Jump to content

Geokon07

Members
  • Δημοσιεύσεις

    110
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by Geokon07

  1. Καλημέρα.. Έλεγα ότι το πρόβλημα με τις επαφές ήταν με το τρόπο που είχα κάνει την αναβάθμιση.. Προχώρησα χθες σε καθαρή εγκατάσταση.. Αλλά το πρόβλημα παραμένει... Ελπίζω να το λύσουν.
  2. Ήρθε και στο oneplus 5
  3. Αντιπροσωπεία είναι στη Πολωνία.. Διάρκεια περίπου 7-10 ημέρες (για αλλαγή οθόνης) αν θυμάμαι καλά
  4. Καλησπέρα και πάλι, τελικά η αντικατάσταση της οθόνης κόστισε 101Ε
  5. Μια βοήθεια... πριν λίγο μου έπεσε το κινητό και έσπασε η οθόνη.. ξέρουμε τιμή για οθόνη αντιπροσωπεία; μπορώ να την αλλάξω και αλλού; Ευχαριστώ..
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση.. Αλλά δεν με αφήνει να τη σβήσω. Μόνο με αφήνει να υποχωρήσω στην παλιότερη που είναι η 12.8.76. Νομίζω διαγραφή γίνεται μόνο σε root κινητό.
  7. Το έχω βρει.. Προσπαθώ να το κάνω εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει γιατί το κινητό έχει νεότερη έκδοση.. Παλιά μπορούσα να το κάνω εγκατάσταση κανονικά λόγω ότι το κινητό είχε παλιότερη έκδοση από την 12.6.85 (αρχική)
  8. Καλησπέρα.. Έκανα την νέα ενημερώση σήμερα (δεν είμαι root) και έγινε αναβάθμιση και στις υπηρεσίες google play έκδοση 12.8.76 θέλω να γυρίσω πίσω στη 12.6.85 μπορώ να γυρίσω κάπως;
  9. Χαχα.. Τους είχα ρωτήσει και στο messenger (πριν μου έρθει η κάρτα) και το έγραφαν στις οδηγίες χρήσης της κάρτας.. Γενικά το site τους πρόχειρο...
  10. Νομίζω κάποιος το έχει αναφέρει.. https://www.intertelecom.gr/news (στα νέα από το 2014)
  11. Πρόσεξα ότι με την κάρτα το gps Tracker στέλνει 2 φορές το ίδιο μήνυμα (διπλάσια χρέωση) ενώ με την κάρτα cosmote κανονικά. Πχ το μήνυμα είναι: admin OK! 9 χαρακτήρες... Τους έστειλα μήνυμα περιμένω να δω...
  12. Παρέλαβα πριν 2 μέρες την κάρτα από την intertelecom. Στις οδηγίες χρήσεως το αναφέρει ( η διάρκεια ισχύος του υπολοίπου είναι 12 μήνες από την τελευταία χρεωσιμη υπηρεσία (κλήση, SMS, mobile internet). Αν περάσουν 12 μήνες από την τελευταία χρεώσιμη υπηρεσία, το τυχόν οπολειπόμενο ποσό μηδενίζεται. Το κακό για εμένα είναι: Στην αποστολή SMS μηνυμάτων είναι δυνατή η εμφάνιση ΜΌΝΟ του βρετανικού αριθμού. Η λήψη SMS μηνυμάτων είναι δυνατή ΜΌΝΟ από το βρετανικό αριθμό. (έξτρα χρέωση του παρόχου αν έχει κάποιος πακέτο μηνυμάτων).
×
×
  • Create New...