AlexM2 Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 3 ώρες πριν, Geokat2829 said: Καλησπέρα. Από ότι έμαθα από εχθές 03/09 μέχρι και τις 18/09 θα κλειδωθούν σε HOME ZONE οι πρώτοι 7000 πελάτες με 5G WIFI. Αυτοί οι 7000 έχουν βρεθεί ότι δεν είναι εκτός των ορίων του HOME ZONE τους. Όλοι οι υπόλοιποι αφού θα γίνει επικοινωνία μαζί τους να επιστρέψουν εκεί που έχουν δηλώσει τον εξοπλισμό τους θα κλειδωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο εξοπλισμός φαινόταν ότι θα γύριζε σε στα 349€ διότι μέχρι τέλος Ιουνίου το 5G WIFI είχε 20.000 συνδρομητές και κοντεύει τώρα με το FREE πρόγραμμα και τα 229€ να φτάσει τους 30.000 αφού όλοι αγόραζαν αυτόν τον εξοπλισμό για τους 2 δωρεάν μήνες και το ότι αργότερα θα έβαζαν όποια κάρτα SIM θα ήθελαν. Πάντως ο εξοπλισμός στο site ήδη είναι στα 349€ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. September 4, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2025 8 ώρες πριν, Geokat2829 said: Καλησπέρα. Από ότι έμαθα από εχθές 03/09 μέχρι και τις 18/09 θα κλειδωθούν σε HOME ZONE οι πρώτοι 7000 πελάτες με 5G WIFI. Αυτοί οι 7000 έχουν βρεθεί ότι δεν είναι εκτός των ορίων του HOME ZONE τους. Όλοι οι υπόλοιποι αφού θα γίνει επικοινωνία μαζί τους να επιστρέψουν εκεί που έχουν δηλώσει τον εξοπλισμό τους θα κλειδωθούν στα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο εξοπλισμός φαινόταν ότι θα γύριζε σε στα 349€ διότι μέχρι τέλος Ιουνίου το 5G WIFI είχε 20.000 συνδρομητές και κοντεύει τώρα με το FREE πρόγραμμα και τα 229€ να φτάσει τους 30.000 αφού όλοι αγόραζαν αυτόν τον εξοπλισμό για τους 2 δωρεάν μήνες και το ότι αργότερα θα έβαζαν όποια κάρτα SIM θα ήθελαν. Ξέρουμε ποιο ακριβώς μοντέλο 5G router εδιναν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 Τρεις εβδομάδες τώρα μετά την δήλωση βλάβης. Καμία ενημέρωση από την υπέροχη Cosmote. Εχθές έγινε και καταγγελία στην EETT. Όχι ότι περιμένω και πολλά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papatsonis01 Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 (edited) On 7/8/2025 at 1:43 ΜΜ, Geokat2829 said: Προς ενημέρωση ο OUTDOOR εξοπλισμος και το ROUTER που δίνεται μαζί πρόκειται να καταργηθούν. Οπότε και γιαυτο υπάρχει η τιμή των 229€ στο CONTACT FREE. Η ZTE έχει φέρει καινούργιο εξοπλισμό και η τιμή θα ανέβει ξανά στα 349€ μόλις τελειώσουν τα αποθέματα των αποθηκών της COSMOTE διότι η ZTE δεν διαθέτει αποθήκη στην Ελλάδα. Είναι κάτι που θα έρθει σύντομα? γιατί από την ΖΤΕ δεν φαίνεται "προς ώρας".. κάτι άλλο αδειοδοτημένο.. Edited September 5, 2025 by papatsonis01 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 Νέο πακέτο Student 5G WiFi https://www.whatsup.gr/student/foitites/double-play 4 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 1 hour ago, elkons said: Νέο πακέτο Student 5G WiFi https://www.whatsup.gr/student/foitites/double-play Πολύ καλό 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Πολύ καλό Ναι μια χαρά είναι οι τιμές και τα συνδυαστικά. Τώρα γιατί δε το έβαλαν στο site τους ούτε το διαφημίζουν δε ξέρω, βέβαια καλύτερο είναι του WU από το άλλο το χάλι (cosmote.gr) 2 Παράθεση Hlias. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 5, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2025 25 minutes ago, elkons said: Ναι μια χαρά είναι οι τιμές και τα συνδυαστικά. Τώρα γιατί δε το έβαλαν στο site τους ούτε το διαφημίζουν δε ξέρω, βέβαια καλύτερο είναι του WU από το άλλο το χάλι (cosmote.gr) Γενικά αυτές τις φοιτητοπροσφορες αν θυμάμαι καλά, δεν τις έχω δει και ποτέ στο επίσημο site. Ναι το what's up site τέρμα ανώτερο 😅. Κρατάνε χαμηλό προφίλ θα έλεγα στις προσφορές αυτές . Επίσης λογικά ένας φοιτητής, δε θα μπορεί να έχει παραπάνω από μια σύνδεση τέτοια στο όνομά του, εκτός και αν δεν αναφέρει κάτι στους όρους, δε ξέρω αν τους διάβασε κάποιος πιο προσεκτικά. Αλλιώς θα έκανε για όλη την οικογένεια 😂🤣 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 Mετα από 3 εβδομάδες και μια καταγγελία αξιώθηκαν να μου στείλουν νέο εξοπλισμό 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 2 minutes ago, AlexM2 said: Mετα από 3 εβδομάδες και μια καταγγελία αξιώθηκαν να μου στείλουν νέο εξοπλισμό Έπιασε τόπο ή καταγγελία προφανώς 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Έπιασε τόπο ή καταγγελία προφανώς Σίγουρα αλλιώς ακόμα θα περίμενα🤣 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 9, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2025 35 minutes ago, AlexM2 said: Σίγουρα αλλιώς ακόμα θα περίμενα🤣 Θέλουν "φοβέρα" ώρες ώρες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 (edited) Γεια και πάλι. Έχω παρατηρήσει ότι το ίντερνετ σέρνεται σε εφαρμογές τραπεζών στο κινητό, ενώ επιτόπου όταν αλλάζω με δεδομένα δεν υπάρχει θέμα. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Υπάρχει καμιά λύση; Edit: Επίσης δεν ανοίγουν εφαρμογές internet radio και ακόμη (το πιο κουφό) η ίδια η εφαρμογή COSMOTE! Edited September 10, 2025 by omnian Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 10, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2025 (edited) Εχώ μια βδομάδα που παιδεύομαι με το 13888. Μίλησα με 3 διαφορετικούς υπαλλήλους. Δεν μπορούν να καταχωρήσουν λέει την αίτηση επειδή δεν έχουμε ΠΡΟΦΑΝΩΣ διεύθυνση. Ποιος έχει δ/νση άλλωστε σε χωριά και σε αγροτικές περιοχές, στους κατοίκους των περιοχών δηλαδή που αφορά αυτό το πρόγραμμα; Προσπαθούσα να του εξηγήσω με τον χάρτη που είναι το σπίτι, τα καταφέραμε αλλά δεν δεχόταν τις συντεταγμένες για να προχωρήσει η αίτηση. Κάτι απίστευτα προβλήματα. Το προώθησε, ο τρίτος υπάλληλος που μίλησα, στους τεχνικούς και θα δούμε. Μην ξαναπάρετε μου λέει τηλέφωνο, θα σας πάρουμε εμείς. Και κλείνοντας λέει και το επικό "αν σε μια βδομάδα δε σας έχουμε πάρει, ξανακαλέστε". Μιλάμε για τρελό μπάχαλο. Edited September 10, 2025 by Bayern7 1 1 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 (edited) 22 ώρες πριν, Bayern7 said: Εχώ μια βδομάδα που παιδεύομαι με το 13888. Μίλησα με 3 διαφορετικούς υπαλλήλους. Δεν μπορούν να καταχωρήσουν λέει την αίτηση επειδή δεν έχουμε ΠΡΟΦΑΝΩΣ διεύθυνση. Ποιος έχει δ/νση άλλωστε σε χωριά και σε αγροτικές περιοχές, στους κατοίκους των περιοχών δηλαδή που αφορά αυτό το πρόγραμμα; Προσπαθούσα να του εξηγήσω με τον χάρτη που είναι το σπίτι, τα καταφέραμε αλλά δεν δεχόταν τις συντεταγμένες για να προχωρήσει η αίτηση. Κάτι απίστευτα προβλήματα. Το προώθησε, ο τρίτος υπάλληλος που μίλησα, στους τεχνικούς και θα δούμε. Μην ξαναπάρετε μου λέει τηλέφωνο, θα σας πάρουμε εμείς. Και κλείνοντας λέει και το επικό "αν σε μια βδομάδα δε σας έχουμε πάρει, ξανακαλέστε". Μιλάμε για τρελό μπάχαλο. Ακούστε τώρα να τρελαθείτε, για ποιο λόγο δεν περνούσε η αίτηση, και ταλαιπωρούμαι στα τηλέφωνα μια βδομάδα. Παίρνω ξανα σήμερα τηλέφωνο, και λέει η υπάλληλος "ας κανουμε ακόμα μια προσπάθεια". Την ρωτάω μήπως βοηθήσει να της πω τις συντεταγμένες από το gmaps, και μου λέει όχι δεν χρειάζεται τόση ακρίβεια. ΟΚ λέω βρίσκει την γειτονιά που μένω, και ζητάει τον ΤΚ. Και εκεί πονηρεμένος από ένα post σε γειτονικό forum που έκανε αίτηση με συντεταγμένες μέσω gmaps, της λέω: "ο τωρινός ΤΚ που μας έδωσαν τα ΕΛΤΑ (τον άλλαξαν πριν 4-5 χρόνια, μετά την ενοποίηση των δήμων) είναι 59150, ο παλιός που είχαμε τόσα χρόνια είναι 59100, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GOOGLE ΔΙΝΕΙ 59132" Τελικά μαντέψτε, πέρασε κανονικά η αίτηση με τον ΤΚ του gmaps. Με τους 59100 και 59150 που ειναι οι ΤΚ που χρησιμοποιούμε για αλληλογραφία κλπ, δεν περνούσε με τίποτα. Τέλος καλό όλα καλά. Από βδομάδα παραλαμβάνω εξοπλισμό και βλέπουμε. Edited September 11, 2025 by Bayern7 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 13 minutes ago, Bayern7 said: Ακούστε τώρα να τρελαθείτε, για ποιο λόγο δεν περνούσε η αίτηση, και ταλαιπωρούμαι στα τηλέφωνα μια βδομάδα. Παίρνω ξανα σήμερα τηλέφωνο, και λέει η υπάλληλος "ας κανουμε ακόμα μια προσπάθεια". Την ρωτάω μήπως βοηθήσει να της πω τις συντεταγμένες από το gmaps, και μου λέει όχι δεν χρειάζεται τόση ακρίβεια. ΟΚ λέω βρίσκει την γειτονιά που μένω, και ζητάει τον ΤΚ. Και εκεί πονηρεμένος από ένα post σε γειτονικό forum που έκανε αίτηση με συντεταγμένες μέσω gmaps, της λέω: "ο τωρινός ΤΚ που μας έδωσαν τα ΕΛΤΑ (τον άλλαξαν πριν 4-5 χρόνια, μετά την ενοποίηση των δήμων) είναι 59150, ο παλιός που είχαμε τόσα χρόνια είναι 59100, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GOOGLE ΔΙΝΕΙ 59132" Τελικά μαντέψτε, πέρασε κανονικά η αίτηση με τον ΤΚ του gmaps. Με τους 59100 και 59150 που ειναι οι ΤΚ που χρησιμοποιούμε για αλληλογραφία κλπ, δεν περνούσε με τίποτα. Τέλος καλό όλα καλά. Από βδομάδα παραλαμβάνω εξοπλισμό και βλέπουμε. Έχουν αλλάξει τον ΤΚ της περιοχής, αλλά τα ΕΛΤΑ δουλεύουν με τους παλιούς, τελείως μα τελείως ο, τι να ναι, ζήτω η ανοργανωσια 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 1 ώρα πριν, johnny_htc said: Έχουν αλλάξει τον ΤΚ της περιοχής, αλλά τα ΕΛΤΑ δουλεύουν με τους παλιούς, τελείως μα τελείως ο, τι να ναι, ζήτω η ανοργανωσια Καλά όχι ότι η βάση του ΟΤΕ είναι ακόμα καλύτερη. Αν θέλω να κάνω παραγγελία πχ κάποιο καρτοκινητο στο πατρικό μου ακόμα βλέπουν τον παλιό ΤΚ και ακόμα δεν έχουν περάσει τις διευθύνσεις ενώ η περιοχή έχει πάνω από 20 χρόνια που έχει διευθύνσεις. Στην διαθεσιμότητα πάντως είναι κανονικά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 2 ώρες πριν, Bayern7 said: Ακούστε τώρα να τρελαθείτε, για ποιο λόγο δεν περνούσε η αίτηση, και ταλαιπωρούμαι στα τηλέφωνα μια βδομάδα. Παίρνω ξανα σήμερα τηλέφωνο, και λέει η υπάλληλος "ας κανουμε ακόμα μια προσπάθεια". Την ρωτάω μήπως βοηθήσει να της πω τις συντεταγμένες από το gmaps, και μου λέει όχι δεν χρειάζεται τόση ακρίβεια. ΟΚ λέω βρίσκει την γειτονιά που μένω, και ζητάει τον ΤΚ. Και εκεί πονηρεμένος από ένα post σε γειτονικό forum που έκανε αίτηση με συντεταγμένες μέσω gmaps, της λέω: "ο τωρινός ΤΚ που μας έδωσαν τα ΕΛΤΑ (τον άλλαξαν πριν 4-5 χρόνια, μετά την ενοποίηση των δήμων) είναι 59150, ο παλιός που είχαμε τόσα χρόνια είναι 59100, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GOOGLE ΔΙΝΕΙ 59132" Τελικά μαντέψτε, πέρασε κανονικά η αίτηση με τον ΤΚ του gmaps. Με τους 59100 και 59150 που ειναι οι ΤΚ που χρησιμοποιούμε για αλληλογραφία κλπ, δεν περνούσε με τίποτα. Τέλος καλό όλα καλά. Από βδομάδα παραλαμβάνω εξοπλισμό και βλέπουμε. Έτσι όπως το περιγράφεις, από βδομάδα περιμένεις εξοπλισμό. Εάν θα τον παραλάβεις, είναι συζητήσιμο 🤣 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. September 11, 2025 Author Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 Ελλάς, μια χώρα γεμάτη υπανάπτυκτους βαλκάνιους (που λέει και η Κατερίνα Γιουλάκη στο Ρετιρέ). 3 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. September 11, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2025 (edited) On 10/9/2025 at 11:31 ΠΜ, omnian said: Γεια και πάλι. Έχω παρατηρήσει ότι το ίντερνετ σέρνεται σε εφαρμογές τραπεζών στο κινητό, ενώ επιτόπου όταν αλλάζω με δεδομένα δεν υπάρχει θέμα. Έχετε παρατηρήσει κάτι τέτοιο; Υπάρχει καμιά λύση; Edit: Επίσης δεν ανοίγουν εφαρμογές internet radio και ακόμη (το πιο κουφό) η ίδια η εφαρμογή COSMOTE! Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Στην αρχή δεν είχα τέτοιο θέμα. Τι έχει πάθει δεν ξέρω. Σε άλλο wifi όταν συνδέομαι δεν υπάρχει θέμα, άρα δε φταίει το κινητό. Έχω δοκιμάσει τα εξής. Επανεκκίνηση στο ρούτερ, στην εξωτερική κεραία και στο κινητό. Συντονισμός σε άλλη κεραία Cosmote. Ορισμός προστασίας firewall στο ρούτερ σε χαμηλή. Ορισμός υψηλής ταχύτητας για το κινητό στις ρυθμίσεις συνδεδεμένων συσκευών του ρούτερ. Σύνδεση του κινητού με το ρούτερ μέσω wifi 2.4ghz και 5ghz. Σύνδεση του κινητού με access point κουμπωμένο στο ρούτερ. Αποτέλεσμα όλα τίποτα... Μόνο να βάψω μπλε το ρούτερ δεν έχω δοκιμάσει. Εσείς όλα καλά; Edited September 11, 2025 by omnian 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexM2 Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 (edited) 7 ώρες πριν, omnian said: Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Στην αρχή δεν είχα τέτοιο θέμα. Τι έχει πάθει δεν ξέρω. Σε άλλο wifi όταν συνδέομαι δεν υπάρχει θέμα, άρα δε φταίει το κινητό. Έχω δοκιμάσει τα εξής. Επανεκκίνηση στο ρούτερ, στην εξωτερική κεραία και στο κινητό. Συντονισμός σε άλλη κεραία Cosmote. Ορισμός προστασίας firewall στο ρούτερ σε χαμηλή. Ορισμός υψηλής ταχύτητας για το κινητό στις ρυθμίσεις συνδεδεμένων συσκευών του ρούτερ. Σύνδεση του κινητού με το ρούτερ μέσω wifi 2.4ghz και 5ghz. Σύνδεση του κινητού με access point κουμπωμένο στο ρούτερ. Αποτέλεσμα όλα τίποτα... Μόνο να βάψω μπλε το ρούτερ δεν έχω δοκιμάσει. Εσείς όλα καλά; Σε όλα τα άλλα παίζει κανονικά; Πχ YouTube, βιντεοκλήσεις,δοκίμασες κάνα Speedtest? Νομίζω πως το ΖΤΕ έχει αρκετά θέματα Edited September 12, 2025 by AlexM2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George K Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 (edited) 20 ώρες πριν, Bayern7 said: Ακούστε τώρα να τρελαθείτε, για ποιο λόγο δεν περνούσε η αίτηση, και ταλαιπωρούμαι στα τηλέφωνα μια βδομάδα. Παίρνω ξανα σήμερα τηλέφωνο, και λέει η υπάλληλος "ας κανουμε ακόμα μια προσπάθεια". Την ρωτάω μήπως βοηθήσει να της πω τις συντεταγμένες από το gmaps, και μου λέει όχι δεν χρειάζεται τόση ακρίβεια. ΟΚ λέω βρίσκει την γειτονιά που μένω, και ζητάει τον ΤΚ. Και εκεί πονηρεμένος από ένα post σε γειτονικό forum που έκανε αίτηση με συντεταγμένες μέσω gmaps, της λέω: "ο τωρινός ΤΚ που μας έδωσαν τα ΕΛΤΑ (τον άλλαξαν πριν 4-5 χρόνια, μετά την ενοποίηση των δήμων) είναι 59150, ο παλιός που είχαμε τόσα χρόνια είναι 59100, ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ GOOGLE ΔΙΝΕΙ 59132" Τελικά μαντέψτε, πέρασε κανονικά η αίτηση με τον ΤΚ του gmaps. Με τους 59100 και 59150 που ειναι οι ΤΚ που χρησιμοποιούμε για αλληλογραφία κλπ, δεν περνούσε με τίποτα. Τέλος καλό όλα καλά. Από βδομάδα παραλαμβάνω εξοπλισμό και βλέπουμε. ΕΛΛΑΔΑ 2.0 μην πω ΕΛΛΑΔΑ 3.0..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΕΟ.... Εδω ρε σεις πηγα με τον πατερα μου να κανει μια αιτηση στο ΕΦΚΑ και επειδη η ταυτοτητα του πανω στον τοπο γεννησης δεν γραφει Ελλαδα (οπως δεν γραφει σε καμια ταυτοτητα) αλλα μονο τον τοπο Αθανι Λευκαδος μου ζητησαν να του βγαλω πιστοποιητικο γεννησης για να αποδειξω οτι το Αθανι Λευκαδος ανηκει στην Ελλαδα και οχι στη Ζιμπαμπουε........ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.... Edited September 12, 2025 by George K 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 15 minutes ago, George K said: ΕΛΛΑΔΑ 2.0 μην πω ΕΛΛΑΔΑ 3.0..... ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΕΟ.... Εδω ρε σεις πηγα με τον πατερα μου να κανει μια αιτηση στο ΕΦΚΑ και επειδη η ταυτοτητα του πανω στον τοπο γεννησης δεν γραφει Ελλαδα (οπως δεν γραφει σε καμια ταυτοτητα) αλλα μονο τον τοπο Αθανι Λευκαδος μου ζητησαν να του βγαλω πιστοποιητικο γεννησης για να αποδειξω οτι το Αθανι Λευκαδος ανηκει στην Ελλαδα και οχι στη Ζιμπαμπουε........ ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.... Θέλετε να μας πείτε ότι το Αθανι Λευκάδος δηλαδή, βρίσκεται στη Λευκάδα απ ο, τι καταλαβαίνω, σωστά; Ναι αλλά πώς αποδεικνύεται ότι η Λευκάδα βρίσκεται εντός Ελλάδας;;;; Ορίστε, γι αυτό το ζήτησαν, απλό 😉Πώς δεν σου είπαν τίποτα τέτοιο να σου φύγει το μυαλό κιόλας, αν είναι δυνατόν 😜😂 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
omnian Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 3 ώρες πριν, AlexM2 said: Σε όλα τα άλλα παίζει κανονικά; Πχ YouTube, βιντεοκλήσεις,δοκίμασες κάνα Speedtest? Νομίζω πως το ΖΤΕ έχει αρκετά θέματα Ναι όλα τα άλλα κανονικά και γρήγορα μπορώ να πω. Όταν ανοίγω την εφαρμογή speedtest, για λίγα δευτερόλεπτα αργεί πλέον στο finding providers και πετάει ένα μήνυμα "check connection speestest may fail" άρα κάτι προδίδει αυτό, παλιά δεν μου το έβγαζε. Ωστόσο αυτό συμβαίνει για λίγα δευτερόλεπτα και στο test οι ταχύτητες είναι σταθερά καλές 50/5. Μυστήρια πράγματα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apost87 Δημ. September 12, 2025 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2025 5 ώρες πριν, AlexM2 said: Σε όλα τα άλλα παίζει κανονικά; Πχ YouTube, βιντεοκλήσεις,δοκίμασες κάνα Speedtest? Νομίζω πως το ΖΤΕ έχει αρκετά θέματα Αυτό μοιάζει πολύ με πρόβλημα της ίδιας της εφαρμογής, και όχι του τηλεφώνου ή της σύνδεσης. Αν το YouTube και οι βιντεοκλήσεις λειτουργούν κανονικά, τότε κατά πάσα πιθανότητα η εφαρμογή του Speedtest έχει κάποιο σφάλμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts