Jump to content

Poco X6 Pro 5G

s_nova
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 19/3/2025 at 7:14 ΜΜ, geoliol said:

εχει τυχει σε κανεναν νακοβει το ιντερνετ και να  ξαναενεργοποιει τις sim ενω ειναι ανοιχτο το κινητο; φοραω τη 2.0.1.0 

Υπαρχουν διαφορες αιτιες...

Σε μενα οι εξης :

Οχι πλεον εδω και τρεις  μηνες το παθαινα εγω και ο λογος χμμμ ...οι εφαρμογες των ακουστικων Bt  σε συνδυασμο με τον samsung browser .

Εχω τεσσερα ακουστικα Bt  διαφορα samsung και xiaomi δεν πιστευα ποτε οτι οι εφαρμογες τους προκαλουν τετοια προβληματα τοσο σε samsung οσο και σε xiaomi συσκευες .

Εδω και τρεις μηνες οπως αναφερα τα ακουστικα Bt  τα εχω ξεροσφυρι μεν χωρις εγκατεστημενες τις εφαρμογες τους χανω καποια πλεονεκτηματα αλλα σημα καρα-Βραχος και μονο με chrome -Browser .

Ουτε κιχ ουτε μια διακοπη ποτε των ποτων με απειρη ατελιωτη ομιλια στα ακουστικα Bt...

Εαν θα εγκαταστησω τις εφαρμογες των Bt τοσο σε samsung οσο και xiaomi συσκευες παλι τα ιδια...

Μακρια...🤡

Για το φιλο που μου εστειλε πμ και δεν ξερει να διαβαζει το λειτουργικο παμε ρυθμισεις /σχετικα με το τηλεφωνο . Εχει Android 15 HyperOs 2.1 απο το Δεκεμβριο του 2024 και θα παρει αναβαθμισεις και security μεχρι το 2028. Αυτα...

spacer.png

spacer.png

Κατα ταλλα ναχαμε να λεγαμε...😅

spacer.png

Edited by s_nova

• Απαντήσεις 2,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

On 23/3/2025 at 4:50 ΜΜ, chios said:

Δεν νομίζω να ισχύει αυτό κάτι έχεις μπερδέψει. Τα security patch του android πάνε μαζί με το λογισμικό δεν βγαίνουν μόνα τους.

κι'ομως έχω βάλει, εάν πας στην σελίδα 56 έχει ανεβάσει ο φίλος specguard ένα τέτοιο.

siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:)

Η οθόνη του τελικά είναι καλύτερη από αυτό που έβλεπα τόσο καιρό.

Είχα ενεργοποιήσει το reading mode από την 1η ώρα που το είχα στα χέρια μου και το ξέχασα. Σχεδόν 1 χρόνο μετά παρά 10 μέρες περίπου το πήρα είδηση. Πλησιάζει αρκετά την οθόνη του realme gt master αλλά δεν φτάνει στα χρώματα κλπ. Βέβαια έχει αρκετά καλύτερη φωτεινότητα.

Και το χαζό της υπόθεσης είναι πως μετά από επαναφορά το ενεργοποιούσα ασυνείδητα επειδή απλά το είχα και πριν.

4 ώρες πριν, Arinos said:

Η οθόνη του τελικά είναι καλύτερη από αυτό που έβλεπα τόσο καιρό.

Είχα ενεργοποιήσει το reading mode από την 1η ώρα που το είχα στα χέρια μου και το ξέχασα. Σχεδόν 1 χρόνο μετά παρά 10 μέρες περίπου το πήρα είδηση. Πλησιάζει αρκετά την οθόνη του realme gt master αλλά δεν φτάνει στα χρώματα κλπ. Βέβαια έχει αρκετά καλύτερη φωτεινότητα.

Και το χαζό της υπόθεσης είναι πως μετά από επαναφορά το ενεργοποιούσα ασυνείδητα επειδή απλά το είχα και πριν.

Εαν θελεις να ειναι οπως πχ τα samsung το βαζεις "κορεσμενα" και μετα παιζεις με τον κυκλο .Πατας το on/off για να παρει το καινουργιο καλιμπραρισμα χρωματων  καθε φορα που κουνας τον κυκλο. Επισης καλο θα ηταν να βαλεις και μια βελτιστοποιημενη γραμματοσειρα κυριως την  "notosans semibold" . Για να την βρεις πας στις γραμματοσειρες και γραφεις μονο notosans μετα σκρολαρεις κατω-κατω και την βρισκεις .Οχι αλλες ....

Edited by s_nova

Θυμάμαι που έπαιζα με αυτό αλλά δεν έβλεπα βελτίωση γιατί πολύ απλά είχα το reading mode ανοιχτό. Πέτυχα κάτι πριν που το φέρνει αρκετά κοντά σε realme και Samsung. Θα το δω τις επόμενες μέρες για καλύτερη σύγκριση και πως μου αρέσει. Σε ευχαριστώ πολύ!

Παιδιά να σας ρωτησώ.

Επειδή μετά την τελευταία αναβάθμιση το τηλέφωνο μου κολαει απίστευτα σε σημείο που δυσκολεύομαι να ανοίγω απλές εφαρμογές ,παρόλο που του έχω κάνει hard reset, μπορώ να ξαναπεράσω την τελευταία ρομ με καθαρή εγκατάσταση με το  xiaomi miflash; Να κατεβάσω την ρομ σε fastboot και να διαγραφούν τα πάντα και να ξαναπεραστουν. Πάντως το κινητό δεν το έχω κάνει unlock τον bootloader.

Πως γινετε να κανεις Hard-Reset και να σερνεται η συσκευη δεν υπαρχει αυτο εκτος και εαν κανεις καποια πραγματα απο συνηθεια μετα το hard-reset και το φερνεις σε κακη κατασταση με το καλημερα.

Λογικά, ο φίλος μετά το ρισέτ θα κάνει επαναφορά εφαρμογών και ρυθμίσεων από τον λογαριασμό του, οπότε ή κάποιες ρυθμίσεις ή -το πιο πιθανό- κάποια προβληματική εφαρμογή το προκαλεί.

Αρκετά χαρούμενος με τα καινούργια χρώματα της οθόνης, τεράστια η διαφορά.

Τα κορεσμένα να πω την αλήθεια δεν μου άρεσαν αλλά θα συνεχίσω τις δοκιμές να δω μήπως μπορώ να το φέρω εκεί που ακριβώς θέλω. Κυρίως θέλω πιο κοντά στα φυσιολογικά και όχι επεξεργασμένα ή "ζουμερά"

8 ώρες πριν, dimitrisarta said:

Παιδιά να σας ρωτησώ.

Επειδή μετά την τελευταία αναβάθμιση το τηλέφωνο μου κολαει απίστευτα σε σημείο που δυσκολεύομαι να ανοίγω απλές εφαρμογές ,παρόλο που του έχω κάνει hard reset, μπορώ να ξαναπεράσω την τελευταία ρομ με καθαρή εγκατάσταση με το  xiaomi miflash; Να κατεβάσω την ρομ σε fastboot και να διαγραφούν τα πάντα και να ξαναπεραστουν. Πάντως το κινητό δεν το έχω κάνει unlock τον bootloader.

Καλησπέρα φίλε μου. 

Όπως σου έγραψαν και οι προλαλήσαντες, θεωρείται γενικώς εξαιρετικά δύσκολο (προσωπικά έχω αρκετά χρόνια xiaomi (απο το RN 4) δε το έχω πάθει ποτέ με αναβάθμιση) αυτό, όσο πειραγμένες ρυθμίσεις κι εάν είχα, και όσες εφαρμογές κι εάν είχα περασμένες. 

Ναι, σε αυτό που ρωτάς, εάν ξεκλειδώσεις τον bootloader, και έχεις εξοικείωση με το MiFlash, γίνεται αυτό που ζητάς. Αλλά με hard reset, και να σου κάνει αυτά, καλό θα είναι να σκεφτείς τι εφαρμογές, trash, και ρυθμισεις υπάρχουν στο κινητό σου που να το περιορίζουν με αυτό το τρόπο. Δηλαδή πριν την αναβάθμιση, πήγαινε σφαίρα, και στο έκανε αυτό μόνο με τη νέα αναβάθμιση; 

Εγώ θέλω φίλε μου να σε ρωτήσω το εξής. Με ποιο τρόπο περάστηκε η ρομ που σου δημιουργεί το πρόβλημα; εννοώ ήρθε μόνη της, και εσύ απλά έκανες την εγκατάσταση; 

Myphone.gr: Xiaomi Forum  Moderator

Κανονισμοί Forum Xiaomi

Guides Redmi Note 9 Pro  & Xiaomi Guides

Picsart_25-03-09_17-24-51-371.jpg

6 ώρες πριν, Vasileios26 said:

Καλησπέρα φίλε μου. 

Όπως σου έγραψαν και οι προλαλήσαντες, θεωρείται γενικώς εξαιρετικά δύσκολο (προσωπικά έχω αρκετά χρόνια xiaomi (απο το RN 4) δε το έχω πάθει ποτέ με αναβάθμιση) αυτό, όσο πειραγμένες ρυθμίσεις κι εάν είχα, και όσες εφαρμογές κι εάν είχα περασμένες. 

Ναι, σε αυτό που ρωτάς, εάν ξεκλειδώσεις τον bootloader, και έχεις εξοικείωση με το MiFlash, γίνεται αυτό που ζητάς. Αλλά με hard reset, και να σου κάνει αυτά, καλό θα είναι να σκεφτείς τι εφαρμογές, trash, και ρυθμισεις υπάρχουν στο κινητό σου που να το περιορίζουν με αυτό το τρόπο. Δηλαδή πριν την αναβάθμιση, πήγαινε σφαίρα, και στο έκανε αυτό μόνο με τη νέα αναβάθμιση; 

Εγώ θέλω φίλε μου να σε ρωτήσω το εξής. Με ποιο τρόπο περάστηκε η ρομ που σου δημιουργεί το πρόβλημα; εννοώ ήρθε μόνη της, και εσύ απλά έκανες την εγκατάσταση; 

Λοιπόν έκανα την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ, με αλλαγή region σε UK, κατέβασα την ευρωπαϊκή και πριν γίνει επανεκκίνηση το γύρισα στην Ελλάδα. Από τότε μου αργεί στην εκκίνηση πιο πολύ απο οτι συνηθισμένο, όταν είμαι στην αρχική οθόνη και γυρνάω στης άλλες οθόνες για να πάω στης εφαρμογές είναι σαν να έχω σπασίματα πολλά, δεν είναι ομαλή η αλλαγή (δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ).Οι εφαρμογές μου αργούν να ανοίξουν και όταν ανοίγουν π.χ fb στο scroll προς τα κάτω που κάνω πάλι τα ίδια μου κάνει, σπασίματα η οθόνη. Επίσης θέμα και με το gps έχω, δεν κλειδώνει σήμα.

Τις προηγούμενες αναβάθμισης έτσι τις έκανα και δεν είχα κάποιο θέμα.

Κάνω επαναφορά, και κατεβάζω μόνο το fb, πάλι τα ίδια, αργή να ανοίξει και σπασίματα η οθόνη.

4 ώρες πριν, dimitrisarta said:

Λοιπόν έκανα την αναβάθμιση μέσω ΟΤΑ, με αλλαγή region σε UK, κατέβασα την ευρωπαϊκή και πριν γίνει επανεκκίνηση το γύρισα στην Ελλάδα. Από τότε μου αργεί στην εκκίνηση πιο πολύ απο οτι συνηθισμένο, όταν είμαι στην αρχική οθόνη και γυρνάω στης άλλες οθόνες για να πάω στης εφαρμογές είναι σαν να έχω σπασίματα πολλά, δεν είναι ομαλή η αλλαγή (δεν ξέρω αν καταλάβατε τι εννοώ).Οι εφαρμογές μου αργούν να ανοίξουν και όταν ανοίγουν π.χ fb στο scroll προς τα κάτω που κάνω πάλι τα ίδια μου κάνει, σπασίματα η οθόνη. Επίσης θέμα και με το gps έχω, δεν κλειδώνει σήμα.

Τις προηγούμενες αναβάθμισης έτσι τις έκανα και δεν είχα κάποιο θέμα.

Κάνω επαναφορά, και κατεβάζω μόνο το fb, πάλι τα ίδια, αργή να ανοίξει και σπασίματα η οθόνη.

Ναι, καταλαβαίνω τι εννοείς περί "σπασιμάτων", ουσιαστικά lugs είναι. Λαγκάρει το σύστημα. Το ότι και άλλες φορές άλλαζες region και σου πετύχαινε η αναβάθμιση, αυτό δεν εξασφαλίζει αλλά επίσης είναι και ανεξάρτητο απο το ότι η τωρινή σου αναβάθμιση ήταν ένα ρίσκο, γιατί με την αλλαγή region με την rom που κατεβάζεις ρισκάρεις και αλλαγή σε κάποια επιμέρους χαρακτηριστικά της rom που αλλάζουν δηλαδή απο περιοχή σε περιοχή. Το region δεν έχει σκοπό ως ύπαρξη όταν το αλλάζεις για να κατεβάζεις μια rom πιο γρήγορα. Έχει σκοπό ότι το κινητό με τη rom που φοράει, αλλάζουν κάποια χαρακτηριστικά στη rom όπως για παράδειγμα το κομμάτι με τις μπάντες δικτύου δεδομένων. Ένα παράδειγμα σου φέρνω. Όταν αλλάζουμε region, και ειδικά απο regions τρίτων χωρών πχ Ασίας, τότε θα πρέπει να συναινούμε και στο όποιο πρόβλημα υπάρξει. Η Xiaomi δε στέλνει τυχαία ανά χώρα τις OTA. Εάν ήταν θα υπήρχε ένα region παγκοσμίως. 

Θα περάσεις μέσω Mi Flash τη προηγούμενη rom αφότου ξεκλειδώσεις τον bootloader, ή θα περιμένεις τη νέα αναβάθμιση στο Ελληνικό region. 

Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω downgrade έκδοση λειτουργούν συστήματος μέσω της εικόνας που θα σου παραθέσω παρακάτω: 

Picsart_25-03-10_13-24-23-706.jpg

Myphone.gr: Xiaomi Forum  Moderator

Κανονισμοί Forum Xiaomi

Guides Redmi Note 9 Pro  & Xiaomi Guides

Picsart_25-03-09_17-24-51-371.jpg

Βασίλη σε ευχαριστώ για την απάντηση. 2 πράγματα να σε ρωτήσω

Υπάρχει κάποιο ''έμπιστο" σαιτ να κατεβάσω την official rom γιατί σε μια αναζήτηση που έκανα είδα πολλά.

Και επίσης πρέπει να ξεκλειδώσω τον bootloader, γιατί δεν θέλω να περάσω άλλη ρομ π.χ Lineage OS αλλά πάλι την official.

54 minutes ago, Vasileios26 said:

Ναι, καταλαβαίνω τι εννοείς περί "σπασιμάτων", ουσιαστικά lugs είναι. Λαγκάρει το σύστημα. Το ότι και άλλες φορές άλλαζες region και σου πετύχαινε η αναβάθμιση, αυτό δεν εξασφαλίζει αλλά επίσης είναι και ανεξάρτητο απο το ότι η τωρινή σου αναβάθμιση ήταν ένα ρίσκο, γιατί με την αλλαγή region με την rom που κατεβάζεις ρισκάρεις και αλλαγή σε κάποια επιμέρους χαρακτηριστικά της rom που αλλάζουν δηλαδή απο περιοχή σε περιοχή. Το region δεν έχει σκοπό ως ύπαρξη όταν το αλλάζεις για να κατεβάζεις μια rom πιο γρήγορα. Έχει σκοπό ότι το κινητό με τη rom που φοράει, αλλάζουν κάποια χαρακτηριστικά στη rom όπως για παράδειγμα το κομμάτι με τις μπάντες δικτύου δεδομένων. Ένα παράδειγμα σου φέρνω. Όταν αλλάζουμε region, και ειδικά απο regions τρίτων χωρών πχ Ασίας, τότε θα πρέπει να συναινούμε και στο όποιο πρόβλημα υπάρξει. Η Xiaomi δε στέλνει τυχαία ανά χώρα τις OTA. Εάν ήταν θα υπήρχε ένα region παγκοσμίως. 

Θα περάσεις μέσω Mi Flash τη προηγούμενη rom αφότου ξεκλειδώσεις τον bootloader, ή θα περιμένεις τη νέα αναβάθμιση στο Ελληνικό region. 

Δεν έχω δοκιμάσει να κάνω downgrade έκδοση λειτουργούν συστήματος μέσω της εικόνας που θα σου παραθέσω παρακάτω: 

Picsart_25-03-10_13-24-23-706.jpg

Και λαθος region να εχει μεσα μια συσκευη δεν δικαιολογειται να κανει φρικτα λαγκς οπως περιγραφει ο φιλος. Για μπες με wifi και οχι με τα δεδομενα του δικτυου σου παλι εχει φρικτα λαγκς??? 

Εαν θελουμε να κανουμε ενα σωστο "Καθαρο" Hard reset κανουμε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων "ΧΩΡΙΣ" επαναφορα αντιγραφων ασφαλειας .Κατα την διαρκεια του σεταρισματος τα δεχομαστε ολα "ναι "  να  τρεχουν  , για βασικο Browser διαλεγουμε Chrome και google  και στη συνεχεια ΧΩΡΙΣ να βαλουμε το Gmail μας στο Google play κανουμε παραλειψη  μεχρι να φτασουμε για πρωτη φορα στην κεντρικη οθονη .  Τοτε πηγαινουμε στις ρυθμισεις / επιλογες συνδεσιμοτητας και βαζουμε dns adguard.com στο προσωπικο DNS ωστε απ την αρχη του στησιματος να μη βομβαρδιστει το λειτουργικο με διαφημισεις . Μετα πας και σβηνεις κατι σαβουρο-παιχνιδια  που εχουν εγκατασταθει με το λειτουργικο.

Μετα βαζεις για πρωτη φορα το gmail σου στο google play  να κανεις τις Πρωτες ενημερωσεις ΧΩΡΙΣ να κανεις επαναφορα εφαρμογων που σου δινει το Play !

Εισαι κομπλε βεβαια μετα κανεις και αλλες ρυθμισεις  συσκευης που θες εσυ.

Edited by s_nova

Για καποιον-α που εχει ακουστικα η Bt και θελει να τα σεταρει  τοσο σε ομιλια οσο και πολυμεσα η google εχει την δικη της εφαρμογη.Μπορειτε να κανετε την ομιλια πιο πριμα η μπασα ,υψηλη χαμηλη συχνοτητα  κτλ.

1743117767712.jpg

1743117767715.jpg

Screenshot_20250328_012345_Google Play Store.jpg

On 2/4/2025 at 6:10 ΠΜ, s_nova said:

😗Κοντα στο Γηπεδο της ΑΕΚ...

Εμενα με εβγαλε αυτο το αποτελεσμα που το ετρεξα το speedtest στο ιδιο σημειο.😜

Screenshot_2025-04-02-06-07-44-669_com.android.chrome.jpg

Screenshot 2025-04-03 at 19-34-26 paok aekk - Αναζήτηση Google.png

Υπάρχει εφαρμογή ραδιόφωνο χωρίς ίντερνετ?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

3 ώρες πριν, redman20 said:

Υπάρχει εφαρμογή ραδιόφωνο χωρίς ίντερνετ?

Μόνο αν το υποστηρίζει η συσκευή σου ,είναι δηλαδή θέμα hardware και οχι software ...

15 minutes ago, geotzia said:

Μόνο αν το υποστηρίζει η συσκευή σου ,είναι δηλαδή θέμα hardware και οχι software ...

Oποτε στο x6 pro δεν υπάρχει η δυνατότητα?

"ἡ ἐπίσκεψις εἰς ἕναν οἰκίσκον τῶν Ἀθηνῶν ἀποτελεῖ τὴν καλυτέραν ἐπένδυσιν τῶν 20 € παγκοσμίως."

2 ώρες πριν, redman20 said:

Oποτε στο x6 pro δεν υπάρχει η δυνατότητα?

Δυστυχώς όχι.

Ολες οι συσκευες υποστηριζουν αυτονομο Ραδιο-Fm αλλα οι εταιριες απο το 2017 και μετα κατοπιν συμφωνιας  αρχισαν να κλειδωνουν το μοντεμ της καθε συσκευης  που ανηκει στην μεσαια και ψηλη κατηγορια ωστε ο καθε κατοχος να μπαινει με δεδομενα . Επιτρεπουν να υπαρχει αυτονομο Ραδιο-FM σε μερικες συσκευες χαμηλου κοστους δηλαδη της χαμηλης κατηγοριας μεχρι 100-180ε εκει εαν ψαξεις θα βρεις κατι και το επιτρεπουν για δυο λογους γιατι το  hardware ειναι αδυναμο για πολλαπλες εργασιες και ετσι το ραδιο να ειναι αυτονομο μεσο μοντεμ-συσκευης  ε..και για να λενε οτι δινουν κατι... στα χαμηλα...

Εαν λοιπον βρεις φτηνιαρες συσκευες εχουν ακομα...

Edited by s_nova

Μολις περασα απο πατησιων διπλα πλατεια Βικτωριας...

Screenshot_2025-04-06-06-40-25-350_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-04-06-06-39-20-449_cz.mroczis.netmonster.jpg

Τυχαιο κυψελη πανω απο πλατεια μεσα σε διαμερισμα...

Screenshot_2025-04-06-07-55-44-045_com.android.chrome.jpg

Screenshot_2025-04-06-07-52-54-393_cz.mroczis.netmonster.jpg