kostl Δημ. June 10, 2025 Δημ. June 10, 2025 Καλησπέρα, Σας έχουν έρθει τα updates και security patches του Ιουνίου στο pixel 9 pro? Του Μαιου είχαν έρθει στις 5 του μηνός. Παράθεση
eklipsi Δημ. June 10, 2025 Δημ. June 10, 2025 Το βράδυ κάνε αναζήτηση για Android 16... Καλησπέρα. 2 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going...
taliban Δημ. June 10, 2025 Δημ. June 10, 2025 https://support.google.com/pixelphone/thread/349745083/google-pixel-update-june-2025?hl=en&sjid=15078233151755924588-EU Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003
GaleaNatur Δημ. June 11, 2025 Δημ. June 11, 2025 (edited) εγκατεστησα το πρωι το A16 (ή μηπως να πω το Α15.5?)... η μονη πρακτικη διαφορα που ειδα εγω ειναι οτι τωρα με το double tap στο power button μπορει να μπει το wallet αντι για την καμερα.. Αναμονη για μετα το καλοκαιρι για το νεο material design.. επισης στο βιντεο που εβαλα παρακατω δειχνει ενα νεο μενου battery health το οποιο σε εμενα δεν εμφανιστηκε, εσας; εδω μαζεμενες οι μικροαλλαγες https://www.youtube.com/watch?v=ax3m6rVLmng Edited June 11, 2025 by GaleaNatur Παράθεση
taliban Δημ. June 11, 2025 Δημ. June 11, 2025 25 minutes ago, GaleaNatur said: εγκατεστησα το πρωι το A16 (ή μηπως να πω το Α15.5?)... η μονη πρακτικη διαφορα που ειδα εγω ειναι οτι τωρα με το double tap στο power button μπορει να μπει το wallet αντι για την καμερα.. Αναμονη για μετα το καλοκαιρι για το νεο material design.. επισης στο βιντεο που εβαλα παρακατω δειχνει ενα νεο μενου battery health το οποιο σε εμενα δεν εμφανιστηκε, εσας; εδω μαζεμενες οι μικροαλλαγες https://www.youtube.com/watch?v=ax3m6rVLmng στο pixel 9 εμφανιστηκε το νέο μενού πάντως Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003
bill33 Δημ. June 11, 2025 Δημ. June 11, 2025 3 ώρες πριν, GaleaNatur said: εγκατεστησα το πρωι το A16 (ή μηπως να πω το Α15.5?)... η μονη πρακτικη διαφορα που ειδα εγω ειναι οτι τωρα με το double tap στο power button μπορει να μπει το wallet αντι για την καμερα.. Αναμονη για μετα το καλοκαιρι για το νεο material design.. επισης στο βιντεο που εβαλα παρακατω δειχνει ενα νεο μενου battery health το οποιο σε εμενα δεν εμφανιστηκε, εσας; εδω μαζεμενες οι μικροαλλαγες https://www.youtube.com/watch?v=ax3m6rVLmng Σε 9proXL εχει το μενού health Παράθεση
Nikos_s3 Δημ. June 11, 2025 Δημ. June 11, 2025 το battery health menu παίζει μόνο στο 8α από την σειρά 8. Μαμακία... Παράθεση
bill33 Δημ. June 11, 2025 Δημ. June 11, 2025 Με το Α16 μου χάθηκε ο καιρός απο το at a glance widget.Μόλις έβαλα το widget του καιρού εμφανίστηκε και μέσα στο at a glance. Παράθεση
GaleaNatur Δημ. June 12, 2025 Δημ. June 12, 2025 για την ιστορια, μου εμφανιστηκε και εμενα το μενου του batter health μολις συνδεσα για πρωτη φορα τον φορτιστη μετα την αναβαθμιση 1 Παράθεση
saragias1990 Δημ. June 13, 2025 Δημ. June 13, 2025 Καλημέρα , μια ερώτηση αν κάποιος έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα για τις beta . Περιμένεις να σου έρθει σαν OTA η beta ή πρέπει να την κάνεις flash ; Παράθεση
_NikitaS_ Δημ. June 13, 2025 Δημ. June 13, 2025 Κάνα σωστό call recoder που να καταγράφει και bluetooth, έχετε βρει; Ή καλύτερα να έχουμε "μαμισια" καταγραφή. Παράθεση
bill33 Δημ. June 14, 2025 Δημ. June 14, 2025 Mου συνεχίζει το πρόβλημα να μην δείχνει το καιρό συνέχεια.Επίσης σαν να είναι πιο ζεστό απο ότι ήταν πριν την αναβάθμιση. Παράθεση
tiffany Δημ. June 14, 2025 Δημ. June 14, 2025 Έχει κανένας πρόβλημα με τον Lawnchair; Μετά την τελευταία beta αναβάθμιση του λειτουργικού σταμάτησε να δουλεύει. Δεν ασχολήθηκα περαιτέρω και έβαλα τον hyperion. Μου φαίνεται μάλιστα ότι είναι πιο ομαλός στη λειτουργία του. Παράθεση
casabel Δημ. June 14, 2025 Δημ. June 14, 2025 On 13/6/2025 at 11:33 ΠΜ, saragias1990 said: Καλημέρα , μια ερώτηση αν κάποιος έχει εγγραφεί στο πρόγραμμα για τις beta . Περιμένεις να σου έρθει σαν OTA η beta ή πρέπει να την κάνεις flash ; ερχεται ΟΤΑ , αν εχεις τη stable A16 και εκανες εγγραφη σε beta... δεν υπαρχει νεοτερη BETA ακομα καθως εχει june security patch η stable On 13/6/2025 at 4:54 ΜΜ, _NikitaS_ said: Κάνα σωστό call recoder που να καταγράφει και bluetooth, έχετε βρει; Ή καλύτερα να έχουμε "μαμισια" καταγραφή. αποσο ξερω μονο οι μαμισιες κανουν καταγραφη bluetooth , επίσης σε pixel με root μεσω module Παράθεση Tech Junkie - not curable
_NikitaS_ Δημ. June 15, 2025 Δημ. June 15, 2025 8 ώρες πριν, casabel said: αποσο ξερω μονο οι μαμισιες κανουν καταγραφη bluetooth , επίσης σε pixel με root μεσω module Θυμάμαι εποχές huawei P30 pro που είχα, κατέβαζα ένα apk της ίδιας της huawei και ενεργοποιούσε κανονικά call recoder. Γι αυτό και ρώτησα. Παράθεση
saragias1990 Δημ. June 15, 2025 Δημ. June 15, 2025 12 ώρες πριν, casabel said: ερχεται ΟΤΑ , αν εχεις τη stable A16 και εκανες εγγραφη σε beta... δεν υπαρχει νεοτερη BETA ακομα καθως εχει june security patch η stable αποσο ξερω μονο οι μαμισιες κανουν καταγραφη bluetooth , επίσης σε pixel με root μεσω module ευχαριστώ πολύ , οπότε θα πρέπει να περιμένω την beta Ιουλίου Παράθεση
casabel Δημ. June 15, 2025 Δημ. June 15, 2025 5 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Θυμάμαι εποχές huawei P30 pro που είχα, κατέβαζα ένα apk της ίδιας της huawei και ενεργοποιούσε κανονικά call recoder. Γι αυτό και ρώτησα. ολα εχουν γινει πολυ δύσκολα απτο android 10 κ μετα και πιθανως αυτο ναι σε καποια κινεζικα τηλ να γινεται ακομα. Στα pixel ομως μονο με root για ναχεις κ bluetooth ..αλλιως αναφερουν οτι το cube acr κανει καλη δουλεια αν δε σε ενδιαφερει το bluetooth. Παράθεση Tech Junkie - not curable
riki_ Δημ. June 21, 2025 Δημ. June 21, 2025 Όντας κάτοχος για πρώτη φορά συσκευής Pixel(9 pro) μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν είμαι ευχαριστημένος. Πολλά παιδικά λάθη με εφαρμογές να μην στέλνουν ειδοποιήσεις (viber πχ), εφαρμογές να μην αποκρίνονται ξαφνικά, μεταβάσεις απο 5G σε 4G(σπάνιο) και αναγκαστική επανεκκίνηση για να στρώσει. Χθες το κορυφαίο όπου σταμάτησε να αποκρίνεται η οθόνη μόλις το έβαλα για φόρτιση και αναγκαστικά να το κάνω hard reboot κρατώντας παρατεταμένα για 30 second το power button. Τέτοιες παιδικές ασθένειες τα τελευταία χρόνια δεν τις συνάντησα ούτε στο Realme 5 Pro. Ειδικά το χθεσινό με έφερε στα όρια μου, τράβηξα κακήν κακώς και ενα βίντεο και λέω να "κλαφτώ" amazon.de για επιστροφή.. Παράθεση
_NikitaS_ Δημ. June 21, 2025 Δημ. June 21, 2025 2 ώρες πριν, riki_ said: Όντας κάτοχος για πρώτη φορά συσκευής Pixel(9 pro) μπορώ να πω με σιγουριά ότι δεν είμαι ευχαριστημένος. Πολλά παιδικά λάθη με εφαρμογές να μην στέλνουν ειδοποιήσεις (viber πχ), εφαρμογές να μην αποκρίνονται ξαφνικά, μεταβάσεις απο 5G σε 4G(σπάνιο) και αναγκαστική επανεκκίνηση για να στρώσει. Χθες το κορυφαίο όπου σταμάτησε να αποκρίνεται η οθόνη μόλις το έβαλα για φόρτιση και αναγκαστικά να το κάνω hard reboot κρατώντας παρατεταμένα για 30 second το power button. Τέτοιες παιδικές ασθένειες τα τελευταία χρόνια δεν τις συνάντησα ούτε στο Realme 5 Pro. Ειδικά το χθεσινό με έφερε στα όρια μου, τράβηξα κακήν κακώς και ενα βίντεο και λέω να "κλαφτώ" amazon.de για επιστροφή.. Μπορείς να το στείλεις εννοείται πίσω. Το amazon έχει πολύ καλή εγγύηση. Φαντάσου είχα παραγγείλει το honor magic 7 Pro, το άνοιξα, το έστησα, τελικά δε μου άρεσε, το έκανα εργοστασιακες ρυθμίσεις και το έστειλα πίσω. Μου γύρισαν ακέραιο το όσοι. Τώρα για το pixel 9 Pro xl, Εμένα δε μου τα κάνει αυτά. Και παίζω με δύο κάρτες sim και σαν launcher έχω τον nova. Το θέμα ειδοποίησεων είναι θέμα ρυθμίσεων. Πήγαινε στις εφαρμογές, άνοιξε την εφαρμογή που δε σου έρχονται ειδοποιήσεις, πάτα την κατανάλωση ενέργειας και βάλε να τρέχει στο παρασκήνιο. Αλλιώς την τρέχει ο αλγόριθμος όποτε αυτός θέλει. Το πιο σκληρό κόψιμο σε ειδοποιήσεις το είχα δει στο huawei P30 pro που είχα. Αν δεν έβαζα σε εξαίρεση την εφαρμογή, ειδοποίηση δεν έβλεπα. Άρα σε εφαρμογές τύπου viber, messenger, telegram, καλό είναι να αφήνεις να τρέχουν στο παρασκήνιο. 1 Παράθεση
rufous Δημ. June 21, 2025 Δημ. June 21, 2025 10 ώρες πριν, riki_ said: Πολλά παιδικά λάθη με εφαρμογές να μην στέλνουν ειδοποιήσεις (viber πχ) Κι εγώ κάτοχος pixel 9 pro xl, δεν κάνει κιχ στο παραμικρό, μηδέν προβλήματα. Ωστόσο, αν στο viber δεν έρχονται σωστά οι ειδοποιήσεις όταν είσαι με 5g, τότε θέλει την παρακάτω ρύθμιση: Viber --> Πληροφορίες εφαρμογής --> Χρήση δεδ. κιν. τηλεφ. --> Δεδομένα παρασκηνίου on και Χρήση απεριόριστων δεδομένων κινητής τηλεφωνίας on. Το παραπάνω ισχύει και για οποιαδήποτε εφαρμογή σου κάνει το ίδιο με τις ειδοποιήσεις. 1 Παράθεση "Never make anyone a priority in your life when you're only an option in theirs..."
riki_ Δημ. June 21, 2025 Δημ. June 21, 2025 Ευχαριστώ και τους δύο σας για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω την τελευταία πρόταση για το Viber και θα δω αν όντως βελτιωθεί η κατάσταση ειδικά στην περίπτωση χρήσης δεδομένων (χρησιμοποιώ ήδη Doze Stopper). Κατά τα άλλα δεν ξέρω αν έτυχα σε προβληματικό κινητό ή όχι, αλλά θεωρώ τα bug αυτά παιδικές ασθένειες. Βέβαια, θα παρατηρήσω την απόδοση του και τις επόμενες μέρες. Παράθεση
xabos Δημ. June 21, 2025 Δημ. June 21, 2025 Αγορά της συσκευής.. day one … κανένα μα κανένα απολύτως κόλλημα ή πρόβλημα σε ειδοποιήσεις.. η συσκευή είναι πολύ smooth , όταν κάποια στιγμή περνάει στο χέρι μου το iPhone , βλέπω πως έχουν την ίδια ταχύτητα / ανταπόκριση… Η απόδοση της κάμερας σε φωτογραφία / βίντεο είναι ο τομέας με την μεγαλύτερη βελτίωση από την αρχή της κυκλοφορίας της… Πριν λίγο διάστημα είδα κάποιες φήμες για το νέο μοντέλο κ μάλλον θα περάσει στην κατοχή μου … αν δεν ανέβει η τιμή του , λόγο συνεργασίας φέτος με την tsmc. Παράθεση
Nikos_s3 Δημ. June 22, 2025 Δημ. June 22, 2025 15 ώρες πριν, riki_ said: Ευχαριστώ και τους δύο σας για τις απαντήσεις. Θα δοκιμάσω την τελευταία πρόταση για το Viber και θα δω αν όντως βελτιωθεί η κατάσταση ειδικά στην περίπτωση χρήσης δεδομένων (χρησιμοποιώ ήδη Doze Stopper). Κατά τα άλλα δεν ξέρω αν έτυχα σε προβληματικό κινητό ή όχι, αλλά θεωρώ τα bug αυτά παιδικές ασθένειες. Βέβαια, θα παρατηρήσω την απόδοση του και τις επόμενες μέρες. Χρησιμοποιείς doze stopper και το συμπέρασμα που έβγαλες είναι ότι φταίει η συσκευή και έχει παιδικές ασθένειες.... πάρε iphone! Παράθεση
riki_ Δημ. June 22, 2025 Δημ. June 22, 2025 1 hour ago, Nikos_s3 said: Χρησιμοποιείς doze stopper και το συμπέρασμα που έβγαλες είναι ότι φταίει η συσκευή και έχει παιδικές ασθένειες.... πάρε iphone! Εντάξει Κική: Να το ξέρεις Κική: https://support.google.com/pixelphone/answer/6377386?hl=en Παράθεση
Recommended Posts