ostvarivanje Δημ. 25 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Φεβρουαρίου 1 ώρα πριν, megatr0n said: Το 12αρι το είχα 2 μήνες χωρίς ζελατίνα, άθικτη η οθόνη! Έτσι και εγώ σε σχεδόν όλα τα Oneplus (6 σύνολο). Προς το παρόν χρησιμοποιώ τη ζελατίνα στο 12 (αν και μαζεύει άπειρη σκόνη) μέχρι να δω σημάδια φθοράς και άρα να τη βγάλω. 1 Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 26 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Φεβρουαρίου Δηλαδή αξιόπιστο glass δεν βρίσκεις εύκολα? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. Παρασκευή στις 11:50 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:50 πμ Βγάζει η Nillkin ένα τζαμί και λέει να το δοκιμάσω... Με ultrasonic sensor δύσκολα βλέπω να δουλεύει σωστά. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. Σάββατο στις 08:15 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:15 πμ προσφατα το αγοαρασα και εγω προερχομενος απο το s25 ultra οφειλω να πω οτι ειναι μια απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει .γρηγορο πολυ καλη καμερα λογισμικο αν και τγο φοβουμουν εξαιρετικο.η μπαταρια εμενα με καλυπτει ππληρως.καλαισθητη συσκευη ολοκληρωμενη.εχει καποιες ατελειες αλλα ουδεις τελειος.αγορασα και μιαθηκη της poetic ειναι αυτες που καλυπτυν 360 μοιρες το κινητο αυτες μου αρεσουν.μην μερωτησετε για το s25 utra.για μενα ξαναζεσταμενο φαγητο γι αυτο το εδωσα.μονη εξαιρεση το one ui7 αλλα νομιζω οτι oxygen os 15δεν ειναι τοσο πισω 1 1 Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. Κυριακή στις 10:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:02 πμ (edited) Καλημέρα παιδιά! Όταν είχα πάρει τη συσκευή θυμάμαι ότι βρήκα μέσα στις ρυθμίσεις της συσκευής πληροφορίες για τον αριθμό των φορτίσεων που έχει κάνει η μπαταρία! Τώρα δεν μπορώ να το βρω! Το έχει δει κάποιος άλλος, που στο καλό ήταν αυτή η πληροφορία; Άκυρο! Μέσω της εφαρμογής AIDA64 έβλεπα τους κύκλους φόρτισης! Edited Κυριακή στις 10:36 πμ by Titarasaudi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Κυριακή στις 01:02 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 01:02 μμ Τζαμακι κάνεις?? Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. Τρίτη στις 11:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:40 πμ Καλησπέρα βγήκε νέα ενημέρωση στο oxygen update με ημερομηνία 04/03... μόνο 6.67gb. Λέω να περιμένω την επίσημη (ΟΤΑ) πιστεύω θα είναι μικρότερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Τρίτη στις 01:09 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:09 μμ 1 hour ago, Geokon07 said: Καλησπέρα βγήκε νέα ενημέρωση στο oxygen update με ημερομηνία 04/03... μόνο 6.67gb. Λέω να περιμένω την επίσημη (ΟΤΑ) πιστεύω θα είναι μικρότερη CPH2653_15.0.0.405 Αυτήν την έκδοση λες; Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. Τρίτη στις 01:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:19 μμ Μου είχε πετάξει μήνυμα .. Τώρα δεν την εμφανίζει αλλά όταν πάω στο oxygen update στο view update information αναφέρει το τι κάνει update. Το στιγμιότυπο ήταν όταν το εμφάνιζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Τρίτη στις 01:33 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:33 μμ 12 minutes ago, Geokon07 said: Μου είχε πετάξει μήνυμα .. Τώρα δεν την εμφανίζει αλλά όταν πάω στο oxygen update στο view update information αναφέρει το τι κάνει update. Το στιγμιότυπο ήταν όταν το εμφάνιζε. Και γω που μπήκα. Δεν την βγάζει. Μου βγάζει κάτω μόνο το τι είχε μέσα η ενημέρωση. Λογικά θα την ξαναβάλουν... Εγώ από εδώ της κάνω όλες. Ποτέ δεν είχα κανένα θέμα. 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Geokon07 Δημ. Τρίτη στις 01:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:47 μμ Αν ήταν λιγότερα, πχ 1 gb θα έκανα το update, αν δεν κάνω λάθος με ~7gb είναι ολόκληρο το android 15. Αν και θέλω να διορθώσουν 2 3 πραγματάκια, πχ να μπορείς να αλλάξεις το ήχο σε κάποιες εφαρμογές (πχ στους χάρτες να είναι από το ηχείο του κινητού αυτλο μπορεί να γίνει μόνο να απενεργοποίησω το ήχο πολυμέσων απο το bluetooth). Να μπορείς να βάζεις τα πλήκτρα πλοήγησης παντού ή ξεχωριστά σε κάθε εφαρμογή, ακόμα και σε εφαρμογές σε πλήρη οθόνη (βοηθάει σε μερικά πχ παιχνίδια) και ένα ακόμα δεματάκι που έχω δεί, αν πας να δείς αν υπάρχει κάποιο update απο το σύστημα και ενημέρωση και γυρίσεις πίσω στις ρυθμίσεις και μπείς σε άλλη ρύθμιση απο ελληνικά στο μενού είναι αγγλικά. Αν βγεις και κλείσεις τις ρυθμίσεις και μπεις μέσα απο την αρχή είναι όλα κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. Τρίτη στις 02:04 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:04 μμ 16 minutes ago, Geokon07 said: Αν ήταν λιγότερα, πχ 1 gb θα έκανα το update, αν δεν κάνω λάθος με ~7gb είναι ολόκληρο το android 15. Αν και θέλω να διορθώσουν 2 3 πραγματάκια, πχ να μπορείς να αλλάξεις το ήχο σε κάποιες εφαρμογές (πχ στους χάρτες να είναι από το ηχείο του κινητού αυτλο μπορεί να γίνει μόνο να απενεργοποίησω το ήχο πολυμέσων απο το bluetooth). Να μπορείς να βάζεις τα πλήκτρα πλοήγησης παντού ή ξεχωριστά σε κάθε εφαρμογή, ακόμα και σε εφαρμογές σε πλήρη οθόνη (βοηθάει σε μερικά πχ παιχνίδια) και ένα ακόμα δεματάκι που έχω δεί, αν πας να δείς αν υπάρχει κάποιο update απο το σύστημα και ενημέρωση και γυρίσεις πίσω στις ρυθμίσεις και μπείς σε άλλη ρύθμιση απο ελληνικά στο μενού είναι αγγλικά. Αν βγεις και κλείσεις τις ρυθμίσεις και μπεις μέσα απο την αρχή είναι όλα κανονικά. Το τελευταίο ισχύει ναι. Και εγώ το είχα προσέξει. Δεν είναι κάτι όμως . Υπομονη. Θα το στρώσουν. 1 Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. Χθες στς 03:56 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:56 πμ (edited) 14 ώρες πριν, Geokon07 said: και ένα ακόμα δεματάκι που έχω δεί, αν πας να δείς αν υπάρχει κάποιο update απο το σύστημα και ενημέρωση και γυρίσεις πίσω στις ρυθμίσεις και μπείς σε άλλη ρύθμιση απο ελληνικά στο μενού είναι αγγλικά. Αν βγεις και κλείσεις τις ρυθμίσεις και μπεις μέσα απο την αρχή είναι όλα κανονικά. Αυτό δυστυχώς από ότι φαίνεται πρέπει να είναι γενικό το φαινόμενο, το παρουσιάζει και το δικό μου το Oneplus 10pro μετά την αναβάθμιση OTA που έκανα πριν λίγες ημέρες στο android 15. Στο δικό μου μάλιστα δεν χρειάζεται να πας να δεις αν υπάρχει update, συμβαίνει με το που θα μπεις στο μενού Σύστημα και ενημέρωση. Edited Χθες στς 04:04 πμ by terkos2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. Χθες στς 09:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:11 πμ Ενημερωτικά θα πάρει 3 αναβαθμίσεις και όχι 4 γιατί μετράνε +1 την έκδοση που φοράει στο κουτί. https://www.droid-life.com/2025/03/04/oneplus-clarifies-update-policy-only-provides-3-android-os-updates-counts-the-out-of-box-build/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fulgore1 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν (edited) Edited 20 ώρες πριν by Fulgore1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psail Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) γελάει ο κόσμος με αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Όλο κάτι τέτοια κάνουν και πάνω που λες έγιναν σοβαρή εταιρία, σου θυμίζουν ότι είναι "κινέζοι". Αν δεν το πάρουν πίσω θα είναι εντελώς αναξιόπιστοι. Και πραγματικά πάνω που έχουν πάρει όλους τους reviewers με το μέρος τους και φαίνεται να κτίζουν κάτι καλό, πάνε και το γκρεμίζουν μόνοι τους. Απορώ πραγματικά με τους διοικούντες της. το διεύψεσαν επίσημα. Θα πάρει 4 εκδόσεις ANDROID με τελευταία την 19. Από την software team της oneplus επίσημη ανακοίνωση. Δεν ξέρω αν έγινε μπέρδεμα ή έκαναν πίσω αλλά αν ίσχυε θα ήταν γελοίο γιατί όλοι μα όλοι είχαν καταλάβει και έλεγαν 4 χρόνια και σίγουρα είναι ένας σημαντικός παράγοντας αγοράς μιας συσκευής. Edited 20 ώρες πριν by psail 1 Παράθεση Eriscsson 748, Ericsson T28, NOKIA 3310, Panasonic GD67, NOKIA 5210, SonyEriscsson W800, SonyEricsson Z600, SonyEricsson W910, NOKIA N97, Dell Streak 5, HTC One X (κλάπηκε:(), ΖΤΕ racer II, NOKIA 925, Ms Lumia 950, Galaxy S8, oneplus 8 pro, oneplus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Πάντως, μέχρι στιγμής, μου έχει κάνει θετική εντύπωση η συνεχής και σε μηνιαία βάση αναβάθμιση που προσφέρει η εταιρεία, συγκριτικά με Xiaomi που είχα πριν που έκανα δεν ξέρω κι εγώ πόσες προσευχές να δω update, πλέον με εκπλήσσει το ότι υπάρχει τακτική αναβάθμιση. Πρακτικά, δεν αλλάζουν και πολλά, το γεγονός και μόνο όμως ότι η εταιρεία με σκέφτεται ως καταναλωτή και μου προσφέρει σίγουρα και ασφάλεια, είναι κάτι ιδιαίτερα θετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 2 ώρες πριν, tsimisde said: Πάντως, μέχρι στιγμής, μου έχει κάνει θετική εντύπωση η συνεχής και σε μηνιαία βάση αναβάθμιση που προσφέρει η εταιρεία, συγκριτικά με Xiaomi που είχα πριν που έκανα δεν ξέρω κι εγώ πόσες προσευχές να δω update, πλέον με εκπλήσσει το ότι υπάρχει τακτική αναβάθμιση. Πρακτικά, δεν αλλάζουν και πολλά, το γεγονός και μόνο όμως ότι η εταιρεία με σκέφτεται ως καταναλωτή και μου προσφέρει σίγουρα και ασφάλεια, είναι κάτι ιδιαίτερα θετικό. Ποιες μηνιαίες αναβαθμίσεις? Το 13 μου ακόμα έχει security update Δεκεμβρίου.. Αγορασμένο απ το επίσημο site Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 32 minutes ago, Lorgan21 said: Ποιες μηνιαίες αναβαθμίσεις? Το 13 μου ακόμα έχει security update Δεκεμβρίου.. Αγορασμένο απ το επίσημο site Μήπως είναι τυχαίο?σε τέτοιο ρυθμό κινείται?αναβαθμίσεων και σεκιουριτι μήνα εννοώ Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Οι ενημερωσεις στα oneplus ειναι σε ολα τα μοντελα 1 μηνα πισω. Δηλαδη, στον μηνα που εχουμε, παιρνεις patch του προηγουμενου. Σπανια παιρνεις ενημερωση με patch του τρεχον μηνα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lorgan21 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν Όσοι έχετε το 13, αγορασμένο απ το επίσημο site ποια έκδοση λογισμικού έχετε κ τι security patch? Εμένα έχει έκδοση CPH2653_15.0.0. 405(EX01) και security patch 5 Δεκεμβρίου 2024. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 1 hour ago, Lorgan21 said: Όσοι έχετε το 13, αγορασμένο απ το επίσημο site ποια έκδοση λογισμικού έχετε κ τι security patch? Εμένα έχει έκδοση CPH2653_15.0.0. 405(EX01) και security patch 5 Δεκεμβρίου 2024. Το δικό μου αγορασμένο από Κωτσόβολο, έχει ακριβώς τα ίδια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts