Jump to content

csaris

Members
  • Δημοσιεύσεις

    52
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

csaris's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. csaris

    iPhone 6S

    Έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον φίλο "ziaba" διάβασα την απάντηση του φίλου Montoya_f1 αλλά δεν βλέπω που το λέει για την ενημέρωση έτσι ώστε να το σβήσω, κάτι πιο αναλυτικό παρακαλώ; edit: Τελικά μετά από κλείσιμο-άνοιγμα του τηλ εξαφανίστηκε το ενοχλητικό 1 από τις ρυθμίσεις. Ευχαριστώ και Καλή Χρονιά σε όλους.
  2. Θελω να αγορασω το συγκεκριμενο κινητο λογω απωλειας του note 3 μου. Επειδη χρησιμοποιουσα στο προηγουμενο πολυ συχνα gps θελω να ρωτησω τους κατοχους του g4 ποσο καλα τα παει στον συγκεκριμενο τομεα. Ευχαριστω!
  3. Παιδες μολις πηρα αυτο κνητακι και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα εχω ενα μικρο προβληματακι... Παρολο που μπαινω ιντερνετ κανονικα (cosmote) δεν μπορω να μπω στο wap.mycosmos.gr με τιποτα! Με το diamond που ειχα πριν δεν ειχα προβλημα. Εχει κανεις καμια ιδεα?
  4. Εδω το αρχειο ηχου http://rapidshare.com/files/117698018/Dummy.mp3 Eγω αγορασα αυτον http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=9733&ref=pathfinder το συνιστω ανεπιφυλακτα. Εμενα παντος οταν τρεχω το script μετα απο λιγη ωρα το destinator τρωει κολλημα... Πρεπει να ανοιξω πρωτα το dummy.mp3 και μετα το destinator και λειτουργει αψογα. Destinator για pda θελουμε και οχι για ΡΝΑ.
  5. μεχρι 2gb. Στο γραφω και πιο πανω!
  6. Δυστυχως μεχρι 2 γιγα δεχεται φιλε μου. Παιδακια χθες εγκατεστησα το warcraft2 στο κνητο μολαμε ειναι απαιχτο!!!!! http://www.motorolafans.com/forums/a1200-e6-gameloads/19345-supertux-quake-doom-doom-2-warcraft-2-hexen-2-a.html
  7. OK το βρηκα, οταν αλλαξα την οθονη ειχα ξηλωσει κατα λαθοςτο ενα ποδαρακι της μπαταριας που ειναι στην πλακετα. Το βαρεσα μια με το κολλητιρι και ειναι τζετ τωρα!!!
  8. Παιδια αμα βγαλω την μπαταρια για λιγα sec και την ξαναβαλω χανεται η ωρα και η ημ/νια. Ειναι φυσιολογικο αυτο?
  9. Παιδια μου πεσε το ming με τη πλατη περιπου απο ενα μετρο και μου σπασε η οθονη!!!!!!!!!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Εχει κανει μια γραμμη πανω αριστερα σαν ραγισμα. Μηπως ξερει κανεις το κοστος της οθονης???? Γιατι εχω βρει στο e-bay αντ/κο πολυ φτηνο με τα εργαλεια του.
  10. Θα πατησεις το εικονιδιο που γραφει ΜPΚG μετα θα εμφανιστει ενα μενου με 3 επιλογες και εσυ θα επιλεξεις uninstall.
  11. Μπορει να πουλανε το στοκ γι'αυτο. Παροτι ειναι το καλυτερο κινητο γενικα δεν πολυκυκλοφορει... Καποια στιγμη θα βγει και το Α1600 αλλα με GPS και 3.2MP δεν νομιζω οτι θα χει 300e. Johnny_Nik Δεν επηρεαζει κατι τετοιο το fix εμενα το ιδιο ηταν και πριν και μετα (κοφτη). Για τα εικονιδια πατας ΜΡΚG---> uninstall.
  12. Κοιταξε στο motorolafans, εχει πολλα προγραμματα που ανεβαζουν τον ηχο. Αυτο με τα παραθυρα που λες δεν μου συμβαινει εμενα. Δκ\οκιμασε να κανεις ολικη διαγρ. και επαν αρχ. ρυθμισεων μηπως και στρωσει. Και μενα μου κανε κατι νερα και με τα παραπανω λυθηκαν ολα! tsoump Πηγαινε motorolafans εγω χρησιμοποιω το unzipper kai einai OK.
  13. Μήπως έχεις τρεξει πριν το ezxfba?
  14. Παιδακια με ολικη διαγραφη ή επαναφορά αρχ. ρυθμισεων χανεται το φλασαρισμα που παιζει pkg και επανερχεται στην μαμισια κατασταση?
  15. TGEORGE: Την ιδια απορια εχω και γω, νομιζω οτι χρεωνεσαι οταν πας να ψαξεις μια δ/ση για να βρει το στιγμα στο χαρτι αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρος. Κυκλοφορουν στο ebay bt gps με 30-40e και ψηνομαι. myrtosgr: αφου εχεις γραψει τον αριθμο κρατας πατημενη τη γραφιδα και μαρκαρεις τον αριθμο. Μετα πατας το κουμπι τερμα κατω αριστερα στην οθονη και επιλεγεις αποθηκευση αριθμου.
×
×
  • Create New...