Jump to content

Samsung Galaxy A55 5G

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

15 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Περίεργο. Ίσως στρώσει με επανεκκίνηση της συσκευής.

Ήταν το πρώτο που δοκίμασα... 

Edit: έκανα απενεργοποιηση και ενεργοποίηση της SIM 1 και εξαφανίστηκε από το μενού ρυθμίσεις - συνδέσεις, το υπομενου "παροχεας υπηρεσιών".... 

Edited by makisg4

• Απαντήσεις 869
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά την οθόνη που την έχετε ? Σε η 120hz η 60 ? Εχει αισθητή διαφορα στην μπαταρία η οχι ? 

14 minutes ago, freddaras said:

Παιδιά την οθόνη που την έχετε ? Σε η 120hz η 60 ? Εχει αισθητή διαφορα στην μπαταρία η οχι ? 

Εγω στο 56 αλλα και στο 55 την εχω πάντα στα 120 και θεωρώ οτι έχει καλή μπαταρία...μια μέρα με φουλ χρήση θεωρώ ειναι καλα.

Edited by Christos kitsos

12 minutes ago, Christos kitsos said:

Εγω στο 56 αλλα και στο 55 την εχω πάντα στα 120 και θεωρώ οτι έχει καλή μπαταρία...μια μέρα με φουλ χρήση θεωρώ ειναι καλα.

το γυρναω και εγω απο σημερα λοιπον για να δουμε ! 

Πλεον χωρις 120hz δυσκολο...ειχα apple iphone 15 plus στα 60hz και το καταλάβαινα τι διαφορά...

1 hour ago, Christos kitsos said:

Πλεον χωρις 120hz δυσκολο...ειχα apple iphone 15 plus στα 60hz και το καταλάβαινα τι διαφορά...

Έχεις δίκιο η διαφορά είναι αισθητή. ❤️ Το κινητό πήρε άλλο αέρα τώρα. Ελπίζω να μην το πληρώσω σε μπαταρία. 😜

18 ώρες πριν, freddaras said:

Έχεις δίκιο η διαφορά είναι αισθητή. ❤️ Το κινητό πήρε άλλο αέρα τώρα. Ελπίζω να μην το πληρώσω σε μπαταρία. 😜

Απόλαυσε την συσκευή σου και μην είσαι τόσο ψείρας.. Μέχρι να καταλάβεις οτι η μπαταρία σου επηρεάστηκε απο αυτό θα έχει ήδη παλιώσει κατα αρκετά χρόνια και θα πρέπει έτσι κ αλλιως να πάρεις άλλο..

Redmi By Xiaomi

2 ώρες πριν, D_G said:

Εγώ στα 60 και είμαι μια χαρά!

Είναι καλυτερο το 120αρι γενικως αλλα επειδη αυτες τις μερες λειπω πολλες ωρες απο το σπιτι μου φανηκε χθες που το ειχα ολη μερα οτι εχει μια διαφορα στην μπαταρια ..., θα δουμε ομως ! 

Μόνο στα 120 Hz απολαμβάνεις τη συσκευή. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Όταν πας στα 120 Hz, δεν υπάρχει γυρισμός απλά.

"Πλήρες" έλεγχος: όταν κι ο Μπαμπινιώτης κοκκινίζει! 😅

Τακό.

5 minutes ago, Serafeim1981 said:

Μόνο στα 120 Hz απολαμβάνεις τη συσκευή. Όλα τα άλλα είναι ημίμετρα. Όταν πας στα 120 Hz, δεν υπάρχει γυρισμός απλά.

Αυτό βλεπω ..ηταν να μην το δοκιμάσω ! Δύσκολα γυρνας πισω μετα ισχύει ! 

On 23/3/2026 at 6:29 ΜΜ, Nikos_96 said:

Απόλαυσε την συσκευή σου και μην είσαι τόσο ψείρας.. Μέχρι να καταλάβεις οτι η μπαταρία σου επηρεάστηκε απο αυτό θα έχει ήδη παλιώσει κατα αρκετά χρόνια και θα πρέπει έτσι κ αλλιως να πάρεις άλλο..

Ισχύει 👍 

Τελικά παιδιά τα 120hz είναι υπέροχα το κινητό είναι σμουθ κτλ αλλά τρώνε μπαταρία 🔋. Αυτές τις μέρες για προσωπικά θέματα λείπω πολλές ώρες από το σπίτι παίζω με το κινητό 📱 κτλ και βλέπω ότι η διαφορά είναι αισθητή.. Τουλάχιστον στο A55.. 

Edited by freddaras

Στο ενα χρόνο και λιγο ακομη που ειμαι με το κινητο (και σιγα σιγα παω για αλλαγη ) ! 

Στα θετικά (ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΑΝΤΑΡ) 

• Γρήγορο για την κατηγορία του σβέλτο ενα χρόνο μετα κανω ακομη τη δουλειά μου οπως την έκανα 
  • Μπαταρία οχι κατι WOW αλλα με σωστη χρήση βγαζει τη μερα κανονικά (60hz οθόνη) ! Ενα χρόνο μετα η μπαταρια για μενα ειναι σαν την πρωτη μερα! Το φορτίζω καθε βραδυ με αργη φόρτιση ομως γρήγορη μονο οταν ειναι αγαγκη ταξιδι κτλ 
  • Καμερα  για εμενα ηταν μια χαρα ! Μεγαλώσαμε πλεον δεν τα κοιτάμε αυτα οπως παλιά 😅! Αξιοπρεπέστατες φωτογραφίες τη μερα αλλα και οταν το χρειάστηκα και το βράδυ ! Σελφι θα μπορουσε να ειναι καλύτερη ειναι στιγμες που λειτουργει καλα στιγμες ομως που το αποτελεσμα ειναι αθλιο! Βιντεο μια φορα που εγραψα ηταν μια χαρα (δε γραφω πλεον σχεδον καθολου) 
  • Ηχος απο τα ηχεία παρα πολυ καλος ..Ακους ανετα μουσικη απο εκει γενικα πολυ ευχάριστος στο αυτί 
  • Καρτα μνημης ..Κατι που εμενα θα μου λειψει απο δω και περα (και ας εχω cloud στη google ) 

Στα αρνητικά 

• Το κινητό ειναι παιδια βαρύ! Στην αρχη δεν το δίνεις σημασία οσο περναει ο καιρος ομως κουράζει στο χερι ! Εχω σαν δευτερο κινητο το poco x5 pro και οταν φορτίζω το A55 και πιάνω αυτο νιωθω σαν να κρατούσα πριν σιδερο και μετα βαμβάκι ..
  • Ο αισθητήρας επισης δεν ειναι οτι καλυτερο ! .Δεν ανταποκρίνεται πολλες φορες γρηγορα κτλ! Στην αρχη δεν το δινεις σημασια αλλα οσο περναει ο καιρος γινεται κουραστικο επισης ! Στο poco  σχεδον δεν το αγγιζεις και λειτουργεί άψογα ! 

Σε γενικες γραμμες αυτα ! Ειναι απο τις σπανιες φορες τα τελευταια χρονια που εχω τοσο καιρο ενα κινητο σαν βασικο και μου εκανε εντυπωση οτι με το samusng ο καιρος περασε και δεν το καταλαβα ! (Τελευταία φορα που κρατησα τοσο πολυ ενα κινητο ηταν με το Lg 8s το οποιο επισης αφησα με μεγαλο πονο χεχεχε) ! 

Δεν ξερω που θα καταληξω απο δω και περα αλλα το Α55 για τα λεφτα που το πηρα σε γενικες γραμμες ηταν δυναμη ! 

Edited by freddaras

• 2 weeks later...

Για όσους το έχουν ακόμη ήρθε ενημέρωση σήμερα στο κινητό 📱👏☺️ 

Screenshot_20260409_001548_Software update.jpg

• 3 weeks later...

Για γράψτε αν είναι όλα οκ με την μπαταρία. Στο Α56 μου καθώς και σε S25 κυρίως υπάρχουν πολλές αναφορές για τρελό battery drain.
Έφτασα να φορτίζω 3 φορές το δικό μου μέσα σε 1 μέρα. 

1 hour ago, sgatzo said:

Για γράψτε αν είναι όλα οκ με την μπαταρία. Στο Α56 μου καθώς και σε S25 κυρίως υπάρχουν πολλές αναφορές για τρελό battery drain.
Έφτασα να φορτίζω 3 φορές το δικό μου μέσα σε 1 μέρα. 

Εγώ που έχω περάσει 2 εβδομάδες τώρα το τελευταίο update δεν έχω παρατηρήσει τόση πτώση που λές.. Και κάνω την ίδια χρήση όχι απαιτητική.. 

Redmi By Xiaomi

Χαίρομαι με αυτά που διαβάζω. Άλλωστε εδώ μιλάμε για το Α55. Εγώ έγραψα για battery drain στη σειρά S και στο δικό μου Α56.

Οπότε όπως φαίνεται εδώ όλα καλά