρακαλω..

Εχω κανει προπαραγγελια απο το samsung eshop και στην παραγγελία ελεγε οτι εχω κερδισει κάποιους ποντους προφανως για επομενη αγορα.Πως θα τους παραλαβω; στο εμαιλ της παραγγελίας δεν εχει ερθει κατι

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία και παραλάβεις μπαίνουν οι πόντοι στο account σου 

33 minutes ago, ChrisNikol said:

Αφού ολοκληρωθεί η παραγγελία και παραλάβεις μπαίνουν οι πόντοι στο account σου 

Δεν εχω κανει account συνδεθηκα ως επισκέπτης με email. Στέλνονται μετα στο εμαιλ;

1 hour ago, sakisaudi said:

Δεν εχω κανει account συνδεθηκα ως επισκέπτης με email. Στέλνονται μετα στο εμαιλ;

Δε το γνωρίζω γιατί πάντα συνδέομαι αυτόματα με account.. αλλά φαντάζομαι ναι. Ρώτησε τους γιαυτό υπάρχει το chat και η εξυπηρέτηση πελατών. 

18 ώρες πριν, xabos said:

Τα γράψανε και πιο πίσω, ότι δυστηχώς το φετινό S25U είναι μια από τα ίδια/απογοήτευση και το gsmarena απλά επιβεβαιώνει αυτό το πράγμα.

Πρέπει να είναι η πρώτη Samsung S ναυαρχίδα που θυμάμαι στην σύγχρονη ιστορία, που να έχει τόσα αρνητικά ακόμα και από αυτό το site που γενικά μόνο καλά λόγια γράφει συνήθως.

• Φωτεινότητα οθόνης(που πέφτει γρήγορα όπως λένε)πίσω από τον ανταγωνισμό με τεράστια διαφορά
  • κεντρική κάμερα πίσω από τον ανταγωνισμό
  • μπαταρία και ταχυφόρτιση πίσω από τον ανταγωνισμό
  • αδιαβροχοποίση πίσω από τον ανταγωνισμό
  • βγάλανε και το bluetooth Spen και υπάρχει θέμα ψύξης του Snapdragon όταν ζορίζεται

1715563047_700DE16E-EE69-4F61-B7AC-81FA615335AA.png.2498e14b3a666c13ca547f7e47093ac3.png

391017560_BCB48960-A7F6-46F8-9BBC-CE6BD0BB1914.thumb.png.b5b93af3b1d025b88943f51bde71db12.png

Κρίμα γιατί το νέο OneUI φαίνεται πολύ καλό όπως και ο νέος σχεδιασμός/κράτημα.

Οπως και να έχει, ας περιμένουμε να γράψουν εντυπώσεις και τα άλλα παιδιά, όταν τους έρθει η συσκευή.

Edited by Fulgore1

Καλησπέρα σε όλους. Με το καλό να το παραλάβουμε. Ξέρετε ποια είναι η πιο σωστή και ασφαλείς μετάβαση ειδικά λόγο όγκου δεδομένων και αρχείων από το το παλιό κινητό στο καινούργιο; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Καπου ειδα οτι οι θηκες του 24 ταιριαζουν στο 25 με πολυ λιγο ζορι. Μπορει να δοκιμασει κανεις που παρελαβε;  

3 minutes ago, fraggreg said:

Καλησπέρα σε όλους. Με το καλό να το παραλάβουμε. Ξέρετε ποια είναι η πιο σωστή και ασφαλείς μετάβαση ειδικά λόγο όγκου δεδομένων και αρχείων από το το παλιό κινητό στο καινούργιο; 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

https://www.samsung.com/gr/support/Switching/#get-started

Αυτο και καλωδιο 

12 minutes ago, redcon said:

https://www.samsung.com/gr/support/Switching/#get-started

Αυτο και καλωδιο 

Καλύτερα δεν θα είναι χειροκίνητη εγκατάσταση εφαρμογών και μετα μεταφορά φωτογραφιων, επαφων κλπ με Smart Switch ή Google λογαρριασμό;

Εχω περίπου 100 εφαρμογές περασμένες στο κινητό και μάλλον θα ακολουθήσω αυτή την διαδικασία και οχι μεταφορά του παλιου κινητού στο καινούριο. Μαζι με τις εφαρμογες δηλαδη.

3 minutes ago, ffc said:

Καλύτερα δεν θα είναι χειροκίνητη εγκατάσταση εφαρμογών και μετα μεταφορά φωτογραφιων, επαφων κλπ με Smart Switch ή Google λογαρριασμό;

Εχω περίπου 100 εφαρμογές περασμένες στο κινητό και μάλλον θα ακολουθήσω αυτή την διαδικασία και οχι μεταφορά του παλιου κινητού στο καινούριο. Μαζι με τις εφαρμογες δηλαδη.

Αν δεν βαριεσαι καλυτερα καθαρη εγκατασταση. Εγω ειμαι λιγο τεμπελακος 🙂

Tις επαφες και το ημερολογιο εγω τα εχω στο Google οποτε ερχονται αμεσως.

13 minutes ago, cryptonakias13 said:

https://youtu.be/an-FINUWBtk?si=Xhst-1NWyGsZnJQS

Το Jet black είναι όλα τα λεφτά τελικά!

Απαραδεκτο που δεν εχει μαυρο κινητο στη γενικη διαθεση. Το πιο generic χρωμα ειναι.

Εννοείται ότι θα είναι το καλύτερο ultra παρόλο που κάθε χρόνο λέγονται διάφορα και όλο τα ίδια και τα ίδια... Ο επεξεργαστής καταλαβαίνουμε όλοι πόσο καλός θα είναι και , φυσικά,  οι θερμοκρασίες θα είναι μηδαμινές.  Ευτυχώς που στρογγυλεψε  τις άκρες και δε σου...κόβει το χέρι... Λεπτότερο και πιο μεγάλη οθόνη, και που το ξέρουν πολύ καλά να το κάνουν. Εκτός του BT για το πενάκι αξίζει με χίλια η μετάβαση ειδικά από παλαιότερα τηλέφωνα.  Εννοείται ότι πρέπει να γίνει μια αλλαγή στις κάμερες.  Ίσως το πιο premium τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει.  Πραγματικό κόσμημα θα δείχνει.  Ταχύτατο και με την καλύτερη οθόνη, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς άλλωστε.

12 minutes ago, costsa41 said:

Εννοείται ότι θα είναι το καλύτερο ultra παρόλο που κάθε χρόνο λέγονται διάφορα και όλο τα ίδια και τα ίδια... Ο επεξεργαστής καταλαβαίνουμε όλοι πόσο καλός θα είναι και , φυσικά,  οι θερμοκρασίες θα είναι μηδαμινές.  Ευτυχώς που στρογγυλεψε  τις άκρες και δε σου...κόβει το χέρι... Λεπτότερο και πιο μεγάλη οθόνη, και που το ξέρουν πολύ καλά να το κάνουν. Εκτός του BT για το πενάκι αξίζει με χίλια η μετάβαση ειδικά από παλαιότερα τηλέφωνα.  Εννοείται ότι πρέπει να γίνει μια αλλαγή στις κάμερες.  Ίσως το πιο premium τηλέφωνο που θα κυκλοφορήσει.  Πραγματικό κόσμημα θα δείχνει.  Ταχύτατο και με την καλύτερη οθόνη, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς άλλωστε.

are-you-serious-spiderman.gif