Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήρα πρόσφατα αυτή Spigen Temu . Κανονικά σε κουτάκι spigen 

Edited by baspats

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12, Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S26 Ultra

23 ώρες πριν, baspats said:

Πήρα πρόσφατα αυτή Spigen Temu . Κανονικά σε κουτάκι spigen 

Από το Siemens s25 μέχρι το s25 ultra φίλε, κοιτάω τη λίστα με τα κινητά που είχες,  έχω εντυπωσιαστει! 

Siemens s25 παντως,  σαν να έχει κλείσει ενας μεγαλος κύκλος από το πρώτο σου κινητο. 

47 minutes ago, EricssonyFan said:

Από το Siemens s25 μέχρι το s25 ultra φίλε, κοιτάω τη λίστα με τα κινητά που είχες,  έχω εντυπωσιαστει! 

Siemens s25 παντως,  σαν να έχει κλείσει ενας μεγαλος κύκλος από το πρώτο σου κινητο. 

κι εγώ το είχα το S25 της Siemens.Απο τα  4 χρωματα η οθόνη φτασαμε τα 4 Δισ χρώματα . 

So this is how liberty dies, with thunderous applause

3 ώρες πριν, EricssonyFan said:

Ήταν πολύ μπροστά για την εποχή του το siemens...όπως και το sx1 πιο μετά! 

Όντως s25 σε s25.... 25 χρόνια...

Πάω να παίξω Τζόκερ το 25....

Siemens S25, Nokia 3310, Nokia 5100, Samsung V200, Siemens SX1, Sony Ericsson P990, Nokia N80, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung i900 Omnia, LG Nexus 4 E960, Motorola DEFY, Apple iPhone 4S, Motorola DROID RAZR XT912, Samsung Galaxy Nexus I9250, Samsung Galaxy Note II N7100, Huawei Honor 6, LG G2, Sony Xperia Z3 Compact, Xiaomi Mi 4 LTE, HTC One (M8), Xiaomi Mi 4c, OnePlus 2, LG G4 Dual, Xiaomi Mi 5, Motorola Moto Z, OnePlus 3T, OnePlus 5, OnePlus 5T, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P20 Pro, OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 3, OnePlus 6T, Xiaomi Mi 9, Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Mi Note 10, Huawei Mate 30 Pro, Realme X2 Pro, OnePlus 7T, OnePlus 7T Pro, Huawei P40 Pro, Samsung Galaxy S20 Ultra 5G, Samsung Galaxy S20 FE 5G, OnePlus 8 Pro, Xiaomi Mi 11 Ultra, Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Honor 50, OnePlus 9 Pro, Xiaomi Poco F4, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Google Pixel 8 Pro, OnePlus 12, Samsung Galaxy S25 Ultra, Samsung Galaxy S26 Ultra

Εχει κανείς εικονα για τις ακόλουθες θήκες?

1. Επισημη kindsuit

2.Επισημη Samsung Rugged

3. Ringle Alles. Παραείναι bulky? θα προστατέψει? Μικροτερη απο Spigen tough armor? 

4.Benks armor pro carbon

5. UAG Plasma/Metropolis

Οι Carbon γενικά ειναι μονο για το βαρος, η προστατεύουν κιολας?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Edited by vadergr

Καλησπέρα σας .. ποια θεωρείτε καλύτερα Bluetooth  σύμφωνα με τα παρακάτω;

Είμαι ανάμεσα στα freebuds pro 4 και Galaxy Buds3 Pro! 

Με ενδιαφέρει:

1. Στις κλήσεις ακόμα και αν βρίσκομαι σε κόσμο σε εξωτερικό χώρο να ακούγονται μόνο εγώ.. αυτη τη στιγμή έχω τα τα freebuds pro και αν και είναι ότι καλύτερο έχω πάρει αλλά τώρα τελευταία βλέπω πωςόταν είμαι στο γραφείο και μιλάω, μου παραπονιούνται πως ακούν σε έντονο βαθμό και τις 2 κοπέλες στα διπλά γραφεία όταν μιλούν στο τηλέφωνο.. επίσης αυτό γίνεται και όταν είναι στο αυτοκίνητο και έχω χαμηλά το ραδιόφωνο..επίσης η μπαταρία που ήταν πάντα βράχος έχει πέσει αισθητά στο ένα από τα 2 ακουστικά.

2. Όταν φοράω και τα δύο ακουστικά να απομονώνουν πλήρως τον ήχο και να ακούω μόνο τη μουσική μου (πχ όταν είσαι σε ένα αεροπλάνο να ακούς μόνο μουσική και όχι της μηχανές του αεροπλάνου)

3. Τέλος να έχει ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας.. θεωρώ ότι τα ακουστικά που έχω τώρα στα πρώτα  τρία χρόνια της λειτουργίας τους (ακόμα και τώρα δηλαδή) είχαν πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας στη χρήση των ακουστικών αλλά είχαν και μεγάλη μπαταρία στο κουτί πού τα φόρτιζαν.

Όποιος έχει κάποια άποψη θα χαιρόμουν  να την ακούσω γιατί είμαι σε διαδικασία μετάβασης..

Edited by LELELO

23 minutes ago, LELELO said:

Με ενδιαφέρει:

1. Στις κλήσεις ακόμα και αν βρίσκομαι σε κόσμο σε εξωτερικό χώρο να ακούγονται μόνο εγώ.. αυτη τη στιγμή έχω τα τα freebuds pro και αν και είναι ότι καλύτερο έχω πάρει αλλά τώρα τελευταία βλέπω πωςόταν είμαι στο γραφείο και μιλάω, μου παραπονιούνται πως ακούν σε έντονο βαθμό και τις 2 κοπέλες στα διπλά γραφεία όταν μιλούν στο τηλέφωνο.. επίσης αυτό γίνεται και όταν είναι στο αυτοκίνητο και έχω χαμηλά το ραδιόφωνο..επίσης η μπαταρία που ήταν πάντα βράχος έχει πέσει αισθητά στο ένα από τα 2 ακουστικά.

2. Όταν φοράω και τα δύο ακουστικά να απομονώνουν πλήρως τον ήχο και να ακούω μόνο τη μουσική μου (πχ όταν είσαι σε ένα αεροπλάνο να ακούς μόνο μουσική και όχι της μηχανές του αεροπλάνου)

3. Τέλος να έχει ικανοποιητική διάρκεια μπαταρίας.. θεωρώ ότι τα ακουστικά που έχω τώρα στα πρώτα  τρία χρόνια της λειτουργίας τους (ακόμα και τώρα δηλαδή) είχαν πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας στη χρήση των ακουστικών αλλά είχαν και μεγάλη μπαταρία στο κουτί πού τα φόρτιζαν.

Όποιος έχει κάποια άποψη θα χαιρόμουν  να την ακούσω γιατί είμαι σε διαδικασία μετάβασης..

Έχω τα galaxy buds 3 pro, κάνουν όλα όσα αναφέρεις και έχουν απίστευτο ήχο και noise cancelling για in ear ακουστικά. 

8 minutes ago, LELELO said:

Με ενδιαφέρει:

Buds 3 Pro.

Επειδή άλλαξαν τον σχεδιασμό a la airpods, έχει βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα των κλήσεων λόγω μικροφώνου γενικότερα. Περιορίζει αισθητά θορύβους και φωνές γενικότερα αλλά μην ελπίζεις σε θαύματα. Όσες φορές ωστόσο μιλάω από το αυτοκίνητο, δεν το καταλαβαίνουν, καμία σχέση με τα προηγούμενα της σειράς.

Στο 2ο και το 3ο που αναφέρεις θα σε υπερκαλύψουν.

Υπάρχει βέβαια αντίστοιχο thread με Bluetooth ακουστικά, μπορείς να ρωτήσεις καλύτερα εκεί. 🙂

χρησιμοποιει καποιος το call and text on other devices? σε εμενα μου δουλευει καμια ωρα και μετα κολαει. ξεκολαει μετα απο πολη προσπαθεια , κανοντας πολλα restart και enable disable στην υπηρεσια. σε εσας δουλευει κανονικα?

adok13

45 minutes ago, Nikos Spyr said:

Έχω τα galaxy buds 3 pro, κάνουν όλα όσα αναφέρεις και έχουν απίστευτο ήχο και noise cancelling για in ear ακουστικά. 

43 minutes ago, Sofos_5 said:

Buds 3 Pro.

Επειδή άλλαξαν τον σχεδιασμό a la airpods, έχει βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα των κλήσεων λόγω μικροφώνου γενικότερα. Περιορίζει αισθητά θορύβους και φωνές γενικότερα αλλά μην ελπίζεις σε θαύματα. Όσες φορές ωστόσο μιλάω από το αυτοκίνητο, δεν το καταλαβαίνουν, καμία σχέση με τα προηγούμενα της σειράς.

Στο 2ο και το 3ο που αναφέρεις θα σε υπερκαλύψουν.

Υπάρχει βέβαια αντίστοιχο thread με Bluetooth ακουστικά, μπορείς να ρωτήσεις καλύτερα εκεί. 🙂

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. το πιο σημαντικό για μένα είναι το ένα.. να μιλάω δηλαδή σε σχετικά θορυβώδες περιβάλλον και να ακούγομαι μόνο εγώ..

Να σου πω θα το γράψω τώρα στο thread αυτό αλλά είπα να το γράψω πρώτα στο δικό μας λόγω ό,τι μπορεί να απαντήσει κάποιος με το δικό μας κινητό και να του κουμπώνει το καλύτερα κάποιο bluetooth..

καλησπέρα, έχετε βρει στο παρελθόν για παλαιότερα μοντέλα η το s25 ultra η plus να πουλάνε την αμερικανική έκδοση στην Ελλάδα η στην Ευρώπη?

Πέρασα σήμερα oneui8 με a16...

Ακόμα ψάχνομαι...

Ένα που μου άρεσε γκρουπαρισμενες ειδοποιήσεις ανά εφαρμογή.

1 hour ago, karagalexk said:

Πέρασα σήμερα oneui8 με a16...

Ακόμα ψάχνομαι...

Ένα που μου άρεσε γκρουπαρισμενες ειδοποιήσεις ανά εφαρμογή.

Με επίσημο τρόπο?

Apple iPhone 17 Pro Max 256gb

2 ώρες πριν, petran66 said:

Με επίσημο τρόπο?

Χωρίς root κλπ. Με wireless debugging μόνο... Και activity launcher. 

Έχει οδηγίες xda

Καλημέρα. Υποτίθεται ότι τον Μάιο θα παίρναμε ενημέρωση που θα βελτίωνε την κάμερα. Προφανώς θα καθυστερήσει. Επίσης λέγεται ότι θα πάρουμε το σταθερό OneUI 8 μέσα στο καλοκαίρι καθώς τα Android 16 θα κυκλοφορήσουν πολύ συντομότερα από πέρυσι. Για να δούμε... Μακάρι να μην έχουμε το φιάσκο που έγινε με το 7άρι.

πηρε η θεία μου το iphone 16e και ζήτησε την βοήθειά μου για την μεταφορά SIM και δεδομένων απο το iphone 11 στο 16e.

Τελειώνουμε μετά απο ώρες όλα καλα. 

μετά λέμε ας κάνουμε μια δοκιμή την κάμερα. και βγάζουμε απόγευμα με φώτα σπιτιου σε σκοτεινή γωνία ένα έπιπλο που πάνω του είχε μια υδρόγειο. Βγάζω το S25 ultra τραβάω default όλα και αντίστοιχα με το  iphone16e . Βλέπω στο iphone καλύτερη λεπτομέρεια και χρώματα. λέω θα φταίει το 12ΜΡ που εχω απο default , ας το βάλω 200ΜΡ , τα ίδια. μόλις ζουμαρα δεν ειχε την καθαρότητα του iphone. απο την ντροπή μου μετά εβγαλα την υδρόγειο με το ζουμ και εκει οκ, φάνηκαν και τα γράμματα πάνω στην υδρόγειο. 

Απλά θέλω να πω ότι ακόμα και το ταπεινο iphone 16e (τουλάχιστον στο σενάριο φωτογραφίας που δοκίμασα εγω, point 'n' click) ταπεινώνει την ναυαρχίδα της Samsung. 
Να το χαιρόμαστε! 

Edited by MIB
So this is how liberty dies, with thunderous applause

1 ώρα πριν, MIB said:

πηρε η θεία μου το iphone 16e και ζήτησε την βοήθειά μου για την μεταφορά SIM και δεδομένων απο το iphone 11 στο 16e.

Τελειώνουμε μετά απο ώρες όλα καλα. 

μετά λέμε ας κάνουμε μια δοκιμή την κάμερα. και βγάζουμε απόγευμα με φώτα σπιτιου σε σκοτεινή γωνία ένα έπιπλο που πάνω του είχε μια υδρόγειο. Βγάζω το S25 ultra τραβάω default όλα και αντίστοιχα με το  iphone16e . Βλέπω στο iphone καλύτερη λεπτομέρεια και χρώματα. λέω θα φταίει το 12ΜΡ που εχω απο default , ας το βάλω 200ΜΡ , τα ίδια. μόλις ζουμαρα δεν ειχε την καθαρότητα του iphone. απο την ντροπή μου μετά εβγαλα την υδρόγειο με το ζουμ και εκει οκ, φάνηκαν και τα γράμματα πάνω στην υδρόγειο. 

Απλά θέλω να πω ότι ακόμα και το ταπεινο iphone 16e (τουλάχιστον στο σενάριο φωτογραφίας που δοκίμασα εγω, point 'n' click) ταπεινώνει την ναυαρχίδα της Samsung. 
Να το χαιρόμαστε! 

Καινούργιος στο χώρο του Android  😜😜

Η γυναίκα μου εχει ενα iPhone 15 pro και οταν θελω να βγαλω μια καλη φωτογραφία (s23) της λεω να μου δωσει το κινητό της. 

Γενικά ομως στο iPhone οι φωτογραφίες φαίνονται καλύτερα στην οθόνη του κινητού αλλα οχι παντα και στην οθόνη ενός υπολογιστή. 

Δεν με απασχολεί το θέμα φωτογραφίας, αν με απασχολούσε θα εκλαιγα με το s23, αλλαζει τη γεωμετρία στα παντα στις φωτογραφίες, ισως γιατι ο main φακός ειναι ελαφρως ευρυγωνιος. 

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Εκανα παραγγελια την συσκευη από Skroutz. Στην περιγραφη δεν γραφει EU αλλα πιστευω να ειναι Ευρωπαικης αγορας. 

Σε επικοινωνια με εναν...απο το καταστημα (που ειναι απλα marketplace στο skroutz) βαριεστημενα μου απαντησε πως οι συσκευες ειναι απο την samsung hellas...

Λετε να εχω προβλημα; Πως το ελεγχω; 

Samsung S21 Ultra

1 hour ago, doganos said:

Εκανα παραγγελια την συσκευη από Skroutz. Στην περιγραφη δεν γραφει EU αλλα πιστευω να ειναι Ευρωπαικης αγορας. 

Σε επικοινωνια με εναν...απο το καταστημα (που ειναι απλα marketplace στο skroutz) βαριεστημενα μου απαντησε πως οι συσκευες ειναι απο την samsung hellas...

Λετε να εχω προβλημα; Πως το ελεγχω; 

Ζητάς το imei της συσκευής και παίρνεις τηλέφωνο στη samsung hellas και ρωτάς αν το καλύπτει η εγγύηση. 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

15 minutes ago, mips said:

Ζητάς το imei της συσκευής και παίρνεις τηλέφωνο στη samsung hellas και ρωτάς αν το καλύπτει η εγγύηση. 

Δεν το δινουν. Απλως επισημα το skroutz μου απαντησε πως η συσκευή ειναι απο Samsung Hellas απο τον επισημο εισαγωγέα της Samsung στην Ελλαδα (Globalsat).

Τεσπα, ερχεται και το βλεπω....ελπιζω αυριο να το εχω

Samsung S21 Ultra

34 minutes ago, doganos said:

Δεν το δινουν. Απλως επισημα το skroutz μου απαντησε πως η συσκευή ειναι απο Samsung Hellas απο τον επισημο εισαγωγέα της Samsung στην Ελλαδα (Globalsat).

Τεσπα, ερχεται και το βλεπω....ελπιζω αυριο να το εχω

Όταν το παραλάβεις χωρίς να το ανοίξεις την συσκευασία κ δεις το imei κ ρωτήσεις samsung δεν γίνεται με αυτό τον τρόπο να σιγουρευτεις; κ αν δεν είναι επιστροφή πίσω;