Jump to content

granazias

Members
  • Δημοσιεύσεις

    542
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by granazias

  1. Κι εγώ το έχω κατεβάσει εδώ και καιρό, είμαι ακόμα με 5.1 και το βρίσκω κανονικά. Κάνω αναζήτηση " The Dawn II " και μου βγάζει διάφορα θέματα και μέσα είναι κι αυτό.
  2. Σε ευχαριστω πολυ..εφαρμοστηκε κιολας.
  3. Συγνωμη που ρωταω κατι εντελως ασχετο με το θεμα σου,αλλα εχω ψαξει παντου και δεν βρισκω εκεινο το wallpaper που εχεις στην οθονη κλειδωματος. Που το βρισκω; Ευχαριστω!
  4. Εγω δεν ειχα τη συγκεκριμενη εφαρμογη,αλλα αφου βρηκες τη λυση ολα καλα. Ευχαριστουμε για την επισημανση που ισως βοηθησει αλλους χρηστες μελλοντικα.
  5. Το θέμα έχει εμφανιστεί εδώ και καιρό σε διάφορες συσκευές,και η συνήθης αιτία είναι η εφαρμογή Digital Wellbeing. Κάποια από τις τελευταίες ενημερώσεις της προκαλεί αυτό το θέμα με την εφαρμογή εκκινητή και κυρίως τον nova. Η λύση είναι να κάνεις εκκαθάριση της cache και data της εφαρμογής και βλέπεις. Αν το συνεχίσει τοτε κάνεις απεγκατασταση ενημερώσεων και σε γυρίζει στην αρχική εργοστασιακή έκδοση της εφαρμογής. Κάποια στιγμή σε κατοπινό στάδιο με νεότερη ενημέρωση της εφαρμογής από τον προγραμματιστή σταματάει να γίνεται αυτό. Να προσθέσω ότι αυτό συνέβη σε ολες μου τις συσκευές και η λύση ήταν αυτά που έγραψα πριν. Μετά δεν ξαναεμφανίστηκε και η εφαρμογή είναι ήδη ενημερωμένη αρκετές φορές από τότε, οπότε θεωρώ ότι λύθηκε μια και καλή το ζήτημα.
  6. Καλημέρα! Πας ρυθμίσεις,μπαίνεις στο Ήχοι και δόνηση,μετά πάνω πάνω σου δείχνει μενού Λειτουργία ήχου κι έχει τις 3 επιλογές προφίλ κι από εκεί ρυθμίζεις στο καθένα τι θέλεις. Βασικά είναι ρυθμισμένα εργοστασιακά να λειτουργούν έτσι όπως τα θέλεις..από εκεί και πέρα πειράζεις εσύ αναλόγως με τα γούστα σου. Για του λόγου το αληθές έκανα 3 διαφορετικές κλήσεις,από μία σε κάθε προφίλ και είναι όπως τα θέλεις. 1)Ήχος με ήχο και δόνηση 2)Δόνηση με μόνο δόνηση και 3)Σιγαση χωρίς ήχο και χωρίς δόνηση.
  7. Με την παλάμη σου κάθετα στην οθόνη γίνεται,είτε προς τα αριστερά είτε προς τα δεξιά..όχι με τα δάχτυλα. Εμενα επειδή είμαι δεξιόχειρας πιάνει πάντα όταν το κάνω από αριστερά προς τα δεξιά..ανάποδα δεν πιάνει πάντα,κι έχω ρυθμισμένες τις κινήσεις αντί για κουμπιά. Για να μην παρεξηγηθω,έχεις κάνει τη ρύθμιση μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής; Αν όχι πας Ρυθμισεις-συνθετες λειτουργιες-κινησεις και χειρονομιες κι επιλέγεις την τελευταία λειτουργια Κίνηση παλάμης για λήψη. Ο άλλος τρόπος είναι ο κλασσικός με το ταυτόχρονο πάτημα volume down+power button. Όσο για την ημερομηνία δυστυχώς δεν υπάρχει επιλογή να γίνεται αυτόματα. Όταν βγάλεις μια φωτό πρέπει να την κάνεις επεξεργασία και να πας εκεί που λέει "κείμενο". Σου ανοίγει παραθυράκι με επιλογές γραμματοσειρών και χρώματος,κι αφού γράψεις αυτό που θέλεις πατάς σε οποιοδήποτε σημείο της εικόνας και σου δίνει επιλογή να μετακινήσεις το κείμενό σου όπου εσύ θέλεις να μπει πάνω στη φωτό. Τέλος πατάς αποθήκευση. Είναι φασαρία αλλά δεν υπάρχει άλλος τροπος δυστυχώς.
  8. Χαρά μου που βοήθησα! Άστα να πάνε..και στην αρχή που το έψαχνα βαρέθηκα να σκαλίζω εδώ κι εκεί και τα παράτησα..λέω τελικά δεν υπάρχει αυτή η επιλογή. Μετά από καιρό μου τη βιδωσε μια μέρα και λέω ας ξαναψαξω και το ανακάλυψα επιτέλους. Μου έχει γίνει συνήθεια από τα LG που είχα για πολλά χρόνια,αλλά εκεί γινόταν εύκολα η αλλαγή και ξενέρωσα στην αρχή. Περίπου η ίδια διαδικασία είναι και στην εφαρμογή messages της google. Τέλος καλό όμως.
  9. Βεβαίως και υπάρχει αλλά θέλει πολύ ψάξιμο..την έπαθα κι εγώ αλλά το βρήκα τελικά. Μπαίνεις Μηνυματα πατάς τις 3 τέλειες πάνω δεξιά - ρυθμίσεις - ειδοποιήσεις - κατηγορίες ειδοποιήσεων - και μετά σου δίνει 3 επιλογές..πατάς στο γενικές ειδοποιήσεις κι εκεί σου βγάζει επιλογή Ήχος και τον αλλάζεις. Μετά ξαναπάς ένα βήμα πίσω κι επιλέγεις και την άλλη λειτουργία Νέα μηνύματα και σε ξαναβάζει στο ίδιο μενού με πριν κι αλλάζεις κι εκεί τον ήχο. Είναι λίγο Γολγοθάς αλλά γίνεται τελικά. Ισχύουν και για εσένα αυτά που έγραψα πριν 😉
  10. Στην ίδια λύση κατέφυγα κι εγώ αναγκαστικά και λέω αναγκαστικά γιατί γίνεται αρκετά ογκώδης η συσκευή,αλλά από το να έχω συνέχεια θέματα,ας είναι κι έτσι. Σπίτι την αλλάζω με μια απλή σιλικόνης και κάνω τη δουλειά μου.
  11. Χτύπα το άφοβα. Το έχω σχεδόν ένα χρόνο και γενικά είμαι πολύ ικανοποιημένος. Μπαταρία δύναμη,κάμερες αξιοπρεπέστατες μέρα και νύχτα,σήμα πολύ καλό ακόμα και σε σημεία που με άλλη συσκευή που έχω παράλληλα εκεινη δυσκολευεται,το Samsung υπερέχει. Υποστήριξη ενημερώσεων σχεδόν κάθε μήνα και δυνατά ηχεία με πολύ καλές επιδόσεις λόγω Dolby Atmos. Προσωπικά εγώ το μόνο θέμα που έχω αλλά το μετριασα κάπως,είναι ότι επειδή το έχω μόνιμα στην πίσω τσέπη,και παρόλο που έχω ενεργη την αποφυγή τυχαίων αγγιγματων,δυστυχώς μου ξεκλειδώνει και κάνει διάφορα..από ακούσιες κλήσεις μέχρι λήψεις σκοτεινών φωτογραφιων και τέτοια. Επίσης η πλάτη με το πλαστικό που έχει μοιάζει λίγο φτηνιαρικη και ίσως να γρατζουνιεται εύκολα αλλά κι αυτό το έλυσα με την προσθήκη ζελατίνας και γίνεται λίγο πιο όμορφη και ταυτόχρονα χωρίς γρατζουνιες. Κατά τα άλλα όμως είναι πολύ αξιόπιστη συσκευή και την συστήνω χωρίς δισταγμό.
  12. Ναι ακριβώς αυτό. Μάλιστα..έχεις sot (screen on time), 5 ωρες και 1 λεπτό.
  13. Αυτό δείχνει τον υπολογισμό που κάνει η συσκευή για το πόσο θα σου αντέξει μέχρι να χρειαστεί επαναφόρτιση με βάση τη χρήση που το έχεις μάθει να κάνει..αλγόριθμος είναι και δεν ισχύει πάντα γιατί η χρήση που κάνεις κάθε μέρα είναι διαφορετική. Αυτό που ψάχνεις για τη διάρκεια αναμμένης οθονης κατά τη διάρκεια χρήσης μεταξύ φορτίσεων το βρίσκεις όταν πατήσεις επάνω στο γράφημα της μπαταρίας. Εκεί σου δείχνει στα αριστερά πριν πόσες ώρες ή μέρες φορτισες πλήρως τη συσκευή, και το ποσο χρόνο έχει μείνει ανοικτή η οθόνη στα δεξιά κάτω από το γράφημα.
  14. granazias

    LG G8 / G8s

    Άρα λοιπόν δεν είμαι ο μόνος που νοιώθει έτσι..χαχαχα. Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ εκτός από εκείνες τις συσκευές που ανέφερα πριν, έχω και 2 της OnePlus. Δυνατές συσκευές με καλά χαρακτηριστικά και δουλεύουν άψογα σε όλα τους. Όμως ρε παιδί μου πάντα κάτι με τραβάει με τα LG. Όπως τώρα για παράδειγμα που γράφω, το κάνω με ένα LG V50..δυναμίτης, απλά είναι λίγο πίσω σε έκδοση λογισμικού με την 10 αλλά και πάλι σπέρνει. Η καβατζα των άλλων LG ας πούμε με έβγαλε ασπροπροσωπο εδώ και λίγο καιρό που χρειάστηκε συσκευή η γυναίκα μου όταν άρχισε να σέρνεται απελπιστικά ενα Samsung που είχε επί 4 χρόνια, λογικό κιόλας, κι όταν της έδωσα ένα V30, ενώ στην αρχή ξινισε λίγο γιατί την είχε βολεψει πολύ το προηγούμενο, και όλα τα προηγούμενα που είχε ήταν πάλι Samsung, και ήθελε να πάει παλι σε ίδιας μάρκας της λέω πάρτο δοκίμασε το και τα ξαναλέμε. Παρεπιπτόντως το παλιό της ήταν 5.2 ιντσες ενώ το V30 6". Μετά από καμιά βδομάδα της λέω πως σου φαίνεται; σου κάνει η να πάμε για κανένα άλλο;δεν υπάρχει περίπτωση μου λέει..αυτό πετάει και είναι πολύ πιο βολικό κι εύχρηστο από το άλλο που ειχα..τώρα καταλαβαίνω γιατί έφαγες κόλλημα..έχεις κι άλλα αν χρειαστούμε μελλοντικά; Όσα θες της λέω..χαχαχα. Τεσπά, μακάρι να ξανακάνει το βήμα η εταιρία αν και όπως ανέφερες κι εσύ μάλλον χλωμό φαίνεται..ειδωμεν.
  15. granazias

    LG G8 / G8s

    Πράγματι η LG σίγουρα λείπει από πολύ κόσμο, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. Μπορεί να έκανε κάποιες πολύ χοντρές πατάτες, κυρίως με το θέμα μακροχρόνια υποστήριξη στο λογισμικό, αλλά και κάποιες ελάχιστες συσκευές με αρκετά προβλήματα, τα οποία την έριξαν στο καναβάτσο, έβγαζε όμως γενικά πολύ αξιόπιστες συσκευές που τα είχαν όλα σε σύγκριση με τους μεγάλους που κόβουν κάθε χρόνο κι από κάτι. Πίστεψε με έχω κάνει μια μικρή συλλογή από καποιες ναυαρχίδες της, και μέχρι και σήμερα που πλέον είμαι με άλλη εταιρία ως κύρια συσκευή, έρχονται φορές που κάνω τραμπα την κάρτα σιμ και γουστάρω. Έχουν τα άτιμα αυτό το κάτι που σε τραβάνε..το άψογο κράτημα, η πολύ καλή ποιότητα υλικών κατασκευής, η διαθεσιμότητα θέσης για κάρτα μνήμης, η θύρα ακουστικών; Δυστυχώς όμως το ότι είναι παλιά και χωρίς αναβαθμίσεις είναι μεγάλο ρίσκο κυρίως για χρήση τραπεζικών εφαρμογών, οπότε αναγκαστικά πάμε σε νεότερες συσκευές. Δεν ξέρω αν ακούγομαι υπερβολικός αλλά δυστυχώς κάποια από αυτά που ανέφερα, πρέπει να τα σκάσεις χοντρά για ναυαρχίδα και πάλι δεν τα βρίσκεις όλα. Παράδειγμα; Αυτή τη στιγμή έχω ως κύρια ένα Samsung A52s..καλή συσκευή για τα λεφτά της, υποστήριξη λογισμικού στο φουλ, καμία σχέση με LG, έχει θύρα ακουστικών, και υποστηρίζει και κάρτα μνήμης, αλλά ρε φίλε αυτή η φτηνιαρικη πλαστικουρα γύρω γύρω και πλάτη, η απαράδεκτη για τέτοιο όνομα μέτρια αποδοση του αισθητήρα δακτυλικου και του ξεκλειδωματος με το πρόσωπο, η ανυπαρξία φυσικού αισθητήρα εγγύτητας με αποτελεσμα να ξεκλειδώνει μέσα στις τσέπες η συσκευή και να κάνει ότι θέλει, με κάνει πραγματικά να θέλω να ξαναδουλευω τα παλιά μου και πλήρως λειτουργικά και αξιόπιστα LG. Ας ελπίσουμε κάποια στιγμή αν καλυτερεύσουν τα πράγματα να επανέλθει η εταιρία σε αυτό το κομμάτι της αγοράς.
  16. Το έχω κάνει κι αυτό. Αποτέλεσμα; 3 σπασμένα γυαλιά στις άκρες και γεμιζαν ραγισματα παντού χωρίς καν να έχω χτυπήσει κάπου. Απλά από την πίεση κάπου πρέπει να ακούμπησαν ατσουμπαλα οι θήκες στην άκρη των γυαλιών κι έσπαγαν. Ποτέ δεν έκατσα πάνω τους στο αυτοκίνητο και πάντα με σχετικά χαλαρά παντελονια, όχι εφαρμοστά. Και δοκιμασμένο με 3 διαφορετικές θήκες έτσι; Κάθε θήκη κι ένα σπασμένο γυαλί..αστα σου λέω μεγάλη απογοήτευση σε σημείο να θέλω να το πετάξω. Και φαινομενικά όλες οι θήκες είχαν μια στοιχειώδη απόσταση από το εκαστοτε γυαλί και όλα τα γυαλιά επώνυμα συν η μία από τις 3 θήκες επίσης επώνυμη..οι άλλες 2 σιλικόνης από κινεζικό ιντερνετομαγαζο αλλά καλής ποιότητας.
  17. Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Η συγκεκριμένη λειτουργία είναι όντως άχρηστη για εμάς που βαζουμε τη συσκευή στην πίσω τσέπη. Παθαίνω ακριβώς τα ίδια όπως κι εσύ, έχουν γίνει κάμποσες κλήσεις χωρίς να το καταλάβω, τραβάει screenshots, ανοίγει κάμερα και φακός, σαν κινούμαι ακούω να πληκτρολογουνται αριθμοι..ότι να'ναι γενικότερα. Αυτό όμως που μου έκανε τρομερή εντύπωση είναι πως γίνεται να ξεκλειδώνει αφού είχα ενεργοποιημενο το ξεκλείδωμα με δακτυλικό και μοτίβο. Αναγκάστηκα έπειτα από πολλά χρόνια χρήσης του double tap to wake σε διάφορες συσκευές που είχα κι έχω ακόμα, να το απενεργοποιήσω. Τόσες συσκευές και δεν είχα σε καμία θέμα, κι η χρήση ήταν πάντα στην πίσω τσέπη όπως και τώρα. Δυστυχώς η πρώτη μου εμπειρία με συσκευή της Samsung δεν είναι και η καλύτερη, όμως σαν συσκευή γενικότερα αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω. Η αλήθεια είναι ότι όντως μειώθηκαν κατά πολύ τα τυχαία ξεκλειδωματα, αλλά δυστυχώς ακόμα γίνονται κάποια..ελάχιστα μεν αλλά συμβαίνουν. Έχω παραγγείλει μια θήκη τύπου βιβλίου ως αναγκαστική λύση, την οποία όμως όλα αυτά τα χρόνια απέφευγα διότι λόγω δουλειάς συσσωρεύεται σκόνη σε συγκεκριμένα σημεία των συσκευών, αλλά από ότι φαίνεται δεν έχω άλλη επιλογή, και δεν θέλω να το πουλήσω για αυτό το λόγο.
  18. Πληροφοριακά για όποιον ενδιαφέρεται για γυαλί εκτός από τα κλασσικά της spiegen και της ESR τα οποία είναι από τα καλύτερα που κυκλοφορούν,αλλά τσιμπάνε αρκετά σε τιμη, είναι και το παρακάτω που θα βρείτε στο λινκ που θα παραθέσω. Τυχαίνει να έχω στην κατοχή μου και ένα 1+ 8t για το οποίο έψαχνα καλό γυαλί κι αγόρασα ένα σετ 3 γυαλιών της mr. Shield από το αμερικανικό αμαζον, με κόστος περίπου 15 ευρώ. Επειδή το τελευταίο γυαλί που φορούσα στο A52s και ήταν της ESR παρεπιπτόντως, έσπασε χωρις καν να το χτυπήσω κάπου, πιθανόν από κάποια πίεση που δέχτηκε στην πίσω τσέπη μου, είπα να δοκιμάσω κατά πόσο ταιριάζει το γυαλί του oneplus. Παίδες έπαθα σοκ..κάθεται άψογα χωρίς το παραμικρό ψεγάδι. Φυσικά για να το τοποθετήσω χρησιμοποίησα το πλαστικό βοηθητικό πλαίσιο που είχε μέσα στη συσκευασία της ESR γιατί τα γυαλιά της mr.shield δεν περιέχουν κάτι τέτοιο στο πακέτο. Τα κενα που αφήνει γύρω γύρω ελάχιστα και η αίσθηση αφής πολύ καλή. Αυτό που μου έκανε όμως τεράστια εντύπωση είναι ότι όλως τυχαίως ξαφνικά μου δουλεύουν τέλεια και το δακτυλικό αποτύπωμα αλλά και το ξεκλείδωμα προσώπου, χωρίς καν να σβήσω τις προηγούμενες ρυθμίσεις. Είχα κάνει ένα σχετικό σχόλιο περί του θέματος λίγα ποστ πριν. Εδώ σας δίνω το λινκ για τα γυαλιά της Mr shield https://www.amazon.com/gp/aw/d/B08L4VQKWP?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title
  19. Συμφωνώ ότι για τα λεφτά της η συσκευή είναι αρκετά καλή, σίγουρα καλύτερη από άλλες της ίδιας οικονομικής κατηγορίας, αλλά θεωρώ πως για το όνομα που κουβαλάει η εταιρία, προσωπικά εμένα με χάλασε πολύ το γεγονός της "αποτυχίας" σε ένα τόσο σημαντικό κομμάτι της συσκευής. Έχω ακόμα αρκετά παλαιοτερες συσκευές της LG και της Oneplus, μιλάω για συσκευές 5 και 3 χρόνων αντίστοιχα, που το δακτυλικό τους και το ξεκλείδωμα προσώπου δεν παίζονται. Ακόμα και με ελαφρώς γυρισμένο κεφάλι με εντοπίζουν, και με βρώμικα δάκτυλα λόγω επαγγέλματος πιάνει το δακτυλικό χωρίς καμία αστοχία. Άντε και πες οι αισθητήρες δακτυλικου των LG βρίσκονται στην πλάτη και ίσως παίζει κάποιο ρόλο. Του OnePlus είναι στην οθόνη κι ανοίγει κι αυτό αστραπιαία. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ποτέ μου συσκευή Samsung και το μόνο που με ξενέρωσε είναι αυτό. Κατά τα άλλα ναι είναι πολύ τίμια συσκευή που σίγουρα βάζει κάτω ακριβότερες.
  20. Δυστυχώς είναι μια πικρή αλήθεια η συγκεκριμένη λειτουργία σε αυτή τη συσκευή. Έχουν περάσει κάμποσες συσκευές από τα χέρια μου, αλλά αυτή είναι η χειρότερη στο συγκεκριμένο τομέα. Ακόμα και η αναγνώριση προσώπου έχει περίπου τις μισές προσπάθειες ξεκλειδωματος επιτυχείς, κι έχω δοκιμάσει 3 διαφορετικά γυαλιά αλλά και χωρίς γυαλί πάλι τα ίδια συμβαίνουν. Κάποια στιγμή είχε δώσει μερικά tips o συμφορουμιτης s_wind, αλλά ακόμα και με εκείνα τουλάχιστον στη δική μου συσκευή έχω θέμα. Δυστυχώς επειδή έχει περάσει αρκετός καιρός δεν τα θυμάμαι για να σου τα αναφέρω, το μόνο που θυμάμαι και βοήθησε αρκετά είναι ότι πέρασα 2 φορές το ίδιο δάκτυλο κατά την ρύθμιση. Αναγκαστικά όμως έχω και δαχτυλικο αλλά και αναγνώριση προσώπου ενεργά για καλύτερα αποτελέσματα, που και με αυτά τα 2 ταυτόχρονα πάλι έχω πολλές αστοχίες. Φοβερή συσκευή αλλά δυστυχώς εκεί χωλαινει αρκετά.
  21. Δυστυχώς συμβαίνει και σε εμένα και είναι όντως πολύ εκνευριστικο..μέχρι και κλησεις είχαν γίνει κατά λάθος,κι έχω ενεργοποιημένη και τη λειτουργία για αποφυγή από τυχαία αγγίγματα. Οποιαδηποτε άλλη συσκευή κι αν εχω, δεν μου τα κάνει αυτά. Αναγκαστικά βάζω τη συσκευή στην τσέπη μου με την οθόνη προς τα έξω για να γλιτώσω από τα ανεπιθύμητα ξεκλειδωματα, κι εννοείται πως έχω τζαμακι για προστασία από χτύπημα. Πραγματικα δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος τρόπος για να αποφύγουμε αυτή την κατάσταση.
  22. Ευχαριστούμε πολύ..φαίνεται πολύ χρήσιμο.
  23. Έχεις κοιτάξει μέσα στο play store μήπως η εφαρμογή carrier services θέλει ενημερωση; Δεν ξέρω αν σίγουρα οφείλεται σε αυτό,απλά ρίχνω μια ιδέα,..συνήθως κάποιοι πάροχοι αργούν να δώσουν ενημερωσεις και ίσως κι αυτό που ανέφερα για την εφαρμογή να παίζει κάποιο ρόλο.
  24. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στο δικό μου. Εμφανίστηκε μετά το security update Φεβρουαρίου,αλλά θεωρούσα ότι συμβαίνει μόνο σε μένα και δεν έδωσα σημασία. Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω καθαρισμό της cache μέσω recovery,και ίσως αυτό να έδινε τη λύση.
×
×
  • Create New...