Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φτιάχνει το πρόβλημα στο Now Brief με το να βάλεις στις ρυθμίσεις του Samsung Κείμενο σε Ομιλία τα Ελληνικά ως προεπιλεγμένη γλώσσα. Μετά τα διαβάζει κανονικά. Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει το "υπενθύμιση θέσης parking" να δουλεύει; Δεν μου εμφανίζει ποτέ μα ποτέ αυτή την υπενθύμιση. 

1 minute ago, nasosvasedis said:

Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει το "υπενθύμιση θέσης parking" να δουλεύει; Δεν μου εμφανίζει ποτέ μα ποτέ αυτή την υπενθύμιση. 

Είσαι νέος ακόμα, δε το έχεις ανάγκη, δε ξεχνάς.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

36 minutes ago, OverClocker said:

Είσαι νέος ακόμα, δε το έχεις ανάγκη, δε ξεχνάς.

Χαχα δεν νομίζω ότι δουλεύει άλλωστε. 

Ωραίο το ui 8.. διαφορά.. δεν είδα....

Εγώ ακόμα περιμένω στις γλώσσες στα ελληνικά.. πρέπει να είμαι άρρωστος τελικά..

1 hour ago, LELELO said:

Ωραίο το ui 8.. διαφορά.. δεν είδα....

Εγώ ακόμα περιμένω στις γλώσσες στα ελληνικά.. πρέπει να είμαι άρρωστος τελικά..

Πραγματικά, πότε θα μας τα δώσουν, δηλαδή έλεος. Όλα τα LLMs έχουν ελληνικά, το Galaxy AI ακόμα. 

Σε πολλές θήκες που έχω δοκιμάσει έχει θέμα το NFC να βρει το POS,,με το 24u ποτέ δεν είχα θέμα.Παντα έχω θήκες υπερλεπτες σχεδόν γυμνό με ακάλυπτο το τιτάνιο αλλά με περιφερειακές μεμβρανες 

Πως μιλάει το now brief δεν έχω καταφέρει να το κάνω.  Τι δεν κάνω δηλαδή; Έχει ένα σχήμα πάνω δεξιά στην οθόνη αλλά δεν κάνει κάτι.  Καυτά τα άλλα μάλλον καλύτερο στην απόκριση το τηλέφωνο και οι νέες ρουτίνες με τον καιρό και την μπαταρία πολύ χρήσιμες. 

3 ώρες πριν, lagouko said:

Σε πολλές θήκες που έχω δοκιμάσει έχει θέμα το NFC να βρει το POS,,με το 24u ποτέ δεν είχα θέμα.Παντα έχω θήκες υπερλεπτες σχεδόν γυμνό με ακάλυπτο το τιτάνιο αλλά με περιφερειακές μεμβρανες 

Ίσως οι μεμβράνες?

Δε ξέρω τι παίζει αλλά μπήκα σε διαδικασία δοκιμών και είδα ότι με τις γνήσιες samsung πάντα βρίσκει με τη μία, αν βάλω τις πολύ λεπτές από αλί, καμιά φορά μπορεί να αργήσει ή να χρειαστεί 2ο πέρασμα.

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

1 hour ago, costsa41 said:

Πως μιλάει το now brief δεν έχω καταφέρει να το κάνω.  Τι δεν κάνω δηλαδή; Έχει ένα σχήμα πάνω δεξιά στην οθόνη αλλά δεν κάνει κάτι.  Καυτά τα άλλα μάλλον καλύτερο στην απόκριση το τηλέφωνο και οι νέες ρουτίνες με τον καιρό και την μπαταρία πολύ χρήσιμες. 

Σχετικά με την ομιλία του Now Brief, σε εμένα μιλάει μόνο αν γυρίσω την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά. Όταν είναι στα ελληνικά δεν κάνει τίποτα.

Edited by Pns_znts

Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra

Την περναμε αφοβα παιδες; Πρωτες εντυπωσεις απο μπαταρια;

14 minutes ago, merkon said:

Την περναμε αφοβα παιδες; Πρωτες εντυπωσεις απο μπαταρια;

Χαλια χαλια.

Μην την περασεις.

Πλάκα κάνω, χθες που πέρασε τα ξέσκισε ολα μεχρι να ξανα κανει optimize κτλπ, αλλά νομίζω σήμερα πάει κομπλέ, όπως πριν

Μια χαρά δείχνει η μπαταρία.

Ξεχνά να αδειάσει….

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

3 ώρες πριν, Pns_znts said:

Σχετικά με την ομιλία του Now Brief, σε εμένα μιλάει μόνο αν γυρίσω την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά. Όταν είναι στα ελληνικά δεν κάνει τίποτα.

Αυτό ακριβώς σε αγγλικά μιλάει κανονικά, στα ελληνικά μόνο να πας στο store της Samsung να κατεβάσεις τα ελληνικά.  Τότε θα μιλάει κανονικά . Εννοείται βάζεις ελληνικά στη μηχανή ομιλίας της samsung.  Το βρήκα τελικά.  

Edited by costsa41

On 18/9/2025 at 2:22 ΜΜ, redcom7 said:

Έτοιμη και η THL 

Screenshot_20250918_142103_Software update.jpg

Την THL την έβαλες ολόκληρη μέσω odin ή άλλαξες μόνο το CSC σε THL; Υποθέτω ότι εξαρχής είχες EUX η EUY?

6 ώρες πριν, OverClocker said:

Ίσως οι μεμβράνες?

Δε ξέρω τι παίζει αλλά μπήκα σε διαδικασία δοκιμών και είδα ότι με τις γνήσιες samsung πάντα βρίσκει με τη μία, αν βάλω τις πολύ λεπτές από αλί, καμιά φορά μπορεί να αργήσει ή να χρειαστεί 2ο πέρασμα.

Πίσω δεν έχω περάσει τίποτα στην επαφή με NFC.δεν ξέρω,το 24u με κλειστά μάτια 🤔(σε ότι θήκη είχα βάλει, περίπου 10)

Καλησπερα στην παρεα.Περασα το one ui 8 και ολα καλα εκτος απο ενα πραγμα.Δεν μου εμφανιζει στην οθονη κλειδωματος το now bar.Καμια ιδεα κανεις??

[sIGPIC][/sIGPIC]

1 ώρα πριν, lagouko said:

Πίσω δεν έχω περάσει τίποτα στην επαφή με NFC.δεν ξέρω,το 24u με κλειστά μάτια 🤔(σε ότι θήκη είχα βάλει, περίπου 10)

Πάντως σε σχέση με το s24u, έχει αλλάξει λίγο θέση η "κεραία" του nfc σε σχέση με το 24 και αρκετά με το 23/22

1362948840_Screenshot_20250919_172038_SamsungInternet.thumb.jpg.abb57419721829cca01525aab032041d.jpg1774916679_Screenshot_20250919_172027_SamsungInternet.thumb.jpg.d2d29324c2f936f2e8d3e577129b5b89.jpg1170000453_Screenshot_20250919_172118_SamsungInternet.thumb.jpg.526f8b4f879014bc0ced002012d95b82.jpg

καλησπέρα. Μετα την αναβάθμηση προσεξα οτι οταν παω να πληρώσω ανέπαφα το παίρνει με την πρώτη πριν έπρεπε να το περάσω 2 φορές 

3 ώρες πριν, damierom said:

Την THL την έβαλες ολόκληρη μέσω odin ή άλλαξες μόνο το CSC σε THL; Υποθέτω ότι εξαρχής είχες EUX η EUY?

Αλλαγή από EUX

CSC νομίζω έχουν αλλάξει τα παιδιά που έχουν βάλει THL

57 minutes ago, damierom said:

Αλλαγή όλη τη ρομ από EUX σε THL ή μόνο το csc σε THL;

Μόνο το CSC αλλαγή με samFW tool από EUX σε THL...

Προσωπικά είναι η πρώτη κίνηση που κάνω όταν ανοίγω συσκευή samsung 

Εν τω μεταξύ ρε παιδιά δουλεύει αυτό το dynamic clock στην lock screen?q

5 ώρες πριν, jtgiannis said:

Καλησπερα στην παρεα.Περασα το one ui 8 και ολα καλα εκτος απο ενα πραγμα.Δεν μου εμφανιζει στην οθονη κλειδωματος το now bar.Καμια ιδεα κανεις??

Και εμένα το ίδιο φίλε μου.

Αν ξέρει κάποιος τι να κάνουμε να λυθεί το θέμα ας βοηθήσει.

6 minutes ago, dgeorge4 said:

Έφαγα κόλλημα τώρα, εδώ δεν έδειχνε χρήση οθόνης;

Screenshot_20250920_144459_Device care.jpg

Πάτα πάνω στο γράφημα..