Christos_Tz Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 1 minute ago, s_nova said: Η 2.0.2 EUXM ειναι πριν την 2.0.102 EUXM . s_nova με τι region.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 4 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Just now, Christos_Tz said: s_nova με τι region.? Ηνωμενο Βασιλειο με γυρισμα Ελλαδας στο τελος κλασικα... Η 2.0.2 EUXM δεκεμβριου 2024 ειναι πριν την 2.0.102 EUXM Ιανουαριου 2025. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arinos Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Περίεργα τα νούμερα που τα πήγαν πίσω, ευχαριστώ πολύ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 5 minutes ago, s_nova said: Ηνωμενο Βασιλειο με γυρισμα Ελλαδας στο τελος κλασικα... Η 2.0.2 EUXM δεκεμβριου 2024 ειναι πριν την 2.0.102 EUXM Ιανουαριου 2025. ..δεν μου βγαζει κατι..και με πιασανε τα κλαμματα..που ειμαι μονοs χαραματα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 4 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) On 4/3/2025 at 6:16 ΜΜ, Christos_Tz said: ..δεν μου βγαζει κατι..και με πιασανε τα κλαμματα..που ειμαι μονοs χαραματα... Τα Update για Global και Euro ειναι : Global : MIXM -2.0.100.0 Euro : EUXM-2.0.102..0 Edited Σάββατο στις 11:23 μμ by s_nova 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου (edited) ... 54 minutes ago, s_nova said: Εχω μεσον το CEO της xiaomi και μου τις στελνει νωριτερα... Τα Update για Global και Euro ειναι : Global : MIXM -2.0.100.0 Euro : EUXM-2.0.102..0 ..προτεινειs να την περασω μια χειροκινητα μεσω miuirom.org..?..το εχει το OTA update για κατεβασμα..η να περιμενω να του ερθει η θεια επιφωτιση..? Edited 4 Μαρτίου by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. 4 Μαρτίου Author Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Christos_Tz said: ... ..προτεινειs να την περασω μια χειροκινητα μεσω miuirom.org..?..το εχει το OTA update για κατεβασμα..η να περιμενω να του ερθει η θεια επιφωτιση..? Κανε οτι θες αναλογα τον ελευθερο χρονο που εχεις . 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilberto Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Πληροφοριακά πάλι θέλει αλλαγή το region και για το χειροκίνητο update από miuirom.org. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athinaios24 Δημ. 4 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 4 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά Εμένα δεν μου έχει έρθει η hyperos 2 Έχω ακόμα την 1 🥰 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos_Tz Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου (edited) ολα οκ..αλλαξα region σε UK..κατεβασα το OTA απο miuirom.org και το περασα χειροκινητα..και καπακι επιστροφη πριν το restart σε Ελλαδα..ειμαστε κομπλε.. Edited 5 Μαρτίου by Christos_Tz 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos_v Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Με αυτά που διαβάζω για τη 2 δεν βιάζομαι καθόλου και ποτέ ας μην δεν μου έλθει. Με το καλό όταν και εάν φτάσει η 2 plus ΄είτε η 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Πέμπτη στις 03:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:19 μμ Επαναφορά εργοστασιακών στο χρεπι και δεν είναι πλέον χρεπι. Η Xiaomi πρέπει να απολύσει όλο το τμήμα software. Πραγματικά. On 4/3/2025 at 10:28 ΜΜ, athinaios24 said: Καλησπέρα παιδιά Εμένα δεν μου έχει έρθει η hyperos 2 Έχω ακόμα την 1 🥰 Και γιατί καίγεσαι; Αρκετά καηκαμε εμείς που τη βάλαμε τη φολα 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Πέμπτη στις 03:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 03:22 μμ (edited) Νομίζω είναι από τις λίγες, αν όχι η μοναδική εταιρεία όπου οι κάτοχοι έχουν το φυλλοκάρδι τους να τρέμει με κάθε αναβάθμιση που κυκλοφορεί, μην τυχόν και συμβεί κάτι μετά από αυτήν, είναι πραγματικά απίστευτο. Βέβαια, το έχω ξαναναφερει, είναι απόλυτα λογικό να γίνει μπαχαλο, όταν ακόμα και η γκάμα της εταιρείας είναι ένα μπαχαλο και έχει τον ασυμμαζευτο, φυσικά και θα χαθεί η μπάλα με τόσες παραλλαγές προϊόντων που υπάρχουν. Δεν είναι τυχαίο ότι σε άλλες εταιρείες όπως Samsung, OnePlus, Oppo δε συμβαίνει αυτό, επειδή πολύ απλά, έχουν συγκεκριμένες επιλογές στην γκάμα τους, χωρίς περίσσεια παραλλαγών σε εκδόσεις.... Edited Πέμπτη στις 03:23 μμ by tsimisde 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 01:28 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 01:28 πμ Πάντως προσωπικά εδώ και δύο μέρες που έχω σαν βασική συσκευή το Samsung A16 4G (και θα το έχω ως το καλοκαίρι σίγουρα) έχει ηρεμήσει η ψυχούλα μου στο θέμα μπαταρίας..Μπορεί ο G99 μπροστά στον 8300 ultra να είναι μια πιο αργή έκδοση της πιο αργής χελώνας και σε κάποιες περιπτώσεις να με ενοχλεί που δεν έχω αυτό το ακαριαίο,αλλά το ότι δεν σκέφτομαι την μπαταρία ακόμα και αν το σκαλίζω όλη μέρα είναι μεγάλη υπόθεση... Επίσης ακόμα δεν μου έχει φύγει από τα χέρια (για κάποιους που έχουν απορία).Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις σίγουρα... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. Παρασκευή στις 09:57 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:57 πμ Νομίζω με τα Mediatek τσιπακια αυτό είναι το θέμα, μπορεί να είναι ταχύτατα και να μην σκαλωνουν στη χρήση (μέχρι να κάνει το λογισμικό της Xiaomi τα κόλπα του), είναι όμως ιδιαίτερα ενεργοβορα. Ένα πιο αργό τσιπ, έχει το πλεονέκτημα της αυτονομίας, δεν στραγγίζει την μπαταρία, το βλέπω από ένα Samsung Galaxy A22 5G το οποίο χρησιμοποιεί ο πατέρας μου και τρία χρόνια μετά, είναι αξιοπρεπέστατο, δεν κολλάει, σε ταχύτητα μπορεί να μη σκοτώνει, για τη χρήση του όμως, είναι μια χαρά και με 5G, βγάζει μία μέρα άνετα. Παίζει όμως ρόλο και το τσιπακι, με Snapdragon που φοράει το OnePlus 13R που έχω, βλέπω αντίστοιχα νούμερα οπότε, έχει να κάνει με λογισμικό και τσιπ γιατί και τα Poco της σειράς F που φοράνε Snapdragon, πάλι δεν φημίζονται για την αυτονομία τους. Ως πρώην χρήστης του Redmi Note 13 Pro Plus, μου ήταν κάπως το ότι για να φτάσω σε αντίστοιχη αυτονομία, έπρεπε να το γυρίσω στο 4G, εν έτει 2024 καθώς και εκείνο φόραγε Mediatek τσιπακι. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
s_nova Δημ. Παρασκευή στις 03:37 μμ Author Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:37 μμ (edited) 14 ώρες πριν, George6633 said: Πάντως προσωπικά εδώ και δύο μέρες που έχω σαν βασική συσκευή το Samsung A16 4G (και θα το έχω ως το καλοκαίρι σίγουρα) έχει ηρεμήσει η ψυχούλα μου στο θέμα μπαταρίας..Μπορεί ο G99 μπροστά στον 8300 ultra να είναι μια πιο αργή έκδοση της πιο αργής χελώνας και σε κάποιες περιπτώσεις να με ενοχλεί που δεν έχω αυτό το ακαριαίο,αλλά το ότι δεν σκέφτομαι την μπαταρία ακόμα και αν το σκαλίζω όλη μέρα είναι μεγάλη υπόθεση... Επίσης ακόμα δεν μου έχει φύγει από τα χέρια (για κάποιους που έχουν απορία).Κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις σίγουρα... Έχεις πάρα πολύ χαμηλό χρονισμό πυρήνα οι εξή απ' τους οκτώ είναι στα 2.0Ghz και άλλοι δύο οι ανώτεροι μόλις στα 2.2Ghz. Για να μην έχεις προβλήματα στην πορεία το καλύτερο θα ήταν να απενεργοποιήσεις εντελώς τα τρία animations να τα βάλεις Off στις επιλογές προγραμματιστή και γενικά να αντικαταστήσεις τις εφαρμογές που θέλεις και τρέχεις με android λάιτ η android Go εφαρμογές πχ facebook Lite , google Go κτλ .Έτσι θα έχεις μια καλύτερη ομαλότητα και στην διαχείριση γενικά. Η συσκευή που εχεις δεν μπορεί να ανταποκριθεί για πολλά ... Εάν τρέχεις πάνω από μια-δυο εφαρμογές ταυτόχρονα αρχίζει και κλαταρει... Edited Παρασκευή στις 03:44 μμ by s_nova Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 04:59 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 04:59 μμ 1 hour ago, s_nova said: Έχεις πάρα πολύ χαμηλό χρονισμό πυρήνα οι εξή απ' τους οκτώ είναι στα 2.0Ghz και άλλοι δύο οι ανώτεροι μόλις στα 2.2Ghz. Για να μην έχεις προβλήματα στην πορεία το καλύτερο θα ήταν να απενεργοποιήσεις εντελώς τα τρία animations να τα βάλεις Off στις επιλογές προγραμματιστή και γενικά να αντικαταστήσεις τις εφαρμογές που θέλεις και τρέχεις με android λάιτ η android Go εφαρμογές πχ facebook Lite , google Go κτλ .Έτσι θα έχεις μια καλύτερη ομαλότητα και στην διαχείριση γενικά. Η συσκευή που εχεις δεν μπορεί να ανταποκριθεί για πολλά ... Εάν τρέχεις πάνω από μια-δυο εφαρμογές ταυτόχρονα αρχίζει και κλαταρει... Τα έχω βάλει 0.5 αν είναι καλύτερα τα βγάζω και τα τρία... Σίγουρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλά,την πήρα κατά κύριο λόγο για καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας και να αντικαταστήσω την δεύτερη συσκευή που είχα (Α14 4G) αλλά λόγω οικονομικών κατέληξε να είναι η βασική μου συσκευή τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο Ιούνιο που θα αρχίσω να δουλεύω και να δω ποια συσκευή θα μου κάνει το κλικ... Ένα αρνητικό επίσης που έχω να πω και να παρατηρήσω είναι ότι τα poco γενικά τα xiaomi φανταζομαι έχουν τρομερό σήμα για κλήσεις,τόσο ώστε σε ένα νησί σαν τη Ζάκυνθο που η πλειοψηφία τον σπιτιών είναι αντισεισμικα,να μου δημιουργεί θέματα μέσα στο σπίτι χωρίς να έχω την επιλογή του Wifi Call.Αλλα για να μην είμαι εκτός θέματος,αν εξαιρέσεις την μπαταρία (και λογικό με βάση τον επεξεργαστή και ίσως το λογισμικό) η διαφορά είναι χαοτική σε σχέση με το Poco X6 Pro 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. Παρασκευή στις 05:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:03 μμ 3 minutes ago, George6633 said: Τα έχω βάλει 0.5 αν είναι καλύτερα τα βγάζω και τα τρία... Σίγουρα δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε πολλά,την πήρα κατά κύριο λόγο για καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας και να αντικαταστήσω την δεύτερη συσκευή που είχα (Α14 4G) αλλά λόγω οικονομικών κατέληξε να είναι η βασική μου συσκευή τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο Ιούνιο που θα αρχίσω να δουλεύω και να δω ποια συσκευή θα μου κάνει το κλικ... Ένα αρνητικό επίσης που έχω να πω και να παρατηρήσω είναι ότι τα poco γενικά τα xiaomi φανταζομαι έχουν τρομερό σήμα για κλήσεις,τόσο ώστε σε ένα νησί σαν τη Ζάκυνθο που η πλειοψηφία τον σπιτιών είναι αντισεισμικα,να μου δημιουργεί θέματα μέσα στο σπίτι χωρίς να έχω την επιλογή του Wifi Call.Αλλα για να μην είμαι εκτός θέματος,αν εξαιρέσεις την μπαταρία (και λογικό με βάση τον επεξεργαστή και ίσως το λογισμικό) η διαφορά είναι χαοτική σε σχέση με το Poco X6 Pro Είσαι πολύ χαμηλά στο 0,5 για την αυτονομία, να ξέρεις έχει κατανάλωση ενέργειας αυτό. Ανέβασέ τα και τα τρία. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 05:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:17 μμ 13 minutes ago, Vasileios26 said: Είσαι πολύ χαμηλά στο 0,5 για την αυτονομία, να ξέρεις έχει κατανάλωση ενέργειας αυτό. Ανέβασέ τα και τα τρία. Τα animations από το μενού των προγραμματιστων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. Παρασκευή στις 05:22 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:22 μμ (edited) Έκανα την αναβάθμιση με περιοχή Αγγλία. Αυτό που έχω δει είναι ότι όταν είμαι στο ξυπνητήρι σκαλώνει και δεν μπορώ με τα gestures να επιστρέψω στην αρχική οθόνη. Με λίγα λόγια όταν είμαι στην εφαρμογή ρολόι δε δουλεύουν οι χειρονομίες. Αυτά.. HyperOS 2.0.102.0 EU rom Edited Παρασκευή στις 05:24 μμ by minotavros 1 Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. Παρασκευή στις 05:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:23 μμ 4 minutes ago, George6633 said: Τα animations από το μενού των προγραμματιστων? Ναι απο αυτό το μενού: κλίμακα κίνησης παραθύρου, κλίμακα κίνησης μετάβασης, κλίμακα κινουμένων εικόνων 3 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Παρασκευή στις 06:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:35 μμ 8 ώρες πριν, tsimisde said: Νομίζω με τα Mediatek τσιπακια αυτό είναι το θέμα, μπορεί να είναι ταχύτατα και να μην σκαλωνουν στη χρήση (μέχρι να κάνει το λογισμικό της Xiaomi τα κόλπα του), είναι όμως ιδιαίτερα ενεργοβορα. Ένα πιο αργό τσιπ, έχει το πλεονέκτημα της αυτονομίας, δεν στραγγίζει την μπαταρία, το βλέπω από ένα Samsung Galaxy A22 5G το οποίο χρησιμοποιεί ο πατέρας μου και τρία χρόνια μετά, είναι αξιοπρεπέστατο, δεν κολλάει, σε ταχύτητα μπορεί να μη σκοτώνει, για τη χρήση του όμως, είναι μια χαρά και με 5G, βγάζει μία μέρα άνετα. Παίζει όμως ρόλο και το τσιπακι, με Snapdragon που φοράει το OnePlus 13R που έχω, βλέπω αντίστοιχα νούμερα οπότε, έχει να κάνει με λογισμικό και τσιπ γιατί και τα Poco της σειράς F που φοράνε Snapdragon, πάλι δεν φημίζονται για την αυτονομία τους. Ως πρώην χρήστης του Redmi Note 13 Pro Plus, μου ήταν κάπως το ότι για να φτάσω σε αντίστοιχη αυτονομία, έπρεπε να το γυρίσω στο 4G, εν έτει 2024 καθώς και εκείνο φόραγε Mediatek τσιπακι. Tα mediatek δεν είναι άσχημα στην κατανάλωση. Το πρόβλημα είναι το λογισμικό. Προφανώς η Xiaomi έχει κάνει χαζομάρες. Μετά την επαναφορά η μπαταρία είναι μια χαρά. 2 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Παρασκευή στις 11:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:03 μμ 5 ώρες πριν, Vasileios26 said: Ναι απο αυτό το μενού: κλίμακα κίνησης παραθύρου, κλίμακα κίνησης μετάβασης, κλίμακα κινουμένων εικόνων Δεν ήξερα ότι καταναλώνει παραπάνω ενέργεια αυτή η κίνηση,όλα τα χρόνια τα βάζω στο 0.5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. Παρασκευή στις 11:10 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:10 μμ 3 minutes ago, George6633 said: Δεν ήξερα ότι καταναλώνει παραπάνω ενέργεια αυτή η κίνηση,όλα τα χρόνια τα βάζω στο 0.5. ΔΕΝ είναι overclocking. Για να το καταλάβεις καλύτερα, σκέψου το ως overclocking στους πυρήνες, όπως παλιά που φλασάραμε kernel για overclocking. Απλά αυτές οι λειτουργίες επενεργουν στον κώδικα για να γίνουν πχ τα animations πιο γρήγορα. Το πιο γρήγορο ζεσταίνει -τόσο όσο- τη μπαταρία, και άρα την τρώει. 1 1 Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. Σάββατο στις 07:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:32 πμ 8 ώρες πριν, George6633 said: Δεν ήξερα ότι καταναλώνει παραπάνω ενέργεια αυτή η κίνηση,όλα τα χρόνια τα βάζω στο 0.5. Πάντως αν δε σε ενδιαφέρουν οι επιδόσεις έχει μια καλή ρύθμιση η Xiaomi. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts