Jump to content

[Επίσημο] Nokia N80 (Pre-Release)

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή μου λέτε ότι μπορώ να κατεβάζω από html, κανονικά σαν pc.

Από ftp και p2p όμως δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα. Εγώ γιατι δεν το θεωρώ πιθανό να βγεί κάτι τέτοιο για Series 6 ;

<-@Storman@->:superman:

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τιποτα δεν ειναι απιθανο. τα os9.1 εχουν πολλες δυνατοτητες στο θεμα του browsing κλπ, οποτε δεν αποκλειεται να δουμε και τιποτα τετοιο. δεν ξερω ποσο χρησιμο μπορει να ειναι, δεν προκειται να κατεβαζεις τα απιστευτα τα αρχεια ετσι κι αλλιως.

Δηλαδή μου λέτε ότι μπορώ να κατεβάζω από html, κανονικά σαν pc.

Από ftp και p2p όμως δεν υπάρχει κανένα πρόγραμμα. Εγώ γιατι δεν το θεωρώ πιθανό να βγεί κάτι τέτοιο για Series 6 ;

Πρόγραμα p2p υπάρχει εδω και καιρό (Symella), το οποίο χρησιμοποιώ αρκετά... ;)

Ρε σείς ποιός τη γ@μεί τη Ρωσίδα, εδώ λέμε για πραγματικό αντικείμενο πόθου που πάει να μας βγεί σκάρτο :worry:

oson afora tin camera(kai gia photo gia video) mallon pros ta ekei pai i istoria!!

http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif

Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!!

Πρόγραμα p2p υπάρχει εδω και καιρό (Symella), το οποίο χρησιμοποιώ αρκετά... ;)

Tnx Theka... Άψογη...:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

η τιμη του ειναι 620 ευρω χρωμα ασημι και κυκλοφορια το δευτερο τριμηνο του2006

απο νοκια σοπ

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

ama psaxnoume gia kaloutsikes foto se kinito me 3mpx camera g@m@t@!!!!!!!

Εγώ πάντως φίλε sotoss δεν έχω καταλάβει ακόμα την εμπάθειά σου ως προς το Ν80. Αν δεν κάνω λάθος (έτσι τουλάχιστο δήλωσες στους ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ σε θέμα σχετιζόμενο με το Ν80) εσένα σε νοιάζει η ποιότητα φωτογραφίας. Μείνε λοιπόν με το Sharp V902 ή πάρε το V903 που τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες. Από τη Nokia (τουλάχιστο προς το παρόν) δεν πρόκειται να πάρεις ποιότητα φωτογραφιών σαν της Sharp.

h kamera exei kanena prostateytiko kalima ? stis foto poy exo dei fenetai na mhn exei

Όχι, δεν υπάρχει προστατευτικό κάλυμμα για το φακό της κάμερας.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Εγώ πάντως φίλε sotoss δεν έχω καταλάβει ακόμα την εμπάθειά σου ως προς το Ν80. Αν δεν κάνω λάθος (έτσι τουλάχιστο δήλωσες στους ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ σε θέμα σχετιζόμενο με το Ν80) εσένα σε νοιάζει η ποιότητα φωτογραφίας. Μείνε λοιπόν με το Sharp V902 ή πάρε το V903 που τραβάει πολύ καλές φωτογραφίες. Από τη Nokia (τουλάχιστο προς το παρόν) δεν πρόκειται να πάρεις ποιότητα φωτογραφιών σαν της Sharp.

Δεν υπάρχει λόγος να γινόμαστε επιθετικοί :)

Είναι πολύ πιο χρήσιμο να λέμε τα αρνητικά του κινητού και να τα φωνάζουμε μήπως και μας ακούσουν και τα βελτιώσουν παρά να υμνούμε τα θετικά του που έτσι κι αλλιώς είναι δεδομένα από τα specs ;)

http://img.ferra.ru/pubimages/84316.jpg

Αυτή είναι καλούτσικη (για παρηγοριά :p )

Εμενα δεν μου φανηκε ουτε καν καλουτσικη..

Αν και δεν εχω δει φωτο απο το ν903, οι φωτος του ν902 και του gx30 (στο 1ΜΡ) δεν μου αρεσαν καθολου. Οι VGA μερικων Series40 ειναι καλυτερες:ninja:

με πηραν τηλεφωνο απο νοκια φαληρου και μου ειπαν να στειλω αν θελω προκαταβολη για το ν80 σε 10 μερες θαειναι ετοιμοπαραδοτο

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

με πηραν τηλεφωνο απο νοκια φαληρου και μου ειπαν να στειλω αν θελω προκαταβολη για το ν80 σε 10 μερες θαειναι ετοιμοπαραδοτο

Παλαιου Φαληρου???Αγιου Αλεξανδρου διπλα απο το Φαληρακι????

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

η τιμη του ειναι 620 ευρω χρωμα ασημι και κυκλοφορια το δευτερο τριμηνο του2006

απο νοκια σοπ

620 και ασημί ???? Τιμή παρατσιμπιμένη νομίζω.....:mad: Και χάθηκε λίγο μαύρο στις επιλογές ρε γ@μώτο.... :worry:

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

pou tin ides akrivos tin embathia?? Ego apla ime diatethimenos na po ta arnitika kai ta thetika tou kathe kinitou opoiasdipote markas,esi ise???

Esi diladi pisteueis oti se kinito me 3mpx tha eprepe na psaxnoume gia kaloutsikes fotographies???i mipos se kalipti i poiotita tous??i mipos sou aresi i katapliktiki piotita ton video megalisi analisis??

Μολις πηρα στο Νοκια Φαληρου και μου ειπε σε 2 με 3 βδομαδες θα το εχουν!!!

Μου ειπαν να κανω προπαραγγελια αλλα δεν τους εμπιστευομαι!!!Ασε που θα το εχουν στην αρχη τσιμπημενο!!!

Απο χρωματα μου ειπε και τα 2 θα ειναι διαθεσιμα αλλα περισσοτερα τα Ασημι!!!

Για να δουμε αν θα πεσουν μεσα ή εντελως εξω(νοκια ειναι αυτη αλλωστε):p ;)

Στο μεταξυ η ειρωνια ειναι οτι Στα Νοκια Συνταγματος-Καλλιθεας-Βουλιαγμενης-Πειραια μου ειπαν μετα το Πασχα!!!

Για αυτο αλλωστε και δεν κανω προπαραγγελια γιατι ο καθεις λεει οτι του κατεβει!!!

Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr)

Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/

Μολις πηρα στο Νοκια Φαληρου και μου ειπε σε 2 με 3 βδομαδες θα το εχουν!!!

Μου ειπαν να κανω προπαραγγελια αλλα δεν τους εμπιστευομαι!!!Ασε που θα το εχουν στην αρχη τσιμπημενο!!!

Απο χρωματα μου ειπε και τα 2 θα ειναι διαθεσιμα αλλα περισσοτερα τα Ασημι!!!

Για να δουμε αν θα πεσουν μεσα ή εντελως εξω(νοκια ειναι αυτη αλλωστε):p ;)

Στο μεταξυ η ειρωνια ειναι οτι Στα Νοκια Συνταγματος-Καλλιθεας-Βουλιαγμενης-Πειραια μου ειπαν μετα το Πασχα!!!

Για αυτο αλλωστε και δεν κανω προπαραγγελια γιατι ο καθεις λεει οτι του κατεβει!!!

μα σε 2-3 βδομαδες πασχα εχουμε!

σκεφτηκες το αλλο? να κανουνε παραγγελια απο αλλου και να στο πλασαρουν σαν να υπαρχει στην Ελλαδα??

Never Give Up:!:

Join friend!

pou tin ides akrivos tin embathia?? Ego apla ime diatethimenos na po ta arnitika kai ta thetika tou kathe kinitou opoiasdipote markas,esi ise???

Esi diladi pisteueis oti se kinito me 3mpx tha eprepe na psaxnoume gia kaloutsikes fotographies???i mipos se kalipti i poiotita tous??i mipos sou aresi i katapliktiki piotita ton video megalisi analisis??

Όχι δεν είπα ότι μου αρέσει το αποτέλεσμα που παρουσιάζει το πρωτότυπο μοντέλο του Ν80. Απλώς περιμένω να έρθει το Ν80 στην ελληνική αγορά και αν ισχύουν αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, να είσαι σίγουρος ότι θα είμαι από τους πρώτους που θα το κράξουν.

Ενώ εσύ που προτρέχεις, κρίνοντας το αποτέλεσμα από το πρωτότυπο μοντέλο, αν τυχόν η κατάσταση αλλάξει και δούμε πολύ διαφορετικά πράγματα από το μοντέλο που θα καταλήξει στα ράφια των καταστημάτων, απλά θα έχεις εκτεθεί και θα αποδειχτεί ότι όντως είσαι εμπαθής.

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

embathis tha imoun an i poiotita ton foto kai ton video itan katapliktiki kai ego epemena oti ine xalia!!!kati tetio den nomizo na simvainei!!!!(alloste to paradexese kai esi!)

ego file mou genika krino apo auto pou vlepo kai mono.an esi thes na krinis me vasi to ti elpizis na gini ok!!dikaioma sou.

Vasika den katalavaino pote i nokia tha prolavi na diorthosi toso poli tin piotita,afou polloi edo mesa lene oti to kinito se 2 evdomades tha ine sta katastimata.Parola auta an doume mia eksairetiki veltiosi na ise sigouros oti tha ime o protos pou tha tis dosi sigxaritiria!!

Το θέμα της ποιότητας φωτογραφίας μου θυμίζει την περίπτωση του Ν70.Ας δούμε το τελικό Ν80 και μετά πάλι δεν θα είναι σίγουρο το τελικό αποτέλεσμα αν δεν περάσουν ένα με δύο firmware updates.

Αν φτάσει τα επίπεδα του Ν70 θα είμαι προσωπικά ευχαριστημένος.

ΆΚΥΡΟ

Το θέμα της ποιότητας φωτογραφίας μου θυμίζει την περίπτωση του Ν70.Ας δούμε το τελικό Ν80 και μετά πάλι δεν θα είναι σίγουρο το τελικό αποτέλεσμα αν δεν περάσουν ένα με δύο firmware updates.

Αν φτάσει τα επίπεδα του Ν70 θα είμαι προσωπικά ευχαριστημένος.

Εχω δει κινητά να βελτιώνεται η ποιότητα της φωτογραφίας με firmware update. Αν και δεν μπορώ να πω ότι βελτιωνόταν πολύ σε σχέση με την προηγούμενη ποιότητα.

Με τον Ν70 είχαμε παρόμοια περίπτωση? Πόσο βετιώθηκε η κάμερα? Η αρχική ποιότητα ήταν του στύλ Ν80 που βλέπουμε τώρα? Γιατί οι τωρινές φωτό του Ν70 είναι πολύ καλές.

“Life doesn't imitate art, it imitates bad television”

Woody Allen

~ Ηλίας ~

ego file mou genika krino apo auto pou vlepo kai mono.an esi thes na krinis me vasi to ti elpizis na gini ok!!dikaioma sou.

Με αυτή τη λογική εσύ κρίνεις το Ν80 πριν έρθει στην αγορά . Πόσο λογικό είναι αυτό???

Και να επισημάνω ότι δεν κρίνω με βάση αυτό που ΕΛΠΙΖΩ. Και σε παρακαλώ να μην παραποιείς τα λεγόμενά μου!!!!:!:

Vasika den katalavaino pote i nokia tha prolavi na diorthosi toso poli tin piotita,afou polloi edo mesa lene oti to kinito se 2 evdomades tha ine sta katastimata.Parola auta an doume mia eksairetiki veltiosi na ise sigouros oti tha ime o protos pou tha tis dosi sigxaritiria!!

Δεν πιστεύω ότι θα δώσεις συγχαρητήρια στον Ν80 αν αποδειχτεί καλό τελικά, καθώς φαίνεται ο τόνος των λεγομένων σου και το επίπεδο της εμπάθειάς σου.

Εμπάθεια ή συμπάθεια δικαίωμα του καθ' ενός να πιστεύει οτι θέλει η ουσία είναι οτι 600€+ δεν τα σκάς έτσι.Άμα η CAM του Ν80 είναι έτσι όπως την έχουμε δεί μέχρι τώρα εγώ προσωπικά κρατάω το N70 και περιμένω για κάτι άλλο.Είναι κατα τη γνώμη μου λείαν επιεικώς *ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ*

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...