Jump to content

Tips2022

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Tips2022

  1. Το δικό μας κινητό παίρνει ταυτόχρονα δυο esim διαφορετικών εταιριών κινητής?
  2. Πως βρίσκω τη θερμοκρασία σώματος ?
  3. Ααα τι ωραίο αυτό με τη ρουτίνα!!! Βρε τι ανακαλύπτει κανείς μετά από ένα χρόνο χρήσης του κινητού!!! Ευχαριστώ για τις άμεσες (2) απαντήσεις σας...άντε τώρα να μελετήσω τις ρουτίνες...που δεν τις είχα καταλάβει από την πρώτη ώρα!! Μήπως μ' αυτόν τον τρόπο η samsung μας γυρίζει πίσω??? Λέω εγώ τώρα....στην εποχή που όλα γίνονται με ένα κουμπί - ρύθμιση στο menu? Υ.Γ. Έβαλα skin πρώτη φορά σε κινητό (από Ινδία παραγγελία, σύμφωνα με site που έδωσε κάποιος άλλος εδώ μέσα) και το κινητό, εκτός του ότι είναι πανέμορφο, πιστεύω ότι αν τις βγάλω κάποια μέρα θα είναι εντελώς καινούριο στα πλάγια και στην πίσω όψη του!!! Καλή φάση αυτό με τo skin...άσε που δεν αντιλήφθηκα-αισθάνθηκα καμία υπερθέρμανση του κινητού το καλοκαίρι!!
  4. Ευχαριστώ πολύ και τα τρία παραπάνω μέλη που απάντησαν στο ερώτημά μου και έλυσα το πρόβλημα. Το playstore ήταν ρυθμισμένο από την αγορά της συσκευής σε Αμερική. Το ρύθμισα για την Ελλάδα και αυτόματα λύθηκε το πρόβλημα των ελληνικών εφαρμογών! Όμως, αντιμετωπίζω και ένα άλλο θέμα. Πως απενεργοποιώ τον ήχο της κάμερας για να μην ακούγεται το κλικ της όταν τραβάω φωτογραφίες ??? Που στην ευχή είναι κρυμμένος αυτός ο ήχος? Υ.Γ. Νάτα και τα ωραία για το Note 9 NOBLE ROM 4.0 CALABRIA II OneUI 6.0 FULL PORT][12/23 Patches][05/01/2024][SM-N960F/FD/N--SM-G96xF/FD/N]
  5. Προσπαθώ να εγκαταστήσω την εφαρμογή Lindl plus από το playstore όπως και κάθε άλλη ελληνική εφαρμογή και μου βγάζει μήνυμα "Αυτό το στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο στη χώρα σας" πως είναι δυνατόν??? Τι πρέπει να κάνω γνωρίζει κανείς σας?
  6. intCall ACR, ACR με πεντακάθαρη ηχογράφηση και των 2 συνομιλητών!!!
  7. Για ηχογράφηση είχα γράψει και στο παρελθόν ότι εάν εγκαταστήσεις σπ@σμένες τις εφ@ρμογές ηχογράφησης θα λειτουργούν άριστα με το υπάρχον σύστημα του κινητού....ούτε αλλαγές ούτε τίποτα άλλο κουλό! Η μπαταρία μετά την αναβάθμιση είναι καλύτερη απ' ότι πριν την αναβάθμιση! "Πέφτει" πιο αργά! Ένα κόμπιασμα (μιας φοράς) βλέπω στο youtube και γενικά όταν παίζει video...λέτε να είναι από τις πολλές εφαρμογές (1156) στο κινητό ή κάτι άλλο (πχ. εξ'αιτίας του vanced)?
  8. Πήγαινε στο ρολόι σου και στις ρυθμίσεις (γρανάζι) > επιλογές προγραμματιστή > Εντοπισμός σφαλμάτων ADB (ανοιξέτο) > μετά πήγαινε στο Ασύρματος εντοπισμός σφαλμάτων (πιό κάτω) και άνοιξέ το για να συνδεθείς πάτατο κανα δυο τρεις φορές και θα γίνει αυτόματα > μετά κάνε Σύζευξη νέας συσκευής εκεί που είσαι δηλ. στον Ασύρματο εντοπισμό σφαλμάτων και μετά κάνε pair στην εφαρμογή που σου έδωσα. Έχεις κατεβασμένα τα apk στο κινητό σου τα βρίσκεις με το + και τα εγκαθιστάς στο ρολόι σου εύκολα.... έτσι παιρνάς, εκτός των άλλων και το F@cer premium σπ@σμένο και στο τηλ και στο κινητό με δυο διαφορετικές εφαρμογούλες....για να αλλάζεις (ανάλογα με την όρεξή σου) τα faces στο ρολόι σου! Μ' αυτόν τον τρόπο παίζεις μπαλίτσα στο καταπληκτικό ρολόι μας....
  9. Με την εφ@ρμογή Bugjaeger (premium καλύτερα, αν την βρεις...σπ@σμένη) και με sideloading!
  10. Βάλτε να δείτε την τελευταία σκηνή του εξορκισμού στο κινητό μας σε 5.1 - Dolby Atmos από την τελευταία ταινία που κυκλοφορεί "Ο Εξορκιστής"!! Θα πάθετε σοκ από τον ήχο του κινητού μας!!! Καθίστε ήσυχοι σε ένα κανονικό σε διαστάσεις δωμάτιο και απολαύστε τους ήχους που διαχέονται και βρίσκονται παντού γύρω σας, σχεδόν σαν να ήσασταν μέσα στην ταινία. Μπράβο Sammy με τα διπλά σου ηχεία, ξεπέρασες κάθε προσδοκία μου....[emoji177] Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  11. Το f@cer σε sideload δε λειτουργεί στο watch 5 pro!! Προσοχή! Όλες οι άλλες σπασμένες εφαρμογές πάνε σφαίρα.... όπως και οι 2 εφαρμογές του drone μου, osmo 6, πλυντηρίου, ψυγείου, λάμπες, φυτών κλπ! Άτσα 14!!!! Έγινε καλύτερο από κάθε άλλη φορά...έρχεται η αναβάθμιση του Note 9 με το 14!!! Οι 970 εφαρμογές που έχω στη συσκευή μου λειτουργούν κανονικά και η αναβάθμιση έγινε γρήγορα και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.. Βέβαια το λειτουργικό βάρυνε τη συσκευή και έλλειψη του Snap 3 είναι εμφανής για να μπορεί παίζει η συσκευή όπως ακριβώς την πρωτοαγοράσαμε... με τον android 13! Αγόρασα νέο film από τα public με 10 ευρώ! Αψογότατο και φοβερό service... Φοβερή η συσκευή μας καθώς συνεχίζω να είμαι ενθουσιασμένος μαζί της, όπως την πρώτη στιγμή που την αγόρασα!
  12. Κάποιος σκέφτηκε καμιά λύση στο παραπάνω θέμα μου ???
  13. Κανένα μισάωρο με τη νέα αναβάθμιση, όλα δουλεύουν όπως πριν !! Χωρίς καμία δυσλειτουργία.... Ασφαλώς έκανα και την αναβάθμιση των εφαρμογή από το store Galaxy! Ωραία θέματα στο Theme Galaxy! Άτσα .....samsungάκι, έβαλες πολύ μυαλό!
  14. Θέλω μια βοήθεια γιατί μου έχουν σπάσει τα νεύρα 😣από μια απορύθμιση που δεν ξέρω πως έγινε και δεν μπορώ να τη βρω και να τη διορθώσω. Μόλις ανοίγω μια εφαρμογή με gps μου βγαίνει το πράσινο σηματάκι του πάνω στη δεξιά γωνία και δε φεύγει με τίποτα. Αυτό με εμποδίζει να ρυθμίζω τις εφαρμογές εκεί πάνω στα δεξιά τους. Μπορεί να μου πει κάποιος πως ρυθμίζεται το πρόβλημα έτσι ώστε να μη βλέπω το πράσινο αυτό σηματάκι του gps? Επίσης όταν ανοίγω το viber για να κάνω συνομιλία με την κάμερα = βιντεοκλήση βγαίνει ένα πράσινο σηματάκι πάνω δεξιά πάλι που δείχνει την πράσινη κάμερα... τι πρέπει να κάνω για να μην εμφανίζονται τα πράσινα αυτά σηματάκια?
  15. Είναι το trackisafe. Είναι ένα πολύ μικρό gps και συνδέεται με WiFi & BT. Έχει φοβερό apk που μπορείς να κάνεις και ζώνη ασφαλείας δηλ. όταν κάποιος σου κινεί το αντικείμενο (ακόμη και λίγα εκατοστά) που έχεις καρφωμένο το gps, τότε εκείνο αρχίζει και σου στέλνει μηνύματα ή και συνεχόμενες ειδοποιήσεις ότι κινείται, εμφανίζεται ο χάρτης και σου δείχνει που πηγαίνει και που βρίσκεται...ακόμη και αυτό βρίσκεται κριμένο σε υπόγεια. Λειτουργεί και σαν συναγερμός! Μπαταρία 25-30 μέρες! Το είχα αγοράσει κοντά στα 20 ευρώ και νομίζω ότι πέρυσι σταμάτησε αυτές τις συσκευές η Voda...αλλά το δική μου εξακολουθεί και λειτουργεί (θα μου πεις gps είναι τι θα πάθει). Κάνει κάτι τέτοιο και το Tag2? Αν ναι τότε θα αξίζει αν όχι τότε .... Το ποδήλατο κλειδώνει με μια κλειδαριά που είναι και συναγερμός BT + WF (ξεκλειδώνει και κλειδώνει και αυτόματα, όταν δηλαδή εφαρμογή βρίσκεται κοντά) και όταν ελάχιστα το σκουντήξεις ακούς προειδοποιητικό και μετά ξανά πάλι 110db ήχο! Που να σου πω για τον live καταγραφέα κάμερας πάρκινγκ αυτοκινήτου...άμα θες πείραξέ τα!!! Όλα βρίσκονται στην κινητάρα μας! Χαχα! Γκατζετάκιας από κούνια! ---Για τον φίλο πιό πάνω λέω και γω ένα "τρωτό" της συσκευής, καθώς αργεί πολύ ο επεξεργαστής στην εγκατάσταση των εφαρμογών, όχι όμως και στο διάβασμα αυτών!! Καλή συνέχεια στην ομάδα...και συγνώμη για το off topic, αλλά μου το ζήτησαν!
  16. Όχι ρε συ και 'γω νόμιζα πως δεν τις είχες.... αλλά αν το έψαχνες θα έβλεπες ήδη ότι η ενημέρωση στο Samsung One UI 6.0 φέρνει μια μεγάλη οπτική αναθεώρηση στο σύστημα. Πχ Η Εφαρμογή Καιρού.... Η εφαρμογή Καιρός είναι πλέον πιο πλούσια και μπλε. Οι φάσεις της ανατολής και της σελήνης εκφράζονται καλύτερα και όλα φαίνονται καθαρότερα. +1 αν κατάλαβες... αν όχι είσαι για το OS! Εγώ πάνω στο ποδήλατο έχω ένα της vodafone που είναι καταπληκτικό! Μόλις το ενεργοποιήσεις και κουνήσει κάποιος το ποδήλατο σου στέλνει σήμα ότι μετακινείται...και βρίσκει ακριβώς την ζώνη που είναι το αντικείμενο ...ακόμη και αν βρίσκεται σε υπόγειο! Κάνει κάτι τέτοιο το tag2? Για δώσε περισσότερες πληροφορίες αν θέλεις.... Στο αυτοκίνητο το έβαλες? Συνδέεται και με το ρολόι watch5 pro?
  17. Πάρα πολύ ωραίες οι εφαρμογές του ONEUI 6.0, δοκιμασμένες σήμερα στο Note 9 με έκδοση λειτουργικού NOBLE 3.7.1 CALAMBRIA στο One UI 5.1. Τα καλύτερα έρχονται για το κινητό μας... Apps List: AOD Gallery Messages My Files Device Care Weather Smart Capture Keyboard Game Launcher Routines Contacts =============================== Υ.Γ. Αυτό το τίνγκι τάνγκα (SmartTag2) - είναι της μόδας αυτός ο τρόπος ζωής τελευταία - σκέφτεται να το αγοράσει-δοκιμάσει κανείς σας για να μας πει τις πραγματικές του εμπειρίες... γιατί ενδιαφέρομαι και γω για αγορά αλλά δεν ξέρω και από που!!!
  18. Τα εγκατέστησα.... ε δεν είναι και και τίποτα σπουδαίες εμφανίσεις... Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
  19. Ήρθε χθες το skin και το temp από India και το κατάστημα https://www.gadgetshieldz.com/ Το είχε ποστάρει ένα άλλο παιδί εδώ μέσα. Είχαν δασμό 4,5ε και τελωνείο 5,0ε = 9,5 ευρώ επιπλέον της αγοράς! Πρώτη φορά χρησιμοποιώ και πέρασα skin σε κινητό μου εδώ και 30 χρόνια! Κυριολεκτικά αλλάζει εμφανισιακά όλο το τηλέφωνο και το προστατεύει 1000% σε περίπτωση μεταπώλησής του! Κάπου στα 30 ευρώ ολόκληρο το κόστος και η είναι αλήθεια είναι ότι στην αρχή με πείραξε που τα έσκασα αλλά το αποτέλεσμα βγήκε και εντυπωσιακό και πανέμορφο που λες στο τέλος χαλάλι τους! Επίσης πέρασα και το temp της ιδίας εταιρίας και ειλικρινά φαίνεται σαν να μην υπάρχει! Σούπερ! Ευχαριστώ τον φίλο που έκανε το κινητό μου ελαφρύ μαρμαρέ, αλλά πάλι πιστός στο χρώμα άσπρο! Αν το επιχειρήσει κανείς άλλος πρέπει να ακολουθήσει πιστά τα βιντεάκια τους στο site και όλα θα γίνουν εύκολα και καλά!
  20. Εκτός του Playstore πως μπορώ να εγκαταστήσω μια apk (από το pc ή το κινητό samsung) στο 5 pro ?
  21. Διάλεξε να κουβεντιάσεις για temp και θήκες και άσε τα προβλήματα στην τύχη της Sammy! (στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα)! Το θέμα της αποσύνδεσης του κινητού μας με το WiFi 6 έχει να κάνει WiFi Calling της Vodafone και καθιστά αδύνατες τις κλήσεις στο κινητό μου. Χθες υπήρξαν τηλεφωνήματα στο σταθερό που μου έλεγαν ότι δεν μπορούσαν να πιάσουν σήμα και έδειχνε σαν να μιλάει.... Αν δε σε απασχολεί αυτό το σοβαρό θέμα με την αδυναμία σήματος τότε οι θήκες και το χρώμα σου είναι το ζητούμενο? Υ.Γ. Η νέα ενημέρωση δεν ήρθε ακόμη στο κινητό μου για να δω αν υπάρχει κάποια βελτίωση.... Σιχαμένοι της Sammy ούτε τα βασικά δεν μπορείτε να προσφέρετε.....
  22. Από πέρυσι που αγόρασε η κόρη μου το 13 pro max, ε λοιπόν δεν την άκουσα για κάτι που να πάει στραβά σε σχέση με τα βασικά στοιχεία (WiFi ρε σεις?) του τηλεφώνου! Αυτό δε σου λέει κάτι? Είναι που δεν μπορώ να μεταπηδήσω σε Apple λόγω IOS, αλλιώς θα της έλεγα εγώ .... ΥΓ. Ούτε με το επερχόμενο υpdate διορθώνεται το πρόβλημα....σιχαμένοι της Sammy!
  23. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση, αναμένοντας τα καλύτερα από τη Sammy! Ίδωμεν αν και δεν είναι πολύ της εμπιστοσύνης η εταιρία! Δε γνωρίζω αν έφτασε σ' αυτούς το πρόβλημα! Θέλω να πιστεύω ναι με τα λεγόμενά σου φίλε.
  24. Από χθες άρχισα να παρατηρώ συνεχόμενες αποσυνδέσεις από το δίκτυο WiFi6 του σπιτιού μου. Τι στην ευχή συμβαίνει? Ρε samsuνάκι φτιάξε το τιμημένο!
  25. Διαβάζοντας εσένα παρήγγειλλα και γω από εκεί Skin + film protector. Σε ποιό μέρος του κόσμου βρίσκεται αυτό το site? Έχουν τελωνείο τα προερχόμενα από εκεί πράγματα Το film λειτουργεί με το δακτυλικό αποτύπωμα? Μήπως μ΄αυτά θα το σκάσουμε το καλοκαιράκι (+40) το κινητό μας? Με το που κατέβηκα από τα 120Hz στα 60Hz είδα 20% βελτίωση στην μπαταρία με όλα ανοικτά! Ντύνω 1η φορά κινητό με skin και το κάνω αυτό γιατί όταν επέστρεψα το xiaomi το κοιτούσαν γύρω - γύρω παντού για γρατσουνιές που βρήκαν στα πλαϊνά του κινητού!! *δεν έχει όμορφα skin, αλλά μπροστά στην ανάγκη προστασίας τι είναι το κάλλος ?
×
×
  • Create New...