Jump to content

Google Pixel 9 Pro / Pixel 9 pro XL

STATYSS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα σας,έχει κάποιος ενσύρματα ακουστικά in ear ?θέλω να αγοράζω αλλά να είναι σίγουρος ότι τα διαβάζει το κινητο

18 ώρες πριν, bardull said:

Καλησπέρα σας,έχει κάποιος ενσύρματα ακουστικά in ear ?θέλω να αγοράζω αλλά να είναι σίγουρος ότι τα διαβάζει το κινητο

Καλημέρα! Εχω πάρει τα jbl με usb c καλώδιο! Μια χαρα παίζουν σε 8 pro και με foam ear tips ειναι σουπερ! 

Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

On 28/6/2025 at 6:45 ΜΜ, bardull said:

Έχω redmi buds και jbl neckband και δουλεύουν μια στο απλό 9 δουλεύουν μια χαρά.

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

https://9to5google.com/2025/07/10/android-canary-channel-developer-previews/

Για τους έχοντες αυτοκτονικές τάσεις από σήμερα έχουμε Android Canary Channel. Δεν καταργείτε η Beta αλλά είναι ένα σκαλί πιο πάνω. Θα έχει και χαρακτηριστικά που ίσως δεν βγουν σε παραγωγή.

Δεν έχω καταλάβει ακόμη αν θέλει format. Λογικά ναι γιατί η λέξη "flash" είναι παντού. Αν είναι έτσι τότε δε θα τη βάλω καθώς βαριέμαι. Ίσως το χειμώνα.

Καλησπέρα. Όντας πιο ενεργό το νήμα εδώ , θέλω να ρωτήσω που προτείνετε αλλαγή μπαταρίας για pixel (pixel 6a συγκεκριμένα ).  Με την τελευταία αναβάθμιση μείωσαν δραματικά την απόδοση της μπαταρίας για λόγους ασφαλείας όπως γράφουν. 

Mobile:Nokia 6130 --> Nokia 6230 --> Panasonic GD90 --> HTC P3600 --> Chinese hiphone dual sim --> Samsung E2652 Champ Duos --> Sony Ericsson xperia ray --> Samsung S4 mini duos --> Huawei honor 6(H60-L02) --> Meizu m2 -->Motorola Moto X Play --> Huawei Mate 10 pro --> Oneplus 7T pro

• 2 weeks later...

Ερώτηση για το USB tethering. Προσπαθώ σήμερα να στείλω κάτι αρχεία στο onedrive και σέρνεται. Ίδια ταχύτητα με την 50ρα που έχω. Ανεβαίνει καμία φορά στο 1 αλλά τις περισσότερες φορές κολλημένο κάτω στα 500-600. Δε ζω σε τουριστικό μέρος να πω ότι έχω θέμα με τη χωρητικότητα της κεραίας.

Επηρεάζει τόσο πολύ η ζέστη;

Καλησπερα.Συμβαινει κατι κουλο.Πηρα καινουργιο το pixel 9 pro και δεν μπορω να παρω τηλεφωνο 2 συγκεκριμενους αριθμους.Εβαλα αλλο αριθμο στο κινητο και προσπαθησα να παρω και παλι δεν με αφηνει.Μολις παω να καλεσω λεει αμεσως η κληση τερματηστηκε.Οταν βαζω τη sim μου σε αλλο κινητο μπορω κανονικα να τους καλεσω.Εχει συμβει και σε κανενα αλλο;

On 29/7/2025 at 12:32 ΠΜ, Nikosskk said:

Καλησπερα.Συμβαινει κατι κουλο.Πηρα καινουργιο το pixel 9 pro και δεν μπορω να παρω τηλεφωνο 2 συγκεκριμενους αριθμους.Εβαλα αλλο αριθμο στο κινητο και προσπαθησα να παρω και παλι δεν με αφηνει.Μολις παω να καλεσω λεει αμεσως η κληση τερματηστηκε.Οταν βαζω τη sim μου σε αλλο κινητο μπορω κανονικα να τους καλεσω.Εχει συμβει και σε κανενα αλλο;

Άμα πατάς κλήση από επαφή δες μην είναι κάτι λάθος στο νούμερο πχ 3069ΧΧΧΧ

s100-Artemis-Cruise-Diamond

HTC-Touch-Diamond.jpg.bc5fa35baa0b6f97517a6b8f6b247b68.jpg

Έβαλα τζαμάκι spigen αλλά το δαχτυλικο δυσκολεύεται πολύ .το έσβησα το ξαναβάλω αλλά θέλει πολύ πίεση. Καμία ιδέα?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

15 minutes ago, nikolasn80 said:

Έβαλα τζαμάκι spigen αλλά το δαχτυλικο δυσκολεύεται πολύ .το έσβησα το ξαναβάλω αλλά θέλει πολύ πίεση. Καμία ιδέα?

Ενεργοποίησε στην ευαισθησία οθόνης και τις δύο επιλογές (αν δεν το έχεις κάνει).

Σε μένα συμπεριφέρεται άψογα..

Κώστας

Και σε μένα όταν είχα το τηλέφωνο με τζαμάκι spigen που είναι κορυφαίο δε μπορούσα να το ξεκλειδώσω με τίποτα. Μου την έσπασε τόσο που το έδωσα. Πήρα Samsung 24 με ultrasonic κι αυτό, πάλι με τζαμάκι spigen δεν ξεκλείδωνε. Το έδωσα κι αυτό. Μετά κάπου διάβασα ότι ultrasonic και τζαμάκι δεν πάνε μαζί. Ή το ένα ή το άλλο.

Edited by vagzard

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του 9 Pro xl. Έχω παρατηρήσει ότι μετά το update του Αυγούστου η φόρτιση της συσκευής αργεί πάρα πολύ. Φορτίζω από τότε που το πήρα με τον original φορτιστή της google των 45 watt. Δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο. Στην αρχή δε το παρατήρησα γιατί συνήθως φορτίζω στον ύπνο μου, αλλά τις τελευταίες τρεις μέρες που φορτίζω στο γραφείο, φορτίζει πολύ αργά. Σκεφτείτε, έβαλα μια ταινία 2 ωρών να παίζει στο κινητό χωρίς να κάνει καμία άλλη διεργασία και ξεκίνησε στο 40% και τώρα που τελείωσε η ταινία είναι στο 90%. Κάποια λύση χωρίς εργοστασιακεσ ρυθμίσεις; Έχει τύχει και σε άλλο άτομο;

Αν κατάλαβα καλά , από αυτά που λες …

την ώρα της φόρτισης η συσκευή πρέπει να είναι σε αδράνεια, για αυτό τελευταία οι εταιρείες έχουν βάλει καλώδια φόρτισης μικρότερα του 1 μετ.

ανεβάζει θερμοκρασία η συσκευή από την επεξεργασία του βίντεο κ ρίχνει την φόρτιση για ασφάλεια….

Adaptive power…

15 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Καλησπέρα. Είμαι κάτοχος του 9 Pro xl. Έχω παρατηρήσει ότι μετά το update του Αυγούστου η φόρτιση της συσκευής αργεί πάρα πολύ. Φορτίζω από τότε που το πήρα με τον original φορτιστή της google των 45 watt. Δεν έχω πειράξει τίποτα άλλο. Στην αρχή δε το παρατήρησα γιατί συνήθως φορτίζω στον ύπνο μου, αλλά τις τελευταίες τρεις μέρες που φορτίζω στο γραφείο, φορτίζει πολύ αργά. Σκεφτείτε, έβαλα μια ταινία 2 ωρών να παίζει στο κινητό χωρίς να κάνει καμία άλλη διεργασία και ξεκίνησε στο 40% και τώρα που τελείωσε η ταινία είναι στο 90%. Κάποια λύση χωρίς εργοστασιακεσ ρυθμίσεις; Έχει τύχει και σε άλλο άτομο;

Αν φορτίζεις συνήθως όταν κοιμάσαι πώς ξέρεις ότι φορτίζει πιο αργά; Εννοώ ότι μόνος σου λες ότι φορτίζεις τώρα υπό διαφορετικές συνθήκες. Επίσης το να φορτίζεις καλοκαιριάτικα με μια ταινία να παίζει είναι λογικό να κάνει τη φόρτιση πιο αργή. Αν η συσκευή είναι ζεστή (που τα Pixel γενικά ζεσταίνονται αρκετά) και παράλληλα λειτουργεί, πέφτει κι ο ρυθμός φόρτισης. Φαντάσου κάτι αντίστοιχο στο αυτοκίνητο, όταν φορτίζεις κανονικά ή φορτίζεις με το navigation ανοιχτό. Στη 2η περίπτωση φορτίζει πολύ πιο αργά.

Επίσης μπορεί να παίζει ρόλο το adaptive charging, αν το έχεις ενεργοποιημένο. Η συσκευή υπολογίζει από τις συνήθειές σου και φορτίζει από μόνη της πιο αργά. Αν έχει μάθει ότι όταν φορτίζεις το αφήνεις με τις ώρες, τότε το κάνει από μόνη της και ρίχνει τον ρυθμό φόρτισης.

αν ψαξεις στο reddit ειναι μεγαλο θεμα αυτο με την φορτιση... αν ειναι λιγο ζεστο ή το χρησιμοποιεις φορτιζει με 2-4W. στην ουσια για να φορτισει γρηγορα δεν πρεπει να το χρησιμοποιεις καθολου και να ειναι και αρκετα κρυο απο θεμα θερμοκρασιας. η μεγαλυτερη ξενερα που εχω φαει με το (κατα τα αλλα αψογο) κινητο ειναι η φορτιση...

Edited by GaleaNatur

Όταν ανοίγω την κάμερα ιδίως τις μέρες με πολυ ζέστη μου βγάζει μήνυμα "υψηλή θερμοκρασία συσκευής.Η σταθεροποιηση ζουμ εχει απενεργοποιηθει."

Τέτοιο μήνυμα στο 8 Pro ποτέ δεν το είχε βγάλει πάντως...

Η συσκευή ζεστάνετε αισθητά πολυ...

Pixel 9 Pro.

Edited by jimlost

εμενα μου το εμφανιζει αρκετα συχνα οταν το εχω συνδεδεμενο με καλωδιο στο αυτοκινητο με android auto και εχει πολυ ζεστη γενικα... η αληθεια ειναι οτι ναι ζεσταινεται σχετικα ευκολα..

Εγώ το iphone 14 pro που είχα ζεσταινοταν πολύ περισσότερο από το Pixel 9 pro. 

Εμένα τουλάχιστον, σε θερμοκρασίες μόνο σε πολύ ζεστό περιβάλλον ζεσταίνεται και δεν έχω δει πάνω από 43 βαθμούς, που ήμουν σε παραλία. Βέβαια δεν έκανα και τίποτα τρομερό, Instagram, X, reddit και τέτοια. 

Σίγουρα με 5g τρώει περισσότερη μπαταρία και ζεσταίνεται περισσότερο με cosmote. Κάποια στιγμή έτρωγε τρελή μπαταρία και ανέβαζε θερμοκρασία με το android auto, αλλά έδωσαν ένα update και έστρωσε. 

Ο μόνος λόγος μέχρι στιγμής που με τρώει να το δώσω είναι ψυχολογικος, λόγω επεξεργαστή, που δεν φαίνεται καν αν δεν το ξέρεις. 

Κατά τα άλλα το τηλέφωνο στην τιμή της προσφοράς που έτρεχε είναι φοβερό. 

Γενικά πάντως σε κανένα κινητό που είχα στο παρελθόν δεν έχει τύχει να μου βγάλει μήνυμα για θερμοκρασία. 

Edited by gesvts

Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Έχει κανείς esim της nova στο pixel του? Λειτουργεί κανονικά? Είναι συμβατό με την esim της nova? Γιατί στην λίστα συμβατών κινητών της nova δεν είναι μέσα το pixel 9/pro/pro XL

1 ώρα πριν, ROKI1924 said:

Καλημέρα σε όλη την ομάδα. Έχει κανείς esim της nova στο pixel του? Λειτουργεί κανονικά? Είναι συμβατό με την esim της nova? Γιατί στην λίστα συμβατών κινητών της nova δεν είναι μέσα το pixel 9/pro/pro XL

Eίναι σε λίστα άλλης  εταιρίας;Αμφιβάλλω.

Εγω το έχω με cosmote e sim αλλά δεν βλέπω γιατί να έχει πρόβλημα με nova.

Και εγώ έχω φυσική cosmote και esim vodafone και λειτουργούν και οι δύο άψογα. Έχουν διορθωθεί εδώ και πολύ καιρό σφάλματα τύπου Pixel 7 Pro με χαμένες κλήσεις κτλ. 

On 20/8/2025 at 11:25 ΠΜ, gesvts said:

Ο μόνος λόγος μέχρι στιγμής που με τρώει να το δώσω είναι ψυχολογικος, λόγω επεξεργαστή, που δεν φαίνεται καν αν δεν το ξέρεις. 

Βλέποντας ότι το tablet μου με τον 855 ζορίζεται μόνο σε λίγα συγκεκριμένα σενάρια και το s21fe που είχα μέχρι πριν 8 μήνες, με τον 888, να μην έχει ακόμη κανένα θέμα, φαίνεται ότι όντως μόνο ψυχολογικό είναι το θέμα του επεξεργαστή. Ίσως για πολύ βαρύ παιχνίδι αλλά πόσο βαρύ πια, ακόμη και ο 855 σηκώνει το asphalt που παίζω άνετα. Κι εφόσον η σειρά 10 δεν κάνει κάποιο άλμα απόδοσης, φαντάζομαι ότι στη google δεν θα της καπνίσει μεθαύριο θα αυξήσει απότομα τις απαιτήσεις του συστήματος. Φαντάζομαι...

Edited by il_tifosi

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!!

Αργότερα: άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... 

Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση!

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE > Pixel 9

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

1 hour ago, bardull said:

Το 100x zoom μπορεί να μπει και στο 9αρι?

Θεωρώ (χωρίς να έχω κάποια πηγή) ότι θα μπορούσε να μπει. Όχι όμως άμεσα ώστε να πουλήσει το 10αρι. Έτσι κι αλλιώς η ΑΙ κάνει όλη τη δουλειά στα 100x. Πάντως προσωπικά δε βλέπω κανέναν λόγω να φύγω απ το 9αρι για να πάω στο 10αρι.