konakis Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Αυγούστου είναι στο δικό μου S23 Ultra & Νοεμβρίου στο Xiaomi 15T pro που επίσης έχω... οπότε δεν νομίζω πως "φταίει" η Samsung για αυτό Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου (edited) Σημερα παρελαβα s25 edge. εχω και το ultra και σε λιγες μερες θα αποφασισω ποιο θα κρατησω. Απο τo unboxing και μονο ψηθηκα για το edge. Η ευκολια στο κρατημα, το οτι δεν το νιωθεις στην τσεπη κτλ ειναι πραγματα που εχουμε ξεχασει και πιστευω οτι οποιος δοκιμασει παλι αυτη την αισθηση θα ξεχασει μπαταριες και καμερες που πλεον εχουν γινει λιγο ανουσια (με την εννοια οτι παντου εχουμε φορτιστες, μπορεις να εχεις και ενα power bank στο αμαξι να δωσεις ενα boost) αλλα το τηλεφωνο να το εχεις ευχρηστο, και χωρις θηκη να ειναι σκετη απολαυση. Κριμα που δεν θα συνεχιστει και δεν ασχολειται κανεις (δεν υπαρχει καν ενα θεμα εδω με τη συσκευη αυτη). Edited 28 Ιανουαρίου by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Και το s25 ultra μια χαρά κράτημα έχει γυμνό αν και πολύ επίφοβο. Που να κρατήσεις το s24u να δεις πόσο άβολο είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου Νομιζω βιάζεσαι να αφησεις το ultra.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 28 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιανουαρίου (edited) 3 ώρες πριν, challenge143 said: Και το s25 ultra μια χαρά κράτημα έχει γυμνό αν και πολύ επίφοβο. Που να κρατήσεις το s24u να δεις πόσο άβολο είναι. Το έχω και το 24ultra και όντως είναι όλοι χειρότερο. Το 25 το μαζεψαν αρκετά..παρόλα αυτά το edge είναι τρομερο σε αίσθηση. Όσο για το χωρίς θήκη είναι μεγάλη η διαφορά αξίας. Πχ το edge θα το κρατούσα για χρόνια και σαν 2ο καθώς το πήρα αρκετά πιο φθηνά και δε θα με ένοιαζε. Επίσης είναι τόσο ελαφρύ και μαζεμένο που δεν νιώθεις ότι θα σου φύγει..σε αντίθεση με το iPhone πχ που έχω σαν βασικό τηλ που είναι για κλάματα Edited 28 Ιανουαρίου by Nikos_Mpl Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MobilePerson Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Καλημέρα σας !! Σκέφτομαι από το s23 να μεταβώ στο 25. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν πιστεύετε ότι πρέπει να περιμένω το 26 ? Αξίζει λέτε την αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Είχα το S23, πολύ καλύτερο το 25 σε όλους τους τομείς, ειδικά στο κράτημα. Για το S26, με βάση τα όσα ακούγονται, δεν νομίζω οτι αξίζει την αναμονή και κυρίως την διαφορά στο κόστος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου @MobilePerson αν το έγραφες πριν τέσσερις πέντε μήνες θα έλεγα ότι το 25αρι είναι ιδανική επιλογή, σε ένα μήνα όμως παρουσιάζεται το 26αρι που σίγουρα θα φέρει βελτιώσεις και αναβαθμίσεις σε συνδυασμό ότι θα πέσει κι άλλο η τιμή του 25...το 23 αφού το έχεις ακόμα όπως εγώ, έχει γράψει την μεγαλύτερη πτώση στην τιμή,οπότε στην θέση σου εγώ προσωπικά θα περίμενα την παρουσίαση του νέου μοντέλου μιας και θα έχεις ξεκάθαρη εικόνα.... εξαρτάται βέβαια και τί είδους αγορά θα κάνεις,θα πάς σε καινούργιο ή μεταχειρισμένο; Αν πάς σε καινούργιο 25αρι νομίζω πως θέλει σκέψη αν πας σε μεταχειρισμένο κοντά στα επτά με επτάμισι κατοστάρικα τότε αξίζει και το 25 ουλτρα εφόσον δεν έχει και πολλούς μήνες χρήσης....αν δεν σε νοιάζει το οικονομικό κομμάτι πας όπου θες, εγώ προσωπικά θα περίμενα την τωρινή χρονικά στιγμή μιας και το 23 ουλτρα παραμένει ακόμα και σήμερα ένα καλό κινητό τηλέφωνο 1 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 10 ώρες πριν, Nikos_Mpl said: Το έχω και το 24ultra και όντως είναι όλοι χειρότερο. Το 25 το μαζεψαν αρκετά..παρόλα αυτά το edge είναι τρομερο σε αίσθηση. Όσο για το χωρίς θήκη είναι μεγάλη η διαφορά αξίας. Πχ το edge θα το κρατούσα για χρόνια και σαν 2ο καθώς το πήρα αρκετά πιο φθηνά και δε θα με ένοιαζε. Επίσης είναι τόσο ελαφρύ και μαζεμένο που δεν νιώθεις ότι θα σου φύγει..σε αντίθεση με το iPhone πχ που έχω σαν βασικό τηλ που είναι για κλάματα Τα κινητά σαν το edge θα έχουν μερίδιο στην αγορά όταν θα καταφέρουν να βγάλουν με 1 πλήρη φόρτιση 1 μέρα με νορμάλ χρήση. Μέχρι να γίνει αυτό δυστυχώς θα είναι στο περιθώριο. Κρίμα πάντως αν δεν το συνεχίσουν το concept. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Συμφωνώ, ωραίο κινητό μου αρέσει πολύ κοντά στα γούστα μου, όμως η ανασφάλεια της διάρκειας της μπαταρίας λόγω της μικρής χωρητικότητας της αποτελεί για πολλούς deal breaker Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Ερώτηση...Το tempered glass της ESR το έχει βάλει κάποιος? Ή να προτιμήσω κλασικά το spigen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, OverClocker said: Τα κινητά σαν το edge θα έχουν μερίδιο στην αγορά όταν θα καταφέρουν να βγάλουν με 1 πλήρη φόρτιση 1 μέρα με νορμάλ χρήση. Μέχρι να γίνει αυτό δυστυχώς θα είναι στο περιθώριο. Κρίμα πάντως αν δεν το συνεχίσουν το concept. σιγουρα η μπαταρια ειναι θεμα, χθες που το εστησα την εφαγε για πλακα, καμια σχεση με τα κλασσικα κινητα, ομως πλεον με τα καλα κινητα βγαζω 1,5 μερα ανετα, δηλαδη κλεινω το βραδυ με 40% τουλαχιστον και κανω σκληρη χρηση (πολλες κλησεις δηλαδη και μηνυματα κτλ - αρα και οθονη). Αρα θεωρω οτι θα εβγαζε τη μερα εστω με λιγη οικονομια. ΙΣως το καλοκαιρι με τη ζεστη να ζοριστει λιγο Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v, iphone 15pm,galaxy s24+,iphone 16 pm, galaxy s24u, pixel 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 1 hour ago, rapsodos1979_ said: Ερώτηση...Το tempered glass της ESR το έχει βάλει κάποιος? Ή να προτιμήσω κλασικά το spigen? Το Spigen ειναι πιο δοκιμασμενη επιλογη. Και εγω το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsodos1979_ Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 45 minutes ago, GMF80 said: Το Spigen ειναι πιο δοκιμασμενη επιλογη. Και εγω το εχω και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Ευχαριστώ! Θα την προτιμήσω,αν και τα 17€ για 2 τζάμια είναι λίγο τσιμπημένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 22 minutes ago, rapsodos1979_ said: Ευχαριστώ! Θα την προτιμήσω,αν και τα 17€ για 2 τζάμια είναι λίγο τσιμπημένα... Μερικες φορες οτι πληρωσεις παιρνεις. Ειχα αγορασει παλιοτερα ESR tempered και ηταν κακης ποιοτητας. Η Spigen εχει αξιοπιστα προϊοντα στο συνολο αν και οι τιμες τους ειναι τσιμπημενες αρκετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChristosGeo Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Σχετικα με τα τζαμακια: εγω εχω βαλει ενα Noname και το δακτυλικο δεν πιανειε ευκολα. Θελει αρκετη προσπαθεια, οποτε καταληω να το ξεκλειδωνω με το pattern. Εχω ενεργοποιησει το σχετικο setting και εχω ξαναπερασει το δακτυλικο. Μπορει να μας πει καποιος με το Spigen ή το official της Samsung αν το δακτυλικο δουλευει καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Με το Spigen μια χαρα ειναι αλλα η δικη μου τακτικη ειναι παντα να περναω το ιδιο δαχτυλο 3-4 φορες. Μετα τσεκαρω ποιο απο τα αποτυπωματα σκαναρει πιο συχνα και τα υπολοιπα τα ξαναπερναω ετσι ωστε να εχω το μικροτερο ποσοστο αποτυχιας. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Με το Spigen τζαμάκι, μερικές φορές τρώει σκάλωμα, και δεν το αναγνωρίζει με τίποτα. Πας μετά από 5 λεπτά και το παίρνει με την πρώτη.. 😕 (Περασμένο το ίδιο δάκτυλο 4 φορές). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου (edited) On 22/1/2026 at 6:21 ΜΜ, OverClocker said: Το γιατί πλέον αυτά τα threads δεν έχουν πολλές σελίδες έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Έχει στο μυαλό σου οτι οι πωλήσεις κάθε χρόνο όλο και ανεβαίνουν, οπότε οι συσκευές υπάρχουν στην αγορά. 1. Δεν έχει προβλήματα. 2. Άπειρα guides online 3.κάνει out of the box τα περισσότερα απ αυτά που θέλει το αγοραστικό κοινό. 4. Πλέον ελάχιστοι γράφουν σε φορουμ. Spoiler 1. Ποτέ παλιότερα(τα τελευταία 10χρόνια πχ)δεν έγραφε κόσμος κυρίως αν είχε πρόβλημα. 2. Και παλιότερα υπήρχαν πολλά guides online πχ για Root που ήταν παλιότερα της μόδας. 3. Και παλιότερα τα Samsung(και οχι μονο)έκαναν out of the box τα περισσότερα. Θέμα χρόνου ήταν να φτάσουμε στο 4. Παλιότερα δεν ασχολούνταν όλοι με Samsung, Apple και Xiaomi. Υπήρχε ενδιαφέρον και για άλλες εταιρείες βλέπε Huawei, LG, Motorola,Sony,Realme (πρώτα GT),Google Nexus,HTC,Microsoft Lumia κλπ . Παλιότερα ήταν αλλιώς και οι ίδιες οι τιμές. Πιο εύκολα δοκιμαζε κόσμος νέες συσκευές/άλλες εταιρείες σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, άρα είχε μεγαλύτερο κίνητρο να μπει σε ένα forum να γράψει. Παλιότερα βλέπαμε μεγαλύτερες διαφορές/αλλαγές κάθε 1-2χρόνια σε σχέση με τελευταία και οι εταιρείες είχαν ας πούμε μια ταυτότητα.Τώρα ολα ειναι μια απο τα ίδια. Τι διαφορές έχει το S25U από το S24U για να μπουν πολλοί να γράψουν? Παλιότερα ο κόσμος δεν κρυβόταν πίσω από emotes. Για παράδειγμα στο θέμα του Galaxy S9+ των 300σελίδων, το δημοφιλέστερο σχόλιο έχει 3 likes. Στο θέμα του S10+ των 220σελίδων, μολις 2 likes. Στο εδώ θέμα των 100σελίδων, το δημοφιλέστερο σχόλιο έχει....23 likes. Παλιότερα υπήρχε και αντίλογος, πλέον οι περισσότεροι απλά συμφωνούν μεταξύ τους. Edited 30 Ιανουαρίου by Fulgore1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, Fulgore1 said: 1. Ποτέ παλιότερα(τα τελευταία 10χρόνια πχ)δεν έγραφε κόσμος κυρίως αν είχε πρόβλημα. 2. Και παλιότερα υπήρχαν πολλά guides online πχ για Root που ήταν παλιότερα της μόδας. 3. Και παλιότερα τα Samsung(και οχι μονο)έκαναν out of the box τα περισσότερα. Θέμα χρόνου ήταν να φτάσουμε στο 4. Παλιότερα δεν ασχολούνταν όλοι με Samsung, Apple και Xiaomi. Υπήρχε ενδιαφέρον και για άλλες εταιρείες βλέπε Huawei, LG, Motorola,Sony,Realme (πρώτα GT),Google Nexus,HTC,Microsoft Lumia κλπ . Παλιότερα ήταν αλλιώς και οι ίδιες οι τιμές. Πιο εύκολα δοκιμαζε κόσμος νέες συσκευές/άλλες εταιρείες σε σχέση με τα τελευταία χρόνια, άρα είχε μεγαλύτερο κίνητρο να μπει σε ένα forum να γράψει. Παλιότερα βλέπαμε μεγαλύτερες διαφορές/αλλαγές κάθε 1-2χρόνια σε σχέση με τελευταία και οι εταιρείες είχαν ας πούμε μια ταυτότητα.Τώρα ολα ειναι μια απο τα ίδια. Τι διαφορές έχει το S25U από το S24U για να μπουν πολλοί να γράψουν? Παλιότερα ο κόσμος δεν κρυβόταν πίσω από emotes. Για παράδειγμα στο θέμα του Galaxy S9+ των 300σελίδων, το δημοφιλέστερο σχόλιο έχει 3 likes. Στο θέμα του S10+ των 220σελίδων, μολις 2 likes. Στο εδώ θέμα των 100σελίδων, το δημοφιλέστερο σχόλιο έχει....23 likes. Παλιότερα υπήρχε και αντίλογος, πλέον οι περισσότεροι απλά συμφωνούν μεταξύ τους. Συμφωνώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 6 ώρες πριν, rapsodos1979_ said: Ερώτηση...Το tempered glass της ESR το έχει βάλει κάποιος? Ή να προτιμήσω κλασικά το spigen? Το έχω εγώ, και έχει κάτσει τέλεια. Σχεδόν δεν φαίνεται. Στην απόκριση του δακτυλικού μου κάνει κάποια νερά μερικές φορές, παρόλο που έχω περάσει το ίδιο δάχτυλο 3 φορές, αλλά γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Τα spigen πολύ καλή επιλογή επίσης, αλλά αρκετά τσιμπημενα στην τιμή για 2 κομμάτια. Βρήκα από αμαζον Γερμανίας της ESR, 3 τζαμακια με 12 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Ρε παιδιά είχα ρωτήσει παλαιότερα και στο νήμα του 24ultra. Αλλά θα ρωτήσω και εδώ. Μήπως και κάποιος άλλος είχε το ίδιο θέμα και βρήκε την λύση. Κάθε μέρα, μα κάθε μέρα πρέπει να πηγαίνω στις ρυθμίσεις και να αλλάζω το ζουμ οθόνης γιατί μικραίνουν όλα υπερβολικά ή καμιά φορά όλα γίνονται τεράστια. Δεν έχω πειράξει κάτι στο προσβασιμότητα. Στο good lock εδώ κατεβάσει αυτά στην φωτό που για την ακρίβεια δεν έχω πειράξει και κάτι ιδιαίτερα μέσω αυτών. Μπορεί να σκεφτεί κάποιος τι άλλο μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου Εσείς στο 25 ultra χρησιμοποιείτε τον Samsung account η τον Google???Έχω Pixel αλλα μου δώσανε για μερικές βδομάδες ένα 25 ultra αλλα δεν ξερω αν,πρέπει να ενεργοποιήσω και τον Samsung account...Ακομα έχετε τις επαφές Google η την εφαρμογή της Samsung...Για μενα θα ηταν πιο άνετο να είχε μόνο Google εφαρμογές, αλλα αυτο ειναι αδύνατο...Αν θέλω να χρησιμοποιήσω,μόνο της Google τις εφαρμογές, μπορώ να βγάλω τις αντίστοιχες της Samsung???Εννοώ να τις βγάλω απο,την συσκευή... Συγνώμη για.το σεντόνι αλλα απο το 18 έχω μόνο Pixel και μετά απο χρόνια πιάνω πάλι,ένα S Series... Αύριο θα γράψω και εντυπώσεις απο κάμερα...Πριν λίγο έβγαλα μερικές νυχτερινές και έχω να πω οτι το Pixel 9 Pro ειναι καλύτερο... Ένας λόγος που θα επερνα S ειναι μόνο το πενάκι...Είχα παλιά πολλά Note, και μου εχει λείψει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 3 minutes ago, jimlost said: Εσείς στο 25 ultra χρησιμοποιείτε τον Samsung account η τον Google???Έχω Pixel αλλα μου δώσανε για μερικές βδομάδες ένα 25 ultra αλλα δεν ξερω αν,πρέπει να ενεργοποιήσω και τον Samsung account...Ακομα έχετε τις επαφές Google η την εφαρμογή της Samsung...Για μενα θα ηταν πιο άνετο να είχε μόνο Google εφαρμογές, αλλα αυτο ειναι αδύνατο...Αν θέλω να χρησιμοποιήσω,μόνο της Google τις εφαρμογές, μπορώ να βγάλω τις αντίστοιχες της Samsung???Εννοώ να τις βγάλω απο,την συσκευή... Συγνώμη για.το σεντόνι αλλα απο το 18 έχω μόνο Pixel και μετά απο χρόνια πιάνω πάλι,ένα S Series... Αύριο θα γράψω και εντυπώσεις απο κάμερα...Πριν λίγο έβγαλα μερικές νυχτερινές και έχω να πω οτι το Pixel 9 Pro ειναι καλύτερο... Ένας λόγος που θα επερνα S ειναι μόνο το πενάκι...Είχα παλιά πολλά Note, και μου εχει λείψει... Και εγώ τον Google χρησιμοποιώ, δεν είναι απαραίτητος ο Samsung για τις επαφές. Τις πιο πολλές εφαρμογές της Samsung δεν σε αφήνει να τις σβήσεις, μην τις χρησιμοποιείς απλώς και θα είσαι εντάξει, αν θέλεις μπορείς να τις κάνεις απόκρυψη να μην εμφανίζονται καθόλου. Χώρο στην μνήμη πιάνουν απειροελάχιστο ούτως ή άλλως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. 29 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 29 Ιανουαρίου 7 minutes ago, Nikos Spyr said: Και εγώ τον Google χρησιμοποιώ, δεν είναι απαραίτητος ο Samsung για τις επαφές. Τις πιο πολλές εφαρμογές της Samsung δεν σε αφήνει να τις σβήσεις, μην τις χρησιμοποιείς απλώς και θα είσαι εντάξει, αν θέλεις μπορείς να τις κάνεις απόκρυψη να μην εμφανίζονται καθόλου. Χώρο στην μνήμη πιάνουν απειροελάχιστο ούτως ή άλλως. Κατέβασες τις εφαρμογές επαφές,τηλεφωνο απο το Play store να φανταστώ...Πάντως εκτός του S Pen δεν βλέπω κάτι να με κάνει να αφήσω το Pixel...Βασικά ο μόνος λόγος θα είχε να κάνει είναι με την αλλαγή, και όχι οτι δεν με καλύπτει το Pixel...Απλα στο Samsung ειναι πιο εύκολα μερικά πράγματα, ειναι πιο άμεσα...Και φυσικά το Service...Ευτυχώς δεν το έχω χρειαστεί ποτέ για το Pixel .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts