Jump to content

Samsung Galaxy A55 5G

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, al_exis said:

Πριν λίγο, το έβαλα για φόρτιση και είπα να του κάνω απενεργοποίηση για δοκιμή. Όταν λοιπόν το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο, στο καλώδιο φορτισης έγραφε 25w

Αρα, αν θέλω να φορτίσω γρήγορα, πρέπει να του κάνω απενεργοποίηση.

Νομίζω το ίδιο γρήγορα θα κάνει αν πατήσεις και το αεροπλανάκι. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 877
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Just now, drgt said:

Τελικά έγινε καλύτερη η χειρότερη η συσκευή μετά τις αναβαθμίσεις?

Μία διαφορά έχω καταλάβει προς το χειρότερο. Στην εφαρμογή Συλλογή που ανοίγεις για τις φωτογραφίες όταν πατάω tap για να μπεί στο κάθε άλμπουμ, καθυστερεί το άνοιγμα μέχρι να δώ την φωτογραφία σαν να έχει επεξεργαστή 2-3 χρόνια πίσω. Δηλαδή κάνει αυτό το lagάρισμα του κολλήματος που δεν το περιμένεις. Παλιότερα ήταν πιο smooth. Μόνο αυτό έχω παρατηρήσει.Στα υπόλοιπα καμία αλλαγή..

Redmi By Xiaomi

On 15/7/2025 at 8:18 ΜΜ, al_exis said:

Πριν λίγο, το έβαλα για φόρτιση και είπα να του κάνω απενεργοποίηση για δοκιμή. Όταν λοιπόν το τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο, στο καλώδιο φορτισης έγραφε 25w

Αρα, αν θέλω να φορτίσω γρήγορα, πρέπει να του κάνω απενεργοποίηση.

Είχα την εντύπωση ότι για να δουλέψει το super fast charging (pd/pps) η συσκευή έπρεπε να είναι ενεργοποιημένη.

5 minutes ago, drgt said:

Είχα την εντύπωση ότι για να δουλέψει το super fast charging (pd/pps) η συσκευή έπρεπε να είναι ενεργοποιημένη.

Με ενεργοποιημένη την οθόνη αν πατήσεις το αεροπλανάκι φορτίζει πιο γρήγορα επειδή δεν ψάχνει για δίκτυο.

On 16/7/2025 at 4:54 ΠΜ, evris2013 said:

Νομίζω το ίδιο γρήγορα θα κάνει αν πατήσεις και το αεροπλανάκι. 

Θα το δοκιμάσω αλλά το θέμα δεν είναι να κάνουμε αλχημείες. Πριν την αναβάθμιση, όταν έμπαινε σε φόρτιση μέχρι να φτάσει το 70% του έδινε με 25w ακόμα κια αν το χρησιμοποιούσα. Τέλος πάντων.. 

[sIGPIC][/sIGPIC]

13 ώρες πριν, D_G said:

Εδώ και δύο ώρες κάνει επαλήθευση, δεν θυμάμαι να έκανε τόσο άλλες φορές 

Κι εμένα σε αυτό το update η επαλήθευση πήρε πολλή ώρα !

On 23/7/2025 at 7:52 ΠΜ, Nikos_96 said:

Μία διαφορά έχω καταλάβει προς το χειρότερο. Στην εφαρμογή Συλλογή που ανοίγεις για τις φωτογραφίες όταν πατάω tap για να μπεί στο κάθε άλμπουμ, καθυστερεί το άνοιγμα μέχρι να δώ την φωτογραφία σαν να έχει επεξεργαστή 2-3 χρόνια πίσω. Δηλαδή κάνει αυτό το lagάρισμα του κολλήματος που δεν το περιμένεις. Παλιότερα ήταν πιο smooth. Μόνο αυτό έχω παρατηρήσει.Στα υπόλοιπα καμία αλλαγή..

σε μενα παλι ανοιγει σφαιρα ...

• 3 weeks later...

έρχεται με εργοστασιακή μεμβράνη το τηλέφωνο στην οθόνη ή θέλει να του βάλω ? γιατι δεν φαίνεται κάτι.

Edited by neofitosgr

2 minutes ago, neofitosgr said:

έρχεται με εργοστασιακή μεμβράνη το τηλέφωνο ή θέλει να του βάλω ? γιατι δεν φαίνεται κάτι.

Οχι πρεπει να αγορασεις. Σε κανενα της σειρας δεν βαζουν μεμβρανη.

Edited by runner70

2 ώρες πριν, neofitosgr said:

προτείνετε κάτι που να πιάνει και το δαχτυλικό ?

Δοκιμασμενο το παρακατω και πιανει μια χαρα. Θα σεταρεις το δαχτυλικο αφου βαλεις το τζαμακι και θα επιλεξεις και την ρυθμιση "Ευαισθησία αφής" οτι χρησιμοποιεις προστασια οθονης.

https://www.skroutz.gr/s/51769809/Spigen-0-3mm-Full-Face-Tempered-Glass-2tmch-Galaxy-A55-AGL07775.html

Edited by runner70

On 10/8/2025 at 8:45 ΜΜ, makisg4 said:

Μόνο το μαύρο μην βάλεις γιατί δεν αναγνωρίζει το δάχτυλο 

Αν εννοείς με το μαύρο περίγραμμα, αυτό πήρα αλλά δεν το έβαλα ακόμη. Μπορεί να μη βάλω και τίποτα αφού χρησιμοποιώ θήκη βιβλίο.

6 ώρες πριν, drgt said:

Αν εννοείς με το μαύρο περίγραμμα, αυτό πήρα αλλά δεν το έβαλα ακόμη. Μπορεί να μη βάλω και τίποτα αφού χρησιμοποιώ θήκη βιβλίο.

οχι εννοω αυτο που μαυριζει οταν κοιτας απο πλαγια την οθονη για λογους ιδιωτικοτητας

• 2 weeks later...

Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε το (νέο) Google Phone app (αντί για αυτό της Samsung), έχετε την επιλογή για Quick Responses;

Σε μένα δεν υπάρχει.

Screenshot_20250829_125132_Phone.png

Screenshot2025-08-29125408.jpg.7.png

google-phone-app-update.jpeg.138.png

19 ώρες πριν, stark said:

Παιδιά όσοι χρησιμοποιείτε το (νέο) Google Phone app (αντί για αυτό της Samsung), έχετε την επιλογή για Quick Responses;

Σε μένα δεν υπάρχει.

Screenshot_20250829_125132_Phone.png

Screenshot2025-08-29125408.jpg.7.png

google-phone-app-update.jpeg.138.png

Τα αγαπημένα εννοείς που τα κατάργησαν;

4 ώρες πριν, evris2013 said:

Δέν κατήργησαν τα αγαπημένα. Κάτι άλλο εννοεί που μάλλον ισχύει. ούτε εγώ βλέπω αυτό που έχει επισημάνει με βελάκι.

Redmi By Xiaomi

22 ώρες πριν, evris2013 said:

18 ώρες πριν, Nikos_96 said:

Δέν κατήργησαν τα αγαπημένα. Κάτι άλλο εννοεί που μάλλον ισχύει. ούτε εγώ βλέπω αυτό που έχει επισημάνει με βελάκι.

Εννοώ το παρκακάτω.
Που στις κλήσεις κανονικά σου βγάζει επιλογή να απαντήσεις με "γρήγορο" μήνυμα αν δεν μπορείς να μιλήσεις εκείνη τη στιγμή. Τα μηνύματα αυτά (γρήγορες απαντήσεις) τα καταχωρείς από πριν και όταν σου σκάσει η κλήση απλά πατάς το Message κουμπί και σου βγάζει τη λίστα με τα έτοιμα μηνύματα για να επιλέξεις ποιο από αυτά θα στείλεις. Π.χ.  "Θα σε καλέσω εγώ σε λίγο".

To change Quick Responses in the Google Phone app, open the app, tap More > Settings > Quick responses, then select a response from the list, edit it, and tap OK to save. These are pre-written text messages you can send automatically when you can't answer a call. 

How to Use Quick Responses

When you can't answer an incoming call, a "Message" button will appear. 
Tapping this "Message" button will show you a list of your Quick Responses. 
Select the message you want to send to decline the call and send an automatic text message to the caller. 

Screenshot 2025-09-01 0654128.png

Edited by stark