karagalexk Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 μετά την αναβάθμιση του Ιουνίου δεν πέφτει η μπαταρία ή είναι ιδέα μου; Παράθεση http://mowned.com/sig/alexanderk.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
csaris Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 Aυτο το nfc γτ δεν λειτουργει καθολου ή λειτουργει μια στο τοσο?? Εχεις κανεις κατι παρομοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AnDas Δημ. June 13, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2025 Εγώ σε σχέση με το S23 ultra που είχα και δούλευε με τη μία. Μερικές φορές πλησιάζω το κινητό να πληρώσω και δεν γίνεται τίποτα. Αν εκείνη τη στιγμή το απομακρύνω και το πλησιάσω πάλι, δουλεύει με τη μία. Δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος τι φταίει μια και σε αυτό το κινητό έχω mag θήκη που δεν ξέρω αν επηρεάζει το nfc (λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο, θα δοκιμάσω όμως κάποια στιγμή και με άλλη θήκη) ή αν φταίει η αλλαγή που έχει κάνει το Google wallet (για μεγαλύτερη ασφάλεια) και εγώ έχω συνηθίσει με το παλιό καθεστώς) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 Ρε παιδιά διαλεγω συνέχεια να είναι προεπιλογή το Samsung notes για το άνοιγμα pdf αρχείων και μετά από λίγη ώρα μου βγάζει να ξαναδιαλεξω...τι γίνεται ξέρει κάποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 5 ώρες πριν, redcom7 said: Ρε παιδιά διαλεγω συνέχεια να είναι προεπιλογή το Samsung notes για το άνοιγμα pdf αρχείων και μετά από λίγη ώρα μου βγάζει να ξαναδιαλεξω...τι γίνεται ξέρει κάποιος? Νομίζω ότι μέσα από τις ρυθμίσεις υπάρχει μια ενότητα που λέγεται προεπιλεγμενες εφαρμογές ή κάπως έτσι....επέλεξε το Samsung notes από εκεί μπας και το δεχτεί μια και καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 Μόνο αυτές τις επιλογές έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Spyr Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 (edited) 5 ώρες πριν, redcom7 said: Ρε παιδιά διαλεγω συνέχεια να είναι προεπιλογή το Samsung notes για το άνοιγμα pdf αρχείων και μετά από λίγη ώρα μου βγάζει να ξαναδιαλεξω...τι γίνεται ξέρει κάποιος? Αν επιλέξεις το "Πάντα" δεν παίζει να σου ξαναζητάει να επιλέξεις εφαρμογή, εκτός αν εντωμεταξύ κατέβασες καινούργια εφαρμογή η οποία ανοίγει τέτοιου είδους αρχεία.. Edited June 15, 2025 by Nikos Spyr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. June 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2025 2 ώρες πριν, Nikos Spyr said: Αν επιλέξεις το "Πάντα" δεν παίζει να σου ξαναζητάει να επιλέξεις εφαρμογή, εκτός αν εντωμεταξύ κατέβασες καινούργια εφαρμογή η οποία ανοίγει τέτοιου είδους αρχεία.. Και όμως αυτό γίνεται... γι'αυτό και έκανα το ποστ... Μου κάνει εντύπωση 11 minutes ago, redcom7 said: Και όμως αυτό γίνεται... γι'αυτό και έκανα το ποστ... Μου κάνει εντύπωση Νομίζω τελικά βρήκα ότι φταίει το home up 22 minutes ago, redcom7 said: Και όμως αυτό γίνεται... γι'αυτό και έκανα το ποστ... Μου κάνει εντύπωση Νομίζω τελικά βρήκα ότι φταίει το home up Τελικά μια από τα ίδια... Το κάνει πάλι και χωρίς home up 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 Καλημέρα! Μια βοήθεια οποίος μπορεί.. εδώ και λίγο καιρό στο S23 Ultra που έχω σαν 2η συσκευή με διαφορετικό account, καθημερινά στις υπηρεσίες-εφαρμογές της Google, ζητάει επιβεβαίωση ταυτότητας και έχει γίνει λίγο κουραστικό. Προσπάθησα αλλάζοντας διάφορες ρυθμίσεις ασφαλείας στις υπηρεσίες της Google αλλά τίποτα! Καμία ιδέα; Παράθεση Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 10 ώρες πριν, redcom7 said: Και όμως αυτό γίνεται... γι'αυτό και έκανα το ποστ... Μου κάνει εντύπωση Νομίζω τελικά βρήκα ότι φταίει το home up Τελικά μια από τα ίδια... Το κάνει πάλι και χωρίς home up Κάνε ένα restart (ή και κανένα clear cache) μπας και ξεκολλήσει... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 1 hour ago, Pns_znts said: Καλημέρα! Μια βοήθεια οποίος μπορεί.. εδώ και λίγο καιρό στο S23 Ultra που έχω σαν 2η συσκευή με διαφορετικό account, καθημερινά στις υπηρεσίες-εφαρμογές της Google, ζητάει επιβεβαίωση ταυτότητας και έχει γίνει λίγο κουραστικό. Προσπάθησα αλλάζοντας διάφορες ρυθμίσεις ασφαλείας στις υπηρεσίες της Google αλλά τίποτα! Καμία ιδέα; Το ίδιο έχω πάθει και εγώ σε note 10 plus. Δεν μπορώ να βρω άκρη ούτε να καταλάβω τι έχει γίνει. Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 On 14/6/2025 at 1:01 ΠΜ, AnDas said: Εγώ σε σχέση με το S23 ultra που είχα και δούλευε με τη μία. Μερικές φορές πλησιάζω το κινητό να πληρώσω και δεν γίνεται τίποτα. Αν εκείνη τη στιγμή το απομακρύνω και το πλησιάσω πάλι, δουλεύει με τη μία. Δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος τι φταίει μια και σε αυτό το κινητό έχω mag θήκη που δεν ξέρω αν επηρεάζει το nfc (λίγο που έψαξα δεν βρήκα κάτι ιδιαίτερο, θα δοκιμάσω όμως κάποια στιγμή και με άλλη θήκη) ή αν φταίει η αλλαγή που έχει κάνει το Google wallet (για μεγαλύτερη ασφάλεια) και εγώ έχω συνηθίσει με το παλιό καθεστώς) Εχω το ίδιο θέμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. June 16, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2025 On 13/6/2025 at 1:29 ΜΜ, karagalexk said: μετά την αναβάθμιση του Ιουνίου δεν πέφτει η μπαταρία ή είναι ιδέα μου; Μάλλον ιδέα σου… Παράθεση GTZ (George) S25 ultra SM-S938B S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 19, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2025 Ρύθμιση εικόνας φόρτισης σε Samsung Συσκευές!!! Το link με τα video wallpapers https://haylsworld.com/pages/exclusive-downloads?srsltid=AfmBOopwFfO0gPZEAcyrgvT2S4eMKn24GBNzlQ7rPNeQhrLCYP9V4hj1 RDT_20250619_152322.mp4 8 Παράθεση Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τη βοήθεια σας. Αγόρασα σήμερα το S25 Ultra. Το άνοιξα όλα καλά. Το έστησα και όλα οκ. Μέτα μου ήρθε μια αναβάθμιση 1.5 γιγα περίπου. Την έκανα. Μέτα λέω δεν κάνω και μια επαναφορά αφού είναι μεγάλη αναβάθμιση. Μέτα το χάος. Μου κάνει μετά την επαναφορά εγκατάσταση εφαρμογών γλωσσών και περιμένω να κατεβάσει 3 με 4 γιγα εφαρμογές. Αυτό δεν το έχω δει ποτέ τόσα χρόνια σε κινητά. Γλώσσες κατεβάζει tts και ακόμα και την εφαρμογή το κομπιούτερ κι ήταν γκρι και το κατεβάζει. Έχετε καμία άποψη τι σκατα έχει γίνει;περιμένω τώρα να κατεβάσει ένα Samsung language core 3.5 giga Αυτο Δεν υπάρχει ημαρτον Edited June 21, 2025 by miltos74 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OverClocker Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 1 hour ago, miltos74 said: Καλησπέρα παιδιά. Θέλω τη βοήθεια σας. Αγόρασα σήμερα το S25 Ultra. Το άνοιξα όλα καλά. Το έστησα και όλα οκ. Μέτα μου ήρθε μια αναβάθμιση 1.5 γιγα περίπου. Την έκανα. Μέτα λέω δεν κάνω και μια επαναφορά αφού είναι μεγάλη αναβάθμιση. Μέτα το χάος. Μου κάνει μετά την επαναφορά εγκατάσταση εφαρμογών γλωσσών και περιμένω να κατεβάσει 3 με 4 γιγα εφαρμογές. Αυτό δεν το έχω δει ποτέ τόσα χρόνια σε κινητά. Γλώσσες κατεβάζει tts και ακόμα και την εφαρμογή το κομπιούτερ κι ήταν γκρι και το κατεβάζει. Έχετε καμία άποψη τι σκατα έχει γίνει;περιμένω τώρα να κατεβάσει ένα Samsung language core 3.5 giga Αυτο Δεν υπάρχει ημαρτον Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνεις επαναφορά. Λογικό να σου βγάζει όλες τις εφαρμογές για κατέβασμα γιατί δεν είναι όλες builtin πλέον και επίσης έχουν βγεί μεγάλα updates των εφαρμογών που θα στα κατέβαζε πάλι ούτως η άλλως. 1 Παράθεση Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. June 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2025 1 minute ago, OverClocker said: Δεν υπήρχε κανένας λόγος να κάνεις επαναφορά. Λογικό να σου βγάζει όλες τις εφαρμογές για κατέβασμα γιατί δεν είναι όλες builtin πλέον και επίσης έχουν βγεί μεγάλα updates των εφαρμογών που θα στα κατέβαζε πάλι ούτως η άλλως. Ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου. Δηλαδή καθα φορά που θα κάνω επαναφορά θα είναι έτσι πλέον? Θα κάνει όλα αυτά download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_CP3 Δημ. June 23, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2025 Παίδες λίγο άκυρο, δίνονται για S25 Ultra θήκη Benks ArmorPro (Kevlar 600D) & GlassWarrior AR Screen Protector, αχρησιμοποίητα εντελώς. Αν κάποιος ενδιαφέρεται στέλνει ένα μήνυμα και τα βρίσκουμε. Παράθεση 📱Siemens C45-Siemens MC60-Siemens M65-Nokia N70-Ericsson W890i-Nokia N95-iPhone 3GS-LG G2-iPhone 6S-Oneplus 5T-Asus ROG Phone 2-Huawei Nova 5T-Samsung S10 Lite-Samsung S21 Ultra-Samsung S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 (edited) Καλημέρα σας... Αποφάσισα να πάρω και γω το S25 Ultra τελείως ξαφνικά μιας και το βρήκα 980€ το μαύρο (12/256) στο skroutz και το έβαλα σε λίγες δόσεις.Πρεπει να προσέξω κάτι όταν το ανοίξω ή κάποιο Update κλπ;Μετά τη δουλειά θα διαβάσω κάποιες σελίδες αλλά θα ήθελα την άποψη σας.Ειχα για λίγο διάστημα το S24 Ultra αλλα τώρα έχω ένα Tcl 50 nxtpaper 5g οπότε καμία σχέση ειδικά η οθόνη νομίζω το S25 Ultra θα κάθεται λίγο καλύτερα στο χέρι από το 24.Πως είναι η οθόνη κάτω από τον ήλιο;Ρίχνει φωτεινότητα αν ζεσταθεί πολύ;ευχαριστώ Edited June 25, 2025 by George6633 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 Αυτά από την κουρτίνα μπορούμε να τα βγάλουμε; Επίσης ένα βελάκι που βγαίνει στο κέντρο της οθόνης σε άσχετες στιγμές τι είναι; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 3 ώρες πριν, George6633 said: Καλημέρα σας... Αποφάσισα να πάρω και γω το S25 Ultra τελείως ξαφνικά μιας και το βρήκα 980€ το μαύρο (12/256) στο skroutz και το έβαλα σε λίγες δόσεις.Πρεπει να προσέξω κάτι όταν το ανοίξω ή κάποιο Update κλπ;Μετά τη δουλειά θα διαβάσω κάποιες σελίδες αλλά θα ήθελα την άποψη σας.Ειχα για λίγο διάστημα το S24 Ultra αλλα τώρα έχω ένα Tcl 50 nxtpaper 5g οπότε καμία σχέση ειδικά η οθόνη νομίζω το S25 Ultra θα κάθεται λίγο καλύτερα στο χέρι από το 24.Πως είναι η οθόνη κάτω από τον ήλιο;Ρίχνει φωτεινότητα αν ζεσταθεί πολύ;ευχαριστώ Με το καλό να παραλάβεις. Σε σχέση με το s24 ultra,μην περιμένεις ουαου διαφορές στην χρήση. Στο κράτημα όμως οι μάγκες έχουν καταφέρει να το κάνουν πολύ ανώτερο. Φωτεινότητα δεν μου έχει ρίξει ποτέ αλλά δεν ζω δεν εργάζομαι ούτε βρίσκομαι πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο. Κάποιος που το έχει ζορίσει στον ήλιο θα σου πει. Είναι μια πολύ καλή συσκευή, ακόμα καλύτερη από το είδη εξαιρετικό s24 ultra. Παίρνεις και ένα σετ θήκη τζάμι και ξεκινάς να το χαίρεσαι. 🙂 3 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 hour ago, kountoura said: Με το καλό να παραλάβεις. Σε σχέση με το s24 ultra,μην περιμένεις ουαου διαφορές στην χρήση. Στο κράτημα όμως οι μάγκες έχουν καταφέρει να το κάνουν πολύ ανώτερο. Φωτεινότητα δεν μου έχει ρίξει ποτέ αλλά δεν ζω δεν εργάζομαι ούτε βρίσκομαι πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο. Κάποιος που το έχει ζορίσει στον ήλιο θα σου πει. Είναι μια πολύ καλή συσκευή, ακόμα καλύτερη από το είδη εξαιρετικό s24 ultra. Παίρνεις και ένα σετ θήκη τζάμι και ξεκινάς να το χαίρεσαι. 🙂 Σ ευχαριστώ πολύ...Η αλήθεια είναι ότι είχα στο μυαλό μου να κάνω μια αλλαγή τον Οκτώβριο αλλά δεν είχα αποφασίσει κάτι,είχα πολλές σκέψεις αλλά μια που μπήκα έτσι από περιέργεια να δω,μια που το βρήκα κάτω από χιλιάρικο το μαύρο χρώμα (έχω χρόνια να πάρω η αλήθεια είναι τέτοιο χρώμα) είπα να το τιμήσω.Απο μπαταρία πως πάει;Η μπαταρία για τα 5000mAh κρατάει καλά;Δεν παίζω παιχνίδια αλλά νομίζω το One ui κάνει καλή διαχείριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 28 minutes ago, George6633 said: Σ ευχαριστώ πολύ...Η αλήθεια είναι ότι είχα στο μυαλό μου να κάνω μια αλλαγή τον Οκτώβριο αλλά δεν είχα αποφασίσει κάτι,είχα πολλές σκέψεις αλλά μια που μπήκα έτσι από περιέργεια να δω,μια που το βρήκα κάτω από χιλιάρικο το μαύρο χρώμα (έχω χρόνια να πάρω η αλήθεια είναι τέτοιο χρώμα) είπα να το τιμήσω.Απο μπαταρία πως πάει;Η μπαταρία για τα 5000mAh κρατάει καλά;Δεν παίζω παιχνίδια αλλά νομίζω το One ui κάνει καλή διαχείριση. Ούτε εγώ παίζω παιχνίδια.. Bluetooth μόνιμα ανοιχτό συνδεμένο με το ρολόι. Τοποθεσία μόνιμα ανοιχτή. Ίντερνετ μόνιμα συνδεμένο, κάπου 10 ώρες 5g την ημέρα και τις υπόλοιπες wifi. Φωτεινότητα αυτόματο. Ανάλυση QHD+. hz οθόνης έως 120. Κρατάει άνετα από 06:00 το πρωί έως 12 το βράδυ. 1 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 hour ago, kountoura said: Ούτε εγώ παίζω παιχνίδια.. Bluetooth μόνιμα ανοιχτό συνδεμένο με το ρολόι. Τοποθεσία μόνιμα ανοιχτή. Ίντερνετ μόνιμα συνδεμένο, κάπου 10 ώρες 5g την ημέρα και τις υπόλοιπες wifi. Φωτεινότητα αυτόματο. Ανάλυση QHD+. hz οθόνης έως 120. Κρατάει άνετα από 06:00 το πρωί έως 12 το βράδυ. Με κάλυψες πλήρως,υπεραρκετό!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 ώρα πριν, George6633 said: Με κάλυψες πλήρως,υπεραρκετό!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα με τη μπαταρία. Είναι το μοναδικό samsung που έχει νόημα η φόρτιση από το 20 στο 80 ότι και να κάνεις σου βγάζει μέρα. Και με μόνιμα ανοιχτό bt και 5g αρκετές ώρες. Αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις είναι η αναγνώριση προσώπου γιατί είναι το κάτι άλλο μόνο σε αυτό το τηλέφωνο. Το κράτημα του, το βάρος και τα χρώματα της οθόνης είναι το κάτι άλλο. Παιξε λίγο με Good lock για να δεις πόσο θα σου κάνει τη ζωή πιο εύκολη, αφού θα έχεις τα πάντα είτε στην αρχική είτε στην οθόνη κλειδώματος, την οποία, εξ αιτίας της αναγνώρισης προσώπου που έχει , μπορείς να ανοίγεις και εφαρμογές. Ψάξε το λίγο θα το παραμετροποιησεις οπως εσύ θέλεις. Βάλε και ρουτίνες είναι πολύ χρήσιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts