Jump to content

sotoss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    367
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About sotoss

  • Ημ. Γέννησης 16/02/1983

sotoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Δεν εψαχνα μονο το skin ηθελα και το προγραμμα. Τεσπα, ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας, τελικα τα καταφερα και ολα οκ!!!
  2. Και ξαναλεω για την 3.0 ΟΚ. Θελω και την 2.1.2 ομως. Αυτη ειναι διαφορετικη για την καθε οθονη η μια για ολες???
  3. ναι για την 3.0 το ξερω. αλλα επειδη θελω και την 2.1.2 που δεν την εχω δεν μου δινει τετοια επιλογη στο λινκ που μου ανοιγει. Αυτο ρωταω. Thanks!!
  4. για την 3 version σε αυτη τη σελιδα http://www.imarche.net/omnia/fullpacks.php εχει διαφορετικη επιλογη για καθε αναλυση οθονης. Οταν ανοιγω το λινκ για την version 2.1.2 δεν μου εχει τετοια επιλογη.
  5. SAXOVTS sorry που σε πρηζω, αλλα μαλλον δεν ειδες την τροποποιηση που εκανα στο προηγουμενο μηνυμα. Μου λες λιγο και γι αυτο τι ξερεις. Χιλια ευχαριστω!!! και sorry για το πρηξιμο!!
  6. Thanks για την αμεση απαντηση!! Επισης βρηκα και το Spb pocket plus που υποτιθεται δινει περισσοτερες δυνατοτητες. Αξιζει η με τη version 3 του spb shell ειμαι καλυμμενος?? ΑΑΑΑΑα και κατι τελευταιο, για τη version 2.1.2 του spb shell δεν βρηκα καποια επιλογη για την αναλυση της οθονης, ενω για την 3 υπαρχει τετοια επιλογη. Μηπως υπαρχει καπου και για την 2.1.2 και δεν την ειδα??
  7. Παιδια μα ερωτηση: Αξιζει να βαλω το spb mobile shell η να μεινω με το τωρινο μενου? Θελω να πω ειναι πιο ευκολο στη χρηση απο το κλασσικο μενου? Επισης αν δεν μου αρεσει το κανω απλα uninstall η ειναι μανουρα? Α και κατι αλλο, τα κλειδια που βρηκα στο ipmart γνωριζουμε αν δουλευουν η αν πρεπει να ψαξω αλλου?? Thanks.....
  8. Ρε παιδες για λυστε μου μια απορια. Γιατι οταν κανω εγκατασταση προγραμματων στην my storage πεφτει η ελευθερη μνημη και εκει αλλα και στην μνημη του τηλεφωνου??
  9. 3. Το εχω βαλει και αυτο. Καμια αλλη ιδεα??
  10. Κανεις δεν μπορει να βοηθησει????
  11. Παιδες, ειμαι κι εγω ενας κατοχος του πολυεργαλειου απο χθες!! Μεχρι στιγμης οι εντυπωσεις ειναι απολυτα θετικες! Παροτι ειμαι χρονιος χρηστης symbian και δεν εχω ξανακουμπισει WM συσκευη μετα απο λιγο παιδεμα και διαβασμα στις σελιδες του forum σαν να αρχιζω να βγαζω ακρη. 3 ερωτησεις μονο. 1) Εγκατεστησα το Fun Contacts αλλα οταν παταω στο εικονιδιο τηλ. καταλογος απο το κεντρικο μενου δεν μου ανοιγει αυτο (οπως ελεγε και ο SAXOVTS) αλλα συνεχιζει και ανοιγει ο καταλογος του ΟΜΝΙΑ. Δοκιμασα εγκατασταση και στη My storage και στην μνημη του κινητου. Καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?? 2) Οταν ψαχνω για προγραμματα σε μαγαζια σαν το ipmart, οποια εφαρμογη βλεπω να λεει οτι ειναι για WM μου κανει η πρεπει να γραφει κατι συγκεκριμενο? ΠΧ στο Ν95 που ειχα δεν αρκουσε να ηταν για S60 επρεπε να ηταν και για 3rd edition 3) Με το internet γενικα ολα καλα. Απλα σε ορισμενες σελιδες με τον OPERA (πχ κεντρικη sport24 που το κεντρικο του θεμα ειναι μια μεγαλη φωτο) μου γραφει πανω στη φωτο το εξης " Flash lite 2.1 for windows mobile 5 will suport flash7". Να πω οτι εχω βαλει το flashlite 2.1. Πρεπει να εγκαταστησω και κατι αλλο για να μου δειχνει τα παντα?? Thanks προκαταβολικα!!! PS. Να πω ενα μεγαλο ευχαριστω αρχικα στον SAXOVTS για τις απαντησεις του σε πολλα θεματα και για τα προγραμματα που εχει στην υπογραφη του (τα περισσοτερα τα εχω ηδη βαλει), αλλα και σε ολους τους αλλους για την βοηθεια που δινουν σε διαφορα θεματα. Ειναι αυτο που λενε πριν απο σας για σας!! Πριν σκεφτω να ρωτησω κατι, ειχα ηδη την απαντηση!
  12. Εκτος απο τα υπολοιπο, κανα flash xenon παιζει να δουμε??
  13. Βασικα χθεσ δοκιμασα το gps στο μικρολιμανο που πηγα για καφε και βρηκε δορυφορους σε περιπου 30 sec. Μαλλον το assisted gps δεν βοηθησε παντως γιατι δεδομενα δεν ειδα να κατεβηκαν. Για πειτε τελικα εκει που ζηταει διευθυνση διακομιστη και σημειο προσβασης για το assisted gps τι βαζουμε???
  14. Παιδια για δωστε τα φωτα σας. Εχω το Ν95 και έκανα την αναβαθμιση απο την v11 στην v12 καθως και το update για το maps. Η ερωτηση ειναι στον εντοπισμο θεσης εκτος απο μεθοδο εντοπισμου, λεει να βαλεις και διακομιστη εντοπισμου ( ζηταει σημειο προσβασης και διευθυνση διακομιστη). Τι βαζουμε εκει?? Thanks!!!
  15. Nervous εγω που εχω voda πρεπει δηλαδη να βαλω την ιδια διευθυνση?? Στο maps μεσα νομιζα οτι πρεπει να βαζουμε το voda gprs postpaid, εδω πρεπει να βαζουμε το web vodafone?? Pleeeeeeeease Για δωσε τα φωτα σου γιατι εκανα την αναβαθμιση απο 11 σε 12 εβαλα και το update του maps αλλα δεν ειδα και καμια διαφορα, ούτε ειδα να κατεβαζει τιποτα δεδομενα (έτσι δεν πρεπει αφου εχω ενεργοποιημένο το assisted gps??)
×
×
  • Create New...