Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

25 minutes ago, spyrdano said:

Να είναι μια φτηνή διάφανη θήκη που έχω πάρει προσωρινά τότε; Τι να πω; Θα το δοκιμάσω και χωρίς αυτήν 

Πάντως στο διαγνωστικό το nfc δείχνει ότι λειτουργεί κανονικά 

Νομιζω οτι απλα το θεμα ειναι η σωστη τοποθετηση του τηλ μιας και δεν εχουν ολα τα τηλ στο ιδιο σημειο το nfc. Επισης απο οσο εχω διαβασει εχουν μειωσει την ισχυ του σηματος του nfc προς αποφυγη απατεωνων. Οποτε ειναι λογικο να χρειαστει να τοποθετησεις το κινητο στη σωστη θεση μπρος στο μηχανημα για να το διαβασει.

18 minutes ago, George K said:

Νομιζω οτι απλα το θεμα ειναι η σωστη τοποθετηση του τηλ μιας και δεν εχουν ολα τα τηλ στο ιδιο σημειο το nfc. Επισης απο οσο εχω διαβασει εχουν μειωσει την ισχυ του σηματος του nfc προς αποφυγη απατεωνων. Οποτε ειναι λογικο να χρειαστει να τοποθετησεις το κινητο στη σωστη θεση μπρος στο μηχανημα για να το διαβασει.

Δηλαδή διάβασες ότι μόνο στο s25 ultra  μειώθηκε η ισχύει;  γιατί στις συσκευές s21u k 24u που εχω δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. . 

Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη που να έχει στις κάμερες ξεχωριστή τρύπα για την κάθε μία και όχι ένα ή δύο μεγάλα για κάθε σειρά τόσο μου γεμίζει σκόνες. Επίσης δεν θέλω να έχει μαγνήτη για βάσεις κτλ. 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

1 ώρα πριν, challenge143 said:

Δηλαδή διάβασες ότι μόνο στο s25 ultra  μειώθηκε η ισχύει;  γιατί στις συσκευές s21u k 24u που εχω δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. . 

Εχω διαβασει οτι γενικα μειωνεται η ισχυς στα τσιπακια nfc. Ηταν ενα γενικο αρθρο που δεν αναφεροταν σε συγκεκριμενες συσκευες αλλα στην γενικη οδηγια απο τραπεζικους παροχους για την αποφυγη απατης.

Για τον ιδιο λογο υπαρχει και μια γενικη οδηγια οταν δεν χρημοποιειτε το nfc να ειναι κλειστο και οταν θελει καποιος να το χρησιμοποιησει να το ανοιγει. Ολα αυτα γενικως.

Καλησπέρα σας. Μπορώ να φτιάξω μία ρουτίνα για κάποιες συγκεκριμένες ώρες ή και μέρες η οποία θα απενεργοποιεί την ειδοποίηση σε δύο συγκεκριμένες εφαρμογές όπως το outlook και το teams; 

Πχ θέλω από τις 9:00 το βράδυ μέχρι και το πρωί να μη δέχομαι ειδοποιήσεις στο outlook και στο teams.

3 ώρες πριν, LELELO said:

Καλησπέρα σας. Μπορώ να φτιάξω μία ρουτίνα για κάποιες συγκεκριμένες ώρες ή και μέρες η οποία θα απενεργοποιεί την ειδοποίηση σε δύο συγκεκριμένες εφαρμογές όπως το outlook και το teams; 

Πχ θέλω από τις 9:00 το βράδυ μέχρι και το πρωί να μη δέχομαι ειδοποιήσεις στο outlook και στο teams.

Καλησπέρα, θα μπορουσες μέσα από την εφαρμογή του outlook, στις ρυθμίσεις > notification > do not disturb > during quiet time, να ορίσεις πότε να μην παίρνεις ειδοποιήσεις. 

Just now, awueu said:

Καλησπέρα, θα μπορουσες μέσα από την εφαρμογή του outlook, στις ρυθμίσεις > notification > do not disturb > during quiet time, να ορίσεις πότε να μην παίρνεις ειδοποιήσεις. 

Επιπρόσθετα μπορείς να δηλώσεις και το Teams εκεί  

15 ώρες πριν, _dimdim_ said:

Έχετε να προτείνετε κάποια θήκη που να έχει στις κάμερες ξεχωριστή τρύπα για την κάθε μία και όχι ένα ή δύο μεγάλα για κάθε σειρά τόσο μου γεμίζει σκόνες. 

Την ίδια απορία είχα και εγώ 6 μήνες. Η spigen και η ringkie , ενώ στο παρελθόν είχε ένα σωρο ωραίες θήκες , φέτος είναι για τα μπάζα. 

4 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Την ίδια απορία είχα και εγώ 6 μήνες. Η spigen και η ringkie , ενώ στο παρελθόν είχε ένα σωρο ωραίες θήκες , φέτος είναι για τα μπάζα. 

Προφανώς δεν ψάχνετε καλά, η ringke βγάζει   https://www.skroutz.gr/s/58345208/Ringke-Back-Cover-Silikonis-Mayro-Galaxy-S25-Ultra.html, τώρα αν δεν σας αρέσει το μαύρο χρώμα είναι άλλη υπόθεση.

Μαζί με την αγορά του τηλεφώνου πήρα και μια θηκη απο την samsung η οποία παρουσίασε πρόβλημα. Έστειλα μήνυμα και μου ειπαν το κοιτάνε εαν πρόκειται για αστοχία και θα μου απαντησουν. Το ίδιο προβλημα παρουσιαστηκε και σε ένα φίλο. Παραθέτω φωτογραφίες και απορώ πόσο χρόνο χρειάζονται για να δουν αν ειναι αστοχία που ξεκόλλησε.

20250821_095346.jpg

20250821_095353.jpg

21 minutes ago, atvelos said:

Μαζί με την αγορά του τηλεφώνου πήρα και μια θηκη απο την samsung η οποία παρουσίασε πρόβλημα. Έστειλα μήνυμα και μου ειπαν το κοιτάνε εαν πρόκειται για αστοχία και θα μου απαντησουν. Το ίδιο προβλημα παρουσιαστηκε και σε ένα φίλο. Παραθέτω φωτογραφίες και απορώ πόσο χρόνο χρειάζονται για να δουν αν ειναι αστοχία που ξεκόλλησε.

20250821_095346.jpg

20250821_095353.jpg

Η γραφειοκρατία τους απαιτεί λίγες ημέρες, να σταλεί η φωτό στην κορέα, να πάρουν την απόφαση, να σταλεί email εδώ με την απάντηση και μετά να σου απαντήσουν, μεγάλες εταιρείες πολλές φορτούνες να περάσει μία υπόθεση.

3 ώρες πριν, boymanos said:

Προφανώς δεν ψάχνετε καλά, η ringke βγάζει   https://www.skroutz.gr/s/58345208/Ringke-Back-Cover-Silikonis-Mayro-Galaxy-S25-Ultra.html, τώρα αν δεν σας αρέσει το μαύρο χρώμα είναι άλλη υπόθεση.

Όπως ανέφερα προσωπικά, δεν θέλω να έχει μαγνήτη. Δεν μου είναι κάτι που θα χρειαστώ. Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως! 

Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb

καλημερα, πηγα να ανοιξω τα δεδομενα και μου βγαζει εικονιδιο με ερωτηματικο ψηλα εκει που ειναι το εικονιδιο του wfi  της μπαταριας κλπ. και παταω και λεει 

"δεν ειναι δυνατη η προσβαση στον ιδιωτικο  διακομιστη DNS" 

τι ρυθμιση θελει? ειναι θεμα δικτυου?

4 ώρες πριν, _dimdim_ said:

Όπως ανέφερα προσωπικά, δεν θέλω να έχει μαγνήτη. Δεν μου είναι κάτι που θα χρειαστώ. Ευχαριστώ για την πρόταση πάντως! 

https://www.skroutz.gr/s/58373011/Spigen-Liquid-Air-Back-Cover-Plastiko-Mayro-Galaxy-S25-Ultra-ACS08953.html?product_id=251517529&sponsored=fbt&sku_loop=true

Ρε ομάδα τι μπορεί να εχει αλλάξει και δεν με αφήνει να αλλάξω την προεπιλεγμενη εφαρμογή τηλεφωνου;

Screenshot_20250826_150529_Settings.jpg

Screenshot_20250826_150408_Settings.jpg

Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / Xperia x10 mini / Aino U10i / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra

On 26/8/2025 at 2:23 ΜΜ, George K said:

H liquid air για το 25 ΔΕΝ έχει ξεχωριστές τρύπες, την έχω.

Δεν ξέρω ποιος έβαλε αυτή τη φωτό στο σκουτζ αλλά είναι λάθος.

https://www.spigen.com/products/galaxy-s25-series-case-liquid-air

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Παιδια μια ερώτηση έρχομαι απο S24 ultra στο s25 ultra μονο εμένα δεν με βολεύει στο πως το πιάνεις στο χερι που ειναι τοσο τετράγωνο ?

On 25/8/2025 at 7:46 ΜΜ, awueu said:

Επιπρόσθετα μπορείς να δηλώσεις και το Teams εκεί  

Καλημέρα.. το έκανα.. σε ευχαριστώ πολύ..🙏🙏

On 28/8/2025 at 8:09 ΠΜ, OverClocker said:

H liquid air για το 25 ΔΕΝ έχει ξεχωριστές τρύπες, την έχω.

Δεν ξέρω ποιος έβαλε αυτή τη φωτό στο σκουτζ αλλά είναι λάθος.

https://www.spigen.com/products/galaxy-s25-series-case-liquid-air

Πολύ σωστά.. η φωτογραφία που ανέβασε το προηγούμενο παιδί είναι από τις προηγούμενες εκδόσεις.. το link που ανέβασες εσύ είναι το σωστό.. την έχω σε γκρι πραγματικά θεωρώ ότι είναι η καλύτερη από όσες έχω.. η χειρότερη είναι με διαφορά η original της samsung..

6 ώρες πριν, LELELO said:

Καλημέρα.. το έκανα.. σε ευχαριστώ πολύ..🙏🙏

Πολύ σωστά.. η φωτογραφία που ανέβασε το προηγούμενο παιδί είναι από τις προηγούμενες εκδόσεις.. το link που ανέβασες εσύ είναι το σωστό.. την έχω σε γκρι πραγματικά θεωρώ ότι είναι η καλύτερη από όσες έχω.. η χειρότερη είναι με διαφορά η original της samsung..

Εγώ σε αντίθεση θεωρώ την samsung σαν σύνολο καλύτερη ανάμεσα σε αυτές τις 2.

Απλά το μαύρο που την διαφημίζουν, δεν είναι μαύρο.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

Λοιπόν ερώτημα που θέλει ψάξιμο. 

Αγόρασα ένα s25 ultra. Έχω ήδη ένα Huawei mate 20x.

Και τα δύο αναφέρουν σε όλα τα site , όπως στο gsmarena, ότι έχουν πάχος 8.2 χιλιοστά. 

Τα βάζω ξαπλωμένα με την οθόνη κάτω σε επίπεδη επιφάνεια εννοείται, και 25 ultra είναι ελάχιστα πιο χοντρό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει το ίδιο πάχος. Το Huawei φυσικά έχει πιο λεπτές άκρες, και τα 8.2 θα είναι στη μέση της συσκευής. Αλλά κοιτώντας τις συσκευές κολλητά από απόσταση (το νιώθω και στην αφή) , υπάρχει διαφορά πάχους! 

Δυστυχώς δεν έχω άλλη συσκευή στα 8.2 χιλιοστά να συγκρίνω , πάντως σίγουρα μια από τις δύο που έχω λέει ψέματα. Λίγο πιο πάνω, λίγο πιο κάτω, δεν ξέρω . 

Και μπορεί και για το Xiaomi 15 ultra να γράφουν για 9.4 χιλιοστά, αλλά έχω την εντύπωση ότι η πλάτη είναι ίδια λεπτη με το 25 ultra..

1 ώρα πριν, EricssonyFan said:

Και τα δύο αναφέρουν σε όλα τα site , όπως στο gsmarena, ότι έχουν πάχος 8.2 χιλιοστά. 

Τα βάζω ξαπλωμένα με την οθόνη κάτω σε επίπεδη επιφάνεια εννοείται, και 25 ultra είναι ελάχιστα πιο χοντρό, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει το ίδιο πάχος. Το Huawei φυσικά έχει πιο λεπτές άκρες, και τα 8.2 θα είναι στη μέση της συσκευής. Αλλά κοιτώντας τις συσκευές κολλητά από απόσταση (το νιώθω και στην αφή) , υπάρχει διαφορά πάχους! 

Δυστυχώς δεν έχω άλλη συσκευή στα 8.2 χιλιοστά να συγκρίνω , πάντως σίγουρα μια από τις δύο που έχω λέει ψέματα. Λίγο πιο πάνω, λίγο πιο κάτω, δεν ξέρω . 

Και μπορεί και για το Xiaomi 15 ultra να γράφουν για 9.4 χιλιοστά, αλλά έχω την εντύπωση ότι η πλάτη είναι ίδια λεπτη με το 25 ultra..

Στο phone arena το έχει ως 8.2 (s25 ultra) και 8.15 (mate 20x).

Στο παρακάτω λινκ φαίνεται η μικρή διαφορά.

https://www.phonearena.com/phones/size/Huawei-Mate-20-X,Samsung-Galaxy-S25-Ultra/phones/11027,12343

2 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Σιγά το ψάξιμο που θέλει.

Όταν πάω σπίτι θα μετρήσω το s25u με παχύμετρο και θα σου πω ακριβώς πόσο είναι.

Το να ψάχνεις πάχος σε σύγκριση με άλλα κινητά είναι πραγματικά άστοχο.

Από λάθος μου αντί για S24 Ultra παρήγγειλα για S25 Ultra.

Την δίνω.

20250830_215027.jpg

20250830_215031.jpg

Edited by makouin

7 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Μετρημένο με παχύμετρο.

8.2

20250831_013957.thumb.jpg.cfb022decca0e4fb0740cac26afca0ce.jpg

Μια χαρά τα λέει η samsung.

Τώρα αν κάποιος έχει screen protector film πηγαίνει στο ~8.4

Με τζάμάκι, λογικά θα πλησιάζει τα 9χιλ.

Edited by OverClocker