nasosvasedis Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 Φτιάχνει το πρόβλημα στο Now Brief με το να βάλεις στις ρυθμίσεις του Samsung Κείμενο σε Ομιλία τα Ελληνικά ως προεπιλεγμένη γλώσσα. Μετά τα διαβάζει κανονικά. Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει το "υπενθύμιση θέσης parking" να δουλεύει; Δεν μου εμφανίζει ποτέ μα ποτέ αυτή την υπενθύμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 1 minute ago, nasosvasedis said: Έχει καταφέρει κάποιος να κάνει το "υπενθύμιση θέσης parking" να δουλεύει; Δεν μου εμφανίζει ποτέ μα ποτέ αυτή την υπενθύμιση. Είσαι νέος ακόμα, δε το έχεις ανάγκη, δε ξεχνάς. 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 36 minutes ago, OverClocker said: Είσαι νέος ακόμα, δε το έχεις ανάγκη, δε ξεχνάς. Χαχα δεν νομίζω ότι δουλεύει άλλωστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 Ωραίο το ui 8.. διαφορά.. δεν είδα.... Εγώ ακόμα περιμένω στις γλώσσες στα ελληνικά.. πρέπει να είμαι άρρωστος τελικά.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. September 18, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2025 1 hour ago, LELELO said: Ωραίο το ui 8.. διαφορά.. δεν είδα.... Εγώ ακόμα περιμένω στις γλώσσες στα ελληνικά.. πρέπει να είμαι άρρωστος τελικά.. Πραγματικά, πότε θα μας τα δώσουν, δηλαδή έλεος. Όλα τα LLMs έχουν ελληνικά, το Galaxy AI ακόμα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Σε πολλές θήκες που έχω δοκιμάσει έχει θέμα το NFC να βρει το POS,,με το 24u ποτέ δεν είχα θέμα.Παντα έχω θήκες υπερλεπτες σχεδόν γυμνό με ακάλυπτο το τιτάνιο αλλά με περιφερειακές μεμβρανες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Πως μιλάει το now brief δεν έχω καταφέρει να το κάνω. Τι δεν κάνω δηλαδή; Έχει ένα σχήμα πάνω δεξιά στην οθόνη αλλά δεν κάνει κάτι. Καυτά τα άλλα μάλλον καλύτερο στην απόκριση το τηλέφωνο και οι νέες ρουτίνες με τον καιρό και την μπαταρία πολύ χρήσιμες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 3 ώρες πριν, lagouko said: Σε πολλές θήκες που έχω δοκιμάσει έχει θέμα το NFC να βρει το POS,,με το 24u ποτέ δεν είχα θέμα.Παντα έχω θήκες υπερλεπτες σχεδόν γυμνό με ακάλυπτο το τιτάνιο αλλά με περιφερειακές μεμβρανες Ίσως οι μεμβράνες? Δε ξέρω τι παίζει αλλά μπήκα σε διαδικασία δοκιμών και είδα ότι με τις γνήσιες samsung πάντα βρίσκει με τη μία, αν βάλω τις πολύ λεπτές από αλί, καμιά φορά μπορεί να αργήσει ή να χρειαστεί 2ο πέρασμα. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 (edited) 1 hour ago, costsa41 said: Πως μιλάει το now brief δεν έχω καταφέρει να το κάνω. Τι δεν κάνω δηλαδή; Έχει ένα σχήμα πάνω δεξιά στην οθόνη αλλά δεν κάνει κάτι. Καυτά τα άλλα μάλλον καλύτερο στην απόκριση το τηλέφωνο και οι νέες ρουτίνες με τον καιρό και την μπαταρία πολύ χρήσιμες. Σχετικά με την ομιλία του Now Brief, σε εμένα μιλάει μόνο αν γυρίσω την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά. Όταν είναι στα ελληνικά δεν κάνει τίποτα. Edited September 19, 2025 by Pns_znts Παράθεση Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Την περναμε αφοβα παιδες; Πρωτες εντυπωσεις απο μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 14 minutes ago, merkon said: Την περναμε αφοβα παιδες; Πρωτες εντυπωσεις απο μπαταρια; Χαλια χαλια. Μην την περασεις. Πλάκα κάνω, χθες που πέρασε τα ξέσκισε ολα μεχρι να ξανα κανει optimize κτλπ, αλλά νομίζω σήμερα πάει κομπλέ, όπως πριν Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Μια χαρά δείχνει η μπαταρία. Ξεχνά να αδειάσει…. Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, Pns_znts said: Σχετικά με την ομιλία του Now Brief, σε εμένα μιλάει μόνο αν γυρίσω την γλώσσα της συσκευής στα αγγλικά. Όταν είναι στα ελληνικά δεν κάνει τίποτα. Αυτό ακριβώς σε αγγλικά μιλάει κανονικά, στα ελληνικά μόνο να πας στο store της Samsung να κατεβάσεις τα ελληνικά. Τότε θα μιλάει κανονικά . Εννοείται βάζεις ελληνικά στη μηχανή ομιλίας της samsung. Το βρήκα τελικά. Edited September 19, 2025 by costsa41 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 On 18/9/2025 at 2:22 ΜΜ, redcom7 said: Έτοιμη και η THL Την THL την έβαλες ολόκληρη μέσω odin ή άλλαξες μόνο το CSC σε THL; Υποθέτω ότι εξαρχής είχες EUX η EUY? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 6 ώρες πριν, OverClocker said: Ίσως οι μεμβράνες? Δε ξέρω τι παίζει αλλά μπήκα σε διαδικασία δοκιμών και είδα ότι με τις γνήσιες samsung πάντα βρίσκει με τη μία, αν βάλω τις πολύ λεπτές από αλί, καμιά φορά μπορεί να αργήσει ή να χρειαστεί 2ο πέρασμα. Πίσω δεν έχω περάσει τίποτα στην επαφή με NFC.δεν ξέρω,το 24u με κλειστά μάτια 🤔(σε ότι θήκη είχα βάλει, περίπου 10) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtgiannis Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 Καλησπερα στην παρεα.Περασα το one ui 8 και ολα καλα εκτος απο ενα πραγμα.Δεν μου εμφανιζει στην οθονη κλειδωματος το now bar.Καμια ιδεα κανεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 1 ώρα πριν, lagouko said: Πίσω δεν έχω περάσει τίποτα στην επαφή με NFC.δεν ξέρω,το 24u με κλειστά μάτια 🤔(σε ότι θήκη είχα βάλει, περίπου 10) Πάντως σε σχέση με το s24u, έχει αλλάξει λίγο θέση η "κεραία" του nfc σε σχέση με το 24 και αρκετά με το 23/22 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 καλησπέρα. Μετα την αναβάθμηση προσεξα οτι οταν παω να πληρώσω ανέπαφα το παίρνει με την πρώτη πριν έπρεπε να το περάσω 2 φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 3 ώρες πριν, damierom said: Την THL την έβαλες ολόκληρη μέσω odin ή άλλαξες μόνο το CSC σε THL; Υποθέτω ότι εξαρχής είχες EUX η EUY? Αλλαγή από EUX Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 48 minutes ago, redcom7 said: Αλλαγή από EUX Αλλαγή όλη τη ρομ από EUX σε THL ή μόνο το csc σε THL; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 CSC νομίζω έχουν αλλάξει τα παιδιά που έχουν βάλει THL 2 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 57 minutes ago, damierom said: Αλλαγή όλη τη ρομ από EUX σε THL ή μόνο το csc σε THL; Μόνο το CSC αλλαγή με samFW tool από EUX σε THL... Προσωπικά είναι η πρώτη κίνηση που κάνω όταν ανοίγω συσκευή samsung Εν τω μεταξύ ρε παιδιά δουλεύει αυτό το dynamic clock στην lock screen?q 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. September 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2025 5 ώρες πριν, jtgiannis said: Καλησπερα στην παρεα.Περασα το one ui 8 και ολα καλα εκτος απο ενα πραγμα.Δεν μου εμφανιζει στην οθονη κλειδωματος το now bar.Καμια ιδεα κανεις?? Και εμένα το ίδιο φίλε μου. Αν ξέρει κάποιος τι να κάνουμε να λυθεί το θέμα ας βοηθήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 Έφαγα κόλλημα τώρα, εδώ δεν έδειχνε χρήση οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. September 20, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2025 6 minutes ago, dgeorge4 said: Έφαγα κόλλημα τώρα, εδώ δεν έδειχνε χρήση οθόνης; Πάτα πάνω στο γράφημα.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts