mspant Δημ. Δευτέρα στις 10:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:37 πμ (edited) 2 ώρες πριν, sattack said: To 1TB σίγουρα. Το 512GB, μάλλον κι αυτό, έτσι λένε οι φήμες. Παντωε ότι και να γίνει θα ειναι παγκοσμίως το ίδιο. Το ελπίζω , αλλά πολύ φοβάμαι πως δεν θα μας δώσει 16gb https://www.sammyfans.com/2025/01/20/galaxy-s25-ultra-16gb-to-launch-in-limited-countries-is-yours-on-the-list/?fbclid=IwY2xjawH7BlJleHRuA2FlbQIxMQABHd-9fyw7r9pJAUt6DiqELx8E-mINC7VFWgKS1j6iryh86VlIYJ4pywXinQ_aem_miRtJFhLKoVn97tI9_jrVw Edited Δευτέρα στις 01:17 μμ by mspant Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. Δευτέρα στις 01:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:14 μμ Ασια 16 gb Ευρώπη και Αμερικη 12gb δεν ειναι σοβαρα πράγματα αυτα ... 5 Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. Δευτέρα στις 01:38 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 01:38 μμ (edited) 23 minutes ago, Evagelos_ said: Ασια 16 gb Ευρώπη και Αμερικη 12gb δεν ειναι σοβαρα πράγματα αυτα ... Για να είσαι δίκαια παντού πρέπει να είσαι σοβαρή εταιρεία, σε πολλά πράγματα η samsung δεν δείχνει σοβαρή εταιρεία πάντως , τις αδικίες τις κάνει. Edited Δευτέρα στις 01:38 μμ by boymanos 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. Δευτέρα στις 02:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 02:22 μμ 43 minutes ago, boymanos said: Για να είσαι δίκαια παντού πρέπει να είσαι σοβαρή εταιρεία, σε πολλά πράγματα η samsung δεν δείχνει σοβαρή εταιρεία πάντως , τις αδικίες τις κάνει. Αυτά κάνει και μετά,από τόσα χρόνια σκέφτομαι σοβαρά μήπως περιμενω το honnor magic 7 pro.Ειδωμεν 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. Δευτέρα στις 04:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 04:50 μμ 2 ώρες πριν, strathgos said: Αυτά κάνει και μετά,από τόσα χρόνια σκέφτομαι σοβαρά μήπως περιμενω το honnor magic 7 pro.Ειδωμεν Σκέφτεσαι σοβαρά να πάρεις συσκευή που δεν εισάγεται επίσημα, δεν έχει επίσημο σέρβις, δεν ξέρεις με απόλυτη σιγουριά ότι θα δουλεύουν τα πάντα out of the box χωρίς αλχημείες, κοινότητα μηδέν, πολλά τα αρνητικά και όλα αυτά γιατί; για μια ίσως καλύτερη κάμερα κάτω από κάποιες συνθήκες; Η samsung κάνει μαλακίες αλλά σοβαρή είναι, μπορεί να δίνει speks με το σταγονόμετρο αλλά εκεί που έχουν φτάσει πλέον οι ναυαρχίδες το μόνο που της "λείπει" είναι μια πιο γρήγορη φόρτιση. Να έλεγες ότι θες να αλλάξεις για να δεις κάτι άλλο, πήγαινε σε oneplus 13 που το σκέφτομαι σοβαρά. Εξαρτάται και από που έρχεσαι βέβαια. Εγώ δουλεύω ένα S22 Ultra και ένα s21 fe οπότε πιστεύω θα δω διαφορά παντού. Αυτή τη φορά μάλιστα σκέφτομαι το S25+ λόγω snapdragon έτσι κι αλλιώς το πενάκι δεν το χρησιμοποιώ, το είχα πάρει από περιέργεια αλλά μετά το έδωσα στη γυναίκα μου, τώρα πως κατέληξε πάλι στα χέρια μου ούτε εγώ το κατάλαβα... 5 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mspant Δημ. Δευτέρα στις 05:09 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:09 μμ Η κοροϊδία είναι ότι θα πληρώσουμε τα 12gb όπως οι άλλοι τα 16gb, κάποια στιγμή δεν πρέπει να πάρουν το μάθημά τους , σταματώντας να αγοράζουμε ότι μας σερβίρουν ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gio71986 Δημ. Δευτέρα στις 05:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 05:22 μμ (edited) Ενδιαφέρεται κανεις για αγορα s23 ultra,μαύρο 512; Edited Δευτέρα στις 05:22 μμ by gio71986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
strathgos Δημ. Δευτέρα στις 07:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:03 μμ 2 ώρες πριν, vastegial_74 said: Σκέφτεσαι σοβαρά να πάρεις συσκευή που δεν εισάγεται επίσημα, δεν έχει επίσημο σέρβις, δεν ξέρεις με απόλυτη σιγουριά ότι θα δουλεύουν τα πάντα out of the box χωρίς αλχημείες, κοινότητα μηδέν, πολλά τα αρνητικά και όλα αυτά γιατί; για μια ίσως καλύτερη κάμερα κάτω από κάποιες συνθήκες; Η samsung κάνει μαλακίες αλλά σοβαρή είναι, μπορεί να δίνει speks με το σταγονόμετρο αλλά εκεί που έχουν φτάσει πλέον οι ναυαρχίδες το μόνο που της "λείπει" είναι μια πιο γρήγορη φόρτιση. Να έλεγες ότι θες να αλλάξεις για να δεις κάτι άλλο, πήγαινε σε oneplus 13 που το σκέφτομαι σοβαρά. Εξαρτάται και από που έρχεσαι βέβαια. Εγώ δουλεύω ένα S22 Ultra και ένα s21 fe οπότε πιστεύω θα δω διαφορά παντού. Αυτή τη φορά μάλιστα σκέφτομαι το S25+ λόγω snapdragon έτσι κι αλλιώς το πενάκι δεν το χρησιμοποιώ, το είχα πάρει από περιέργεια αλλά μετά το έδωσα στη γυναίκα μου, τώρα πως κατέληξε πάλι στα χέρια μου ούτε Μόλις τώρα μου έστειλε η samsung προσωπικό κωδικο για κουπονι 50 ευρώ για προπαραγγελια μετά την παρουσιαση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EricssonyFan Δημ. Δευτέρα στις 07:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:05 μμ 12 ώρες πριν, kountoura said: "ναι". Έδινες παλιά συσκευή, και σου έδιναν 100 ευρώ πάνω από την εκτίμηση αν είχες αγοράσει s23 ultra /s24 ultra. Ήταν περισσότερο συμφέρον να δώσεις συσκευή που θα την εκτιμούσαν μηδέν ευρώ συν 100 πάνω από την εκτίμηση. Έπαιρνες 100 ευρώ για ένα "σκουπίδι". Εγώ δεν καταλαβαίνω το άλλο.. Έπαιρνες μείωση 100€. Από την επίσημη τιμή στα 1450. Τοσο το είχαν οι μεγάλες αλυσίδες . Μείωση από καταστήματα του σκρουτζ υπηρξε;; Διότι σε στα μαγαζιά του σκρουτζ, έτσι κ αλλιώς το έπαιρνες 150 € κάτω, οπότε ποιο το νόημα να κάνει κανείς αυτή τη ταλαιπωρία για να το παρει day one, και να μη περιμένεις δυο βδομάδες. Που φυσικά είναι και γνωστό ότι η έκπτωση που γίνεται από τη samy είναι για να γίνουμε beta testers, να στέλνουμε αναφορές για τα οποία προβλήματα προκύψουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. Δευτέρα στις 07:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 07:31 μμ (edited) 32 minutes ago, EricssonyFan said: Εγώ δεν καταλαβαίνω το άλλο.. Έπαιρνες μείωση 100€. Από την επίσημη τιμή στα 1450. Τοσο το είχαν οι μεγάλες αλυσίδες . Μείωση από καταστήματα του σκρουτζ υπηρξε;; Διότι σε στα μαγαζιά του σκρουτζ, έτσι κ αλλιώς το έπαιρνες 150 € κάτω, οπότε ποιο το νόημα να κάνει κανείς αυτή τη ταλαιπωρία για να το παρει day one, και να μη περιμένεις δυο βδομάδες. Που φυσικά είναι και γνωστό ότι η έκπτωση που γίνεται από τη samy είναι για να γίνουμε beta testers, να στέλνουμε αναφορές για τα οποία προβλήματα προκύψουν.. Πέρσι είχε 3 προωθητικές ενέργειές: 1) Δωρεάν αναβάθμιση χωρητικότητας, πχ αγόραζες την έκδοσή 256gb και σου έστελναν τα 512gb 2) κουπόνι με έκπτωση στην τιμή 3) Έστελνες ένα παλιό κινητό και το εκτιμούσαν +100€ (https://pandas.io/el-GR) Η αρχική τιμή ήταν 1499€ για τα 256GB Αρκετά κουπόνια ήταν της τάξης του 10%, άρα -149,90€ Και άλλα 100€ από το pandas. Έβγαινε 1499-249,90= 1249€ τα 512Gb Αυτή την τιμή στα σκρουτζομαγαζα την έβρισκες μετά το 1ο 10ημερο του Μαΐου. Edited Δευτέρα στις 07:49 μμ by Athkatla 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Δευτέρα στις 10:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:39 μμ 9 ώρες πριν, Evagelos_ said: Ασια 16 gb Ευρώπη και Αμερικη 12gb δεν ειναι σοβαρα πράγματα αυτα ... Αυτά βλέπω και σκέφτομαι σοβαρά να ανοίξω το Oneplus 13 που έχω στο συρτάρι να κάθεται περιμένοντας να αποφασίσω τι θα κάνω με βάση την παρουσίαση της Samsung... Τέλος πάντων,μια μέρα έμεινε.Πάμε να δούμε τι θα γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 19 ώρες πριν, vastegial_74 said: Η samsung κάνει μαλακίες αλλά σοβαρή είναι, μπορεί να δίνει speks με το σταγονόμετρο αλλά εκεί που έχουν φτάσει πλέον οι ναυαρχίδες το μόνο που της "λείπει" είναι μια πιο γρήγορη φόρτιση. 1)Της λείπει και η πιο μεγάλη μπαταρία μιας και ο ανταγωνισμός φέτος πέρασε τις 6000mah 2)Της λειπει μια καλύτερη κεντρική κάμερα για τα χρήματα που ζητάει, γιατί τα τελευταία χρόνια είναι πίσω από τον ανταγωνισμο. Εχασε και το ατού που είχε στο zoom με το S23U. 3)της λείπει μια πιο φωτεινή οθόνη. Μέχρι και το S22U ήταν η κορυφαία σε αυτό, ενώ πλέον την έχουν περάσει οι περισσότερες εταιρείες Τέλος η μοναδική ''σοβαρη'' εταιρεία που εξακολουθεί να δίνει τους κατώτερους Exynos στις περισσότερες αγορές, για παραπάνω κέρδος. 13 ώρες πριν, George6633 said: Αυτά βλέπω και σκέφτομαι σοβαρά να ανοίξω το Oneplus 13 που έχω στο συρτάρι να κάθεται περιμένοντας να αποφασίσω τι θα κάνω με βάση την παρουσίαση της Samsung... Τέλος πάντων,μια μέρα έμεινε.Πάμε να δούμε τι θα γίνει Αν ισχύουν τα leaks της παρουσίασης, όλο το βάρος φαίνεται να πέφτει στο AI, άρα μάλλον προβλέπεται απογοήτευση, μιας και είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση. Μια μέρα έμεινε, αλλά μικρό καλάθι για φέτος δυστηχώς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 21 minutes ago, Fulgore1 said: 1)Της λείπει και η πιο μεγάλη μπαταρία μιας και ο ανταγωνισμός φέτος πέρασε τις 6000mah 2)Της λειπει μια καλύτερη κεντρική κάμερα για τα χρήματα που ζητάει, γιατί τα τελευταία χρόνια είναι πίσω από τον ανταγωνισμο. Εχασε και το ατού που είχε στο zoom με το S23U. 3)της λείπει μια πιο φωτεινή οθόνη. Μέχρι και το S22U ήταν η κορυφαία σε αυτό, ενώ πλέον την έχουν περάσει οι περισσότερες εταιρείες Τέλος η μοναδική ''σοβαρη'' εταιρεία που εξακολουθεί να δίνει τους κατώτερους Exynos στις περισσότερες αγορές, για παραπάνω κέρδος. Αν ισχύουν τα leaks της παρουσίασης, όλο το βάρος φαίνεται να πέφτει στο AI, άρα μάλλον προβλέπεται απογοήτευση, μιας και είμαι και εγώ σε παρόμοια φάση. Μια μέρα έμεινε, αλλά μικρό καλάθι για φέτος δυστηχώς. Λένε ότι θα δώσει snapdragon 8 elite παντού και όχι από επιλογή αλλά επειδή δεν της βγήκε ο Exynos.. Οσον αφορά την μπαταρία έμεινε πίσω είναι η αλήθεια αλλά πλέον αν δεν δω και το αντίστοιχο λογισμικό από πίσω τα νούμερα δεν μου λένε κάτι (βλέπε το Poco που συζητάμε στο αντίστοιχο θέμα).Οθόνη ίσως να έχει μείνει πίσω δεν έχω δουλέψει άλλες ναυαρχίδες αλλά το S24 Ultra μου άρεσε αρκετά.. Και κάμερα σίγουρα θα χρειαστεί μια αναβάθμιση και μάλλον θα τα κάνει όλα μαζί του χρόνου οπότε ίσως να αξίζει περισσότερο η αναμονή... Ολα θα λυθούν αύριο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν Η ενημέρωση που είχα μόλις τώρα απο γνωστή αλυσίδα είναι ότι το S25 ULTRA 512 GB μετά την αφαίρεση των 50€ θα βγαίνει στα 1.449€. 1 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 37 minutes ago, vassar said: Η ενημέρωση που είχα μόλις τώρα απο γνωστή αλυσίδα είναι ότι το S25 ULTRA 512 GB μετά την αφαίρεση των 50€ θα βγαίνει στα 1.449€. Άρα θεωρητικά είναι ίδιες οι τιμές και στις προπαραγγελιες θα δίνει δωρεάν αναβάθμιση χώρου στην ίδια τιμή.. Ευχαριστούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 7 minutes ago, George6633 said: Άρα θεωρητικά είναι ίδιες οι τιμές και στις προπαραγγελιες θα δίνει δωρεάν αναβάθμιση χώρου στην ίδια τιμή.. Ευχαριστούμε. Σωστά μου ανέφερε ότι παίρνεις αυτό με την επόμενη μεγαλύτερη χωρητικότητα 3 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 8 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Οσοι πηρατε κουπονι 10% ή 20% περσι και προπερσι τι κανατε? Στειλατε απλα στο τσατ σε φαση "Μαστορα θελω να τα σκασω για το κινητο, θα ξηγηθεις κανα κουπονι?"? Πως το ζητησατε? Edited 8 ώρες πριν by mobrol 1 Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasosvasedis Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 2 minutes ago, mobrol said: Οσοι πηρατε κουπονι 10% ή 20% περσι και προπερσι τι κανατε? Στειλατε απλα στο τσατ σε φαση "Μαστορα θελω να τα σκασω για το κινητο, θα ξηγηθεις κανα κουπονι?"? Πως το ζητησατε? Εμένα μου είπε σήμερα υπάλληλος οτι θα δίνουν μόνο κουπόνι 10%. Το 20% δυστυχώς δεν παίζει, εκτός αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. 8 ώρες πριν Author Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Εστω το 10%, απλα το ζητας στο τσατ? Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 1 minute ago, mobrol said: Εστω το 10%, απλα το ζητας στο τσατ? Ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 2 ώρες πριν, vassar said: Η ενημέρωση που είχα μόλις τώρα απο γνωστή αλυσίδα είναι ότι το S25 ULTRA 512 GB μετά την αφαίρεση των 50€ θα βγαίνει στα 1.449€. Άρα η τιμή του s25 ultra 256 θα είναι 1499? Και σε αυτή την τιμή θεωρητικά εμείς που περιμένουμε με το δάκτυλο στην σκανδάλη θα πάρουμε το 512? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) Εγώ πριν κάνω την αγορά για το s24u μίλησα στο chat, ρώτησα κάποια πράγματα για την παραγγελία που με ενδιέφερε και από μόνος του ο υπάλληλος με ρώτησε αν με ενδιαφέρει εκπτωτικό κουπόνι 10% και έτσι το πήρα... Δεν χρειάστηκε καν να το ζητήσω, πάνω στην κουβέντα και βλέποντας ότι είσαι ζεστός για αγορά στο ρωτάνε από μόνοι τους... Άλλωστε παίρνουν και αυτοί τα bonus τους για αυτές τις προωθητικές ενέργειες... Edited 6 ώρες πριν by UNEXPECTEDGR 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sattack Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν Όταν λέτε στο chat, που ακριβως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν για να δουμε ποιος θα επιβεβαιωθει τελικα... https://techmaniacs.gr/samsung-galaxy-s25-series-aytes-einai-oi-times-toys-kai-to-techmaniacs-epivevaionetai-xana/ απ την αλλη δεν ακουω και για trade συσκευης -100€ απο pandas 1 hour ago, sattack said: Όταν λέτε στο chat, που ακριβως? https://www.samsung.com/gr/support/livechat/ 1 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UNEXPECTEDGR Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 1 hour ago, sattack said: Όταν λέτε στο chat, που ακριβως? Από το επίσημο e-shop της Samsung https://www.samsung.com/gr/smartphones/galaxy-z-flip6/buy/?cid=gr_pd_ppc_prfmx_galaxy-z-flip6_ecommerce_glb0005cvr_multi_none_none?utm_source=PM&utm_medium=cpc&utm_campaign=P_glb0005cvr&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiAqL28BhCrARIsACYJvkdD8fjnNmOXqznE3yB6DzXiPu1OozzLGCV2kUsdS5GEDptU2hbY9yYaAsShEALw_wcB κάνεις κλικ στο εικονίδιο και ξεκινάει η συνομιλία με έναν εκπρόσωπο της Samsung. 1 Παράθεση Philips Savvy // Sony Ericsson T28s // Nokia 6510 // Nokia N93 // Nokia N95 8GB // Blackberry Storm 2 9520 // Samsung Galaxy S PLUS // Samsung Galaxy SΙΙ {NeatROM_v6.4 & Apolo-4.15b_ExtrV0} // Samsung Galaxy A5 {2016} // Samsung Galaxy Note 4 {Exynos} // Xiaomi Mi Max 3 {Global Version} // POCO X4 {GT} // Samsung Galaxy S24 Ultra {1TB} Φιλικά, Ανδρέας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts