Nikos_96 Δημ. 1 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Ιουνίου 18 minutes ago, sgatzo said: Γράψε εντυπώσεις αν το πέρασες Μου φαίνεται πιο άμεσο στην απόκριση του ανοίγματος των εφαρμογών.. Μάλλον για να το πώ καλύτερα πρίν αργούσε να ανοίξει π.χ η Συλλογή με τις φωτογραφίες. Τώρα ανοίγει άμεσα. Σαν να το διόρθωσαν. Γενικά βλέπω μια φρεσκάδα οπτική. Άν προσθέσανε πόρους πολλούς με το update για να αποδυναμώνει την μπαταρία θα το δούμε τις επόμενες μέρες.. 3 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 4 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουνίου την εβαλα και εγω ! το κινητο εγινε οντως πιο γρηγορο και πιο smooth που λενε ! σαν να πηρε ανασα ! μπαταρια δεν καταλαβα καποια διαφορα ! το μονο αρνητικο ειναι οτι στην επιλογη για να αλλαξω το σημα (5g κτλ) εχει χαθει η επιλογη για απλο 2g σημερα ! το ηθελα αυτο γιατι στην δουλεια δεν εχουμε καλο σημα κυριως για την μπαταρια ! αλλα μικρο το κακο ! 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 5 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουνίου παιδια τωρα που το βλεπω παιζει η μπαταρια να εγινε ενα κλικ καλυτερη ! δεν ξερω για πειτε και εσεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Πολύ συχνά μου σβήνουν επαφές από τον κατάλογο και τις βρίσκω, αν προλάβω, στα διεγραμμενα. Αλλιώς χάνονται. Πως γίνεται να σβήνουν οι επαφές χωρίς δική μου ενέργεια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 1 ώρα πριν, makisg4 said: Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Πολύ συχνά μου σβήνουν επαφές από τον κατάλογο και τις βρίσκω, αν προλάβω, στα διεγραμμενα. Αλλιώς χάνονται. Πως γίνεται να σβήνουν οι επαφές χωρίς δική μου ενέργεια; Τον λογαριασμό σου τον έχεις μόνο εσύ ή τον έχεις περάσει και σε κάποιο άλλο τηλέφωνο; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 4 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Ιουλίου 4 ώρες πριν, chios said: Τον λογαριασμό σου τον έχεις μόνο εσύ ή τον έχεις περάσει και σε κάποιο άλλο τηλέφωνο; Δεν ανεβάζω τον κατάλογο μου στο δίκτυο. Μόνο στην συσκευή τα εχω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 5 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Ιουλίου 6 ώρες πριν, makisg4 said: Δεν ανεβάζω τον κατάλογο μου στο δίκτυο. Μόνο στην συσκευή τα εχω Ούτε στις επαφές της Samsung δεν εμφανίζονται; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου Δεν αποθηκεύω πουθενά αλλού εκτός από την συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου Η καλύτερη λύση είναι αποθήκευση στον λογαριασμό Google και τελείωσες, ούτε φοβάσαι μην χαθούν ούτε τίποτα. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 6 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουλίου Μου ήρθε σήμερα update.. Βαστάει ακόμη το κινητό μας ❤️ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos kitsos Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 12 ώρες πριν, freddaras said: Μου ήρθε σήμερα update.. Βαστάει ακόμη το κινητό μας ❤️ Ενοειτε βαστάει ακόμα,μέχρι android 18 θα πάει.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 14 ώρες πριν, chios said: Η καλύτερη λύση είναι αποθήκευση στον λογαριασμό Google και τελείωσες, ούτε φοβάσαι μην χαθούν ούτε τίποτα. Ρε παιδιά συγνώμη κιόλας αλλά εγώ ρωτάω τι μπορεί να φταίει. Το τι μπορώ να κάνω με Google κλπ είναι άλλη ιστορία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά το θέμα είναι να παίρνουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις που κάνουμε, αν βέβαια είναι δυνατόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου 1 ώρα πριν, Christos kitsos said: Ενοειτε βαστάει ακόμα,μέχρι android 18 θα πάει.. τον Οκτώβριο θα εχω τελικα επιδότηση και θα παω στο 57! αλλα ετσι και αλλιως το 55αρι θα το κρατησω σαν δευτερο καβάτζα κτλ .. θα βγαλει τα λεφτα του για αρκετα χρονια ακομη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. 7 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Ιουλίου On 4/7/2026 at 4:58 ΜΜ, makisg4 said: Καλησπέρα. Να κάνω μια ερώτηση. Πολύ συχνά μου σβήνουν επαφές από τον κατάλογο και τις βρίσκω, αν προλάβω, στα διεγραμμενα. Αλλιώς χάνονται. Πως γίνεται να σβήνουν οι επαφές χωρίς δική μου ενέργεια; και εμένα το κάνει στο s24 ultra. σπαστικό. ευτυχώς στην εφαρμογή Google contacts έχει φάκελο διαγραμμενα και τις επαναφέρω απο εκεί. αλλά πρέπει να τσεκάρω κάθε εβδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου (edited) Άλλο πρόβλημα. Πήρα ένα καλώδιο φόρτισης από Κίνα που στην πλευρά που μπαίνει στο κινητό δείχνει πόσα Watts τραβάει από τον φορτιστή. Ενώ στην πρώτη μισή ώρα περίπου δείχνει 25-26 W, μετά αρχίζει και κατεβαίνει σιγά σιγά μέχρι και πιάνει τα 5-6 W με συνέπεια να κάνει κοντά 2 ώρες η πλήρη φόρτιση! Καμία εξήγηση παρακαλώ? Δεν έχω ρυθμίσει περιορισμό στην φόρτιση, το έχω να φορτίζει γρήγορα και πλήρως και να σταματά στο 100%. Edited 10 Ιουλίου by sat_rrstm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 10 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Ιουλίου 20 minutes ago, sat_rrstm said: Άλλο πρόβλημα. Πήρα ένα καλώδιο φόρτισης από Κίνα που στην πλευρά που μπαίνει στο κινητό δείχνει πόσα Watts τραβάει από τον φορτιστή. Ενώ στην πρώτη μισή ώρα περίπου δείχνει 25-26 W, μετά αρχίζει και κατεβαίνει σιγά σιγά μέχρι και πιάνει τα 5-6 W με συνέπεια να κάνει κοντά 2 ώρες η πλήρη φόρτιση! Καμία εξήγηση παρακαλώ? Δεν έχω ρυθμίσει περιορισμό στην φόρτιση, το έχω να φορτίζει γρήγορα και πλήρως και να σταματά στο 100%. Η απάντηση είναι στις δύο πρώτες σειρές. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Δε νομίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου 19 ώρες πριν, sat_rrstm said: Άλλο πρόβλημα. Πήρα ένα καλώδιο φόρτισης από Κίνα που στην πλευρά που μπαίνει στο κινητό δείχνει πόσα Watts τραβάει από τον φορτιστή. Ενώ στην πρώτη μισή ώρα περίπου δείχνει 25-26 W, μετά αρχίζει και κατεβαίνει σιγά σιγά μέχρι και πιάνει τα 5-6 W με συνέπεια να κάνει κοντά 2 ώρες η πλήρη φόρτιση! Καμία εξήγηση παρακαλώ? Δεν έχω ρυθμίσει περιορισμό στην φόρτιση, το έχω να φορτίζει γρήγορα και πλήρως και να σταματά στο 100%. Μπορεί να μην συνεργάζεται φορτιστής και καλώδιο, να ζεσταίνεται ο φορτιστής και για προστασία να ρίχνει τα watt.. Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 11 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 11 Ιουλίου Αυτό ναι. Αλλά πως να ξέρεις πριν αγορασεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου 22 ώρες πριν, sat_rrstm said: Αυτό ναι. Αλλά πως να ξέρεις πριν αγορασεις? Παίρνεις επώνυμο φορτιστή. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sat_rrstm Δημ. 12 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 12 Ιουλίου Προτιμώ πάντα επώνυμα. Ο φορτιστής είναι ο Baseus Gan 5 Pro 65W και το καλώδιο Blitzwolf με καλή υφασμάτινη θωράκηση από Bangood. Το δικό μου το μυαλό πάει στις ιδιοτροπίες της Samsung που δεν είναι συμβατή με αξεσουάρ άλλων εταιρειών. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 13 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 13 Ιουλίου (edited) 12 ώρες πριν, sat_rrstm said: Προτιμώ πάντα επώνυμα. Ο φορτιστής είναι ο Baseus Gan 5 Pro 65W και το καλώδιο Blitzwolf με καλή υφασμάτινη θωράκηση από Bangood. Το δικό μου το μυαλό πάει στις ιδιοτροπίες της Samsung που δεν είναι συμβατή με αξεσουάρ άλλων εταιρειών. Μηπως μας μπερδευεεις με την apple; 😛 Εδω ειμαστε samsung. 😛 Μια χαρα συμβατοτητα εχουμε με huawei smartwatch και xiaomi bluetooth ακουστικά. Η μονη λυση ειναι να δοκιμασεις με αλλο καλωδιο και αν συνεχισει να κανει τα ίδια, να δανειστεις αλλο γρηγορο φορτιστή. Edited 13 Ιουλίου by runner70 1 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 21 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Ιουλίου 1 Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_96 Δημ. 23 Ιουλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Ιουλίου εώ και κάτι μερες και πρίν την τελευταία ενημέρωση έχετε παρατηρήσει στο πισω πάνω μέρω της συσκευής να ζεστένεται άκυρες ωρες οταν ειναι ανοικτά τα δεδομένα και να μπλοκάρει ταυτόχρονα την συνδεση σε καποια sites; Δηλαδη σαν να περιορίζει την ισχυ λόγω θερμοκρασίας στην σύνδεση; Και μετά απο λίγο να "απελευθερώνεται" η κατασταση και ολα καλά; Παράθεση Redmi By Xiaomi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts