gsa1967 Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 1 hour ago, merkon said: Ολο και καποιος θα εχει κανει την μεταβαση απο S23 Ultra σε αυτο το γκρουπ! Θελετε να μας πειτε την μεχρι στιγμη εμπειρια σας; Για την ιστορια, θα μου βγει 440 ευρω η διαφορα αν προχωρησω. μου εκλεψαν το 23ultra και αναγκαστικα πηγα σε iphone 15 promax (πολυ καλη τιμη αυγουστος 24 τελος) μια και η σαμμυ δεν ειχε καμμια προσφορα στ 24. κατοπιν εδωσα στην κορη το iphone και πηρα το s25 ultra. πιο ευκολο κρατημα στο χερι δεν εχει το τελειως τετραγωνο πιο βολικο , καμερα πιο καλη σε ολα αλλα στο ζουμ το μεγαλο θεωρω το 23αρι ειναι καλυτερο εχει 10Χ οπτικο. μπαταρια πολυ καλη διαχειριση μου φαινεται καλυτερη απο το 23. μπαινουν ευκολα τα τζαμακια προστασια λογω φλατ οθονης. αν δεν μου εκλεβαν το 23αρι δεν ξερω αν θα πηγαινε στο 25αρι. ισως περιμενα και το 26 για πιο καλο σετ καμερων . 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 21, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2025 Κρίμα για το κινητό, ευχαριστούμε για την ανάλυση - σύγκριση με το 23αρι 2 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SergioChr Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 23 ώρες πριν, gsa1967 said: μου εκλεψαν το 23ultra και αναγκαστικα πηγα σε iphone 15 promax (πολυ καλη τιμη αυγουστος 24 τελος) μια και η σαμμυ δεν ειχε καμμια προσφορα στ 24. κατοπιν εδωσα στην κορη το iphone και πηρα το s25 ultra. πιο ευκολο κρατημα στο χερι δεν εχει το τελειως τετραγωνο πιο βολικο , καμερα πιο καλη σε ολα αλλα στο ζουμ το μεγαλο θεωρω το 23αρι ειναι καλυτερο εχει 10Χ οπτικο. μπαταρια πολυ καλη διαχειριση μου φαινεται καλυτερη απο το 23. μπαινουν ευκολα τα τζαμακια προστασια λογω φλατ οθονης. αν δεν μου εκλεβαν το 23αρι δεν ξερω αν θα πηγαινε στο 25αρι. ισως περιμενα και το 26 για πιο καλο σετ καμερων . Έχει πιο εύκολο κράτημα στο χέρι το 23 με τις γωνίες απο το 25 με τις στρογγυλεμένες άκρες?Περίμενα το αντίθετο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 11 minutes ago, SergioChr said: Έχει πιο εύκολο κράτημα στο χέρι το 23 με τις γωνίες απο το 25 με τις στρογγυλεμένες άκρες?Περίμενα το αντίθετο... Πολύ καλύτερο κράτημα και από το 23 και από το 24. Σου δίνει την αίσθηση ότι κρατάς σημαντικά μικρότερη συσκευή /οθόνη. 2 Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 3 ώρες πριν, kountoura said: Πολύ καλύτερο κράτημα και από το 23 και από το 24. Σου δίνει την αίσθηση ότι κρατάς σημαντικά μικρότερη συσκευή /οθόνη. Απ' την άλλη άμα το δεις οπτικά και δεν το πιάσεις , σου δείνει την αίσθηση ότι είναι πιο χοντρό από το s22 ultra. Τουλάχιστον στις άκρες αριστερά και δεξιά. Πόσο μάλλον και σε σχέση με το note 10 plus, που είναι και το ίδιο λεπτό 8.2 χιλιοστά . O σχεδιασμός συνεχίζει να είναι με γωνίες περιμετρικά αυτή φορά στο s25 ultra. Το γιατί αυτό δεν ενοχλεί πλέον ενώ ενοχλούσε πριν , δεν το καταλαβαίνω. Το μεγαλύτερο αγκάθι σχεδιαστικα είναι τα δαχτυλίδια κάμερας που γεμίζουν σκόνη ακόμα και με τη σκέψη με το κενό που έχουν από κάτω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 6 ώρες πριν, SergioChr said: Έχει πιο εύκολο κράτημα στο χέρι το 23 με τις γωνίες απο το 25 με τις στρογγυλεμένες άκρες?Περίμενα το αντίθετο... οχι το 25 εχει καλυτερο κρατημα. αυτο λεω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 22, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2025 4 ώρες πριν, EricssonyFan said: Απ' την άλλη άμα το δεις οπτικά και δεν το πιάσεις , σου δείνει την αίσθηση ότι είναι πιο χοντρό από το s22 ultra. Τουλάχιστον στις άκρες αριστερά και δεξιά. Πόσο μάλλον και σε σχέση με το note 10 plus, που είναι και το ίδιο λεπτό 8.2 χιλιοστά . O σχεδιασμός συνεχίζει να είναι με γωνίες περιμετρικά αυτή φορά στο s25 ultra. Το γιατί αυτό δεν ενοχλεί πλέον ενώ ενοχλούσε πριν , δεν το καταλαβαίνω. Το μεγαλύτερο αγκάθι σχεδιαστικα είναι τα δαχτυλίδια κάμερας που γεμίζουν σκόνη ακόμα και με τη σκέψη με το κενό που έχουν από κάτω. Εμένα ποτέ δεν με ενοχλούσε.. Ένα πράγμα που περίμενα από την Samsung ήταν η φλατ οθόνη. Τόσο ώστε να μπαίνει tempered glass εύκολα όμορφα τακτοποιημενα χωρίς λάμπες UV κόλλες κτλ. Αυτό το ξεκίνησε μια χαρά με το s24 ultra και έγινε ακόμα καλύτερο στο s25. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pns_znts Δημ. May 27, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2025 (edited) Καλησπέρα στην ομάδα, Εκτός θέματος ίσως αλλά δεν βρήκα το ανάλογο νήμα...Λοιπόν, σήμερα παρέλαβα τα Galaxy Buds 3 pro και αντιμετωπίζω ένα θέμα με την σύνδεση με τον υπολογιστή. Όταν είναι συνδεδεμένα μόνο με το κινητό όλα λειτουργούν τέλεια, με το που τα συνδέσω με τον υπολογιστή αρχίζουν τα παλαβά.. χάνεται και έρχεται η σύνδεση και στις 2 συσκευές και σπάνια ακούω ήχο από τον υπολογιστή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που μου διαφεύγει ή απλά δεν δουλεύουν σωστά με τα windows 11; Τα προηγούμενα ακουστικά μου, Soundcore Liberty 4 NC ήταν άψογα στην σύνδεση μεταξύ κινητού και pc. Edited May 27, 2025 by Pns_znts Παράθεση Nokia 3210 / 3310 / N95 / 6600 // Panasonic eb-x70 // Sony Ericsson T18 / T65 / T68 / V800 / K750i / K800i / K850i / C905 / Xperia x10 mini / Satio // Apple iphone 4 / iPhone 16 pro max // LG G2 / G3 // Samsung M8800 Pixon / v200 / S4 / S6 edge / S7 Edge / S10 plus / S21 Ultra / S23 Ultra / S24 Ultra / S25 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Αναβάθμιση google play,παραμενει 1 Απριλίου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iptvakias Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 Καλησπέρα; φορτιστη ασυρματο αυτοκινητου ποιόν προτείνεται?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 28, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2025 7 ώρες πριν, spiros1001 said: Αναβάθμιση google play,παραμενει 1 Απριλίου Από πού την κάνεις Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 29, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2025 6 ώρες πριν, doganos said: Από πού την κάνεις Ρυθμίσεις - πληροφορίες για το τηλέφωνο - πληροφορίες για το λογισμικό - ενημέρωση σύστ. Google Play 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Καλησπέρα σας. Στο thread του s24 ultra ένας φίλος ανέβασε αυτό: https://myphone.gr/forum/topic/200539/?do=findComment&comment=7372222 Στην ουσία λέει ότι βελτιώνει κατά πολύ την αφή στο κινητό μας.. το έχει βάλει κάποιος στο 25άρι; Πιστεύετε ότι τέτοιες παρεμβάσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στο κινητό είτε με τη λειτουργία είτε με την εγγύηση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 38 minutes ago, LELELO said: Καλησπέρα σας. Στο thread του s24 ultra ένας φίλος ανέβασε αυτό: https://myphone.gr/forum/topic/200539/?do=findComment&comment=7372222 Στην ουσία λέει ότι βελτιώνει κατά πολύ την αφή στο κινητό μας.. το έχει βάλει κάποιος στο 25άρι; Πιστεύετε ότι τέτοιες παρεμβάσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν πρόβλημα στο κινητό είτε με τη λειτουργία είτε με την εγγύηση;; Το έκανα. Μεγάλη διαφορά. Λύθηκαν προβλήματα που είχα. Κάντο άφοβα!!! 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 25 minutes ago, doganos said: Το έκανα. Μεγάλη διαφορά. Λύθηκαν προβλήματα που είχα. Κάντο άφοβα!!! Το 25αρί έχεις;; Τι προβλήματα σου λύθηκαν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2025 Στο YouTube δεν μπορούσα εύκολα να προχωρήσω το βίντεο από το 1 δευτερόλεπτο πχ πιο μετα γιατί έπιανε άλλου. Επισης σε σελίδες zoom δεν έκανε πάντα με την πρώτη και ετκολα Ναι το 25 έχω 1 1 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 Παιδες καλημερα μετα το φιασκο που εφταιγε το instagram για την υπεβολικη καταναλωση μπαταριας , τελικα λυθηκε σε εσας η αυτονομια ? ή ακομα εχετε μεγαλη καταναλωση??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 4 ώρες πριν, fotisbasm_ said: Παιδες καλημερα μετα το φιασκο που εφταιγε το instagram για την υπεβολικη καταναλωση μπαταριας , τελικα λυθηκε σε εσας η αυτονομια ? ή ακομα εχετε μεγαλη καταναλωση??? Εγώ ανέκαθεν είχα υψηλή κατανάλωση και χαμηλή αυτονομία αλλά τις τελευταίες μέρες με τη ζέστη και ανεξάρτητα του Instagram είναι αστείο το γεγονός ότι δεν βγάζω ούτε μια ολόκληρη μέρα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LELELO Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 (edited) Το ινστα μια μέρα που είχε αρκετή κατανάλωση.. το έκανα διαγραφή και το ξανά έβαλα.. γενικά πρέπει να είχε θέμα και να λύθηκε με update.. Εγώ με έντονη χρήση και μέρες που είμαι μόνιμα έξω με δεδομένα 5g μου βγάζει μια μέρας 30% κατά τις 10 με 11 το βράδυ .. Ερώτημα: ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε και ποια μέθοδο φωνητικής υπαγόρευσης;; Χρησιμοποιώ πολύ την φωνητική υπαγόρευση κάνει πάρα πολλά λάθη στην υπαγόρευση είτε ορθογραφικά είτε λάθος λέξεις. Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της google και φωνητική απαγόρευση της google (άντε κάνω λάθος παλιά υπήρχε και φωνητική υπαγόρευση της samsung αλλά πλέον δεν υποστηρίζει ελληνικά). Κανένα tip για φωνητική υπαγόρευση ώστε να είναι πιο ακριβής να μην χάνει η λέξεις, να βάζει τις σωστές λέξεις και να να κάνει όσο δυνατόν λιγότερα ορθογραφικά;;; Edited May 31, 2025 by LELELO Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 7 ώρες πριν, nasosvasedis said: Εγώ ανέκαθεν είχα υψηλή κατανάλωση και χαμηλή αυτονομία αλλά τις τελευταίες μέρες με τη ζέστη και ανεξάρτητα του Instagram είναι αστείο το γεγονός ότι δεν βγάζω ούτε μια ολόκληρη μέρα. Κοίταξε τη χρήση , το σήμα και τις εφαρμογές που έχεις. Με αρκετή χρήση και 5g βγάζει σχεδόν 24 ώρες από το 20% μέχρι το 80% . Είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ. Η αυτονομία του είναι παραπάνω από πολύ καλή. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 2 ώρες πριν, costsa41 said: Κοίταξε τη χρήση , το σήμα και τις εφαρμογές που έχεις. Με αρκετή χρήση και 5g βγάζει σχεδόν 24 ώρες από το 20% μέχρι το 80% . Είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ. Η αυτονομία του είναι παραπάνω από πολύ καλή. Έχεις συσκευές Bluetooth σταθερά συνδεδεμένες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokstratos Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 θελω να παρω το s25 ultra κυριως για φωτο και βιντεο.ειναι καλυτερο απο iphone 16 pro? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costsa41 Δημ. May 31, 2025 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, nasosvasedis said: Έχεις συσκευές Bluetooth σταθερά συνδεδεμένες; Φυσικά , ρολόι και δαχτυλίδι 24 ώρες. Μαζί τα λέγαμε στο δαχτυλίδι. Από ότι έχω καταλάβει μεγάλο ρόλο παίζει το σήμα του παρόχου στην περιοχή σου αν πιάνει καλά. Με nova ποτέ δεν είχα τόσο καλούς χρόνους. Επειδή η cosmote στην περιοχή μου πιάνει πιο καλά ίσως αυτό να παίζει μεγάλο ρόλο. Γι αυτό σου έγραψα κοίτα σήμα κ.τ. λ. Edited May 31, 2025 by costsa41 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 Εδώ τα λέμε με το chat gpt.. 😛 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. June 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2025 10 ώρες πριν, costsa41 said: Φυσικά , ρολόι και δαχτυλίδι 24 ώρες. Μαζί τα λέγαμε στο δαχτυλίδι. Από ότι έχω καταλάβει μεγάλο ρόλο παίζει το σήμα του παρόχου στην περιοχή σου αν πιάνει καλά. Με nova ποτέ δεν είχα τόσο καλούς χρόνους. Επειδή η cosmote στην περιοχή μου πιάνει πιο καλά ίσως αυτό να παίζει μεγάλο ρόλο. Γι αυτό σου έγραψα κοίτα σήμα κ.τ. λ. Ναι εμένα δεν πιάνει τόσο καλό σήμα η Cosmote οπότε αυτό πρέπει να το επηρεάζει. Έχω μέσα στο σπίτι δηλαδή 2 από τις 4 μπάρες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts