Jump to content

Samsung Galaxy S25 Ultra

mobrol
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάπου διάβασα ότι το καλώδιο της συσκευασίας είναι 3Α. Για να φορτίσει με 45watt πρέπει να χρησιμοποιείται καλώδιο 5Α . Ισχύει;

So this is how liberty dies, with thunderous applause

15 minutes ago, MIB said:

Κάπου διάβασα ότι το καλώδιο της συσκευασίας είναι 3Α. Για να φορτίσει με 45watt πρέπει να χρησιμοποιείται καλώδιο 5Α . Ισχύει;

Σοβαρά τώρα?? 😴😴😴

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

19 ώρες πριν, johnnyman25 said:

Σκεφτομαι πολυ σοβαρά να παω σε op13.

Δεν είσαι ο μόνος.

Γενικά φέτος πολλοί κοιτάνε σε άλλες εταιρείες.

Και εγώ που είπα να περιμένω την παρουσίαση μπας και δείξουν το κάτι παραπάνω ή μήπως και βάλουν τίποτα δυνατές εκπτώσεις, δεν είδα τίποτα από αυτά και μάλλον με βλέπω για αλλού.

2036886576_94BE4928-DA89-4D5A-9CD9-BA074C3014C0.thumb.png.e84d59a6730ef50a4d1b1fb41b424289.png

1 ώρα πριν, EricssonyFan said:

Μου κάνει εντύπωση το πενάκι, που ενώ δεν έχει Bluetooth, μέσα του έχει ένα σωρό ηλεκτρονικα εξαρτήματα και θήκη για μπαταρία. Επίσης το κουμπάκι που έχει τι φάση, που χρησιμεύει; 

Μην το πάρεις προσωπικά αλλά αυτό εδώ είναι ακριβώς και ο λόγος που φαίνεται ότι κράζουμε απλά για να κράξουμε κάποια πράγματα.

Κατακρίνουμε το ότι έχει ΙΡ68, ότι έβγαλαν το BT από το spen, ότι δεν έβαλαν μεγάλυτερη μπαταρία , ότι φορτίζει ακόμα με 45w κτλπ.

Και από την άλλη:

Κανείς δε το έχει βουτίξει ούτε σε ποτήρι με νερό

Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά έκανε το bt στο πενάκι

Όση μπαταρία και να είχε πάλι το βράδυ για φόρτιση θα το έβαζαν όλοι

Κανείς δε το φορτίζει με πάνω από 25w για να μην πέσει η υγεία της μπαταρίας.

...

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

19 minutes ago, OverClocker said:

Μην το πάρεις προσωπικά αλλά αυτό εδώ είναι ακριβώς και ο λόγος που φαίνεται ότι κράζουμε απλά για να κράξουμε κάποια πράγματα.

Κατακρίνουμε το ότι έχει ΙΡ68, ότι έβγαλαν το BT από το spen, ότι δεν έβαλαν μεγάλυτερη μπαταρία , ότι φορτίζει ακόμα με 45w κτλπ.

Και από την άλλη:

Κανείς δε το έχει βουτίξει ούτε σε ποτήρι με νερό

Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά έκανε το bt στο πενάκι

Όση μπαταρία και να είχε πάλι το βράδυ για φόρτιση θα το έβαζαν όλοι

Κανείς δε το φορτίζει με πάνω από 25w για να μην πέσει η υγεία της μπαταρίας.

Κράζουμε και κρίνουμε την Samsung και για τα χρήματα που ζητάει, και γιατί είναι η μεγαλύτερη Android εταιρεία, που σημαίνει ότι δεν είναι ότι το καλύτερο να μένει πίσω από τον ανταγωνισμό σε πολλούς τομείς μέσα σε μια χρονιά.

Οτι δηλαδή γίνεται και σε Apple μεριά.

Αλλο το τι κάνουν 5-10 άτομα σε ένα forum, αλλο το τι κάνει/θέλει ο περισσότερος κόσμος εκεί έξω.

Εμείς εδώ μπορεί να κοιτάμε την υγεία της μπαταρίας μην πέσει(ειδικά όσοι αναβαθμίζουν ετησίως), ή να μην το έχουμε ρίξει σε ένα ποτηρι νερό, αλλά η πλειοψηφια του κόσμου, ούτε αναβαθμίζει ετήσια τα κινητά τους, είτε τα προσέχουν τόσο πολύ.

Για παράδειγμα εμένα μου είναι αδιάφορη η ασύρματη φόρτιση, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι που την χρησιμοποιούν, και θέλω να υπάρχει σε κάθε ναυαρχίδα για τα χρήματα που ζητάει.

Το ίδιο πράγμα ισχύει και για το πενάκι. Εγώ μπορεί πχ να μην το χρησιμοποιώ, αλλά υπάρχουν άλλοι που το χρησιμοποιούν.

Γιατί να μου βγάλεις το BT από αυτό, ενώ δεν μου προσφέρεις τίποτα άλλο??

Μια από τα ίδια και για την μπαταρία. Δεν είναι όλος ο κόσμος όλη μέρα πάνω από ένα τηλέφωνο, για να χρειάζεται φόρτιση κάθε βράδυ.

Εγώ μια χαρά βλέπω χρήστες άλλων συσκευών με πιο μεγάλες μπαταρίες, που λένε ότι το κινητό το φορτίζουν κάθε 2 ή και 2.5 ημέρες πχ.

Οταν μου χρεώνεις μια συσκευή 1500+ευρώ, εννοείται και υπάρχουν απαιτήσεις από αυτή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ειδικά αν αυτός είναι φθηνότερος(πχ Oneplus13/Oppo X8 pro που αναφέρθηκαν πιο πίσω).

Edited by Fulgore1

1 hour ago, xabos said:

Ισχύει ….

δινεις 1500€ κ θέλεις καλώδιο 5Α…??

Πάντως εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να ενισχύσω τη μαμά Sammy, αλλά στο eshop τον 45w φορτιστή δεν τον έχει προς πώληση. Τον έχει μόνο για να δούμε πως είναι. 

Παράγγειλα τον 25w μαζί με το τηλέφωνο.

Πιθανόν με το S26 να τον διαθέσει...

Η Ηonor κοροϊδεύει τη Samsung για την ταχύτητα φόρτισης και τα ΑΙ χαρακτηριστικά του Galaxy S25

Πηγή: https://techblog.gr/mobile/ionor-koroideyei-ti-samsung-tin-tachytita-fortisis-ta-ai-charaktiristika-galaxy-s25/

Χαμούλης...συνέχεια section Νο 31 !! 

Θυμάσαι samsung τι έκανες και συ στο iPhone?

"Πάρτα Λίζα και κάντα κορνίζα" Τίτλος τραγουδιού!

Edited by Tips2022

24 minutes ago, Fulgore1 said:

Κράζουμε και κρίνουμε την Samsung και για τα χρήματα που ζητάει, και γιατί είναι η μεγαλύτερη Android εταιρεία, που σημαίνει ότι δεν είναι ότι το καλύτερο να μένει πίσω από τον ανταγωνισμό σε πολλούς τομείς μέσα σε μια χρονιά.

Αλλο το τι κάνουν 5-10 άτομα σε ένα forum, αλλο το τι κάνει/θέλει ο περισσότερος κόσμος εκεί έξω.

Εμείς εδώ μπορεί να κοιτάμε την υγεία της μπαταρίας μην πέσει(ειδικά όσοι αναβαθμίζουν ετησίως), ή να μην το έχουμε ρίξει σε ένα ποτηρι νερό, αλλά η πλειοψηφια του κόσμου, ούτε αναβαθμίζει ετήσια τα κινητά τους, είτε τα προσέχουν τόσο πολύ.

Για παράδειγμα εμένα μου είναι αδιάφορη η ασύρματη φόρτιση, αλλά υπάρχουν πολλοί άλλοι που την χρησιμοποιούν, και θέλω να υπάρχει σε κάθε ναυαρχίδα για τα χρήματα που ζητάει.

Το ίδιο πράγμα ισχύει και για το πενάκι. Εγώ μπορεί πχ να μην το χρησιμοποιώ, αλλά υπάρχουν άλλοι που το χρησιμοποιούν.

Μια από τα ίδια και για την μπαταρία. Δεν είναι όλος ο κόσμος όλη μέρα πάνω από ένα τηλέφωνο, για να χρειάζεται φόρτιση κάθε βράδυ.

Εγώ μια χαρά βλέπω χρήστες άλλων συσκευών με πιο μεγάλες μπαταρίες, που λένε ότι το κινητό το φορτίζουν κάθε 2 ή και 2.5 ημέρες πχ.

Οταν μου χρεώνεις μια συσκευή 1500+ευρώ, εννοείται και υπάρχουν απαιτήσεις από αυτή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, ειδικά αν αυτός είναι φθηνότερος(πχ Oneplus13/Oppo X8 pro που αναφέρθηκαν πιο πίσω).

Δύο διευκρινήσεις μόνο: α) πουλάει ακριβά σε τιμές παραπλήσιες της apple για να μη νιώθει μειονεκτικά και 2) ότι αφαιρεί σημαίνει κέρδος για αυτήν χωρίς μείωση τιμών πιπιλίζοντας συνέχεια ότι ο snap στοιχίζει. ( οι άλλες εταιρείες γιατί δεν παραπονιούνται? ).

Επιπλέον αντιγράφει σε android τις κινήσεις του ιphone, όπως και η Xiaomi!

Edited by Tips2022

Ευτυχώς σύντομα θα γλιτώσουμε από αυτά τα κόλπα και όλοι θα ειναι υποχρεωμένοι να αναγράφουν W και GBps πάνω στα καλώδια. 

2025-01-10-image-2.webp

1 hour ago, pandrits said:

Πάντως εγώ είχα όλη την καλή διάθεση να ενισχύσω τη μαμά Sammy, αλλά στο eshop τον 45w φορτιστή δεν τον έχει προς πώληση. Τον έχει μόνο για να δούμε πως είναι. 

Παράγγειλα τον 25w μαζί με το τηλέφωνο.

Πιθανόν με το S26 να τον διαθέσει...

Καλά έκανες.

image.thumb.png.27f5a1fc8902b64f4c0359a83f9953a0.png

13 minutes ago, sattack said:

Νέα κόλπα στις πληροφορίες μπαταρίας στο android 15?! 

Cycle count, 

Battery health, 

Manufacture date, 

1st use date.

!!!

Screenshot_20250202_132349_Settings.jpg

Παρέλαβες;

7 minutes ago, karagalexk said:

Παρέλαβες;

Ναι, στο Βέλγιο. Στις πιο πίσω σελίδες έχω βάλει φωτο. 

Αλλά αυτό εδώ με τη μπαταρία είναι το πιο ενδιαφέρον! 

Αναρωτιέμαι αν και τα παλιότερα μοντέλα s24, s23 κλπ, θα τα δείχνουν αυτά τα info για τη μπαταρία τους μόλις πάρουν το android 15? 

9 minutes ago, sattack said:

Ναι, στο Βέλγιο. Στις πιο πίσω σελίδες έχω βάλει φωτο. 

Αλλά αυτό εδώ με τη μπαταρία είναι το πιο ενδιαφέρον! 

Αναρωτιέμαι αν και τα παλιότερα μοντέλα s24, s23 κλπ, θα τα δείχνουν αυτά τα info για τη μπαταρία τους μόλις πάρουν το android 15? 

Εννοείται.

3 minutes ago, Athkatla said:

Εννοείται.

Πολύ καλό ε?! 

Δεν το είχα πληροφορηθεί ότι το android 15 θα τα είχε αυτά!

Ποιες άλλες συσκευές έχουν ήδη πάρει το android 15? Τα Pixel? Τα είχαμε δει αυτά τα info από αυτές τις συσκευές?

On 1/2/2025 at 12:36 ΜΜ, Fulgore1 said:

1715563047_700DE16E-EE69-4F61-B7AC-81FA615335AA.png.2498e14b3a666c13ca547f7e47093ac3.png

391017560_BCB48960-A7F6-46F8-9BBC-CE6BD0BB1914.thumb.png.b5b93af3b1d025b88943f51bde71db12.png

Δεν ξέρω για τα υπόλοιπα αλλά σχεδιαστικά το oneplus είναι έκτρωμα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

16 minutes ago, sattack said:

Πολύ καλό ε?! 

Δεν το είχα πληροφορηθεί ότι το android 15 θα τα είχε αυτά!

Ποιες άλλες συσκευές έχουν ήδη πάρει το android 15? Τα Pixel? Τα είχαμε δει αυτά τα info από αυτές τις συσκευές?

Τα δείχνει από το 8α και μετά

2 ώρες πριν, boymanos said:

2) ότι αφαιρεί σημαίνει κέρδος για αυτήν χωρίς μείωση τιμών πιπιλίζοντας συνέχεια ότι ο snap στοιχίζει. ( οι άλλες εταιρείες γιατί δεν παραπονιούνται? ).

Οι άλλες εταιρείες δεν έχουν άλλη εναλλακτική. Η Samsung έχει τους φθηνότερους Exynos.

Εμένα ούτως ή άλλως η ένσταση μου στο πιο πάνω σχόλιο, είναι στο γιατί δεν πρέπει να κριτικάρουμε και να κράζουμε τα της Samsung, με βάση το τι χρησιμοποιεί και τι όχι ο καθένας σε μια ναυαρχίδα των 1500+ευρώ.

3 ώρες πριν, Fulgore1 said:

Δεν είπα να μην κράξουμε, να έχει νόημα το τι κράζουμε και όχι απλά να λέμε για να είχαμε να λέγαμε.

Μου κράζεις για το BT στο Spen αλλά δεν ξέρεις ποια η λειτουργία του BT στο Spen, άρα σου είναι άχρηστο.Και που το έχει τι κέρδισες? να λες ότι το 25 έχει BT sto Spen ενώ το OP13 δεν έχει?

Αν το S26U, το αφήσουν ίδιο, δεν ακουμπήσουν τίποτα άλλο, και απλά το κάνουν Ip69(που δεν το έχεις βάλει ποτέ στο νερό), bt spen(που δεν το χρησιμοποιείς), και 100w φόρτιση, (που πάλι δεν τα την χρησιμοποιήσεις πέρα από ένα screenshot για να δούμε πόσο γ@μαει να φορτίζεις με 100w... την μπαταρία). Ποιά είναι η βελτίωση στην χρηστικότητα που σου προσέφερε η συσκευή?
Η απλά να πούμε, να, η σαμσουνγκ δεν έμεινε πίσω, δεν τα χρησιμοποιώ πουθενά αυτά, αλλά δεν έμεινε πίσω. Πάρε τα 1500ευρώ μου τώρα.

Απλά για να μην παρεξηγηθώ, δεν τα λέω προσωπικά για εσένα όλα αυτά, αλλά βλέπω ότι είναι η τάση των τελευταίων ετών να κράζουμε με βάση gimmick specs που είναι παντελώς άχρηστα (και κακώς έχω πάρει αφορμή το bt στο Spen).

Θα μπορούσαμε να σχολιάζουμε για το ότι η φωτεινότητα πέφτει πολύ γρήγορα παράδειγμα που είναι ένα αρκετά μεγάλο λειτουργικό πρόβλημα αν όντως ισχύει.
Γιατί και στο 24, η φωτεινότητα έπεφτε αρκετά γρήγορα λόγο θερμοκρασίας.

Teardown video....

They Didn’t Mention This... S25 Ultra Teardown

Edited by OverClocker

Ericsson T28s - Nokia 3330 - Siemens S45 - Siemens S55 - Siemens SL45i - Siemens SX1 - Motorola MPX200 - Siemens SX1 Limited - Siemens CX75 - Qtek 8310 - Nokia N95 - Samsung Omnia i900 - SonyEricsson X10i - Samsung Galaxy S - Samsung Galaxy S2 - Samsung Galaxy Note2 - Samsung Galaxy Note4 - Samsung Galaxy Note9 - Samsung Galaxy S23 Ultra - Samsung Galaxy S24 Ultra - Samsung Galaxy S25 Ultra

1702003769_Screenshot2025-01-23125714.jpg.2d5069c07feeafa311c222e0095e2ab7.jpg

Μικρες αναβαθμίσεις σε σχέση με το s24 ultra δεν ειναι κακο αυτο για αυτο αλώστε και το κρατάω.. αναβάθμιση ανα δυο χρόνια ειναι το πιο λογικο .Αυτο που περίμενα τουλάχιστον ηταν καλύτερο pwm και 10 bit ...

iPHONE 14 Pro Max 512GB   S24ULTRA 512GB

Όλα τα θετικά και τα έξτρα φυσικά καλό δεχουμενα. 

Απλά ακόμα και έτσι που έπαιξε φέτος, 

Και πριν ένα έτος, και πριν 2 έτη, 

Είχε αν όχι την καλύτερη,από τις καλύτερες ναυαρχίδες του κόσμου. 

Εδώ πουλάει το Άη φον που δεν πάει πίσω από δεξιά και εμάς μας πείραξε το Bluetooth που δεν έχει το πενάκι. 

Επίσης κάποια πράγματα που θεωρούσαμε ότι δεν ζούμε χωρίς αυτά, μια χαρά τα καταφέραμε. 

Θυμάστε όταν αφαιρέθηκε το Led ειδοποιήσεων? 

Θυμάστε ότι αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης? 

Θυμάστε όταν αφαιρέθηκε η τρύπα για τα ακουστικά? 

Έτσι ίσως αφαιρεθεί και το Bluetooth από το πενάκι. 

Ψάχνει κανένας από εμάς σήμερα το λεντ νοτιφικεησον? 

Όσο για της τιμές, η oneplus

(που ήταν όταν βγήκε φουλ σπεκσ στο 1/3 της τιμής του ανταγωνισμού) έφτασε να έχει επίσημη τιμή 1.2κ.

Η Samsung δεν θα έφτανε το 1.5? 

Και τώρα για την αλλαγή από το 24 στο 25, όπως σε πολλούς άλλους έτσι και σε εμένα το 24 μου είχε βγει 990 ευρώ το 512 την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. 

Τώρα το 25 το 512 μου βγήκε 1047. 

Δεν πωλείται 750 ευρώ ένα 24 ουλτρα ενός έτους 512 άριστο? 

300 ευρώ πάνω.

Αυτή είναι η διαφορά που πρέπει να πληρώσουμε για το νέο μοντέλο. 

Αν αξίζει ή όχι το ξέρει ο καθένας ξεχωριστά για τον εαυτό του. 

Ο κολοσσός φαίνεται να πουλάει κάθε χρόνο όλο και περισσότερες μονάδες. 🙂 

kountouraN

6 ώρες πριν, johnnyman25 said:

Το κουμπάκι το αφήσανε γι αυτούς που το χρησιμοποιούσαν στο s24u για να έχουν κατι να ασχολούνται...

Sammy ftw...

Πάντα τα s pen είχαν κουμπάκι. Έχει διάφορες λειτουργίες, που δεν έχουν να κάνουν με το bt μόνο. Πχ χρήσιμο για επιλογή κειμένου, για να εμφανίζεται το μενού του spen στην οθόνη, να αλλάζεις στυλ γραφής νομίζω και άλλα.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14