Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol

Recommended Posts

Δημ.
1 hour ago, ReaperX said:

Jet black τέλος.Παράδοση βγάζει για Μάρτιο.

Ακόμα διαθέσιμο φαίνεται πάντως για παραγγελία.

image.png.2ae7c1bc4f96a6dfbffadafaa07684c6.png

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Δημ. (edited)

33 minutes ago, OverClocker said:

Ακόμα διαθέσιμο φαίνεται πάντως για παραγγελία.

image.png.2ae7c1bc4f96a6dfbffadafaa07684c6.png

Αν πας να κάνεις checkout θα βγάλει αποστολή για Μάρτιο.

Μίλησα κ με το τσατ,έχουν εξαντληθεί.

Screenshot_20250129_141059_Chrome.jpg

Edited by ReaperX
Δημ.

Αλλη μια πατατα απο την Σαμσουνγκ φετος. Βγαζεις τη ναυαρχιδα σου και δεν εχεις μεσα το μαυρο χρωμα και το δινεις ντεμεκ αποκλειστικο στο eshop σου; Το μαυρο ρε; 

Δημ. (edited)
13 minutes ago, redcon said:

Αλλη μια πατατα απο την Σαμσουνγκ φετος. Βγαζεις τη ναυαρχιδα σου και δεν εχεις μεσα το μαυρο χρωμα και το δινεις ντεμεκ αποκλειστικο στο eshop σου; Το μαυρο ρε; 

Πέρυσι δεν είχε καν μαύρο 😛 

To titanium black του s24 πιο πολύ ανθρακί-γρκί το λες.

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Δημ.
7 minutes ago, OverClocker said:

Πέρυσι δεν είχε καν μαύρο 😛 

To titanium black πιο πολύ ανθρακί-γρκί το λες.

Η διαφορά titanium black και jet black είναι μόνο στο πλαίσιό τους από ότι είδα. Το ένα έχει ασημί πλαίσιο, το άλλο μαύρο. 

Δημ.

Το Titanium black στην πλάτη είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από το jet black.

Συν το πλαίσιο που στο titanium είναι στο χρώμα του τιτανίου..ασημί που κιτρινίζει λιγάκι.

Δημ.
1 hour ago, ffc said:

Απο Πλαίσιο στο τιμολόγιο γράφει για παράδοση στις 04/02 απο 09:00 εως 17:00

Δεν νομίζω να παραλάβει κάποιος νωρίτερα. Υπομονή μέχρι τότε.

Που το γράφει αυτό ακριβώς στο τιμολόγιο? 

Μου το έστειλαν ηλεκτρονικά και δεν βλέπω τέτοια σημείωση. 

kountouraN
Δημ.
9 minutes ago, pandrits said:

Η διαφορά titanium black και jet black είναι μόνο στο πλαίσιό τους από ότι είδα. Το ένα έχει ασημί πλαίσιο, το άλλο μαύρο. 

Sorry δε το διευκρινησα πριν, για το S24 μίλαγα.

Στα 25άρια ότι ξεκινάει από titanium, έχουν το ίδιο χρώμα(φυσικό τιτανιο) στο πλαίσιο γύρω γύρω και αλλάζει μόνο το χρώμα της πλάτης.

Δημ. (edited)

Έχει δει κάποιο παιδί όλα τα χρώματα από κοντά; 
έχω δει το grey και silver blue

IMG_1524.jpeg

IMG_1525.jpeg

IMG_1526.jpeg

IMG_1631.jpeg

IMG_1632.jpeg

IMG_1633.jpeg

Edited by jg_sot
Δημ.

Δημ.

Τι θα γίνει εκεί στον κωτσόβολο δεν ξέρουν τίποτα... πότε παραλαμβάνουμε τελικά το κινητό.. s25 ultra silver blue...512.... Τότε τι κάνουμε προ παραγγελία για να τα πάρουμε μαζί με όλο το κόσμο στις 7 φλεβάρη εννοείται κάνουμε προπαραγγελία για να τα παίρνουμε πιο νωρίς ξέρει κανείς από κωτσόβολο πότε....?????

Δημ.

Δεν έχω καταλάβει ο αδερφός μου που το παρήγγειλε στις 24/01 είναι κορόιδο για να μην πω άλλο -για να το πάρει νωρίς όχι πρώτος δαύτα είναι βλακείες με έναν άλλο αγοραστή που θα πάει πρωί πρωί στις 04-02 και θα το πάρει ο ίδιος από το μαγαζί της αρεσκείας του?που είναι η έννοια της προπαραγγελίες λοιπόν.

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Δημ.
8 minutes ago, xboxx21 said:

Τι θα γίνει εκεί στον κωτσόβολο δεν ξέρουν τίποτα... πότε παραλαμβάνουμε τελικά το κινητό.. s25 ultra silver blue...512.... Τότε τι κάνουμε προ παραγγελία για να τα πάρουμε μαζί με όλο το κόσμο στις 7 φλεβάρη εννοείται κάνουμε προπαραγγελία για να τα παίρνουμε πιο νωρίς ξέρει κανείς από κωτσόβολο πότε....?????

Το -10% το -50€ και τα 512 στην τιμή τον 256

Δημ. (edited)

Ένα σημείο που έχει γίνει βελτίωση … σύμφωνα με το event…. είναι η αντοχή της οθόνης σε πτώση από τα 2.2 m … πτώση πάνω σε σκυρόδεμα, κ όχι κάτι πιο soft .. laminate.

Όσο κ να ψάχνω στο YouTube, δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου .. ένα drop test που να το επιβεβαιώνει…

https://youtube.com/watch?v=JwCP9mDVlhI&si=YzgAme4vijHhGy_O

εδώ δεν τα κατάφερε το 16 pro max / s24 ultra 

Edited by xabos
Δημ.
29 minutes ago, kountoura said:

Φέτος πολύ αυστηρά τα βλέπω τα πράγματα. 

Πριν της 3-4 Φεβρουαρίου δεν θα παραλάβει κανένας μάλλον. 

Τραγική η Samsung ΚΑΙ σε αυτό φέτος. Στην Αμερική αύριο και μεθαύριο θα παραλάβουν όλοι και εδώ...

Εν τω μεταξύ ποιο το νόημα της προπαραγγελίας αν είναι να παραλάβουμε μετά τις 4-5 Φλεβάρη; 

Κάνουν την αναμονή για τη συσκευή με όλο το υπόλοιπο hate που τρώει ακόμα πιο δύσκολη. 

Δημ.
1 minute ago, nasosvasedis said:

Τραγική η Samsung ΚΑΙ σε αυτό φέτος. Στην Αμερική αύριο και μεθαύριο θα παραλάβουν όλοι και εδώ...

Εν τω μεταξύ ποιο το νόημα της προπαραγγελίας αν είναι να παραλάβουμε μετά τις 4-5 Φλεβάρη; 

Κάνουν την αναμονή για τη συσκευή με όλο το υπόλοιπο hate που τρώει ακόμα πιο δύσκολη. 

Το νόημα όπως σημειώθηκε και πιο πάνω είναι 1499 για το 512 αντί 1629. 

-10%. 

-50 ευρώ. 

Μας έσκασαν πάντως όντως. 🙂 

kountouraN
Δημ.

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που δεν καίγεται να έρθει το S25 Ultra στα χέρια μου. Πιο πολυ βιάζεται ο φίλος που θα πάρει το S23 Ultra μου.

Για να περάσει ευχάριστα η ώρα μέχρι να παραλάβω θα παίξω λίγο με τα καινούρια μου Buds 3 Pro.

Ερχονται και τα λουράκια για το smartwatch ultra και περιμενω τις θήκες για το κινητό.

5 μέρες υπομονή και θα το εχουμε στα χέρια μας.

3 ώρες πριν, kountoura said:

Που το γράφει αυτό ακριβώς στο τιμολόγιο? 

Μου το έστειλαν ηλεκτρονικά και δεν βλέπω τέτοια σημείωση. 

Στην επιβεβαιωση παραγγελίας στο pdf που στέλνουν στο mail.

Δημ.
14 minutes ago, nasosvasedis said:

Ρε συ, απ'ότι έχω διαβάσει στο reddit, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απλά να τους έχουν φτιάξει μόνο τα ups shipping labels, γιατί κανείς δεν έχει παραλάβει ακόμα ούτε τους δείχνει η ups ότι ειναι in transit.

Δημ.
8 minutes ago, ffc said:

Πρέπει να είμαι ο μοναδικός που δεν καίγεται να έρθει το S25 Ultra στα χέρια μου. Πιο πολυ βιάζεται ο φίλος που θα πάρει το S23 Ultra μου.

Για να περάσει ευχάριστα η ώρα μέχρι να παραλάβω θα παίξω λίγο με τα καινούρια μου Buds 3 Pro.

Ερχονται και τα λουράκια για το smartwatch ultra και περιμενω τις θήκες για το κινητό.

5 μέρες υπομονή και θα το εχουμε στα χέρια μας.

Στην επιβεβαιωση παραγγελίας στο pdf που στέλνουν στο mail.

Πάντως βλέπω τώρα άρχισαν να τα στέλνουν και στον Καναδά....

2 minutes ago, OverClocker said:

Ρε συ, απ'ότι έχω διαβάσει στο reddit, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα απλά να τους έχουν φτιάξει μόνο τα ups shipping labels, γιατί κανείς δεν έχει παραλάβει ακόμα ούτε τους δείχνει η ups ότι ειναι in transit.

Όχι αν δεις σε πολλούς λέει package picked up. Βλέπω τώρα μπροστά μου αυτούς από τον Καναδά. 

Δημ.
10 minutes ago, nasosvasedis said:

Πάντως βλέπω τώρα άρχισαν να τα στέλνουν και στον Καναδά....

Όχι αν δεις σε πολλούς λέει package picked up. Βλέπω τώρα μπροστά μου αυτούς από τον Καναδά. 

Ισχύει, έχεις δίκιο.

Δημ.

Έριξα κ εγώ την προ παραγγελία… 

μαζί με την προστασία της FloLab σε κάμερες κ οθόνη.. total 1350+55+70=1.475..

Αυτή την φορά θα τολμήσω να το αφήσω για ένα χρόνο, μόνο με ένα Dbrand πίσω κ μπροστά το FloLab…