panoslvd Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου 10 ώρες πριν, makisg4 said: Μπορείς να μας το εξηγήσεις αυτό; Είναι απλό δεν μπορείς να ξανά κάνεις wipe catch... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 3 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 3 Μαρτίου Παιδιά όσοι έχετε Bluetooth στο αμάξι η με ακουστικά 🎧 κτλ σας ακούνε καλά; Γιατί πολλές φορές ακούω παράπονα ότι δεν με ακούνε καλά κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 23 ώρες πριν, freddaras said: Παιδιά όσοι έχετε Bluetooth στο αμάξι η με ακουστικά 🎧 κτλ σας ακούνε καλά; Γιατί πολλές φορές ακούω παράπονα ότι δεν με ακούνε καλά κτλ Κινούμενος ή όταν στέκεσαι; 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 3 ώρες πριν, evris2013 said: Κινούμενος ή όταν στέκεσαι; Συνήθως σε κίνηση ! Στο αμάξι ακούω πολλά παράπονα οταν το εχω στο bluetooth και από τα ακουστικά οταν κανω χρηση τα Xiaomi Redmi Buds 6 (δεν ξερω αν φταινε αυτα ) ! Ειδικά στη δευτερη περίπτωση οταν μιλαω σχεδον παντα το γυρναω σε ανοιχτη ακρόαση ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Πήρα δώρο στη δικιά μου τα Redmi Buds 6Pro κι εχθές μιλήσαμε για πρώτη φορά....αυτό που άκουσα δε μου άρεσε καθόλου. Λες και την άκουγα μέσα από ποτήρι να πω...λες και είχε καλύψει το μικρόφωνο με το χέρι να πω...πάντως ο ήχος ήταν απογοητευτικος 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Πήρα δώρο στη δικιά μου τα Redmi Buds 6Pro κι εχθές μιλήσαμε για πρώτη φορά....αυτό που άκουσα δε μου άρεσε καθόλου. Λες και την άκουγα μέσα από ποτήρι να πω...λες και είχε καλύψει το μικρόφωνο με το χέρι να πω...πάντως ο ήχος ήταν απογοητευτικος Τα ίδια με λένε όσοι μιλάμε και έχω ενεργοποιήσει τα ακουστικά 🎧. Άρα δεν φταίει το κινητό μάπα το καρπούζι 🍉.. Κρίμα.. Και τα είχα αγοράσει σε πολύ καλή τιμή.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου On 3/3/2026 at 4:39 ΠΜ, panoslvd said: Είναι απλό δεν μπορείς να ξανά κάνεις wipe catch... Πες μου ότι εννοείς το "wipe cache partition" ... 🤔 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 3 ώρες πριν, freddaras said: Τα ίδια με λένε όσοι μιλάμε και έχω ενεργοποιήσει τα ακουστικά 🎧. Άρα δεν φταίει το κινητό μάπα το καρπούζι 🍉.. Κρίμα.. Και τα είχα αγοράσει σε πολύ καλή τιμή.. Άσε γιατί έχω ξενερώσει.....ένα δώρο είπα να κάνω κι εγώ...φαντάσου έχω εδώ και αρκετό καιρό τα Redmi Buds 5 και δε μου έχει πει κάποιος τπτ...θα επανέλθω με ανάρτηση το ΣΚ που θα κάνω δοκιμή γιατί θα είμαι με την δικιά μου. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Kostas_Ts_86 said: Άσε γιατί έχω ξενερώσει.....ένα δώρο είπα να κάνω κι εγώ...φαντάσου έχω εδώ και αρκετό καιρό τα Redmi Buds 5 και δε μου έχει πει κάποιος τπτ...θα επανέλθω με ανάρτηση το ΣΚ που θα κάνω δοκιμή γιατί θα είμαι με την δικιά μου. Δωσε σε παρακαλω details οταν το δοκιμασεις γιατι πραγματικα εχω κουραστει να βαζω ανοιχτη ακροαση καθε φορα που μιλαω με αυτα τα ακουστικα ! Να δουμε αν οντως φταιει αυτο η ειναι κατι αλλο ! Σε ευχαριστω απο τωρα ! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου On 3/3/2026 at 4:39 ΠΜ, panoslvd said: Είναι απλό δεν μπορείς να ξανά κάνεις wipe catch... Θες να γράψεις wipe cache να υποθέσω.... Και για τον φίλο που ρώτησε και περιμένει απάντηση κανονική , είναι η δυνατότητα διαγραφής προσωρινών αρχείων συστήματος που αν τα σβήσεις βοηθά λίγο να τρέχει πιο γρήγορα η συσκευή. Αυτό το έβρισκες σαν επιλογή όταν έμπαινες σε recovery mode. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoslvd Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 9 ώρες πριν, sgatzo said: Θες να γράψεις wipe cache να υποθέσω.... Και για τον φίλο που ρώτησε και περιμένει απάντηση κανονική , είναι η δυνατότητα διαγραφής προσωρινών αρχείων συστήματος που αν τα σβήσεις βοηθά λίγο να τρέχει πιο γρήγορα η συσκευή. Αυτό το έβρισκες σαν επιλογή όταν έμπαινες σε recovery mode. Ναι αυτό απλά το έγραψα κάπως βιαστικά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου On 4/3/2026 at 8:44 ΜΜ, freddaras said: Δωσε σε παρακαλω details οταν το δοκιμασεις γιατι πραγματικα εχω κουραστει να βαζω ανοιχτη ακροαση καθε φορα που μιλαω με αυτα τα ακουστικα ! Να δουμε αν οντως φταιει αυτο η ειναι κατι αλλο ! Σε ευχαριστω απο τωρα ! Λοιπόν έκανα δοκιμές και με τα Redmi Buds 6 Pro της κοπέλας μου και με τα Redmi Buds 5 (δικά μου). Με τα δικά μου όλα καλά, παρά πολύ ωραίος ο ήχος του συνομιλιτη. Δυστυχώς με της κοπέλας μου ο ήχος ήταν πολύ κακός και πνιγμενος να πω...;;;; Αλλά....όταν τα έσβησα από τη μνήμη και τα ξαναεκανα pair φαίνεται να έστρωσε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου On 8/3/2026 at 8:38 ΜΜ, Kostas_Ts_86 said: Λοιπόν έκανα δοκιμές και με τα Redmi Buds 6 Pro της κοπέλας μου και με τα Redmi Buds 5 (δικά μου). Με τα δικά μου όλα καλά, παρά πολύ ωραίος ο ήχος του συνομιλιτη. Δυστυχώς με της κοπέλας μου ο ήχος ήταν πολύ κακός και πνιγμενος να πω...;;;; Αλλά....όταν τα έσβησα από τη μνήμη και τα ξαναεκανα pair φαίνεται να έστρωσε. Καλημέρα ούτε εγώ δεν βγάζω άκρη. Χθες στο γυμναστήριο που τα φορούσα είχα 3 κλήσεις. Στην μια με άκουγαν καμπάνα 🔔 στις άλλες δύο με είπαν βγάλε το Bluetooth είσαι λες και μιλάς σε κουβά μέσα. Τι να πω πραγματικά δεν ξέρω.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, freddaras said: Καλημέρα ούτε εγώ δεν βγάζω άκρη. Χθες στο γυμναστήριο που τα φορούσα είχα 3 κλήσεις. Στην μια με άκουγαν καμπάνα 🔔 στις άλλες δύο με είπαν βγάλε το Bluetooth είσαι λες και μιλάς σε κουβά μέσα. Τι να πω πραγματικά δεν ξέρω.. Πάντως και με τον κολλητό μου που μίλησα για λίγο χθες, που έχει κάποια xiaomi, τον άκουγα σα μέσα από κουβά...έχω την εντύπωση ότι το κάνει σε έντονο βαθμό όταν είναι σε κόσμο, φασαρία αυτός που τα έχει. Εννοώ πως φαίνεται να μην τα πάει τοσο καλά το noise cancellation, σε βαθμό που χαλάει εντελώς την ποιότητα κλήσης. Edited 10 Μαρτίου by Kostas_Ts_86 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 24 minutes ago, Kostas_Ts_86 said: Πάντως και με τον κολλητό μου που μίλησα για λίγο χθες, που έχει κάποια xiaomi, τον άκουγα σα μέσα από κουβά...έχω την εντύπωση ότι το κάνει σε έντονο βαθμό όταν είναι σε κόσμο, φασαρία αυτός που τα έχει. Εννοώ πως φαίνεται να μην τα πάει τοσο καλά το noise cancellation, σε βαθμό που χαλάει εντελώς την ποιότητα κλήσης. Tο ιδιο προβλημα που εχω και εγω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostas_Ts_86 Δημ. 10 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 10 Μαρτίου 4 ώρες πριν, freddaras said: Tο ιδιο προβλημα που εχω και εγω ! Πολύ περίεργο πάντως που είναι καλύτερα τα 5 από τα 6 Pro....ίσως να έτυχε δεν ξέρω τι να πω. Αυτό που ξέρω σίγουρα είναι ότι την επόμενη φορά, που θα χρειαστώ Bluetooth Handsfree, θα πάρω πολύ πιο ακριβά (Galaxy Buds4, AirPods κλπ). Τώρα θα μείνω με αυτά μέχρι να τα φτυσουν... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου Πάντως, παΐδια για να λεμε και τα στραβα το δακτυλικό αποτύπωμα σε σχεση με το poco x 5 pro που εχω σαν δεύτερή συσκευή και είναι πιο αργό και τρώει σκαλώματα πολλές φορές ! Επίσης οταν βαζω τα γυαλιά μου με τη "φάτσα" μου το κινητό δεν ξεκλειδώνει σχεδόν ποτε ενω το poco ακομη και με γυαλιά ανοίγει .. Είναι ισως τα μοναδικα μειονεκτήματα της συσκευής για μενα (που πλακα πλακα την εχω απο τα τελη 2024 ρεκορ για μενα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 14 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 14 Μαρτίου (edited) Προτιμώ το αποτύπωμα από το face id. Σε οποιαδήποτε συσκευή. Edited 14 Μαρτίου by evris2013 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 15 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 15 Μαρτίου 10 ώρες πριν, evris2013 said: Προτιμώ το αποτύπωμα από το face id. Σε οποιαδήποτε συσκευή. Συμφωνώ αλλά ούτε αυτό πιάνει άμεσα. Πολλές φορές θέλει δύο και τρεις φορές ενώ στο Poco πιάνει με την μία. Είναι από τα λίγα μειονεκτήματα ίσως και το μοναδικό για την κατηγορία του που έχει για μένα η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Πιο εύκολα αλλάζεις δάκτυλο από το βγάζε βάζε γυαλιά, καθάριζε γυαλιά. Ειδικά στο σκοτάδι. 1 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 47 minutes ago, evris2013 said: Πιο εύκολα αλλάζεις δάκτυλο από το βγάζε βάζε γυαλιά, καθάριζε γυαλιά. Ειδικά στο σκοτάδι. Συμφωνώ για αυτο εβαλα και εγω και δευτερο δάκτυλο χεχεχεχε! Το αλλο ηταν μεγάλη ταλαιπωρία οπως λες βγαλε βαλε γυαλια κτλ ... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου (edited) Έκανα αλλαγή παροχου από vodafone σε nova. Στο μενού ρυθμίσεις - συνδέσεις - παροχεας υπηρεσιών, συνεχίζει μου γράφει vodafone. Τι παίζει; Edited 16 Μαρτίου by makisg4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά του αριθμού. Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου 21 minutes ago, Serafeim1981 said: Δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά του αριθμού. Αν απαντάς στο δικό μου ερώτημα, να σου πω ότι δουλεύει κανονικά η κάρτα της nova. Q για την ακρίβεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 16 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 16 Μαρτίου Περίεργο. Ίσως στρώσει με επανεκκίνηση της συσκευής. Παράθεση "Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅 Τακό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts