Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

25 minutes ago, doganos said:

Το έκανα. Μεγάλη διαφορά. Λύθηκαν προβλήματα που είχα. 

Κάντο άφοβα!!!

Το 25αρί έχεις;; Τι προβλήματα σου λύθηκαν;;

Στο YouTube δεν μπορούσα εύκολα να προχωρήσω το βίντεο από το 1 δευτερόλεπτο πχ πιο μετα γιατί έπιανε άλλου. 

Επισης σε σελίδες zoom δεν έκανε πάντα με την πρώτη και ετκολα

Ναι το 25 έχω 

Samsung S21 Ultra

Παιδες καλημερα

μετα το φιασκο που εφταιγε το instagram για την υπεβολικη καταναλωση μπαταριας , τελικα λυθηκε σε εσας η αυτονομια ? ή ακομα εχετε μεγαλη καταναλωση??? 

4 ώρες πριν, fotisbasm_ said:

Παιδες καλημερα

μετα το φιασκο που εφταιγε το instagram για την υπεβολικη καταναλωση μπαταριας , τελικα λυθηκε σε εσας η αυτονομια ? ή ακομα εχετε μεγαλη καταναλωση??? 

Εγώ ανέκαθεν είχα υψηλή κατανάλωση και χαμηλή αυτονομία αλλά τις τελευταίες μέρες με τη ζέστη και ανεξάρτητα του Instagram είναι αστείο το γεγονός ότι δεν βγάζω ούτε μια ολόκληρη μέρα. 

Το ινστα μια μέρα που είχε αρκετή κατανάλωση.. το έκανα διαγραφή και το ξανά έβαλα.. γενικά πρέπει να είχε θέμα και να λύθηκε με update..

Εγώ με έντονη χρήση και μέρες που είμαι μόνιμα έξω με δεδομένα  5g μου βγάζει μια μέρας 30% κατά τις 10 με 11 το βράδυ ..

Ερώτημα: ποιο πληκτρολόγιο χρησιμοποιείτε και ποια μέθοδο φωνητικής υπαγόρευσης;; Χρησιμοποιώ πολύ την φωνητική υπαγόρευση κάνει πάρα πολλά λάθη στην υπαγόρευση είτε ορθογραφικά είτε λάθος λέξεις. Χρησιμοποιώ το πληκτρολόγιο της google και φωνητική απαγόρευση της google (άντε κάνω λάθος παλιά υπήρχε και φωνητική υπαγόρευση της samsung αλλά πλέον δεν υποστηρίζει ελληνικά).

Κανένα tip για φωνητική υπαγόρευση ώστε να είναι πιο ακριβής να μην χάνει η λέξεις, να βάζει τις σωστές λέξεις και να να κάνει όσο δυνατόν λιγότερα ορθογραφικά;;;

Edited by LELELO

7 ώρες πριν, nasosvasedis said:

Εγώ ανέκαθεν είχα υψηλή κατανάλωση και χαμηλή αυτονομία αλλά τις τελευταίες μέρες με τη ζέστη και ανεξάρτητα του Instagram είναι αστείο το γεγονός ότι δεν βγάζω ούτε μια ολόκληρη μέρα. 

Κοίταξε τη χρήση , το σήμα και τις εφαρμογές που έχεις.  Με αρκετή χρήση και 5g βγάζει σχεδόν 24 ώρες  από το 20% μέχρι το 80% . Είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ.  Η αυτονομία του είναι παραπάνω από πολύ καλή.  

2 ώρες πριν, costsa41 said:

Κοίταξε τη χρήση , το σήμα και τις εφαρμογές που έχεις.  Με αρκετή χρήση και 5g βγάζει σχεδόν 24 ώρες  από το 20% μέχρι το 80% . Είναι η πρώτη φορά που το χρησιμοποιώ.  Η αυτονομία του είναι παραπάνω από πολύ καλή.  

Έχεις συσκευές Bluetooth σταθερά συνδεδεμένες;

2 ώρες πριν, nasosvasedis said:

Έχεις συσκευές Bluetooth σταθερά συνδεδεμένες;

Φυσικά , ρολόι και δαχτυλίδι 24 ώρες. Μαζί τα λέγαμε στο δαχτυλίδι.  Από ότι έχω καταλάβει μεγάλο ρόλο παίζει το σήμα του παρόχου στην περιοχή σου αν πιάνει καλά.  Με nova ποτέ δεν είχα τόσο καλούς χρόνους.  Επειδή η cosmote στην περιοχή μου πιάνει πιο καλά ίσως αυτό να παίζει μεγάλο ρόλο.  Γι αυτό σου έγραψα κοίτα σήμα κ.τ. λ. 

Edited by costsa41

10 ώρες πριν, costsa41 said:

Φυσικά , ρολόι και δαχτυλίδι 24 ώρες. Μαζί τα λέγαμε στο δαχτυλίδι.  Από ότι έχω καταλάβει μεγάλο ρόλο παίζει το σήμα του παρόχου στην περιοχή σου αν πιάνει καλά.  Με nova ποτέ δεν είχα τόσο καλούς χρόνους.  Επειδή η cosmote στην περιοχή μου πιάνει πιο καλά ίσως αυτό να παίζει μεγάλο ρόλο.  Γι αυτό σου έγραψα κοίτα σήμα κ.τ. λ. 

Ναι εμένα δεν πιάνει τόσο καλό σήμα η Cosmote οπότε αυτό πρέπει να το επηρεάζει. Έχω μέσα στο σπίτι δηλαδή 2 από τις 4 μπάρες. 

On 30/1/2025 at 8:44 ΜΜ, UNEXPECTEDGR said:

Εξαιρετικές θήκες η UAG... Εκανες πολύ καλή επιλογή φίλε! Και εγώ έχω 2 θήκες για το s24u την Monarch Pro CARBON FIBER συμβατή με μαγνήτη σε μαύρο χρώμα και την Monarch Pro KEVLAR σε μπλε χρώμα επίσης συμβατή με μαγνήτη απόλυτα ικανοποιημένος ... Ειδικά η μπλε είναι τρομερή και ταιριάζει γάντι σε συσκευή μαύρου χρώματος... Πολύ καλή ποιότητα, καλή εφαρμογή στο χέρι και δείχνει να προστατεύει πολύ καλά το κινητό. Της προτείνω ανεπιφύλακτα και για το S25U... 

Πολύ καλές κ σίγουρα έχουν μεγάλη προστασία αλλά λόγο μεγέθους (είναι ρε παιδί μου μπουλντόζα τάνκερ) κάνουν την συσκευή ακόμα πιο τεράστια.. Προτιμώ τις πιο λεπτές θήκες πιο κομψές.. Βέβαια ανάλογα κ που το έχεις το κινητό κ την δουλειά που κάνεις για να έχεις κ την ανάλογη προστασία.. 

On 30/1/2025 at 10:25 ΜΜ, kountoura said:

Αν είναι σίγουρο ότι θα σου φύγει, πρέπει να βάλεις οποσδηποτε και tempered. 🙂 

Εγώ θεωρώ ότι η μεγαλύτερη σχέση προστασίας εμφάνισης είναι μια μεσαίου όγκου θήκη πλατης και ένα tempered glass. 

Σωστό.. Σε μένα μου έχει πέσει κάτω με την μεριά της οθόνης κ έσπασε το γυαλί κ την άλλη φορά ράγισε.. Έτσι γλίτωσα όσο γίνεται την οθόνη του κινητού.. Άσε που σαν αίσθηση το τζάμι για μένα είναι ότι καλύτερο.. Βέβαια δεν εχω δοκιμάσει ποτέ ζελατίνα πολύ καλής ποιότητας.. Κ το τζάμι θεωρώ ότι δεν χάνεις καθόλου σε αυτό που βλέπεις από την συσκευή δεν αλλοιώνει χρώματα κ.τ.λ.

Edited by Fotis7_75

On 1/6/2025 at 12:50 ΠΜ, sokstratos said:

θελω να παρω το s25 ultra κυριως για φωτο και βιντεο.ειναι καλυτερο απο iphone 16 pro?

Εάν θες μόνο φωτό και βίντεο πήγαινε iphone

Το s25U υπερτερεί σε άλλα πράγματα ...

Ελευθερία 

Παραμετροποίηση 

Λογισμικό 

Πενάκι 

Όχι ότι είναι κακό στην κάμερα απλώς νομίζω το iphone έχει καλύτερες λήψεις γενικά..

Καλημερα στην παρεα. Ηρθε ενα ψιλομεγαλο update.Δεν το περιμενα ,τυχαια το τσεκαρα.Ξερει κανεις τι περιλαμβανει εκτος απο ενημερωσεις ασφαλειας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

49 minutes ago, jtgiannis said:

Καλημερα στην παρεα. Ηρθε ενα ψιλομεγαλο update.Δεν το περιμενα ,τυχαια το τσεκαρα.Ξερει κανεις τι περιλαμβανει εκτος απο ενημερωσεις ασφαλειας?

Καλημέρα, μόλις το είδα και εγώ. Μεγάλο, σχεδόν 1,3GB

Καλημέρα κ καλή εβδομάδα  

Νέο τεράστιο update για s25u!!!

Screenshot_20250602_100130_Software update.jpg

Device: OnePlus 15 Infinite Black 16/512GB  + Oneplus Watch 3 Obsidian Titanium 46mm + Oneplus Buds 4

Στα screenshots που ανεβάζετε, πιο πάνω από εκεί που λέει "Μία ενημέρωση λογισμικού μπορεί να περιέχει..." αναφέρει τι καινούργιο δίνουν, οπότε καλό θα ήταν να ανεβάζετε 2 screenshots.

Edited by Kostas_Ts_86

Ελπίζω ετούτο το μεγάλο update να μη βάλει χέρι στη μπαταρία,η οποία με το τρέχον fw είναι καλύτερη από ποτέ…

Γι αυτό το λόγο θα περιμένω λίγο να δω αν αξίζει τον κόπο η αναβάθμιση!

GTZ (George)

S25 ultra SM-S938B

S23 Ultra SM-S918B

A55   SM-A556

Δε ξερω για καμερα αλλα και το samsung health έχει πάρει καλό update

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra - Samsung Galaxy S26 Ultra

Εχει δικιο ο μαστορας...?

Change These HIDDEN Camera Settings On Your S25 Ultra NOW!!

https://www.youtube.com/watch?v=VhLWW6qimrg

Edited by zoid70

26 minutes ago, redcom7 said:

Ψεύτικο φαίνεται. Το 7 που σχεδιασε, θα μπορούσε κάποιος να του φανεί σαν το νούμερο 1. Εγώ όταν σχεδιάζω το 7 βάζω και την παύλα στη μέση.